Com invertir en Bitcoin Futures: última guia per a principiants

Bitcoin s’ha convertit en una inversió popular; hem vist que les institucions incorporen cada vegada més Bitcoin a la seva cartera d’inversions en els darrers anys. La volatilitat de Bitcoin s’ha considerat durant molt de temps que ofereix un fort potencial de beneficis pels inversors. 

A mesura que més persones reconeixen el valor intrínsec de Bitcoin, els inversors estan més segurs que mai del valor futur de Bitcoin. Aquí és on comencen els futurs per a aquells que tenen la seva fe fixada en Bitcoin. 

El comerç de derivats de Bitcoin ha superat recentment el comerç al comptat en termes de volum de negociació diari. Segons el rastrejador de dades Skew i BitcoinTradeVolume.com, el volum de transaccions diàries de comerç de derivats va superar el de la negociació al comptat entre 10 i 18 vegades, amb uns 5.000 a 10.000 milions de dòlars al dia. Hi ha diversos factors que contribueixen al canvi, com la reducció de la volatilitat del propi Bitcoin, que ajuden a complir la promesa de Bitcoin de ser un magatzem de valor estable. Una altra raó per la qual la gent surt del mercat spot és la influència de les balenes Bitcoin al mercat spot, que mantenen i controlen una quantitat desproporcionada de moneda digital al mercat i tenen un gran impacte en el moviment dels preus..

Wbarrets són Bitcoin Futures?

A mesura que el mercat evolucionava, es van introduir Bitcoin Futures per permetre als inversors aprofitar la volatilitat de Bitcoin per obtenir un guany massiu. Els futurs o contractes de futurs són acords per comprar o vendre un actiu bàsic a un preu fix en el període de temps especificat en el futur.. 


El principi dels futurs és que permet als inversors obtenir beneficis en funció de la seva especulació sobre la direcció futura d’un actiu de primera matèria. Els inversors no necessiten posseir bitcoins per negociar futurs.  

El contracte de futurs va aparèixer per primera vegada el 2012. Avui, els futurs de Bitcoin s’han convertit en un dels productes comercials més populars de l’espai. 

WComerç de futurs de Bitcoin?

Els contractes de futurs permeten als inversors cobrir el risc de caiguda dels preus mantenint una posició de futurs curta simultàniament, cosa que permet als inversors mitigar les pèrdues sense fons addicionals. Els comerciants també poden accedir a posicions amb poc capital i aspirar a obtenir guanys més grans mitjançant el palanquejament.  

Una de les característiques úniques dels contractes de futurs a Plataforma de negociació de futurs bitcoin BTCC és la protecció del saldo negatiu. A diferència de la majoria d’altres intercanvis que sovint requereixen que els usuaris comparteixin pèrdues quan hi ha un saldo negatiu. A partir del 2019, BTCC ha promès que cobrirà el saldo negatiu de l’usuari al 100% en lloc de deixar que tots els usuaris que tinguin beneficis comparteixin les pèrdues. 

BTCC ofereix contracte perpetu, contracte setmanal i contracte diari per a Bitcoin, amb diversos efectes de palanquejament des de 10x fins a 150x per satisfer les necessitats dels diferents operadors. Per exemple, un contracte perpetu no té data de caducitat i és adequat per als comerciants que vulguin ocupar càrrecs durant un llarg període de temps. Tot i que el contracte diari de BTCC admet fins a 150 vegades, està dissenyat per a comerciants que busquen grans guanys en un curt període de temps.

How Futures Contract Work?

Cada contracte a BTCC representa 1 unitat de la criptomoneda, el que significa 1 BTC igual a un contracte BTC / USDT. El comerciant pot anar molt de temps si creu que el preu serà superior al seu preu comercial actual en el futur i obrirà una posició curta si creu que el preu es reduirà en algun moment del futur.

