Com utilitzar equacions de preus complexes en intercanvis per establir anuncis de Bitcoin

Bitcoin és una moneda molt volàtil, igual que la majoria de criptomonedes. No és estrany veure com el preu fa fluctuacions salvatges en períodes curts regularment. Per aquest motiu, alguns intercanvis, especialment les plataformes d’igual a igual que ofereixen als usuaris la possibilitat d’intercanviar la primera criptomoneda del món, han dissenyat fórmules que ajuden els comerciants a establir els seus anuncis mitjançant preus competitius, garantint que superen la resta de la competència..

Les equacions de preus es poden configurar automàticament per actualitzar els vostres preus segons com es mogui el preu de Bitcoin en altres borses de criptomonedes. Aquestes equacions tenen en compte la informació recopilada per l’algorisme d’un intercanvi d’altres plataformes i actualitzen els anuncis en conseqüència.

Les plataformes P2P permeten als compradors i venedors establir els preus que voldrien comprar o vendre un actiu creant anuncis. Una de les funcions sempre accessibles durant aquest procés és establir marges per sobre o per sota del preu actual. Són molt senzills de configurar i assegurar que els vostres anuncis facin saber a aquells que hi interactuen, quina quantitat de diners voleu comprar o vendre Bitcoin a, aconseguint així beneficis o estalviant diners comprant a baix preu.

Per molt grans que siguin els marges, no són suficients per als comerciants avançats que poden intentar utilitzar dades de determinats intercanvis a mesura que valoren els seus anuncis. Aquestes dades es poden combinar amb equacions avançades per obtenir millors preus.

Fórmules diferents 


Com a tal, diferents intercanvis P2P ofereixen maneres diferents de personalitzar el vostre propi preu. Una plataforma com localcoinswap permetrà als comerciants accedir a dades de deu intercanvis criptogràfics, inclosos Bitfinex, Binance, Coinbase, CEXio, Polinex, Coinone, Kraken, HitBTC, Bittrex i Bitstamp. I té una fórmula que els usuaris poden utilitzar per obtenir preus a les plataformes; Market.exchange.pair.type.

Escrivint el mercat. indiqueu que voleu obtenir dades sobre un preu de canvi. L’intercanvi. aclareix a la plataforma que voleu obtenir les dades del parell. mostrarà l’aparellament que voldríeu utilitzar i pot ser Bitcoin / USD i, finalment, el tipus. mostrarà el tipus de preu que voleu obtenir de la plataforma. Aquest podria ser el preu més alt, el més baix, l’últim, el preu de l’oferta o de la pregunta, i molt més.

Un exemple d’aquesta fórmula en acció és market.coinbase.btcusd.high. L’intercanvi us facilita la incorporació d’un menú desplegable que us oferirà suggeriments un cop comenceu a escriure la fórmula, simplificant així el procés..

Els operadors també estan disponibles per ajudar els comerciants a crear diferents mètodes de fixació de preus que satisfacin les seves necessitats. Aquests inclouen la multiplicació, divisió, suma i resta. Després hi ha el mínim, el màxim i els claudàtors.

Heu de tenir en compte que tots els vostres anuncis tindran un preu en moneda fiduciària independentment dels operadors o de les dades d’intercanvi utilitzades. Per tant, és essencial convertir-vos a la moneda fiduciària amb què preferiu negociar.

Un altre intercanvi que ofereix als seus usuaris la possibilitat d’utilitzar-los equacions de preus complexes establir anuncis guanyadors és Bitcoin Global. A la plataforma, els usuaris no s’han de preocupar perquè els seus anuncis estiguin fora d’ordre, ja que la plataforma vincula les ordres del comerciant amb diferents borses. Podeu dissenyar la vostra pròpia equació que serveixi millor a les vostres necessitats comercials i les dades es puguin obtenir de plataformes principals com WhiteBIT, Kraken, Bitstamp, Bitfinex i Coinbase.

No només els comerciants ho tenen bé en aquesta plataforma, sinó també els desenvolupadors que poden accedir a la recentment introduïda API v 1 per automatitzar la gestió de la seva publicitat mitjançant Trucades API. Increïblement, l’intercanvi ofereix una oferta limitada en què tots els comerços de la plataforma no atrauen comissions. I es pot accedir a l’intercanvi en quatre idiomes nacionals: anglès, francès, rus i xinès.

Importància d’utilitzar una font de dades

Equacions de preus activades LocalBitcoins es deriven mitjançant btc_in_usd per defecte i els comerciants poden utilitzar l’operador de multiplicació si volen col·locar un marge a la part superior de les dades del mercat. Tots els anuncis s’actualitzen cada cinc minuts. Els càlculs consideraran el preu del BTC de diverses fonts i sempre retornaran el preu mitjà d’un Bitcoin basat en les diferents fonts.

A la borsa, també podeu fer les vostres pròpies equacions de preus seguint uns quants passos senzills. El primer consistirà en identificar i triar la font de dades a utilitzar. Per obtenir una resposta precisa, utilitzeu només una font com coinbaseusd_avg. Aquesta fórmula funciona bé, però si teniu intenció d’obtenir algun benefici, heu d’utilitzar un operador.

Suposem que voleu afegir un marge del 25% sobre el preu de mercat. Haureu d’utilitzar l’operador de multiplicació i multiplicar el preu de la font per 1,25, cosa que afegirà el percentatge desitjat. En aquest cas, semblarà coinbaseusd_avg * 1,25.

L’últim pas consisteix a convertir el preu que obtingueu a la moneda amb què preferiu negociar. Aquí haurà d’utilitzar el USD_in_ [moneda]. Un exemple d’aquest coinbaseusd_avg * 1,25 * USD_in_CAD.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me