Com intercanviar CFD de Bitcoin?

Les criptomonedes són una de les darreres incorporacions al món del comerç de mercat. La seva naturalesa volàtil i la seva important cobertura mediàtica els han convertit en un èxit instantani entre els operadors i inversors en sèrie. Dins de la seva curta existència, monedes com Bitcoin, Ethereum i Litecoin van guanyar força als mercats mundials i actualment es cotitzen a través de diversos instruments financers.

Els CFD de Bitcoin són un dels instruments d’inversió més populars, i estan disponibles a tot arreu Plataformes de negociació de Bitcoin. Si voleu obtenir més informació com funciona el CFD i aprendre a negociar CFD podeu llegir el última guia per al comerç de CFD realitzada per Cryptimi.

Què són els CFD de Bitcoin?

Un contracte per diferència (CFD) és un acord negociable que permet als inversors invertir en un actiu subjacent sense haver de posseir i emmagatzemar l’actiu. Els CFD són només un dels diversos instruments financers derivats i són particularment populars entre els actius que experimenten una alta volatilitat.

En alguns casos, els CFD s’utilitzen per adquirir finalment l’actiu subjacent, permetent així la cobertura del risc. Tanmateix, la majoria dels CFDs negociats en mercats oberts tenen un propòsit purament especulatiu.


Els CFD de Bitcoin són només una altra variant d’aquest instrument financer. Comprant i venent contractes en lloc de monedes, els comerciants poden processar transaccions més ràpidament i més econòmicament. A més, no necessiten preocupar-se assegurant amb seguretat les seves monedes en carteres fins que es venen.

A més, optant per invertiu en Bitcoin CFD, els inversors poden vendre criptomonedes si creuen que el seu preu baixarà en el futur. La majoria de Plataformes de negociació de Bitcoin fins i tot proporcionar palanquejament quan Negociació de CFD, fent que pugueu obrir posicions més grans del que permet el vostre capital.

Com canviar Bitcoin CFD en 4 passos senzills

Diferents plataformes de negociació de Bitcoin requereixen que seguiu instruccions específiques per fer-ho invertiu en Bitcoin CFD. Tanmateix, si bé cada plataforma funciona de manera diferent, els passos generals que faríeu són similars.

  1. Obriu un compte de negociació: abans de començar a operar, haureu de registrar-vos i verificar el vostre compte de negociació. Segons el vostre país de residència i el volum de negociació, és possible que hagueu de proporcionar documents d’identificació i altra informació personal. Les plataformes comercials de renom de Bitcoin requereixen aquests detalls per complir amb la normativa i les millors pràctiques de Know Your Customer (KYC).
  2. Dipositeu els vostres fons – Per tal de compreu els vostres CFD de Bitcoin, primer heu de dipositar fons al vostre compte. Un cop més, les opcions de pagament varien molt entre plataformes, però normalment podreu triar entre pagaments amb targeta, transferència bancària i eWallet. Alguns dels millors llocs, inclòs el Plataforma de comerç eToro, admeten una àmplia gamma de mètodes de pagament, que inclouen pagaments amb PayPal i mòbil.
  3. Seleccioneu el recurs / el parell: passeu pels recursos compatibles de la plataforma i decidiu quin o més voleu canviar. És possible que cada actiu tingui les seves pròpies restriccions comercials, com ara un límit de volum.
  4. Decidiu si voleu anar llarg o curt – Comerç de CFD de Bitcoin vol dir que podeu passar molt de temps si creieu que el preu augmentarà després de la compra, o bé si creieu que baixarà. Aquest és un dels millors característiques del comerç de CFD de Bitcoin – Podeu obtenir beneficis tant quan augmenten els mercats com quan cauen.

Abans de marxar negociació de CFD de Bitcoin és una bona idea fer ús dels recursos educatius disponibles a les millors plataformes comercials. Depenent de la plataforma en concret, podreu accedir a comptes de demostració, eines de gràfics i anàlisi de dades històriques i fins i tot tutorials en vídeo..

Les millors plataformes de negociació de Bitcoin

Tot i que hi ha diverses plataformes de negociació de Bitcoin a Internet, n’hi ha un grapat que destaca per sobre de la resta.

eToro

eToro és global Plataforma de negociació de CFD que ha existit molt abans de la creació de CFD de Bitcoin. Utilitzant una plataforma, podeu operar en diversos mercats mitjançant diversos instruments i els seus honoraris també són molt clars. A més de donar suport a una àmplia gamma de monedes comercialitzables, el Plataforma de comerç eToro us permet copiar automàticament els comerciants amb èxit i, així, beneficiar-vos de la seva experiència. La plataforma és molt fàcil d’utilitzar i està disponible al mòbil, mentre que el grup eToro i les seves filials estan regulades en diverses jurisdiccions del món..

Plus500

Com a plataforma comercial que només ofereix CFD, la plataforma Plus500 està dissenyada únicament per atendre-la Comerciants de CFD. Abans de negociar amb diners reals, Plus500 us dóna l’oportunitat de provar les vostres estratègies mitjançant un compte de demostració. La plataforma també proporciona extenses dades històriques i educatives per ensenyar-vos com intercanviar CFD de Bitcoin. Plus500 ofereix una estructura de tarifes competitiva i transparent i accepta diversos mètodes de pagament, inclòs PayPal.

AvaTrade

Un altre gran Plataforma de negociació de Bitcoin si voleu invertir sobre la marxa, és AvaTrade. Disponible en tots els dispositius mòbils i compatible amb tots els sistemes operatius principals, la plataforma comercial AvaTrade us permet accedir a alguns dels més populars CFD de criptomoneda. La plataforma regulada també ofereix un compte de demostració convenient i us dóna accés a seccions d’ajuda i assistència, on podeu aprengueu a negociar CFD de Bitcoin i consulteu les dades històriques de les monedes admeses.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me