Per exemple, quan el preu actual de BTC cotitza en 12.000 dòlars. John va especular que el preu de BTC es trencarà amb 12.000 dòlars la setmana que ve, va decidir allargar una posició amb 100 vegades utilitzant 1.200 USDT com a marge, que és igual al preu de Bitcoin a 12.000 dòlars. D’altra banda, Bobby creu que el preu de Bitcoin caurà per sota de 12.000 dòlars per la setmana que ve, redueix la posició amb 100 vegades utilitzant 1.200 USDT com a marge, la qual cosa equival al preu de BTC a 12.000 dòlars..

Tant John com Bobby seran igualats per un intercanvi per formar un contracte de futurs. Després d’una setmana, si el preu de BTC cotitza a 12.100 dòlars, significa que John té beneficis de la seva llarga posició. Com a resultat, John va guanyar 100 dòlars (pel guany de preu) x 10 = 1.000 dòlars. Mentre que Bobby perd 100 dòlars (des del descens del preu) x 10 = 1000 dòlars. 

Després d’expirar el contracte de futurs de John i Bobby, BTCC liquidarà els contractes a Tether (USDT). Tanmateix, si negocien un contracte perpetu de lliurament físic, poden optar per que el seu bé sigui lliurat físicament. En aquest cas, John va invertir 12.000 dòlars amb 1200 USDT de marge per obrir una posició llarga per valor de 10 BTC amb un apalancament de 100 vegades.

Després que el preu de Bitcoin pugés a 12.100 dòlars, John pot optar per obtenir els seus beneficis realitzats físicament. No obstant això, John hauria de complir el valor total del contracte de futurs original, que és de 10 * 12.000 = 120.000 dòlars per comprar 10 BTC.

PàgLliurament hísic perpetu Contract a BTCC

La majoria dels intercanvis admeten la liquidació en efectiu un cop venci el contracte, cosa que significa que els titulars de contractes de futurs no reben l’actiu subjacent (bitcoin). No obstant això, hi ha una tendència creixent que cada vegada hi ha més persones que trien obtenir el seu contracte per lliurar-se físicament. BTCC es troba entre els primers intercanvis que llancen contractes perpetus de lliurament físic.   

Un dels avantatges de negociar contractes perpetus de lliurament físic és que no hi ha possibilitat de manipulació de preus, ja que cada comerciant que tingui el contracte rebrà l’actiu subjacent que és bitcoin al final i no hi ha cap fórmula per calcular el preu de bitcoin. 

Els contractes perpetus de BTCC admeten tant el lliurament físic com la liquidació en efectiu. Els comerciants poden lliurar físicament els seus actius, com ara BTC i ETH, i emmagatzemar-los a la seva pròpia cartera. Podeu canviar els contractes perpetus de Bitcoin a BTCC des de 10x, 20x, 50x fins a 100x de palanquejament.

Conclusió

Tenint en compte el creixent reconeixement del valor de Bitcoin i el potencial benefici dels contractes de futurs. No és d’estranyar que el contracte de futurs de Bitcoin sigui un èxit massiu. És molt important triar un intercanvi que no només tingui un historial d’estabilitat i seguretat, sinó que ofereixi productes comercials flexibles i fàcils d’utilitzar.

Com a intercanvi de nou anys, BTCC mai ha experimentat cap incident de seguretat, cosa que és poc freqüent a la indústria de les criptomonedes. Amb la creixent popularitat, així com 6 milions d’usuaris a tot el món continuen negociant a la plataforma BTCC. Un dels intercanvis més antics del món s’ha demostrat bé al llarg dels seus nou anys d’història operativa a l’espai. A més del mercat anglès, BTCC ja està disponible en coreà (비트 코인 선물), Japonès (ビ ッ ト コ イ ン 先 物 取 引) i vietnamita (Hợp đồng tương lai Bitcoin). 

Aneu per un compte gratuït a BTCC i feu ara el vostre primer comerç de futurs de Bitcoin. Hi ha disponible fins a 2.000 USDT de bonificació de dipòsit per a usuaris nous!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me