Com guanyar diners mitjançant el comerç P2P el 2020

El comerç de peus a peus (P2P) està actiu un augment constant com augmenta la demanda d’actius criptogràfics principals com Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) i Tether (USDt). A diferència de les operacions tradicionals de criptografia diàries heretades, per les quals heu de seguir veient gràfics i trobant patrons (una activitat cansativa i molt arriscada), el comerç P2P us ofereix una opció passiva per guanyar diners i guanyar sense haver d’estar activament al mercat.. 

En aquest article, ressaltem les complexitats del comerç en un dels borses de criptografia P2P: OKEX; el que heu de saber abans de començar a guanyar diners passivament mitjançant el comerç P2P. 

Comprensió del comerç P2P 

El comerç entre iguals es basa en la característica fonamental de les criptomonedes, la descentralització, que us permet comprar, vendre i negociar directament criptomonedes a través d’una xarxa distribuïda. Els intercanvis P2P eliminen les influències de tercers que us proporcionen (el comerciant) una major privadesa i seguretat dels vostres actius criptogràfics. 

Tot i això, és important tenir en compte que, tot i que les plataformes P2P operen en una xarxa distribuïda, no totes les plataformes estan descentralitzades. 


Els comerciants prefereixen les plataformes P2P en comptes dels intercanvis centralitzats, ja que ofereixen una opció de negociació més ràpida, més opcions de pagament i retirada i, per tant, no requereixen requisits KYC que proporcionen més privadesa. 

En el següent segment, veurem Intercanvi de criptografia OKEx P2P i com podeu guanyar diners passivament d’ells. 

Com guanyar diners mitjançant el comerç P2P

Abans d’endinsar-nos en el món de les finances i com guanyar passivament en intercanvis P2P, hi ha diversos punts clau que heu d’entendre. Això us ajudarà a operar de manera segura, protegir la vostra criptografia i guanyar millor gràcies als intercanvis P2P.

Entrem-hi directament. 

Què cal saber?

  1. La seguretat és clau

El més important que cal cercar en un intercanvi abans de començar a operar és la seguretat global dels seus actius. Els intercanvis Crypto i Bitcoin P2P que ofereixen serveis sense custòdia, que us permeten controlar les vostres pròpies claus i monedes de cartera, són els més segurs. Per exemple, OKEx P2P exchange, un mercat en una de les borses més grans, ofereix serveis no de custòdia, així com un servei de garantia per garantir la prudència entre els comerciants. 

  1. Treball dur, relaxeu-vos més tard

Aquest és el factor més important per diferenciar els ingressos passius en els intercanvis cripto P2P. Heu d’esforçar-vos perquè pugueu guanyar bé mitjançant els mètodes que s’enumeren a continuació. Cada mètode comporta diferents nivells de treball, disciplina i paciència perquè pugueu començar a obtenir ingressos passivament. 

  1. La quota ho és tot.

De manera similar a la seguretat, diferents borses ofereixen diferents taxes sobre els seus actius criptogràfics. És important tenir en compte aquestes taxes per assegurar-vos que no perdeu els vostres ingressos per comissions desorbitades. Tot i això, no hi ha comissions de transacció amb l’OkEx P2P.

Com guanyar criptografia passivament als intercanvis P2P

Tenint en compte les regles anteriors, ara podem endinsar-nos en com guanyar passivament criptomonedes en intercanvis P2P. Ens centrem en els millors intercanvis de criptografia P2P del mercat amb Bitcoin com a moneda comercial seleccionada. 

      1. Compra i HODLing

El primer pas i el més fàcil per guanyar Bitcoin passivament és comprar al intercanvis P2P més econòmics i sostenint la criptografia. Durant els darrers anys, el preu dels actius criptogràfics ha augmentat, amb els primers comerciants que han beneficiat molt de les bosses de criptografia que omplien. Bitcoin, per exemple, ha vist un augment del 240% respecte al seu preu de l’1 de gener fins a cotitzar per sobre dels 11.500 dòlars en el moment de la redacció.

Tot el que es necessita en aquest pas és paciència i una cartera segura per emmagatzemar les seves monedes.  

>>Comprar Bitcoin a l’intercanvi OKEx P2P aquí

      2. Compra i HODLing

Un altre mètode per guanyar criptografia és iniciar directament el mercat de criptografia en un intercanvi P2P, convertint-se en el vostre propi intercanvi de criptografia. L’intercanvi OKEx P2P, per exemple, us permet crear comandes de compra i venda a la plataforma, cosa que us permet establir un preu de compra baix i un preu de venda més alt per obtenir beneficis.. 

Aquí heu de crear el vostre compte de negociació OKEx P2P, considerar les millors criptomonedes negociables en aquest moment i establir la vostra ubicació geogràfica per començar a negociar. Un cop fet, podeu configurar diversos mètodes de pagament, anunciar les vostres tarifes i permetre als comerciants comprar i vendre. Configurar un pagament escàs a la vostra àrea i quantitats que ningú més ofereix, proporciona més possibilitats de fer mercat.

