COM APRENDRE A ANALITZAR EL MERCAT DE CRIPTOCURRÈNCIA

Si voleu aprendre a analitzar la criptomoneda, hi ha diverses eines que necessiteu per familiaritzar-vos. Aquestes eines us ajudaran a comprendre la posició del mercat i a fer grans prediccions. Una cosa que heu d’entendre és que el mercat criptogràfic és altament volàtil i, si heu d’anar bé, heu d’entendre el funcionament del mercat i això inclou la forma de realitzar anàlisis tècniques de criptomoneda..

Si sou nou al mercat de les criptomonedes o cerqueu serveis relacionats amb les criptogràfiques, potser us deixareu aclaparar pels gràfics, gràfics i informació que es presenten sobre diferents criptomonedes, però a mesura que aneu comprenent l’anàlisi tècnica de criptografia i com funciona el mercat el criptosistema serà més senzill i tindrà sentit. Aquesta guia té la finalitat d’exposar-vos a una millor comprensió dels diversos gràfics de preus en línia, prediccions de preus i previsions de mercat de diferents criptomonedes. Abans d’endinsar-nos més en el món de la criptomoneda d’anàlisi tècnica, comprenem millor el terme “anàlisi tècnica”.

Què és una anàlisi tècnica?

Molts professionals de la criptografia han descrit l’anàlisi tècnica com el procés d’utilitzar dades del món real derivades del mercat de criptografia o d’altres fonts principals i traçar-les per predir el seu futur resultat. Aquesta anàlisi us permetrà predir quan pujarà o baixarà el mercat. Per tant, tindreu l’oportunitat de comprar quan el preu de mercat sigui baix i de vendre tan aviat com el preu augmenti. 

Diversos escriptors han escrit sobre la millor manera d’analitzar el mercat per obtenir resultats excel·lents, però el fet és que el terme “analitzar” és una habilitat que s’ha d’aprendre mitjançant proves, rastrejaments i errors, fins que finalment s’encerta. La capacitat d’entendre els elements visibles d’un gràfic i entendre com poden afectar el preu de la criptomoneda us converteixen en un bon comerciant de criptografia fins i tot si encara hi ha marge per al creixement.


Què és un canelobre i com funciona?

Si voleu analitzar el mercat de la criptografia com a escriptor, un dels primers anàlisis tècnics, és possible que hagueu de lluitar en un gràfic de preus amb el canelobre. Es descriuen objectes de forma rectangular (ja siguin verds o vermells) en un gràfic de preus. 

El rectangle indica la bretxa entre el saldo inicial i final de la moneda. Si cerqueu el preu d’una moneda per un interval de temps de 24 hores, el canelobre indicarà la diferència entre el preu d’obertura a la part inferior i el preu de tancament a la part superior d’aquest dia. Un canelobre vermellós indica una pèrdua mentre que un canelobre de color verd indica beneficis o guanys per a aquest període.

El volum de vendes

Aquesta és una altra mètrica que veureu en examinar el gràfic de preus. Si esteu aprenent el comerç de criptomonedes que us permetrà perfeccionar les vostres habilitats d’escriptura en aquest camp, és necessari una bona comprensió de com funciona el volum. Això també és vital quan cerqueu un servei de comerç criptogràfic a Internet. Trobareu el volum literal de vendes d’una moneda concreta en un període específic (dia, setmana, mes) a la part inferior d’un gràfic de preus, que sovint es mostra com a columna. Si voleu pronunciar un discurs sobre una moneda criptogràfica específica i discutir la seva perspectiva, el volum de vendes és un bon aspecte a destacar. Tanmateix, podeu considerar la possibilitat de buscar un escriptor a servei d’escriptura de veu en línia per ajudar-vos amb els recursos que necessiteu. Perquè de vegades cal demanar ajuda en lloc de fer-ho tot sol.

Mitjans mòbils

El volum de vendes i la tendència de les espelmes no són l’única informació que necessiteu per predir el moviment d’un gràfic de preus d’una moneda específica. Heu de tenir en compte el moviment dels preus durant un període llarg, com ara dies o setmanes. És vital que pugueu conèixer el moment adequat per comprar o vendre. Aquesta és la mitjana mòbil. Hi ha dos tipus de mitjanes mòbils en examinar un gràfic de preus: la mitjana mòbil simple (SMA) i la mitjana mòbil exponencial (EMA).

  • La mitjana mòbil simple (SMA)

L’SMA indica el preu mitjà de tancament d’una moneda durant un període concret. Durant set dies, la mitjana és la SMA dels sis dies anteriors, més aquest dia dividit per set. A mesura que s’afegeix el nou saldo de tancament per a cada dia, es baixa el saldo de tancament anterior dels dies anteriors. Per tant, el motiu del moviment freqüent amunt i avall de la línia a través d’un gràfic. La SMA és considerada per molts com el millor indicador de la mitjana mòbil.

  • La mitjana mòbil exponencial (EMA)

L’EMA és lleugerament complicat que l’SMA que segueix un patró personalitzat. Utilitzant un exemple típic de set dies, l’EMA no tracta el saldo de tancament per igual com el SMA. Pesa els dies anteriors en funció del grau de proximitat en termes de preu amb el dia actual. Per tant, assigna més pes als dies anteriors que altres dies. A causa de la importància descendent que s’adhereix a aquests dies, és, per tant, més reaccionari, la qual cosa és millor per la naturalesa volàtil del mercat de criptografia.

Llavors, com us pot ajudar a entendre la mitjana mòbil? anàlisi tècnica criptogràfica? Mostra el nivell de resistència a la venda o la compra a un preu determinat. Si supera la mitjana mòbil, indica que el mercat va a l’alça i hauríeu de buscar oportunitats per vendre. Però quan el preu de tancament no supera la mitjana mòbil, indica que hi ha una resistència, per tant, la raó per la qual més gent ven.

  • Analitzant la tendència

Amb la informació anterior, ara esteu equipat per analitzar el gràfic de preus d’una moneda concreta. Després d’analitzar amb èxit la tendència, hauríeu de ser capaços de conèixer el moment adequat per comprar (a la part superior) i el moment de vendre per obtenir alguns beneficis (a la part inferior). 

La informació presentada en aquest article us proporcionarà un bon avantatge si voleu aprendre a analitzar les criptomonedes per a principiants.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me