Consells per començar a invertir en criptomoneda i el mercat de valors

Si esteu pensant en invertir, les opcions que hi ha poden ser aclaparadores. Molts decideixen no començar a invertir a causa de la gran quantitat d’opcions i informació que hi ha. Avui n’hi ha fins i tot més opcions disponibles per a inversors principiants amb la introducció de blockchain i criptomoneda. Els inversors experimentats saben que la diversificació és important, de manera que invertir tant en accions tradicionals com en criptomonedes pot ser una manera de barrejar la vostra cartera. Repartint la vostra riquesa, us optimitzeu per reduir el risc i tenir més possibilitats d’augmentar els vostres beneficis. Aleshores, com és una cartera ben diversificada tant per a accions com per a criptomonedes? Com decidiu quin us convé?

Diversificació d’estocs

Quan diversifiqueu la vostra cartera, simplement col·loqueu els vostres dòlars en diversos llocs, cosa que us pot ajudar a minimitzar els vostres riscos i no a col·locar tots els vostres diners en un sol lloc. Si baixa el preu de les accions, no perdreu tots els diners al mateix temps. Molts inversors invertiran en diferents indústries per diversificar encara més la seva cartera o invertiran en diferents classes d’actius, com ara accions versus bons, que sovint reaccionen en direccions oposades al mercat..

Molts opten per diversificar el seu estoc entre creixement, creixement agressiu, creixement i ingressos i fons d’inversió internacional. Distribuir els vostres diners en aquestes quatre opcions diferents de fons minimitzarà el risc per a qualsevol inversor, principiant o no.

Si esteu preparat per començar a invertir a la borsa, necessitareu un corredor. Aquests són alguns dels millors per a principiants. El vostre corredor de valors és un professional experimentat i us pot ajudar a prendre millors decisions quant a les vostres primeres inversions i més enllà. Un bon intermediari us ajudarà a construir una cartera diversa i a prendre les opcions d’accions adequades en el moment adequat, així com a donar-vos accés a opcions d’accions a les quals no podeu accedir necessàriament, com ara accions estrangeres..


Diversificació de criptomonedes

Aquests mètodes tradicionals de diversificació són similars per a la criptomoneda. Igual que les accions, la criptomoneda depèn de l’oferta i la demanda, però tendeix a ser molt més volàtil en comparació amb les accions tradicionals, principalment a causa de la naturalesa descentralitzada dels mercats de criptomonedes. La “publicitat” i la cobertura de notícies també poden influir en el valor de qualsevol criptomoneda. No obstant això, molts principiants no saben per on començar quan inverteixen en criptomoneda. Sovint, hi ha una manca general d’entesa sobre blockchain i criptomoneda, o les diferents opcions de moneda són aclaparadores per als nous inversors. Com que no hi ha corredors de criptomoneda, esteu fent gran part de la investigació vosaltres mateixos.

Invertir en criptomoneda significa simplement que invertiu en el propi projecte. La diversificació en criptomonedes és tan important com per al mercat de valors tradicional. En general, hi ha tres categories de criptomoneda. Les criptomonedes tradicionals són monedes digitals bàsiques que particulars o empreses fan servir per fer transaccions segures mitjançant el llibre públic immutable, també conegut com blockchain. Bitcoin és una moneda digital tradicional que la majoria coneix. Una altra opció tradicional són les monedes de privadesa. Les monedes de privadesa són molt més anònimes que altres criptomonedes.

La segona categoria són les plataformes. També es coneixen com a “protocols fat”, que s’utilitzen per crear infraestructures de blockchain on es construeixen coses com ara els contractes intel·ligents. Alguns exemples d’aquesta categoria són Neo o Cardano. La tercera categoria són els tokens d’utilitat. Els tokens d’utilitat són projectes que es construeixen pensant en una indústria particular, com ara el popular VeChain per a la gestió de la cadena de subministrament.

Molts inversors opten per diversificar la seva criptomoneda en aquestes tres categories i en diferents indústries. És important a l’hora d’escollir les opcions de criptomoneda per tenir en compte el nombre de monedes que es troben actualment en circulació i l’oferta total de monedes que existirà mai. Sense un corredor tradicional, haureu d’investigar quina opció us convé més.

Hi ha moltes diferències entre les accions tradicionals i la criptomoneda, però la principal diferència entre les dues és el benefici contra el risc. La criptomoneda es considera un risc molt més elevat, però proporciona més possibilitats de crear beneficis ràpids. Les accions són generalment més segures que les criptomonedes, però tenen rendibilitats menors. Com a inversor inicial, hauríeu de tenir en compte els vostres objectius d’inversió i trobar el millor mercat i opcions per adaptar-vos a la vostra personalitat i necessitats financeres. Amb sort, amb una àmplia gamma de diversificació i una mica de sort, podeu començar a obtenir grans rendiments amb accions tradicionals o criptomoneda..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me