Com AAX, OKEX i Bitfinex lideren la innovació en el mercat d’intercanvi criptogràfic

És difícil posar una clavilla al nombre d’intercanvis funcionant al mercat de criptografia perquè no hi ha estàndards globals que regulin la creació i les operacions d’aquestes entitats. En la majoria dels casos, un individu o un grup de persones amb les habilitats informàtiques i de programació adequades pot aprofitar la manca de regulacions criptogràfiques en determinats llocs per crear un intercanvi i començar a llistar parells d’actius digitals. És per això que els comerciants corren el risc de perdre els seus actius a causa de la incompetència i indiferència per part de les empreses d’intercanvi criptogràfic..

Tanmateix, les coses estan mirant cap amunt, gràcies a l’aparent augment de la supervisió reguladora a l’espai criptogràfic. Com a tal, ha obligat aquestes entitats a invertir el seu temps i recursos en iniciatives innovadores dissenyades per augmentar el compliment o optimitzar l’experiència dels seus clients. Aquí, identificaré casos en què els intercanvis criptogràfics han complert la seva tasca i han introduït innovacions crucials per al moviment principal de la criptografia..

Per què els intercanvis criptogràfics han de continuar implementant funcions innovadores?

Els intercanvis criptogràfics no només han d’impulsar noves narratives per mantenir-se en un panorama molt competitiu, sinó que també han d’introduir noves funcions per garantir el dinamisme crític en moments en què l’estat de l’economia global és incert. Dit d’una altra manera, no n’hi ha prou amb incorporar noves idees només per guanyar avantatge sobre els competidors. Cal que els intercanvis s’adonin que el mercat de criptografia encara està en fase de formació. Hi ha molts factors que podrien alterar l’status quo i redefinir nous paradigmes per al panorama d’intercanvi de criptografia.

D’una banda, l’aparició de la supervisió reguladora a diverses regions del món obliga els intercanvis criptogràfics a desenvolupar el seu joc i establir certes mesures per garantir la seguretat dels comerciants. Amb el pas dels anys, això ha obligat els intercanvis criptogràfics a complir els estàndards KYC que anteriorment es veien contradictoris amb l’essència mateixa del mercat de criptografia. La incertesa econòmica és un altre dels motius pels quals l’intercanvi criptogràfic ha de continuar experimentant amb les noves tecnologies. Per exemple, la pandèmia COVID-19 i els seus efectes posteriors a l’economia mundial han empès els intercanvis al límit del col·lapse com a resultat d’una demanda de liquidació sense precedents. Sense cap mena de dubte, un canvi, que no compta amb sistemes prou sòlids per fer front a aquesta soca, tindrà molt difícil de fer front en els propers anys.


Quines són les darreres innovacions registrades al mercat Crypto Exchange?

AAX adopta la màquina de coincidència de la Borsa de Londres

Un dels factors que s’utilitzen per jutjar l’eficàcia dels intercanvis criptogràfics és la velocitat. Degut a la potència d’aquest sentiment, AAX, una bossa amb seu a Hong Kong ha incorporat la tecnologia LSEG de London Stock Exchange Group per agilitzar la concordança de comandes. L’intercanvi criptogràfic, que ofereix spot, OTC i futurs a la seva creixent base de clients, ha fet això per incorporar funcions de concordança de comandes al mateix nivell que els reconeguts mercats tradicionals. La plataforma creu que aquesta mesura li proporciona una capacitat de rendiment a nivell institucional, que ha esdevingut fonamental després de l’efecte paralitzant de la intensa volatilitat dels preus en intercanvis com Bitmex. 

D’acord amb informes, aquest desenvolupament permetrà a l’intercanvi establir una liquidació de latència molt baixa de 0.0005 s a la seva plataforma de negociació de futurs. Sent el primer intercanvi que incorpora aquesta tecnologia i el primer que la desplega al núvol, AAX s’uneix al rang de les empreses de criptografia futuristes que treballen en el desenvolupament de noves maneres de garantir que els productes de criptografia siguin atractius per a un públic convencional.. 

