Predicció i anàlisi de preus de Bitcoin (BTC) el novembre de 2020

predicció de preus bitcoin

La criptomoneda s’ha convertit en una opció d’inversió viable, especialment per a Bitcoin, que és la primera criptografia de la història. Hi ha una adopció creixent de la criptomoneda i, en aquest article, hem recopilat informació sobre la predicció de preus de Bitcoin per al novembre perquè pugueu saber què podeu esperar com a inversor o titular de Bitcoin.

Visió general de Bitcoin

Logotip de Bitcoin PNG

Bitcoin no és només la primera criptomoneda creada, també és el número u per capitalització borsària. Va atreure la majoria d’inversors perquè va guanyar la confiança dels inversors, sent la criptomoneda dominant. Actualment Bitcoin representa gairebé el 60% de tot el mercat i és molt més gran la majoria de les vegades. Té un subministrament limitat de 21 milions de monedes, amb un subministrament actual de 18.518.643 BTC. Ara Bitcoin té un preu d’uns 11.376 dòlars.

Predicció de preus de Bitcoin: anàlisi

El preu de Bitcoin no s’ha mogut gaire fins fa poc, quan Square va anunciar que hi posava 50 milions de dòlars. L’anunci va elevar el preu per sobre dels 11.000 dòlars per primera vegada des del 20 de setembre. Abans d’això, el preu s’havia situat en un rang ajustat a l’octubre, i es movia entre els 10.000 i els 10.600 dòlars.


Val a dir que el preu ha aconseguit mantenir-se per sobre dels 11.000 dòlars durant la darrera setmana, però no ha pogut superar el nivell de 12.000 dòlars. Un analista, Crypto Michael, diu que Bitcoin pot arribar a 17.000 dòlars aquest any si aconsegueix superar els 12.000 a 12.400 dòlars. Tanmateix, va afegir que potser això no succeirà aviat, ja que el preu està saltant cap a aquest nivell en un sol impuls, que no és prou fort per obrir-se i agafar una altra etapa.

Aleshores, Bitcoin haurà de passar un temps sota aquest nivell i consolidar-se per obtenir un impuls suficient per al següent moviment, que podria ser l’inici d’un altre moviment impulsiu. Si es veu el gràfic diari de Bitcoin contra el dòlar nord-americà, això és clar ja que el 20 MA ha creuat per sobre del 100 i del 50 MA, cosa que significa una important tendència alcista.

A continuació es mostren els nivells clau de resistència i suport al gràfic que cal tenir en compte per als operadors segons el càlcul de Walletinvestors.

  • Nivell de resistència (R3): 11873,77
  • Nivell de resistència (R2): 11721,43
  • Nivell de resistència (R1): 11608,27
  • Punt de pivot: 11455,93
  • Nivell de suport (S1): 11342,77
  • Nivell de suport (S2): 11190,43
  • Nivell de suport (S3): 11077,27

Desenvolupaments

techfans.co.uk

Els desenvolupadors de Bitcoin tenen afegit dues grans millores al nucli de Bitcoin. Aquestes són les propostes de Schnorr i Taproot Bitcoin Improvement Proposal (BIP) que pretenen millorar la privadesa i les transaccions de Bitcoin en general. La millora de Schnorr facilitarà l’ús de carteres multisig combinant totes les claus en un únic híbrid, reduint així la mida de les transaccions multisig i descongestionant la xarxa..

Taproot introduirà una nova versió de sortida de transaccions i permetrà als usuaris establir les condicions en què poden gastar el seu Bitcoin. També permet, en determinades condicions, que els usuaris recuperin les monedes perdudes. Quan s’implementa, això millorarà notablement l’experiència de l’usuari a la xarxa i la farà més flexible del que és ara.

Aquesta és la major millora de Bitcoin Core des de la introducció del format d’adreça SegWit el 2017. L’objectiu principal del nou format d’adreces era augmentar el límit de blocs de Bitcoin reduint la mida de les dades de transaccions, tal com farà Taproot. Particulars o organitzacions corporatives, com ara les borses, que realitzen grans transaccions de Bitcoin, consideraran que aquesta nova millora és especialment útil, ja que no hauran de fer front a la complexitat de moltes signatures de les carteres multisig..

Predicció de preus de Bitcoin: opinió del mercat per al novembre de 2020

A continuació es mostren les opinions d’alguns llocs web d’anàlisi de preus importants. Les seves prediccions de preus per al rendiment de Bitcoin al novembre us poden ajudar a saber també què podeu esperar sobre la inversió en Bitcoin a mesura que entreu el mes.

Previsió llarga

Previsió llarga prediu que Bitcoin obrirà el mes de novembre a 12.286 dòlars. Aleshores, s’espera que el preu oscil·li entre els 11.260 i els 14.075 dòlars abans de tancar a 13.154 dòlars.

Bèsties comercialitzadores

D’acord amb Bèsties comercialitzadores, Bitcoin obrirà el mes de novembre a un preu molt inferior de 10.137,084 dòlars. A continuació, oscil·larà entre un màxim de 12.736,113 $ i un mínim de 8.660,557 $ i es tancarà en 10.188.890 $.

Predicció de preus de Bitcoin: Veredicte

Aquestes són les prediccions del mercat per al mes de novembre. En general, Longforecast i Tradingbeasts suggereixen una tendència alcista per a Bitcoin el proper mes, però és possible que les coses no funcionin exactament com es preveia, de manera que qualsevol inversió s’hauria de basar en investigacions posteriors. No obstant això, la tendència de Bitcoin continua sent alcista, de manera que una inversió a llarg termini pot ser una opció.

Imatge destacada: forbes.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me