La dominació de Bitcoin augmentarà més del 70% el 2020. Aquí és per què.

  • Bitcoin (BTC) a la mà per superar el 70% de la marca de dominància abans del 2020, ja que el preu s’estabilitza per sobre dels 7.000 dòlars EUA.
  • Els indicadors tècnics indiquen un impuls a 8.000 dòlars nord-americans, ja que els altcoins continuen perdent contra la criptomoneda superior.

Bitcoin (BTC) ha tingut una setmana aproximadament aproximada, ja que el preu va baixar a 6.400 dòlars americans abans de retrocedir de manera inesperada per sobre dels 7.000 dòlars nord-americans per cotitzar a 7.190 dòlars a les principals borses. El gran repunt del preu de BTC ha vist com la capitalització de mercat de la moneda digital construïda per Satoshi s’ha elevat fins al 68,7%, ja que en el moment de l’escriptura, ETH, XRP, LTC i altres altcoins principals han perdut terreny en les darreres 24 hores. Actualment, a 61.700 milions de dòlars, d’un límit de mercat total de 190.000 milions de dòlars, la temporada alta sembla una realitat llunyana, almenys fins al 2020.

Bitcoin va incomplir el 70% del domini abans del 2020

Amb una sèrie d’analistes que pronostiquen una visió clara de la direcció dels preus de Bitcoin, es revelarà al gener, el mercat actual s’inclina cap a una tendència alcista. La capitalització borsària de Bitcoin se situa en els 128.300 milions, que representen el 68,32% de la capitalització borsària total, amb l’augment constant dels darrers 3 mesos, cosa que dóna als Bitcoiners l’esperança de superar la marca del 70% en els pròxims dies quan es tanca el 2019.

La pujada del domini del mercat en les darreres 48 hores es va acumular amb una major volatilitat del preu de BTC, ja que la moneda va superar la major part dels principals cryptos: va augmentar un 10% durant el període, ja que ETH, XRP i Bitcoin Cash van registrar guanys més baixos en el període.

Desglossar el moviment del preu de l’èter en relació amb el bitcoin: mireu l’índex de dominància del bitcoin! pic.twitter.com/UWQdKIq8rp


– esbiaixar (@skewdotcom) 19 de desembre de 2019

El dèbil rendiment d’Ethereum contra BTC la setmana passada aproximadament està provocant l’augment dels nivells de dominància de BTC. Segons Skew Markets, el preu d’Ethereum en relació amb el preu de Bitcoin ha caigut en picat fins a l’1,85%, ja que la segona criptografia més gran va estendre el seu període de pèrdua fins al quart dia consecutiu. Això representa el punt més baix en què s’ha cotitzat ETH / BTC des de setembre, cotitzant actualment a 0,0177 BTC per ETH.

Pot BTC assolir el 70% de domini el 2020?

Tot i que el nivell de dominància del 70% s’ha incomplert el 5 de setembre, BTC no ha aconseguit mantenir el nivell i el 2020 pot cedir el pas perquè la moneda assoleixi un llarg termini per sobre del 70%. Aquests són alguns dels motius pels quals Bitcoin pot superar el nivell de dominància principal el 2020.

BTC / USD té com a objectiu els 8.000 dòlars, ja que els altcoins es queden enrere

L’ambigüitat en què prendrà BTC en els propers dies sembla que es revela lentament a mesura que la moneda va provar la Bollinger Band mitjana a les llistes diàries. L’estrenyiment de les bandes indica un moviment important que s’acosta al parell. Can BTC pot assolir els 8.000 dòlars nord-americans a principis de l’any que ve?

Doncs bé, segons Rekt Capital, un operador de criptografia, s’espera que el preu de BTC / USD baixi cap a la regió de 6.500 dòlars americans abans que sigui plausible qualsevol moviment a 8.000 dòlars..

$ BTC $ BTCUSD

Quin rebot del cicle baix#Bitcoin es va reunir directament a l’àrea de rebuig, desenvolupant una sèrie de màximes inferiors en contra

L’última vegada, BTC va gaudir d’un augment del + 20% des de ~ 6.500 $, de manera que cal tenir en compte un argument per afeblir la base de demanda a 6,5K#Crypto pic.twitter.com/z1ACkpGjdI

– Rekt Capital (@rektcapital) 19 de desembre de 2019

Després de no trencar la resistència de la falca baixista, s’espera que BTC / USD baixi cap al nivell de suport de 6.500 dòlars, ja que els volums creixents indiquen interès al mercat. Una creu per sobre de la resistència de la falca despertarà als toros de Bitcoin que s’espera que impulsin la moneda cap a una resistència important a 7.900 dòlars i probablement puguin provar els màxims d’octubre a 10.400 dòlars..

Un mercat altcoin fallit?

Tot i que els sentiments alcistes de BTC aporten pes sobre el motiu pel qual la moneda pionera superarà el 70% del domini, la mort del mercat altcoin ofereix proves convincents. En primer lloc, fins al 2019, Bitcoin ha estat dictant el mercat (com ho feia abans amb més força) amb tendències alcistes a la criptografia que supera els altcoins cada vegada. És realment possible si la BTC continua augmentant més ràpidament?

No obstant això, fins al 2020, una sèrie de fitxes perdran el seu valor i, amb els inversors enganxats a Bitcoin, s’espera que un percentatge d’aquests inversors seleccionin la moneda superior com a inversors preferents. Això mostra el moviment del valor de les monedes altcoins a Bitcoin. Això provocarà un augment significatiu del domini de Bitcoin.

Què tan dominant pot obtenir BTC el 2020? Comparteix els teus pensaments a continuació.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me