Carteres sense custòdia de Bitcoin més segures el 2020

Fa gairebé una dotzena d’anys, Bitcoin (BTC) va llançar prometent un sistema de pagament segur, sense fronteres i barat: obrir el sistema financer mundial i bancaritzar el banc. Amb el pas dels anys, BTC es va transformar en més que un sistema de pagament, convertint-se en un magatzem de valor (SoV) a mesura que augmentava el seu valor, arribant a un màxim històric de 19.800 dòlars el 2017. 

El canvi a SoV, però, comporta els seus propis desafiaments. En el seu nucli principal, l’emmagatzematge i la seguretat de l’or digital són un dels majors reptes de BTC. Al llançament, Satoshi Nakamoto, pseudònim del creador de Bitcoin, va imaginar una plataforma que oferirà als usuaris un control i seguretat dels seus fons complets.. 

No obstant això, a mesura que es va apreciar el valor de BTC, els intercanvis centralitzats i els serveis de custòdia van sorgir proporcionant carteres per tal d’ajudar els usuaris normals a “emmagatzemar de forma segura els seus BTC”. Tot i que aquestes parts centralitzades ajuden els usuaris no tècnics a emmagatzemar les seves claus privades i a canviar el seu BTC més ràpidament, eliminen la funció de les cadenes de blocs: descentralització (gestionar el vostre propi “compte bancari”).

Necessitat de carteres de custòdia pròpia 

Quin és el problema amb els proveïdors de carteres criptogràfiques centralitzats? 


Els guardians i intercanvis criptogràfics centralitzats ofereixen una manera ràpida i fiable de transaccionar criptomonedes com Bitcoin i Ethereum. Tot i això, aquests establiments han faltat en l’aspecte de seguretat, ja que emmagatzemen les claus privades dels usuaris de manera centralitzada i les emmagatzemen en carteres calentes. Les carteres calentes o carteres en línia permeten als usuaris negociar i utilitzar sense problemes les seves criptomonedes. 

No obstant això, això ha provocat que diversos intercanvis siguin susceptibles a intents de pirateria, robatori, estafes de pesca, estafes de sortida, etc. en els darrers anys, rentant milions (col·lectivament milers de milions) de dòlars en fons dels inversors.

Les propietats de baixa seguretat dels custodis centralitzats han donat lloc a carteres de maquinari com Ledger i Trezor, que augmenten la privadesa i la seguretat dels fons. Ho fan emmagatzemant les vostres claus privades fora de línia en una unitat USB. Tanmateix, els usuaris eviten aquestes carteres (tot i els nivells d’alta seguretat) a favor de les carteres en línia centralitzades a causa de la fiabilitat, la velocitat i la liquiditat.. 

Sorgeix la pregunta: “Els usuaris de criptografia poden gaudir de velocitat, fiabilitat i seguretat sense custòdia (tots junts) en una plataforma de carteres criptogràfiques?” Sí. 

A la següent secció, analitzem les mesures de seguretat que hauríeu de buscar en una cartera criptogràfica, com assegurar-vos que la cartera sigui segura i les carteres més segures per als usuaris de criptografia el 2020.. 

Què cal buscar en una cartera criptogràfica

 1. Seguretat: Aquesta és potser la característica més important de qualsevol cartera. Es considera que les carteres en línia són més susceptibles a atacs d’inseguretat i també amb una bona raó; són més fàcils de piratejar. D’altra banda, les carteres de maquinari es consideren més segures ja que la moneda s’emmagatzema fora de línia.
 2. Anonimat: Els usuaris que estiguin interessats en mantenir l’anonimat, probablement sigui una característica que haurien de tenir en compte.
 3. Reputació: És important que reviseu la cartera per saber on es troba entre els altres usuaris de la comunitat, només per estar segur de què es comprometen a fer.. 
 4. Interfície d’usuari: Es recomana la interfície Coinbase per a la majoria de principiants. És fàcilment navegable i, a més, assegura el 100% del seu valor.

Les millors carteres criptogràfiques sense custòdia en seguretat

1. Bitamp: per seguretat i velocitat (Recomanat) 

Segons el lloc web oficial, Bitamp “És una cartera de Bitcoin de codi obert, lliure de clients, que us permet enviar i rebre Bitcoin de manera segura en una cadena de blocs”. En poques paraules, Bitamp és una cartera de criptomoneda autocustodiada que permet enviar i rebre bitcoins. 

La cartera està dissenyada sota una llicència MIT que permet als usuaris de tot el món enviar i rebre BTC. La cartera compatible amb llicències globals significa que els desenvolupadors de tot el món tenen molt poques restriccions a l’hora d’utilitzar-la. 

