Apreneu a operar amb Bitcoin Futures en 5 minuts

Què és Bitcoin Futures?

Els futurs de Bitcoin són un contracte derivat que té una data de caducitat fixada i que, al venciment, les parts acordades executen els termes i condicions establerts al contracte. Per exemple, vendreu el vostre bitcoí a 15.000 dòlars després d’un mes, però el preu del bitcoí al cap d’un mes és de 12.000 dòlars, obtindreu uns beneficis ràpids de 3.000 dòlars, però a l’altra banda, si haguéssiu dit que comprareu el BTC a 15.000 dòlars després d’un mes i el preu és de 10.000 dòlars, per la qual cosa s’acaba pagant 5.000 dòlars addicionals incorrent en la seva pèrdua al balanç.

L’entrada de Bitcoin als futurs amb regulacions és una promesa que els preus s’estabilitzaran a causa de la liquiditat que proporcionen les grans borses i un bon suport en efectiu. Això farà que Bitcoin es converteixi en un mercat principal per obtenir més suport a la moneda.

JP Morgan ha dit que “Bitcoin s’elevarà en un actiu de classe emergent”.

L’única diferència entre les borses anteriors i les noves regulacions impulsades és la xarxa de seguretat i la seguretat, fins i tot en cas de pirateria, els vostres diners estan protegits. A diferència d’altres intercanvis de bitcoins per jugar amb futurs, necessiteu diners en efectiu i un marge inicial inicial que funcioni com un fons proporcionat per comprar Bitcoin, no cal que poseu tots els diners que us aportin per guanyar més contractes..


No cal comprar bitcoins per jugar al mercat de futurs, només és una promesa en la nota que se li deu un Bitcoin. Un altre avantatge que ofereixen les borses regulades és la reducció de les comissions, actualment si cotitzeu en borses no regulades acabareu pagant del 2% al 0,5%, mentre que pagueu 1 dòlar per un comerç de futurs..

Hi ha diferents tipus de contracte disponibles al mercat, com els futurs quant i xbt, on el contracte té un preu a Bitcoin, és qüestió d’entendre quin contracte voleu negociar depèn completament de vosaltres.

Com invertir en Bitcoin Futures?

Actualment hi ha molts intercanvis que ofereixen diversos tipus de contractes de futurs de bitcoins on es pot reservar amb marge inicial.

Okcoin promet la seguretat de tipus bancari de més alt nivell, els intercanvis basats en Hong Kong, que permeten un marge de 10x en futurs de Bitcoin.

CME és un dels intercanvis més grans del món on es poden intercanviar un mínim de 5 BTC amb una fluctuació mínima de 5 dòlars per contracte i tenen horaris comercials específics.

CBOE ofereix assistència per a contractes setmanals, mensuals i trimestrals amb una mida d’1 BTC amb una comissió de 0,25 dòlars per operació. CBOE admet el 44% del marge del contracte.

Bitmex és fundat per un ex-comerciant de Citi Bank, Arthur Hayes, on es poden prendre posicions amb 100x i només ofereixen dipòsit BTC. Aquest és l’únic intercanvi que mai s’ha piratejat.

Així que aquí teniu la vostra primera estratègia que podeu seguir per fer el vostre primer comerç de futurs!

Negociació amb marge fix i marge creuat?

El marge fix és el percentatge fix que s’utilitza contra les posicions un cop s’utilitza el marge fix, no us heu de preocupar pel saldo. Utilitzarà tan sols una vegada liquidada la vostra posició.

El marge creuat pot ser molt arriscat en aquell moment, és com posar-ho tot alhora si el mercat es mou contra la vostra posició, estareu obligats a perdre-ho tot.

Comenceu poc

Bitmex ofereix 100 vegades, però més aviat es pot començar tot petit, com reservar un contracte de 1.000 dòlars en futurs, tal com es pot veure a la imatge que he utilitzat un marge aïllat que és 2 vegades. Això em permet utilitzar els meus fons correctament.

futurs bitcoinfuturs bitcoin

A l’altra banda, com podeu veure si faria servir marge creuat, hi haurà en joc tots els meus diners

En cas de CME i CBOE, heu de posar-vos en contacte amb proveïdors o corredors de valors que tinguin accés al feed de Bloomberg. CME i CBOE requereixen un 44% del marge en efectiu per dipositar-se primer si voleu negociar en futurs, diguem que el preu del BTC és de 14.000 dòlars ara i després heu d’utilitzar 6000 dòlars en efectiu per operar i, després, heu de pagar o obtenir segons la seva estratègia.

Pèrdues

En futures operacions, els Longs paguen Shorts i els Shorts paguen Longs, així és com el sistema crea beneficis i pèrdues, però en el cas que el mercat es mogui tan ràpidament que es cridin els vostres marges, el sistema de negociació adoptarà l’ordre perquè no va obtenir l’ordre de liquidació complert. Així, en el moment de la liquidació, les pèrdues per liquidació no complertes es deduiran dels beneficis de tots els comerciants abans que es distribueixi. Això es coneix com socialitzat pèrdues.

CME utilitza el seu propi mètode, que es coneix com a compensació OTC, de manera que CME actua com a comprador de tots els venedors i venedors a compradors que garanteixen el risc financer i de seguretat. El sistema CME és un sistema centralitzat on s’encarreguen de totes les pèrdues i riscos implicats.

Nom de l’intercanvi Apalancament Tipus de contracte Model de liquidació Llargada
Bitmex 100x Invers Desapalancament automàtic Mensual, Trimestral
Ok Moneda 20x Invers Pèrdues socialitzades Setmanal, Trimestral, Mes
CME No Invers Compensació OTC Mensual, Trimestral

Per fi un consell!

Mireu el mercat

Invertiu en derivats investigant i comprenent definicions i paraules clau importants per trucar als vostres amics que coneixen els fonaments del món financer perquè us puguin ajudar a mitigar algunes de les quantitats desconegudes. Podeu començar veient gràfics, hi ha eines disponibles en línia, com ara tradingview, on podeu traçar línies i diferents tendències en funció del moviment del mercat..

futurs bitcoin

Observant el mercat coneixereu la direcció del mercat, atureu les pèrdues i les vostres àrees objectiu. El gràfic superior dibuixat per un analista mostra estimacions de com es pot moure el mercat. No hi ha cap predicció, sinó que tots els patrons poden conèixer el vostre objectiu.

Conclusió

Aquesta és només una petita guia pràctica per invertir en futurs mercats si voleu negociar en un lloc web com Bitmex, primer heu de provar el testnet on podeu provar el mercat i, un cop estigueu llest, podeu entrar al lloc en directe. CME i CBOE han iniciat la negociació, però només es pot negociar mitjançant un corredor, de manera que hi haurà un corredor que us pugui ajudar, però finalment heu de seleccionar l’estratègia i trucar si voleu comprar o vendre.

Tens investigació abans de posar diners? No dubteu a fer-nos saber les vostres opinions als comentaris següents o escriviu-nos a [protegit per correu electrònic]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me