Predicció i anàlisi de preus de Tron (TRX) l’octubre de 2020

Predicció de preus de Tron

Al llarg dels anys, Tron s’ha fet un nom com a empresa blockchain amb la descentralització d’Internet com a principal objectiu. La companyia ho fa proporcionant als desenvolupadors un entorn favorable per construir i desplegar contractes intel·ligents, així com aplicacions descentralitzades (DApps)..

La moneda nativa de Tron: TRX ha tingut una bona part dels bons dies al mercat de criptomonedes, però actualment ocupa la 16a posició. Això no vol dir que encara no pugui fer meravelles. L’ecosistema creix ràpidament i, en aquest article, analitzarem la predicció de preus de Tron per a l’octubre de 2020.

Descripció general de Tron (TRX)

Tron es va fundar el 2018 a la cadena de blocs d’Ethereum abans de migrar a la seva pròpia cadena de blocs el 2019. Des de llavors, la cadena de blocs ha registrat un enorme èxit amb DApps i contractes intel·ligents. Actualment té més de 700 DApps i, a principis d’agost, tenia prop de mil milions de contractes intel·ligents.

TRX ara té un límit de mercat de 1.806.113.768 dòlars i un subministrament en circulació de 71.659.657.369 del total de més de 100.000 milions. El preu actual és de


0,025204 dòlars amb un volum de negociació les 24 hores de 1.212.700.461 dòlars.

Predicció de preus de Tron (TRX): anàlisi

Fins i tot si TRX ha passat la major part de l’any en clau baixa, va aconseguir assolir el preu màxim de 0,042 dòlars l’any el 3 de setembre. Això no va durar molt, ja que la criptomoneda va començar a baixar gairebé immediatament per arribar lentament al preu actual de 0,0258 dòlars. Tot i que el mes de setembre no sembla amigable, no va ser molt dolent per a TRX, ja que el seu preu segueix en un nivell superior al que ha estat la majoria de l’any.

El preu va ser bastant estable en comparació amb els anys anteriors, quan presentava canvis salvatges amunt i avall. Això podria suggerir una maduresa creixent de la moneda, ja que hi ha més usuaris que s’hi han desplaçat per a usos reals. El conseller delegat de Tron, Justin Sun, ha indicat la determinació de convertir-la en la criptomoneda més important del futur. Probablement, això començarà amb la recuperació de la moneda entre els deu primers.

Desenvolupaments

Fa pocs dies, Tron es va associar amb la plataforma de custòdia institucional – BitGo. Segons un anunci de la companyia, l’associació permetrà el llançament de Wrapped Ethereum i Wrapped Bitcoin a Tron Blockchain. Això oferirà als usuaris de Tron accés a les fitxes DeFi, com ara Bitcoin i Ethereum.

personal-financial.com

BitGo mantindrà sota la seva custòdia l’Ethereum i Bitcoin necessaris per encunyar aquestes fitxes DeFi, i els usuaris de Tron poden simbolitzar les seves participacions Ethereum i Bitcoin amb BitGo com vulguin. Per descomptat, això augmentarà l’ús de TRX a la cadena de blocs a mesura que hi hagi més persones que es posin a Tron per accedir a aquestes fitxes DeFi en el futur. Aquesta podria ser una bona manera de millorar l’adopció de TRX i conduir al creixement global de l’ecosistema Tron.

Predicció de preus de Tron (TRX): opinions del mercat per a octubre de 2020

La informació anterior resumeix el patró de preus recent de TRX. Tot i això, és necessària més informació per garantir que els inversors tinguin una visió arrodonida del mercat. Per tant, hem recollit les opinions d’alguns llocs web d’anàlisi i predicció de preus importants per obtenir una imatge més clara de TRX per a l’octubre..

WalletInvestor

WalletInvestor afirma categòricament que TRX és una mala inversió a llarg termini. Preveu que obrirà el mes una mica més alt que ara, a 0,0266 dòlars. El preu de tancament previst és molt inferior, a 0,02073 dòlars. A continuació es mostren els nivells de suport i resistència calculats pel lloc web.

  • Nivell de resistència (R3): 0,0275;
  • Nivell de resistència (R2): 0,0270;
  • Nivell de resistència (R1): 0,0267;
  • Punt de pivot: 0,0262;
  • Nivell de suport (S1): 0,0259;
  • Nivell de suport (S2): 0,0254;
  • Nivell de suport (S3): 0,0251.

Criptoground

Criptoground preveu que el preu del TRX baixarà un 51,29% el proper mes. Això situarà el seu preu en 0,00164 dòlars a finals d’octubre. Aconsellen una inversió d’almenys 5 anys per obtenir beneficis de TRX.

Classificació criptogràfica

Classificació criptogràfica prediu que TRX s’apreciarà un 24,89% per arribar al preu de 0,032729 dòlars. Això contrasta amb la predicció de Cryptoground.

Capital del govern

Capital del govern preveu que TRX obrirà el mes d’octubre a 0,0248 dòlars. No s’espera registrar guanys importants i tancar el mes a 0,0252 dòlars. El preu més alt possible de la criptomoneda durant el mes serà de 0,02898 dòlars.

Tron (TRX) Predicció de preus: Veredicte

Hi ha opinions molt divergents sobre el futur de TRX, tant a curt com a llarg termini. Si voleu invertir-hi durant el pròxim mes, potser val la pena fer més investigacions per aprofitar la informació que es proporciona aquí. Es tracta de prediccions basades en alguns algoritmes en els quals els predictors confien, però al final és la vostra decisió o bé assumir el risc o mantenir-vos allunyats.

Imatge destacada: QuoteInspector.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me