La recent concentració vol dir que Bitcoin està preparat per obtenir grans guanys?

Bitcoin va arribar als titulars a finals del 2017, quan va arribar als 20.000 dòlars, ja que la mania de les criptomonedes es va apoderar del món. Des dels mitjans de comunicació fins a les celebritats, tothom va opinar, ja que el pioner de la moneda digital va afegir un + 1000% al llarg de poques setmanes. Aquesta increïble pujada va veure com altres criptomonedes van obtenir guanys encara més impressionants, Ethereum va arribar als 1300 dòlars, passant de només 10 dòlars uns mesos abans. Però aquestes concentracions han d’acabar i, a mesura que va arribar el 2018, Bitcoin, Ethereum i la majoria d’altres criptomonedes van baixar de preu, continuant tot l’any.

Quan va començar el 2019, Bitcoin havia caigut a 3.200 dòlars, amb Ethereum al voltant dels 100 dòlars, i molts experts ens van dir que això era tot, que l’interès per les criptomonedes havia acabat i que l’única manera era baixa. Però la realitat és que, entre bastidors, han passat moltes coses per al propi Bitcoin i la cadena de blocs, i amb ells tota la indústria de les criptomonedes. Les principals institucions financeres s’han compromès amb els actius digitals i el blockchain amb iniciatives com la plataforma Bakkt, mentre que Facebook, com a organització veritablement tradicional, es troba actualment en les primeres etapes del desenvolupament de la seva pròpia criptomoneda. I l’empresa de begudes PepsiCo està implementant solucions blockchain en els seus processos de producció.

Aquest no és el signe d’una indústria en crisi, de fet, és el contrari i, tot i que pot ser una sorpresa per a alguns, Bitcoin ha experimentat un notable augment del preu a mesura que avancem al segon trimestre de l’any, superant els 5.000 dòlars i augmentant per sobre d’un valor de resistència estratègica en 5.700 dòlars.

Per tant, vol dir això que veurem una altra enorme pujada de preus per a Bitcoin i altres criptomonedes, o és una altra falsa alba? Per a qualsevol persona que pensi en utilitzar un fitxer Intercanvi de Bitcoin, i sobretot negociació de marges qualsevol criptomoneda el 2019, entenent la probabilitat d’una nova qüestió de ral·li. Per esbrinar què passarà, hauríem de mirar la història de Bitcoin.

Moviment del preu de Bitcoin


Quan es fixa en el preu del Bitcoin o de qualsevol altra moneda criptogràfica, és important recordar que són una forma d’actiu completament nova. Bitcoin només va existir el 2009, reacciona de manera diferent a les condicions econòmiques que les accions, les accions, fins i tot les monedes fiduciàries al mercat de divises. L’únic que ens pot donar una indicació de què farà el preu de Bitcoin en el futur és com es va comportar en el passat. Per a aquells que pensem en negociar Bitcoin en una borsa de criptomonedes, tenir una idea primerenca de la manera com és probable que es mogui ens permet estar preparats per a una nova concentració i maximitzar els beneficis..

Per tant, si examinem el preu actual de Bitcoin, podem buscar patrons. El primer que cal tenir en compte és que, en establir un nou màxim anual, Bitcoin va sortir d’una tendència baixista que ha durat 18 mesos, des d’aquell màxim de 17.000 dòlars del 2017. L’anàlisi tècnica suggereix que aquest és un signe d’un canvi de tendència, en aquest cas, un canvi cap a un mercat en alça.

És important destacar, però, que si observem la mitjana mòbil de 50 dies i 200 dies, també veiem que els 50 dies acaben de creuar la línia de 200 dies, mantenint-se per sobre. Ho podeu veure al gràfic següent:

La darrera vegada que va passar va ser a l’octubre del 2015, Bitcoin va augmentar el valor en més d’un 70% a finals d’any. Per tant, l’anàlisi tècnica suggereix que Bitcoin augmentarà en valor. Això sona bé per a qualsevol persona que vulgui prendre posició en un intercanvi de Bitcoin, però el que ha fet Bitcoin en el passat, hi ha un patró que puguem veure?

