Top 5 de criptos explosius per comprar després de la tercera reducció a la meitat de Bitcoin

cryptos per comprar

La tercera reducció a la meitat de Bitcoin va tenir lloc el maig del 2020. Però abans d’endinsar-nos en els cryptos per comprar després de l’última reducció a la meitat, entenguem per què els actius criptogràfics tenen un futur brillant com a inversió.

Tradicionalment, la reducció a la meitat de Bitcoin s’associa a les tendències alcistes que s’observen a tot l’espai criptogràfic. Els preus criptogràfics, com altres productes bàsics, estan determinats per les forces del mercat d’oferta i demanda. Si l’oferta disminueix mentre la demanda es manté constant, els preus haurien d’augmentar.

Durant l’última reducció a la meitat de Bitcoin, el nombre de recompenses mineres va caure de 12,5 bitcoins a 6,25 bitcoins. Segons analistes del mercat de criptografia, aquest esdeveniment va catalitzar una tendència alcista, que s’espera que l’oferta augmenti un 2,5% el 2020, com Bloomberg es va informar anteriorment. El 2021, s’espera que l’oferta augmenti menys d’un 2%.

Amb això en ment, aquí teniu els millors criptos per comprar després del tercer esdeveniment de la reducció a la meitat de Bitcoin.

Bitcoin (BTC)

earthnet.ne


Si us pregunteu si Bitcoin (BTC) segueix sent una inversió digna el 2020, la resposta és: “Sí, ho és!”

Bitcoin segueix sent el líder del mercat i un estàndard de referència segons el qual es jutja cada criptografia emergent. Aquí hi ha tres bons motius per comprar BTC després de l’esdeveniment a la meitat.

S’espera que les criptomonedes esdevinguin corrents, no només a Wall Street. Bitcoin té un subministrament circulant limitat d’uns 18 milions de monedes. Això implica que és probable que el seu preu augmenti amb un marge significatiu en el futur. La seva escassetat és un dels factors que fan augmentar el preu de Bitcoin.

A més, BTC té una capitalització de mercat enorme, vuit vegades més gran (121.000 milions de dòlars) que Ethereum, la segona millor moneda digital. Bitcoin encara té el volum de negociació diari més alt, cosa que el fa més fàcilment negociable.

A més, quan s’accepti la criptomoneda a tot el món, la regulació destruirà una gran part de la comunitat de criptografia. Moltes fitxes d’estafa s’aniran eliminant, donant espai i demanda d’actius digitals més estables. Bitcoin és la criptomoneda pionera i la més fiable en l’espai criptogràfic. Això el converteix en una inversió ideal per al 2020 i més enllà.

Ripple (XRP)

moneda.com

XRP de Ripple és un dels monedes alternatius posicionats per obtenir grans guanys el 2020. La companyia utilitza tecnologia blockchain per facilitar la transferència de diners entre bancs i proveïdors de pagaments. Els intercanvis d’actius i les empreses criptogràfiques també poden utilitzar XRP per transferir diners a nivell mundial. Ripple és, per tant, una infraestructura clau darrere dels pagaments criptogràfics transfronterers.

A mesura que les criptomonedes guanyen més acceptació a tot el món, Ripple incorpora més clients, inclosos els bancs. La recent col·laboració amb el Banc Nacional d’Egipte n’és un exemple. A mesura que més bancs i proveïdors de pagaments s’uneixen a la xarxa Ripple, la demanda augmentarà. Això acabarà augmentant el preu XRP.

Dash (DASH)

dash-cryptocurrencycoinhashreporter.com

La criptomoneda Dash va sortir com l’actiu principal després de la caiguda del mercat instaurada per Coronavirus al març. El 26 de març, l’actiu digital augmentava un 65,20%. Dash adopta fonaments sòlids i un bagatge tècnic massiu. També té un subministrament de baixa circulació, que és un factor crucial a tenir en compte a l’hora d’invertir en criptomoneda. Amb només uns 9,4 milions de monedes en circulació, Dash ocupa el lloc 19 com una de les millors criptomonedes del món, segons CoinMarketCap.

Testimoni bàsic d’atenció (BAT)

cryptobit.media

El parell BAT a USD és una de les criptomonedes interessants que cal veure el 2020. Es preveu que aquest actiu digital obtingui grans guanys en funció de les tendències de preus anteriors. La força motriu darrere de la moneda BAT és bastant senzilla. Se centra en la indústria de la publicitat, que, tal com es constitueix actualment, està força trencada i desalineada.

A la indústria de la publicitat, els incentius tant per als anunciants com per als usuaris no es comparteixen adequadament. Sembla que corren en direccions oposades. Els anunciants volen que es vegin els anuncis, mentre que els consumidors els ometen.

BAT busca alinear la indústria de la publicitat digital de manera que els incentius coincideixin entre els anunciants i els consumidors.

Per assolir aquest objectiu, els usuaris rebran un pagament en BAT per veure anuncis digitals al navegador Brave, cosa que significa que els consumidors estaran incentivats a veure els anuncis. L’objectiu és que hi hagi més usuaris que vegin els anuncis per permetre als anunciants vendre més dels seus productes o aconseguir una notorietat de marca. Això situa la BAT com un model de negoci intel·ligent que augmentarà el seu valor.

A més, a mesura que les criptomonedes es dirigeixen cap a una adopció generalitzada del consumidor, la seva demanda augmenta. És probable que Dash guanyi més tracció en funció del seu model per compensar els usuaris. Això el converteix en un dels criptos explosius que es compra aquest any.

Monero (XRM)

Monerocrypto-news-flash.com

Monero (XRM) és un altre actiu digital prometedor per comprar després de la tercera reducció a la meitat de Bitcoin. Monero és especial per tres motius principals. En primer lloc, abraça la privadesa, que és l’únic propòsit de la invenció criptogràfica. XRM és la moneda de privadesa més consolidada del món, que podeu utilitzar per fer transaccions anònimes.

La seva funció de no traçabilitat atrau molts usuaris que voldrien fer transaccions sense cap intervenció de tercers. En segon lloc, Monero té un subministrament baix d’uns 17 milions de monedes. Això significa que és escassa i és probable que augmenti la seva demanda. En tercer lloc, el seu preu actual de dos dígits, d’uns 50 dòlars, el converteix en un model d’inversió establert.

Pensaments finals

En definitiva, aquesta és la nostra llista de criptos més prometedors per comprar aquest any, especialment després de la tercera reducció a la meitat de Bitcoin. Com és habitual, el mercat de les criptografies continua sent volàtil, de manera que hauríeu d’esperar una variació cap amunt o cap avall dels actius. És recomanable llegir el llibre blanc, verificar el subministrament en circulació i analitzar les tendències de preus abans de comprar cap actiu digital.

Imatge destacada: coinrevolution.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me