Trencant 5 mites de Bitcoin més comuns

Probablement vau pensar que aquests mites de bitcoin eren un fet. Vegem quant podeu marcar?

Tot va començar amb un llibre blanc anomenat “Peer-to-Peer Electronic Cash System”. Des de la creació de Bitcoin el 2009 per algú conegut com a Satoshi Nakamoto (la identitat real de la qual encara no es coneix), fins i tot va aconseguir un preu rècord de 20.000 dòlars per moneda (el 17 de desembre de 2017). Des d’inversors, governs fins a empresaris i ciutadans, aquesta criptomoneda s’ha apoderat del món. No obstant això, molts segueixen sent escèptics sobre Bitcoin i tenen preguntes en ment.

El bitcoin és realment segur? És el moment adequat per invertir? És realment descentralitzat? Les preguntes són infinites.

Trencant els mites de Bitcoin:

A causa del complicat disseny tècnic de Bitcoin i de la comunitat defensora excessivament celosa, hi ha hagut infinitat de mites al voltant de Bitcoin. I, avui anirem a rebentar aquests mites de bitcoins per a vosaltres!


1. Bitcoin & Blockchain són iguals

Puntuació: 1/0

No, no, no ho és. Sovint us heu d’haver trobat amb persones que utilitzen blockchain i bitcoin igual. No poden estar més equivocats. Tot i que és fàcil entendre per què sovint es confonen aquests dos termes.

mites bitcoinBitcoin & Blockchain són iguals

Bitcoin és una criptomoneda que es crea i es manté electrònicament. Mentre que, Blockchain és una plataforma per a criptomonedes. Per tant, si no hi ha Blockchain, no hi hauria bitcoins.

Com que és un tipus de moneda digital no regulada, les transaccions de bitcoins s’emmagatzemen i transfereixen bàsicament fent ús d’un llibre major distribuït en una xarxa peer-to-peer. Com ningú no té aquesta moneda, ofereix la promesa d’anonimat, rapidesa i cap molèstia per part de cap autoritat reguladora. Pel que fa a Blockchain, és la base de la tecnologia sobre la qual es manté el llibre major de transaccions bitcoin.

Bitcoin funciona amb tecnologia Blockchain i s’utilitza com a forma de pagament. Mentre que, Blockchain en si mateix pot ser utilitzat per qualsevol indústria, institució i individu per registrar les transaccions i beneficiar-se dels seus temps de processament ràpids sense intermediari.

2. Exchange v / s wallet: quina diferència marca?

Puntuació: 2/0

Ho fa.

Si guardeu les vostres tones de criptografia a les carteres d’intercanvi de criptomonedes i us sentiu segurs tenint en compte totes les paraules clau sobre seguretat de la cadena de blocs, immutabilitat, proves de pirateria, etc. Potser és hora de repensar-les. Aquestes paraules poden ser certes per a una cartera de criptomoneda, però no per a una cartera d’intercanvi.

Una cartera és on guardeu la criptomoneda que heu comprat o rebut, però, més concretament, és on teniu, manteniu i posseïu les vostres claus. Podeu tenir la cartera a l’ordinador o al telèfon. Si algú us envia criptomoneda, només necessiteu una adreça de cartera i res més, ni un intercanvi ni estar en línia.

Quan es tracta d’intercanvis, aquí és on es compra o es ven la criptomoneda. L’intercanvi en cap cas pot ser la vostra cartera, tot i que sovint inclouen una cartera. Si esteu enviant o comprant una criptomoneda, necessiteu una interfície o un intercanvi. També significa que si voleu utilitzar la vostra moneda criptogràfica, necessitareu el permís del vostre intercanvi.

Agafeu Coinbase per exemple, és un canvi i, quan creeu un compte amb ells, inclou una cartera. Sens dubte, la cartera la controleu, però Coinbase és propietat de la mateixa, ja que mantindrà les claus privades de la vostra cartera. I si Déu ho prohibeix, el lloc web es bloqueja i això passa, no tindríeu accés a la vostra cartera.