Hi ha un patró, des del seu llançament inicial, Bitcoin ha mostrat un comportament constant. Afegeix guanys massius, fins i tot el primer ral·li de Bitcoin, que va de 0,10 a 10 dòlars, és un enorme augment de preus, si no que va atreure l’interès mediàtic dels números del 2017. A continuació, es redueix, perdent de mitjana el 80% del seu valor més alt, i finalment es torna a reunir, aconseguint sempre màxims significatius. La caiguda després de la concentració del 2017, de màxima a mínima eventual, va ser del 84%, en línia amb els moviments de preus anteriors.

Estar preparat

Per tant, tot i que res no és cert, sobretot amb els preus de les criptomonedes, és possible que sorgeixi una nova tendència alcista. Què en podríem esperar si passa? De nou, podem mirar enrere a les tendències alcistes anteriors per fer-nos una idea del que podria passar. En tots els casos en què Bitcoin ha trencat la seva tendència a la baixa i ha augmentat, ha creat nous màxims històrics. Si continua amb aquest patró, el proper ral·li, sempre que tingui lloc, superaria el màxim històric de 20.000 dòlars anteriors.

Per descomptat, és important recordar que no hi ha garantia que Bitcoin segueixi els patrons que ha mostrat abans, però tampoc no hi ha res que suggereixi que no ho faci. L’altra cosa important que cal recordar és que això no s’aplica només al propi Bitcoin, sinó a les criptomonedes en general. Sempre que Bitcoin s’ha reunit en el passat, l’altcoin també ha augmentat de valor.

Per a qualsevol persona que cotitzi en criptomonedes o vulgui començar, aquest és un lloc excel·lent per començar, per estar preparat per a qualsevol moviment de preus futur si es produeixi. Però, com ho fas??

Obteniu beneficis amb BTC Futures Trading

La forma més senzilla d’intercanviar criptomonedes, inclosos Bitcoin, Ethereum i Litecoin, és la negociació de futurs en una borsa de futurs de criptomoneda. Evita la complexitat de comprar la vostra pròpia criptomoneda i genera problemes de liquiditat si voleu tornar a vendre-la i gràcies al comerç de marges us permetrà adoptar posicions més grans que d’altra manera serien possibles.

Bexplus és un intercanvi líder de Bitcoin que us permet canviar futurs a Litecoin, Ethereum i el propi Bitcoin. Amb un apalancament de 100 vegades, permet als comerciants aprofitar al màxim el potencial del comerç de criptomonedes, especialment amb la possibilitat que arribi una nova pujada de preus..

Fàcil d’utilitzar, Bexplus és la plataforma per als comerciants que vulguin gaudir del potencial del comerç d’intercanvi de criptomonedes sense tractar amb la pròpia criptomoneda. Amb contractes perpetus i funcions integrals juntament amb el seu sistema de negociació de marges, és la solució perfecta per a totes les necessitats de comerç de criptomonedes actuals.

Conclusió

El 2019, Bitcoin va prendre un gir decisiu ja que va registrar guanys aproximadament del 80% fins a la data. Després d’acumular-se per sota del rang de 4.000 dòlars durant més de dos mesos, l’actiu va registrar guanys impressionants a l’abril i va continuar amb l’impuls al maig del 2019, ja que va superar els 6.000 dòlars. A més, la concentració s’ha produït més d’un any després que Bitcoin arribés al seu màxim ATH. Ha estat el mercat baixista més llarg de la història de Bitcoin; el mercat baixista del 2015 va durar 57 setmanes. Per tant, a mesura que Bitcoin continua guanyant popularitat i adopció, l’optimisme podria conduir el preu a nous màxims en un futur proper.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me