3 coses a tenir en compte a l’hora d’escollir una Stablecoin recolzada en or

Les establecoins recolzades en or són un tipus d’actiu digital estable relativament nou que està recolzat en or físic. Aquests tenen una varietat de sabors, ja que ara hi ha una dotzena de proveïdors de stablecoin amb suport d’or, però només un grapat d’aquests han aconseguit un èxit significatiu. 

Atès que les stablecoins amb suport d’or es recolzen 1: 1 amb or físic, el seu preu tendeix a seguir de prop el preu spot d’or, tot i que les stablecoins solen cotitzar a una prima lleu a causa de la seva liquiditat, versatilitat i fungibilitat millorades. Com a resultat d’això, la majoria de les stablecoins recolzades en or han apreciat significativament el seu valor en els darrers mesos, com el creix el mercat de punts or, i més persones que mai busquen invertir en or com a cobertura en un moment de gran incertesa econòmica. 

Però no totes les stablecoins recolzades en or es creen per igual. A continuació s’explica com triar-ne un de bo. 

  1. Transparència

Sens dubte, el primer que haureu de tenir en compte és la transparència de l’emissor del testimoni. Proporcionen un sistema fàcil per comprovar que el subministrament en circulació coincideix amb la quantitat d’or que es guarda? Si no, pot ser un senyal d’advertència que justifiqui una investigació posterior. 

L’actual gamma de populars establecoins recolzats en or adopta un enfocament una mica variat d’informació i transparència. Algunes plataformes com Perth Mint Gold Token (PMGT) i Tether Gold (XAUt) simplement proporcionen actualitzacions periòdiques del lloc web per detallar el subministrament circulant de fitxes en comparació amb els fons d’or actuals..


Imatge: CACHE

CACHE Gold, d’altra banda, proporciona una solució innovadora al problema de transparència amb la seva plataforma de seguiment d’actius GramChain. Això permet als titulars de CACHE Gold (GCT) comprovar exactament la quantitat d’or que té CACHE a cadascuna de les seves voltes i veure i veure imatges de cada barra, i detalls sobre el seu refinador, número de sèrie, valoració actual i molt més. Eliminant completament les preocupacions que el subministrament pot no coincidir amb les reserves. 

2. Saldo mínim i valor d’amortització

Si inverteix en una stablecoin recolzada en or, és imprescindible que comproveu tant l’import mínim de la inversió com el valor mínim d’amortització.. 

L’import mínim de la inversió es pot descriure com el valor unitari mínim transferible. Per a la majoria d’establecoins recolzats en or, és possible transferir fins i tot una petita fracció d’un testimoni únic si es desitja. D’altres, però, poden requerir que les transaccions es completin com a enters sencers, el que significa que els titulars han de mantenir o transferir almenys un testimoni sencer. Depenent del preu del testimoni, això pot significar que els usuaris hagin d’invertir o mantenir més del que podrien esperar.

L’import mínim d’amortització també entra en joc quan es dóna suport a l’or stablecoin els usuaris volen convertir les seves monedes en or real. Els usuaris amb participacions petites poden trobar que el seu saldo està per sota de l’import mínim d’amortització i, en canvi, hauran de cobrar les seves participacions d’una altra manera, com ara vendre els seus tokens en plataformes d’intercanvi de tercers.. 

Una visió general dels saldos mínims i de les quantitats d’inversió de les cinc estabilitats amb estalvi d’or més populars:

Saldo mínim Redempció mínima (fitxes) Canvi mínim (USD) *
Digix Gold (DGX) 0,000000001 DGX 100 DGX (100 grams) 6894,10 dòlars
PAX Gold (PAXG) 0,000000000000000001 PAXG 430 PAXG (430 unces) 840.409 dòlars.
Token d’or de la menta de Perth (PMGT) 0,00001 PMGT N / A N / A
CACHE Gold (CGT) 0,000000001 CGT 100 CGT (100 grams) 6894,10 dòlars
Tether Gold (XAUt) 0,0000001 XAUt 430 XAUt (430 unces) 840.409 dòlars.

* Els valors són exactes a partir del 20 d’agost de 2020. L’import mínim d’amortització de PMGT no està disponible.

En funció de la mida de les vostres participacions previstes i de la ruta de sortida prevista, algunes fitxes amb recolzament en or s’adapten millor a les vostres necessitats que d’altres.

3. Liquiditat i profunditat del llibre de comandes

Com passa amb gairebé totes les criptomonedes, els tokens amb recolzament en or es poden negociar tant en plataformes d’intercanvi centralitzades com descentralitzades. Aquesta és una de les maneres principals en què els clients poden aconseguir aquestes fitxes sense comprar-les directament a l’emissor ni encunyar-les dipositant or..

Tanmateix, no tots els tokens recolzats en or ofereixen la mateixa profunditat de liquiditat i de llibre de comandes, cosa que també significa que alguns són millors que d’altres mantenint el seu preu el més proper possible a l’or.

Dels cinc principals establecoins recolzats en or, CACHE Gold (CGT) té actualment la liquiditat més alta. (Imatge: Rellotge de monedes en directe)

Una de les maneres més senzilles de comprovar-ho és mirant un gràfic de profunditat de la vostra stablecoin recolzada en or que trieu. La majoria de plataformes es mostren com un gràfic de profunditat de + 2 / -2, que mostra la mida de la comanda de compra necessària per augmentar l’actiu un 2% (+2) i la mida de la comanda de venda necessària per reduir el preu un 2% (-2). 

Un valor elevat per a això indica una cartera de comandes gruixuda, una elevada liquiditat i, per tant, resistència a la manipulació del mercat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me