Negociació OKEx P2p

                  >>Obriu anuncis de compra i venda a l’intercanvi OKEx P2P aquí.

      3. Oportunitats d’arbitratge

Arbitratge als intercanvis P2P s’obté quan es compra un actiu criptogràfic a un preu més baix en una borsa i es ven més alt en una altra borsa. Aquesta és la forma més comuna de guanyar criptografia passivament en els intercanvis P2P. Els dos mètodes principals per guanyar criptografia mitjançant oportunitats d’arbitratge són:

a. A través de diferents intercanvis

Això implica comprar criptografia, en aquest cas Bitcoin, a un preu reduït en una borsa P2P i vendre-la a una prima en una altra borsa. Aquest tipus d’oportunitats sorgeixen a causa de la volatilitat, la diferència de liquiditat entre borses, les opcions de pagament entre borses i les diferències geogràfiques de preus. Aquest tipus d’oportunitats d’arbitratge ofereixen marges reduïts (si es calculen els honoraris) i es prenen ràpidament.

b. A través de diferents monedes

La segona forma d’obtenir guanys d’arbitratge és mitjançant el comerç de diferents monedes amb grans diferències entre elles. Per exemple, si la diferència entre els preus de USDt i BTC és prou gran en un canvi P2P de diverses monedes, només podeu comprar un testimoni (USDt), canviar-lo amb l’altre testimoni (BTC) i vendre BTC per arbitratge. 

Recordeu-ho !! Les oportunitats d’arbitratge es tanquen molt ràpidament i sempre comproven les tarifes de diferents intercanvis i criptomonedes.

Altres maneres de guanyar diners mitjançant intercanvis P2P

      4. Préstec de Bitcoin

Una altra forma senzilla d’obtenir ingressos passius mitjançant intercanvis P2P és el préstec de criptografia (és a dir, Bitcoin). Això requereix un intercanvi que us permeti prestar i prestar BTC, com ara OKEx. 

Per guanyar, creeu un compte a l’intercanvi OKEx P2P i compreu una quantitat suficient de BTC als comerciants mitjançant les múltiples opcions de pagament disponibles. A continuació, podeu prestar el BTC a través de Préstecs OKEx característica que us permet obtenir interessos prestant la vostra criptografia. 

Si voleu un préstec, visiteu BTC a la fiança del préstec i rebeu fins al 65% del valor del vostre BTC en préstecs Tether (USDt). Si augmenta el valor de BTC (més que l’interès a pagar), podeu retornar el préstec i recuperar el vostre BTC amb beneficis.. 

       5. Programes de derivació

La forma més passiva final i segona de guanyar criptografia en intercanvis P2P són els programes d’afiliació i de referència. Els intercanvis us ofereixen comissions i ingressos passius si envieu els amics a la seva plataforma. Els programes de referència us ofereixen l’oportunitat de guanyar criptografia cada vegada que un amic a qui feu referència comercialitza en una borsa. 

Referència OKEx

                       >>Uniu-vos al Programa de referència OKEx aquí per l’oportunitat de guanyar 10 dòlars en criptografia.

Conclusió

Com s’ha vist anteriorment, guanyar diners amb les criptomonedes no és només per als comerciants que queden enganxats als gràfics comercials. Els intercanvis P2P, com ara OKEx i LocalBitcoins, us ofereixen l’oportunitat de guanyar diners mitjançant el comerç P2P sense participar activament al mercat.. 

La seguretat dels vostres fons, les comissions cobrades i la liquiditat dels intercanvis són alguns dels factors importants a tenir en compte abans de seleccionar com voleu guanyar diners mitjançant la negociació P2P.

Preguntes freqüents

  • Quines són les millors tècniques de guany passiu mitjançant intercanvis de criptografia P2P?

Com s’ha esmentat anteriorment, podeu guanyar diners en intercanvis cripto entre iguals mitjançant oportunitats d’arbitratge, comprant BTC i mantenint, creant el vostre mercat, programes de referència i afiliació i prestant criptografia. 

  • El comerç Crypto P2P és segur?

Depèn. El comerç Crypto P2P és segur en borses acreditades, com ara OKEx P2P, que ofereixen serveis no custodials, així com un dipòsit de garantia per protegir els vostres negocis.. 

  • Quins són els millors intercanvis entre iguals de Bitcoin??

Hi ha una sèrie d’intercanvis de peer-to-peer de Bitcoin que ofereixen serveis a nivell mundial, incloent OKEX P2P exchange, LocalBitcoins, Paxful, entre d’altres. per a la llista visiteu aquí.

  • Guanya a través de la criptografia legal a l’Índia?

Sí. Guanyar criptomonedes com Bitcoin i Ethereum és legal a l’Índia després que el Tribunal Suprem de l’Índia aixequés la prohibició de la criptografia a tot el país..

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me