3. Bitcoin consumirà tota l’energia del món

Puntuació: 3/0

De debò, bé, això és una cosa que va sorgir enmig dels esforços d’alguns canals de mitjans de renom per manipular els preus de Bitcoin. Entenem que no podríeu començar a començar amb criptografia, està bé.

mites bitcoinBitcoin consumirà tota l’energia del món

Fins i tot Trent Richardson creu que pot solucionar la crisi energètica. No us preocupeu.

Segurament, la mineria de bitcoins consumeix molta energia. Milers de maquinari específic utilitzen enormes quantitats d’electricitat per crear nous bitcoins. Dit això, en primer lloc, no hi ha una idea exacta de com és realment el bitcoin famolenc. Per descomptat, Bitcoin no necessita tanta energia per funcionar i, a més, es pot resoldre mitjançant una futura actualització del programari bitcoin. Tenint en compte que només augmentarà el consum d’energia, però no el maquinari, és una mica un mal experiment creat per començar.

El motiu del consum d’energia no és perquè la xarxa realment ho requereixi, sinó per l’augment del preu. Per resoldre trencaclosques complexos, els servidors que executen programari bitcoin competeixen entre ells. L’ordinador que resol el trencaclosques rep bitcoins premiats. I a mesura que augmenten els preus, es configuren més ordinadors que requereixen més potència informàtica per extraure bitcoin. El fet és que el nombre de transaccions a la xarxa Bitcoin no ha augmentat gaire en un any.

4. Les transaccions amb Bitcoin són anònimes

Puntuació: 4/0

Disculpeu les vostres esperances, però no us podeu decebre més que nosaltres. Després de tot, les criptomonedes ens van proporcionar una veritable llibertat. Ja saps a què em refereixo.

Les transaccions de Bitcoin són anònimesLes transaccions de Bitcoin són anònimes

L’anonimat hi és, però no és perfecte. Bàsicament és pseudònim. Cada vegada que feu una transacció, implica la vostra adreça que s’emmagatzema per sempre al Blockchain. Si algú enllaça la vostra adreça amb la vostra identitat, totes les transaccions se us enllaçaran posteriorment.

A causa de que qualsevol persona pot crear una adreça bitcoin aleatòria en qualsevol moment sense enviar cap informació, ja que no té cap adjunció d’una transacció a una identitat i les dades que es transmeten a nodes aleatoris, la xarxa bitcoin es considera anònima.

No obstant això, si algú connecta diversos nodes, les dades combinades així recollides poden revelar la identitat de l’origen de la transacció. El més important és que totes les transaccions a través de la xarxa bitcoin són traçables i transparents i, per tant, algú pot trobar la persona real.

5. Bitcoin és diners físics

Puntuació: 5/0

Sé que us esteu morint de debat sobre aquest tema. Però quan va ser l’últim que vau comprar una beguda a la vostra xicota amb els vostres bitcoins. Tot i que les bones notícies són en alguns països, però en la majoria de països de tot el món, no podeu fer-ho.

Bitcoin és diners físicsBitcoin és diners físics

Bitcoin és només una moneda virtual. Com sabem que existeixen monedes o diners en efectiu, no existeix en cap tipus de forma física. A més, a diferència dels diners habituals, no es pot comprar tot amb Bitcoin. Segurament, hi ha hagut usos recents de bitcoins al sector immobiliari, aliments, begudes i molt més, però encara li queda un llarg camí per recórrer i utilitzar-se en la vida real diària..

Quina va ser la vostra puntuació????

En qualsevol cas, la criptografia és divertida i, per tant, hauríem d’aprendre-la. Els articles han de fer el mateix. Seguiu visitant els nostres canals per obtenir més notícies i informació.

Per tant, ara ja sabeu què pensàveu sobre un fet durant tot el temps, era només un mite. Quines opinions teniu sobre aquests mites bitcoin més habituals? Voleu que rebutgem alguns mites més sobre bitcoin? Feu-nos saber la vostra opinió a la nostra secció de comentaris a continuació! 

El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

 Segueix-nos a

Twitter , Facebook , Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me