Millor moneder XRP: maneres d’emmagatzemar de manera segura els vostres recursos Ripple

La criptomoneda és ara el centre d’atracció amb el mercat alcista recent. Hi ha molts més inversors que entren a l’espai i compren diferents actius. Alguns d’aquests inversors coneixen força els actius digitals, mentre que alguns estan començant. Independentment de la categoria a la qual pertanyi, hi ha una cosa a tenir en compte, la seguretat dels seus actius, especialment quan es parla d’alguns dels més populars, com ara XRP.

Hi ha pirates informàtics i altres ciberdelinqüents que busquen constantment maneres de robar-vos la criptografia. Per tant, independentment de quin actiu invertiu, és fonamental trobar una manera d’emmagatzemar-lo amb seguretat. La seguretat dels recursos depèn del tipus de cartera on els emmagatzemeu. N’hi ha molts, però és possible que només busqueu la millor cartera XRP. Bé, d’això tracta aquest article, així que seguiu llegint.

Factors a tenir en compte a l’hora d’escollir la millor cartera XRP

Suport XRP: Per descomptat, la cartera ha de ser compatible amb XRP, ja que és l’element principal que voleu emmagatzemar a la cartera.

Suport multi-moneda: Encara que això no sigui necessari, és possible que vulgueu tenir una cartera multi-moneda, que us permetrà convertir els vostres actius en altres en algun moment, si així ho desitgeu..


Facilitat d’ús: Això és especialment important per als principiants. No voleu acabar amb una cartera que necessiteu d’un tercer per funcionar.

Seguretat: Quina seguretat té la cartera? Heu de buscar una cartera amb un rànquing d’alta seguretat perquè no us perdeu el vostre XRP.

Revisions dels usuaris: Es pot accedir fàcilment a tota la informació anterior llegint les ressenyes d’aquells que ja han utilitzat la cartera. Cerqueu aquestes ressenyes abans de triar la cartera que voleu utilitzar.

Sense més demora, considerem les millors carteres XRP que hauríeu d’utilitzar.

Cartera atòmica

ripple_xrp_crypto_wallet

És una de les millors carteres Ripple amb almenys 3.500 milions d’usuaris. Cartera atòmica admet més de 300 criptomonedes, inclòs XRP. També pot funcionar en sistemes operatius Linux, Windows i Mac. La cartera us permet realitzar transaccions de criptomoneda i fins i tot aquelles que puguin utilitzar una targeta bancària.

Un altre avantatge d’Atomic Wallet és que l’usuari té l’oportunitat de guanyar recompenses després de validar les transaccions. És convenient i senzill utilitzar aquesta cartera perquè la podeu instal·lar al telèfon. Els professionals del negoci XRP ho recomanen a causa de les funcions que conté i, sobretot, d’una interfície d’usuari fluida.

La cartera pot emmagatzemar tota la vostra informació, inclosos els saldos de blockchain, amb una clau privada única per a vosaltres. Aquesta clau particular es forma a partir d’una llavor mnemotècnica. An Cartera atòmica garanteix seguretat i control sempre que trieu utilitzar-lo.

Ledger Nano X

Font: ledger.com

Ledger és un nom conegut pel que fa a seguretat i carteres. La seva cartera superior, Ledger Nano X, és una de les millors a l’hora d’emmagatzemar XRP. Aquesta cartera es considera una de les més segures perquè la va fer una empresa de seguretat de Bitcoin, Ledger. A més, la seva seguretat es deu al fet que és una de les millors carteres de maquinari.

Pertany a una categoria coneguda com a carteres fredes. Com que no estan connectats a Internet en tot moment, és molt més difícil arribar als pirates informàtics. La cartera és com una memòria USB i es pot portar fàcilment a la butxaca allà on vagi.

Ledger Nano X també admet múltiples criptomonedes i no posa cap límit quant a XRP que pugueu contenir. És molt convenient, ja que podeu tenir qualsevol quantitat que vulgueu sense tenir diverses carteres. Les claus privades de la cartera s’emmagatzemen fora de línia, de manera que el vostre XRP és tan segur com es manté.

Cartera Guarda

cartera guarda

Guarda és un proveïdor de carteres amb seu a Estònia, que ofereix assistència per a una àmplia varietat de criptomonedes. A més de XRP, la cartera també admet més de 40 monedes com Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum, Dash, Monero, NEM, NEO, EOS i moltes altres.

Guarda té aplicacions per a la majoria dels sistemes operatius principals per a ordinadors i mòbils, així com una extensió web i Chrome.