AAX llistarà PhiGold (PGX) a partir del 31 de març de 2020. Quant a l’equip AAX:

“L’intercanvi va seleccionar PGX per al seu primer llistat de fitxes de finançament de productes bàsics, perquè el projecte s’alinea fortament amb la missió d’AAX de connectar la criptografia amb les finances mundials. En permetre als comerciants invertir en or, abans de l’extracció de la mina d’or, com comprar immobles fora del pla, PhiGold fa possible la compra d’or amb descompte ”. 

OKex llança la seva cadena de blocs pública amb model de testimoni creatiu  

OKex ha ampliat amb èxit l ‘abast del seu negoci mitjançant introduint la seva xarxa blockchain, Okchain. A diferència d’altres intercanvis amb cadenes existents, OKex ha decidit centrar-se a establir casos d’ús del món real com el factor responsable de l’augment de la valoració del seu testimoni natiu en lloc de pura especulació. Per tant, OKex ha optat pel DPoS de prova delegada de participació com a consens com a mecanisme que regula la creació de tokens OKT i la validació de transaccions habilitades a la xarxa.. 

Una altra gesta impressionant d’aquest desenvolupament és el fet que OKchain va adoptar una arquitectura de diverses cadenes per millorar l’escalabilitat i l’eficiència. Per tant, Okchain és una opció ideal per als desenvolupadors que vulguin desplegar els seus dapps sense importar a causa de la sòlida infraestructura subjacent o de l’economia sostenible de token. Recentment han superat BitMEX com l’intercanvi criptogràfic amb el volum de futurs de Bitcoin més alt.

Bitfinex implementa un sistema de vigilància del mercat

Ja no és notícia que el mercat de criptografia sigui susceptible a manipulacions i manipulacions de preus. A la llum d’això, Bitfinex introduït un sistema propietari de vigilància del mercat, anomenat Shimmer. Aquest mecanisme, tal com s’explica als informes, ajudarà a prevenir els esquemes d’explotació del mercat a la plataforma d’intercanvi. En essència, Bitfinex vol reduir les inquietants tendències del mercat com la comercialització de capes i el rentat, així com millorar la transparència i la integritat.

D’acord amb Cryptotoast, Bitfinex va utilitzar el llenguatge de programació Rust, ideal per a processos d’alta velocitat i casos d’ús comercial, pel seu protocol Shimmer. Per tant, es tracta d’un moviment intencionat per reposicionar Bitfiniex com a plataforma d’intercanvi d’inclinació institucional. 

Paxful integra el reactor de l’anàlisi de la cadena

Paxful i Chainalysis, que anteriorment havia revelat que els mercats de criptografia P2P són arriscats a causa de la prevalença de processos descentralitzats, recentment va anunciar una sorprenent associació per filtrar i identificar transaccions d’alt risc a la plataforma de negociació P2P d’aquest últim. La decisió d’integrar la tecnologia de vigilància de Chainalysis a la seva plataforma comercial augmenta la credibilitat de Paxful com a punt d’entrada global i creïble al mercat de criptografia..

Huobi presenta un mecanisme de liquidació

Després de la caiguda del mercat criptogràfic, Huobi va prendre la iniciativa de introduir un mecanisme de liquidació que atura parcialment activitats comercials específiques durant períodes en què el mercat registra una volatilitat sense precedents. En concret, aquest sistema aturarà totes les liquidacions i tancarà les posicions del comerciant sempre que hi hagi un augment sobtat dels nivells de volatilitat com els experimentats aquest mes.

Huobi creu que aquestes pujades podrien provocar el pànic dels comerciants i provocar una reacció en cadena, cosa que els podria posar en risc. Les persones que estiguin familiaritzades amb aquest fenomen als mercats borsaris tradicionals estaran d’acord que Huobi ha fet modificacions als interruptors convencionals i desenvoluparà un nou sistema ideal per al mercat de criptografia..

Pensaments finals

Els intercanvis criptogràfics han prosperat com a conseqüència d’un flux d’iniciatives que volen millorar el rendiment de les plataformes comercials i ampliar el seu àmbit d’operació. Els desenvolupaments destacats en aquest article són només un grapat d’estudis de casos que mostren la capacitat innovadora dels intercanvis criptogràfics.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me