Com començar a treballar amb Dapps per a estudiants?

La criptomoneda és una moneda virtual o digital que s’utilitza com a criptografia per garantir la seguretat de les transferències de diners. Té una funció de seguretat millorada que dificulta la falsificació. Està destinat a ser un canal d’intercanvi i utilitza la criptografia per garantir la seguretat de les transaccions de diners a través d’Internet. També ajuda a controlar la creació de noves unitats de moneda. També hi ha alguns cursos fantàstics de Dapps que podeu treballar per a vosaltres i que us permeten entendre les aplicacions descentralitzades i altres aplicacions de blockchain..

Hi ha nombroses aplicacions en línia. D’alguns, fins i tot hi ha una aplicació que us ajuda a fer els deures perquè pugueu dir-los vaig acceptar fer els deures i t’ha ajudat amb tots els avorrits tràmits! Els deures per a vosaltres ja no han de ser terribles. Podeu obtenir ajuda perquè aquest paper es pugui fer en qüestió de minuts amb un servei d’assaig.

En primer lloc, entengueu què són les cadenes de blocs:

Les criptomonedes utilitzen protocols criptogràfics. Aquests protocols també es poden definir com a codis complexos que permeten xifrar les transferències de dades i permeten l’intercanvi segur de diners. Els desenvolupadors d’aquests codis fan ús d’enginyeria informàtica avançada i principis matemàtics que els permeten ser irrompibles. Per tant, és un repte duplicar criptomonedes. Els codis fan que els usuaris de criptomonedes siguin anònims i que les transaccions i el flux siguin un repte per rastrejar grups específics de persones.

Aquestes monedes tenen un control descentralitzat. Això significa que no són controlats pel govern com altres formes de divises que s’utilitzen tradicionalment. El seu valor de subministrament és controlat per altres usuaris mitjançant les seves activitats. Els codis proporcionen protocols que regeixen l’ús de les monedes. Per tant, aquests no estan controlats pels bancs centrals ni per cap altra autoritat que regeixi altres formes tradicionals de moneda. Les activitats dels miners que tenen l’aprofitament d’una àmplia experiència en transaccions de registre de potència de càlcul que reben les unitats de criptomonedes creades recentment i altres usuaris paguen els honoraris transaccionals que són fonamentals per a l’estabilitat i la fluïdesa funcionament de la moneda.


És important tenir en compte que les criptomonedes s’utilitzen per canviar monedes fiduciàries en mercats especials. Això significa que la moneda té un tipus de canvi variable amb les principals monedes del món com el dòlar, la lliura britànica i l’euro, entre d’altres. Tot i que els enginyers intenten protegir aquestes monedes, sempre hi ha moltes possibilitats que hi hagi alguna forma de pirateria que doni lloc al robatori de monedes digitals.

Aquests són alguns dels Dapps més populars

Si us pregunteu com funcionen els Dapps i per què els haureu d’utilitzar, aquí teniu una llista dels més populars del mercat:

 • Tronbet
 • 888tron
 • Steemer
 • Drogues
 • MakerDAO
 • Partiko
 • Testimoni d’atenció bàsica
 • Monstres Steem
 • Estat
 • Actifit
 • Aplicació Geon
 • DTube
 • KyberNetwork
 • OX
 • Eos cavallers

Què aprendràs a fer en aquest curs?

Les aplicacions descentralitzades (Dapps) us permeten explorar la noció que els servidors blockchain són una base i un pas d’aprenentatge per aprendre a operar els servidors blockchain. En aquest curs, aprendreu a establir una xarxa de nodes peer-to-peer i a instal·lar els propis servidors blockchain. Abans de desplegar els vostres Dapps a una xarxa pública, també haureu de provar-la a una xarxa local. La millor part sobre aprenentatge del desenvolupament de Dapps és que en una setmana hauràs après tot el que necessites saber i també et permetrà practicar prou per crear la teva pròpia aplicació.

Desenvolupament de la tòfona

En només 4 hores, entendreu tot el que necessiteu per aprendre sobre el desenvolupament de la tòfona.

El curs també permet als estudiants explorar un entorn fàcil d’utilitzar on la tòfona els permet desenvolupar i provar aquestes aplicacions. Algunes de les ordres principals que explorareu són: desenvolupar, compilar, iniciar, migrar i provar. S’aprendran amb qualsevol paràmetre i amb la tòfona al davant. En aquest mòdul, també il·lustrem el que cal desenvolupar i provar el Dapps complet.

Millores en el disseny

Només trigareu 2 hores en completar aquest mòdul. També apreneu algunes de les millors pràctiques que inclouen també els petits contractes que milloraran Dapps i que milloraran significativament els vostres dissenys bàsics de Dapp..

Models d’aplicació

Aquesta només trigarà unes 5 hores a completar-se. Per a aquest mòdul, obtindreu més informació sobre les propostes de millora d’Ethereum i els processos ERC necessaris per garantir que la cadena de blocs Ethereum s’actualitzi. Aquí també exploreu l’estàndard ERC 20 per a tots els token Dapps i ERC721 per als tokens no fungibles..

Una millor comprensió de les claus privades

Es requerirà que dediqueu més temps a comprendre. Cada titular d’una criptomoneda sol tenir una clau privada. Aquesta clau s’utilitza per identificar-los i permetre’ls intercanviar unitats. Es permet als usuaris crear les seves claus privades amb números formats sencers d’entre 1 i 78 dígits. El generador de números aleatoris és que el sistema també pot crear una clau per a tothom qui ho vulgui. Un cop s’obté una clau, se’ls permet gastar i obtenir criptomonedes. Sense aquesta clau, els titulars no podran convertir les seves criptomonedes i, per tant, les seves participacions serien inútils fins que obtinguin una clau.

Conclusió

Els seus codis font estan dissenyats de manera que la criptomoneda es tradueix automàticament a la quantitat de potència minera que s’utilitza per crear còpies de cadena de blocs noves. A mesura que augmenta la potència minera, la creació de criptomonedes es fa més difícil i disminueix la facilitat de creació de la mineria. L’objectiu és generalment crear un interval entre la creació de cadenes de blocs a un nivell estable que està predeterminat. Per això, l’aprenentatge d’aplicacions Dapps és tan crucial.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me