Pros

 • Cartera sense custòdia: Millora la seguretat de la cartera en permetre pagaments directes a les carteres sense connexió. Això significa que l’empresa no transfereix, emmagatzema ni desa les claus privades dels usuaris al seu servidor.  
 • Activa la navegació Tor: La integració amb Tor millora la privadesa de les transaccions dels usuaris. A més, les operacions de Bitamp són estrictament locals al navegador de l’usuari “mitjançant Javascript i la llavor de contrasenya màgica de 12 paraules”. 
 • Transferències a carteres de maquinari: Bitamp també ofereix una connexió directa única a les carteres de maquinari principals, incloent Ledger Nano S (esmentat a continuació), Trezor, KeepKey, Electrum i Mycelium. 
 • Una comunitat educativa: Bitamp també es basa en els seus valors de criptocomunitat oferint material educatiu i divulgatiu al seu lloc web, especialment als nous usuaris. Trobades a “Com comprar Bitcoin”, “Com assegurar la cartera”, “Passos per a la mineria de Bitcoin”, etc., estan disponibles a Bitamp. 

Contres

 • Manca de múltiples criptomonedes: La cartera segura, ràpida i sense custòdia només permet transaccions amb Bitcoin. Aquest és un abast molt estret, però la companyia està treballant en la incorporació de nous criptos en el futur. 
 • Relativament jove: En comparació amb altres carteres de la nostra llista, Bitamp encara es troba en les seves etapes formatives, de manera que s’adopta menys. 

2. Cartera Ledger Nano S: seguretat, sense velocitat

La cartera de maquinari de criptomoneda Ledger Nano S és una de les millors entre els seus companys, que ofereix als usuaris una cartera sense custòdia fora de línia per emmagatzemar criptomonedes. La cartera de maquinari inclou una pantalla i és compatible amb qualsevol sistema operatiu de l’ordinador.  

Pros

 • Cartera sense custòdia fora de línia: La cartera de maquinari Ledger us permet emmagatzemar les vostres pròpies claus privades en una unitat USB que queda fora de línia fins que no estigueu connectada a un ordinador. Això millora les propietats de seguretat per emmagatzemar els vostres bitcoins. 
 • Clau de 12 frases de contrasenya: La cartera també proporciona una clau de contrasenya de 12 paraules que us permet recuperar els fons en cas de perdre la cartera. 

Contres

 • Transaccions lentes: Com es va esmentar abans, les carteres de maquinari us dificulten la transacció del vostre xifrat, atesos els protocols de seguretat difícils establerts. 
 • Car: Tot i que Bitamp és una cartera gratuïta de Bitcoin, Ledger Nano S té un preu elevat de >150 dòlars que dissuadeixen els petits titulars de criptografia d’emmagatzemar els seus actius a la cartera. 

3. Cartera de pa: diverses monedes, velocitat reduïda i seguretat

Bread és una cartera sense custòdia d’aplicacions digitals que us permet rebre i enviar bitcoins. L’aplicació està disponible en un navegador web i en dispositius mòbils, a les botigues d’aplicacions per a iOS i Android. La cartera permet emmagatzemar, enviar i convertir diverses monedes, incloses Bitcoin, Ethereum i Bitcoin Cash (BCH). 

Pros

 • Disponibilitat de múltiples monedes: Bread Wallet ofereix tres monedes a la seva cartera sense custòdia: BTC, ETH i BCH. 
 • Interfície fàcil d’utilitzar: La cartera també proporciona als usuaris una interfície senzilla i fàcil de navegar. 

Contres

 • No té autenticació de dos factors: La manca d’autenticació per SMS o Google Authentication redueix les propietats de seguretat de la cartera Bread.
 • Interaccions lentes i de tercers: Tot i que Bread Wallet no és una cartera sense custòdia, les transaccions a la plataforma passen per un tercer reduint la privadesa dels usuaris. A més, alguns usuaris s’han queixat anteriorment que el lloc és lent i pesat. 
Cartera Tipus Seguretat  Facilitat d’ús Preu Lloc web
Bitamp.com En línia Alt  Fàcil Gratuït Bitamp
Ledger Nano S Maquinari  Alt Moderat >150 dòlars Llibre major
Cartera de pa Mòbil Moderat Fàcil Gratuït PA

Taula que mostra les diferents qualitats de les carteres sense custòdia

Conclusió

Després de fer una ullada completa a les carteres sense custòdia anteriors, recomanem Bitamp per a les seves transaccions segures i ràpides. A més, la cartera és una cartera de codi obert gratuïta, cosa que significa que els desenvolupadors de tot el món treballen per millorar-la cada dia millorant la vostra inversió en criptografia i HODLing. 

No recordeu les vostres claus privades, ni les vostres monedes. Intenteu sempre utilitzar carteres sense custòdia per emmagatzemar els vostres actius de criptomoneda. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me