La cartera també ha incorporat múltiples serveis per a la gestió de criptografia, com ara un intercanvi de criptografia integrat, compres directes de criptografia i generador de tokens Guarda..

Guarda és una cartera sense custòdia, és a dir, que només teniu accés i podeu gestionar les vostres claus privades. Totes les claus i les còpies de seguretat es xifren mitjançant l’estàndard de xifratge avançat (AES).

KeepKey

Font: keepkey.myshopify.com

KeepKey és una cartera de criptomonedes desenvolupada per l’intercanvi de criptocurrency ShapeShift. És una de les millors carteres XRP i també una de les més segures. La cartera es va dissenyar per interactuar amb la interfície ShapeShift per operar sense comissions de comissió. Admet totes les criptomonedes principals, inclòs XRP, i s’afegeixen més actius contínuament.

Cal destacar que la cartera KeepKey té una interfície d’usuari molt senzilla, cosa que la converteix en la cartera preferida per a principiants. Aquesta cartera de maquinari també és molt segura perquè utilitza un generador de números aleatoris per generar claus privades. Si esteu buscant la millor cartera XRP, aquesta podria ser una bona opció, sobretot si sou principiant.

GateHub

GateHub és una cartera activa per emmagatzemar múltiples criptomonedes, inclòs XRP. L’empresa que hi ha al darrere, GatHub.net està basat en el protocol XRP Ledger i us permet enviar, rebre i negociar actius digitals. GateHub és una de les carteres més fiables pel que fa a XRP i també és molt fàcil d’utilitzar.

Tot i això, requereix un mínim de 20XRP per funcionar. La recepció i transferència de XRP es pot fer molt fàcilment des de i cap a la cartera. Una cosa a tenir en compte és que les carteres calentes són molt més propenses a atacar que les carteres fredes, com Ledger Nano X o KeepKey. És recomanable que tingueu una quantitat limitada de XRP aquí perquè no us crideu l’atenció.

No obstant això, a tothom no li agrada fer servir una cartera de maquinari, de manera que, si esteu disposat a arriscar-vos-ho tot, és possible que vulgueu provar d’utilitzar GateHub per analitzar fàcilment les tendències del mercat i utilitzar el vostre XRP.

Ledger Nano S

Font: tokenclub.co

Aquesta és una altra cartera de la companyia francesa de seguretat Bitcoin, Ledger. És molt similar al Ledger Nano X, però molt més barat. Com el Nano X, requereix un dispositiu com un ordinador portàtil per funcionar, igual que una unitat flaix. Admet moltes criptomonedes, inclosa una quantitat il·limitada de XRP.

Per descomptat, Ledger Nano S és una de les carteres més segures per emmagatzemar XRP, així com qualsevol altre recurs. Amb això, els pirates informàtics tindran dificultats per arribar al vostre XRP, que estarà fora de línia la major part del temps. Només el connectareu a un ordinador quan envieu o rebi criptomonedes. També té una interfície d’usuari molt senzilla quan està connectat, cosa que significa que fins i tot un principiant absolut el pot utilitzar amb èxit. Parlant de la millor cartera XRP, aquesta és una de les opcions a tenir en compte.

Torrades

Toast Wallet Review

Si voleu la millor cartera XRP, Toast és una bona opció per a vosaltres. Està disponible tant en dispositius d’escriptori com en dispositius mòbils, de manera que podeu portar el vostre XRP amb vosaltres allà on aneu. Funciona en tots els dispositius i sistemes operatius, inclosos iOS, Android, Windows, Mac i Linux.

Una característica destacada de la cartera Toast és la seva senzillesa. Té una interfície d’usuari tan senzilla que qualsevol persona capaç d’operar un telèfon o un ordinador pot utilitzar-la sense problemes. Totes les claus encriptades per a la cartera es generen al dispositiu i mai no en surten, cosa que la fa més segura que la cartera calenta mitjana. Tota la informació dels usuaris roman al dispositiu sense que es pugui moure en línia per assegurar-se que siguin segurs.

Conclusió

Aquestes són les carteres principals pel que fa a l’emmagatzematge XRP. Si esteu buscant la millor cartera XRP, podeu triar-ne, especialment les carteres de maquinari, si la seguretat és molt important per a vosaltres.

Nota: Aquesta publicació es va publicar originalment el 14 d’abril de 2020 i s’ha actualitzat totalment per a la exhaustivitat i veracitat del contingut el 10 de març de 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me