Bitrue vs OKEx: una mirada profunda a les solucions híbrides CeFi i DeFi

La competència al mercat d’intercanvi de criptomonedes ha crescut considerablement en els darrers anys, amb desenes de plataformes que volen establir per si mateixes una capa d’aquest espai naixent. Desitjant aprofitar l’èxit inicial en proporcionar solucions criptogràfiques i CeFi més tradicionals i després d’un augment de l’interès pels serveis DeFi, alguns dels principals intercanvis busquen ara oferir el millor d’ambdós mons. L’objectiu? Una solució híbrida fiable i reconeixible per combinar els avantatges de CeFi i DeFi, tot mitigant els inconvenients.

En general, CeFi reflecteix el finançament heretat, que permet als usuaris obtenir interessos o obtenir préstecs, proporcionant la seguretat de la transferència de riscos davant l’inconvenient de requerir la custòdia dels actius. DeFi aplica l’ús de contractes intel·ligents a instruments financers, eliminant l’intermediari. No té caràcter de custòdia, però assumiu el risc sistèmic que hi hagi un defecte de codi fatal al protocol. Per tant, una solució híbrida equilibrada pot proporcionar una combinació ideal.

Dues plataformes que ho fan són Bitrue i OKEx, amb diverses idees sobre com oferir un model tan híbrid. A la batalla de Bitrue contra OKEx, aquí es mostren les dues plataformes.

Bitrue

Establert el 2018, Bitrue es descriu com una plataforma de gestió financera, especialitzada en actius digitals, inversions, préstecs i negociació. Va guanyar força quan va adoptar XRP com una de les seves monedes base i es va convertir en una de les tres principals plataformes de negociació de l’actiu..


Assistir a un impressionant creixement diari del 620% del volum de negociació interanual va impulsar Bitrue al primer nivell d’intercanvis mundials. Ara gestiona volums de negociació diaris de més de 300 milions de dòlars, amb 1,6 milions d’usuaris, ofereix algunes de les tarifes més baixes del mercat mitjançant el testimoni de la plataforma Bitrue, BTR.

Sota la direcció del conseller delegat Curis Wang, Bitrue va ser el primer intercanvi que va oferir un producte d’ingressos, Power Piggy, permetent als clients obtenir ingressos passius de fins a un 10% d’interès en diversos actius, convertint-se posteriorment en una característica generalitzada entre els competidors. 

Des de llavors, Bitrue ha ampliat la seva gamma de productes financers híbrids, inclosos els serveis de participació en préstecs i BTR. Préstecs Bitrue us permet pignorar actius per demanar prestat USDT, BTC, XRP o ETH. Conserveu el dret a aquests actius, però podeu alliberar-los de capital per a altres usos. Els actius tancats a Power Piggy també es poden utilitzar com a garantia per als préstecs, cosa que us permetrà demanar prestat contra ells mentre continueu obtenint interessos.. Bloqueigs BTR actueu com una oportunitat de participació addicional per generar límits especials a taxes significativament més altes que la funció Power Piggy.

A l’agost, Bitrue llavors va anunciar plans per a incorporacions de DeFi a Bitrue Financial Services (BFS). Amb previsió de llançar-se a principis del 2021, BFS inicialment permetrà als prestadors afegir actius al conjunt de liquiditat disponible per als prestataris, amb aquells prestadors que reben interessos, seguits de productes descentralitzats addicionals al llarg del temps. Bitrue també actualitzarà el servei de préstec existent sota aquest paraigua, fent que les carteres que continguin fons garantits siguin visibles públicament en un pas cap a proporcionar als usuaris un major poder sobre les seves finances. Com a resultat, oferiran tant els productes CeFi existents com els nous productes DeFi alhora, cosa que els convertirà en una de les primeres plataformes híbrides. Proporcionarà als diferents tipus d’usuaris una gamma més diversificada d’opcions d’inversió en un lloc convenient.

El nou testimoni Bitrue Finance (BFT), per alimentar aquests serveis híbrids CeFi i DeFi, es va llançar a mitjans de setembre, i els tokens BFT també es distribuiran als titulars de tokens BTR. BTR continuarà concentrant-se en l’alimentació de la utilitat d’intercanvi tradicional de Bitrue. BFT donarà suport al nou BFS híbrid com a recompensa, pagaments i testimoni de vot, així com un mecanisme d’equilibri dins del sistema de préstecs descentralitzat.

OKEx

OKEx, en funcionament des del 2014, és un altre dels intercanvis de primer nivell del mercat. Autodescrit com l’intercanvi criptogràfic més important del món, proporcionen comerç al comptat, marge, futurs i opcions, juntament amb serveis de Salt d’inici plataforma de venda de fitxes i Testimoni d’utilitat OKB. Amb volums de negociació diaris superiors als 1.000 milions de dòlars, se situa entre els més alts de la indústria. El OKEx DEX també està en desenvolupament a testnet, construint una plataforma d ‘intercanvi descentralitzada a la part superior de OKExChain.

Guanya OKEx ofereix diverses maneres d’obtenir interessos en actius criptogràfics, combinant les millors opcions CeFi internes, DeFi i oportunitats d’aposta per maximitzar el potencial. De la mateixa manera, Préstec OKEx proporciona accés a mercats de préstecs instantanis des de diverses opcions CeFi i DeFi en un sol lloc.

Per incorporar la funcionalitat DeFi entre les opcions CeFi, OKEx ha adoptat un enfocament diferent de la seva solució híbrida. CEO Jay Hao va anunciar a l’agost, un agregador de préstecs inicial que integrava Finançament compost i plans per a una botiga única de comerç DeFi, eliminant la necessitat de transferir fons entre carteres. El moviment va significar que, en lloc de desenvolupar els seus propis productes DeFi, OKEx es connectés a protocols de DeFi Yield Farming de tercers, com Uniswap, Curve i YFII. Com a resultat, només faciliten l’accés a aquests serveis, encara que sigui convenient, i no es fan responsables dels riscos sistèmics associats.

Veredicte

Els usuaris han de tenir en compte els pros i els contres d’aquestes plataformes per a les seves circumstàncies individuals. Sembla que Bitrue ofereix el sistema més senzill per al mercat massiu, que utilitza actius familiars de major capitalització i us permetrà equilibrar l’exposició amb una gamma d’opcions més diversificada en una plataforma fiable. Estan desenvolupant un còmode híbrid de mons CeFi i DeFi alhora que redueixen el risc sistèmic en incorporar protocols addicionals.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me