3 Cryptos de majúscules per veure el 2019

Ara hem entrat oficialment al mercat baixista més llarg de la història de la criptografia. Sí, l’últim any ha estat dolorós per als partidaris de les criptografies i la veritat és que molts han fet les maletes i han abandonat el mercat fa molt de temps. No obstant això, fins i tot en aquestes condicions de prova, molts projectes de criptografia han continuat construint i enfortint els seus fonaments subjacents. En canvi, d’altres segurament han estat lluitant, i alguns anuncien acomiadaments massius de la seva plantilla i escasses pistes a causa de la mala gestió de la tresoreria.

En aquest moment, identificar els projectes de criptografia més prometedors mai ha estat tan important. Al cap i a la fi, sembla probable que hi hagi projectes tan forts   

Llavors, quines criptomonedes de capitalització petita tenim a la nostra llista de seguiment el 2019? Total Crypto revela les seves tres millors opcions i explica per què val la pena controlar-les sota les monedes del radar.

# 1 Nimiq

Els mercats de criptomonedes estan plens de projectes que creen sistemes de pagament i els tokens dels quals es pretenen utilitzar com a divises. Tot i que Bitcoin existeix des de fa deu anys, el sistema de pagament de criptografia més conegut encara es perfecciona i requereix encara més adopció per considerar-se un magatzem de valor o un mitjà d’intercanvi. Això ha obert les portes a nombroses criptomonedes per proporcionar un sistema de pagament alternatiu a Bitcoin.


Nimiq és un d’aquests sistemes de pagament alternatius i el seu testimoni NIM natiu es transmet a l’ecosistema. El que diferencia Nimiq d’altres sistemes de pagament és que l’equip se centra en la facilitat d’ús i la simplicitat. 

L’altra cosa interessant de Nimiq és que és la primera cadena de blocs basada en navegadors. Això vol dir que qualsevol usuari pot connectar-se a la cadena de blocs sense descarregar cap programa. Això significa que l’ecosistema Nimiq no té instal·lació, ja que només funciona i els usuaris poden gaudir d’aquesta comoditat sense comprometre’s amb la resistència a la censura..

# 2 Propi (CHX)

Sabíeu que el cost de mantenir una cotització borsària al mercat d’inversió alternativa del Regne Unit supera els 290.000 dòlars l’any? Ara són molts diners per cotitzar al mercat de valors més petit del Regne Unit i és el motiu principal pel qual les empreses mitjanes i les empreses emergents continuen sent empreses de propietat privada. Resulta que recaptar diners per mitjans tradicionals implica pagar una quantitat extorsionada de diners per una cotització en borsa o que els fundadors acceptin qualsevol acord que puguin obtenir dels capitalistes de risc (sovint desfavorables).

Plataformes d’emissió de fitxes de seguretat com Propi oferir a les empreses una alternativa a la sortida a borsa tradicional i permetre que els seus recursos propis es puguin negociar públicament per una fracció del cost d’una cotització en borsa tradicional. L’avantatge per als patrocinadors de STO és que podrien tenir accés a algunes empreses excepcionalment prometedores i en fase inicial.

El cas d’ús del testimoni CHX de Own és lleugerament diferent a d’altres plataformes STO. Sí, les empreses de la plataforma encara l’utilitzen per recaptar fons. Tanmateix, les empreses que vulguin llançar la seva STO a la plataforma Own han de sortir al mercat i comprar fitxes CHX per valor de l’1% del finançament que volen obtenir, que després quedaran tancades. Aquest mecanisme s’ha dissenyat per augmentar la qualitat de la llista d’empreses a la plataforma pròpia. 

# 3 Modum

La gestió i el seguiment de la cadena de subministrament són potser una de les aplicacions més pràctiques del món real de la tecnologia blockchain. En aquesta àrea, hi ha pocs dubtes que VeChain estigui al capdavant en termes d’associacions i popularitat. Tanmateix, l’únic problema és que Vechain ja és ben conegut i ja es pot classificar com a criptografia de límit gran o mitjà. Aquells que busquen un joc de cadena de subministrament més punyent hauran de buscar en un altre lloc. Aquí és on entra una criptografia com Modum.

En poques paraules, Modum és un joc de cadena de subministrament que integra dispositius sensorials i contractes intel·ligents en un sol sistema unificat. L’objectiu del sistema és proporcionar un servei de seguiment de dades en temps real que també sigui a prova de manipulacions i que no es pugui comprometre. Part d’aquest sistema és una característica anomenada MODSense, que és un registrador de temperatura i que permet a l’usuari controlar la temperatura d’un enviament o rebre alertes si se supera un llindar de temperatura predefinit..  

Aleshores, a què s’orienta el sistema Modum? Bé, l’empresa amb seu a Suïssa s’orienta a la indústria farmacèutica i s’assegura que el transport de productes farmacèutics compleixi la normativa de la UE. Ara, big pharma és una indústria massiva i la solució de la cadena de subministrament de Modum s’adapta per resoldre els problemes únics del nínxol. Tanmateix, existeix l’abast per ramificar-se en altres mercats. Per exemple, la cadena de subministrament d’aliments peribles també es podria beneficiar de solucions com MODSense.

Modum és potser un dels jocs de cadena de subministrament de blockchain més petits i de capitalització més interessants. Sens dubte, s’orienta a un mercat centrat i està ben situat per executar-se. De fet, la gran indústria farmacèutica representa el 30% de les exportacions anuals de Suïssa i acull grans actors de la indústria com Roche i Novartis. Aquesta criptomoneda de capitalització petita és sens dubte una de les que tenim a la nostra llista de seguiment per al 2019 i posteriors.

Paraula final

Els mercats de criptomonedes estan plens d’innovació i equips que intenten alterar sectors sencers. Per descomptat, hi ha molts altres projectes dignes que no s’han esmentat en aquest article. La veritat oberta i honesta és que ningú no sap realment el que el futur té previst per al mercat de criptomonedes. Possiblement tots estem perdent el temps o serem els primers pioners en el proper moviment tecnològic disruptiu.

El que heu de tenir en compte és que les llistes de visualització de criptografies només s’han d’utilitzar com a eina per reduir els més de 2000 criptos que hi ha per ajudar-vos a identificar els projectes que val la pena fer més investigacions.   

Divulgació: L’autor té alguns NIM & Modum a la seva cartera i és compensat per una capacitat de consultoria independent a llarg termini per Nimiq. Aquest article no s’ha d’interpretar com a consell d’inversió. Feu sempre la vostra pròpia investigació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me