Cardano (ADA) Previsió de preus | Agost de 2019

Predicció de preus Cardano ADA

A l’article d’avui analitzarem alguns factors i tendències de preus anteriors per tal de formular una predicció de preus de Cardano (ADA) per a l’agost de 2019.

Descripció breu de Cardano

ADA és la criptomoneda nativa de la plataforma Cardano, el primer projecte de blockchain que es va desenvolupar basat en una filosofia científica i l’únic desenvolupat per un equip global d’acadèmics i enginyers líders..

Imatge destacada: Cryptovest


A més de les transferències digitals de fons, Cardano també es pot utilitzar com a plataforma tecnològica capaç d’executar aplicacions financeres, així com aplicacions descentralitzades o dapps..

Cardano (ADA) Estadístiques actuals

Cardano (ADA) cotitza actualment a un nivell de preus de 0,049 dòlars, amb una disminució del -2,22% en el darrer període de 24 hores. El ROI (retorn de la inversió) per a ADA està marcat com a 126,89%. Es calcula que el preu es mantindrà al voltant del mateix nivell al final del dia.

La moneda ADA ha tingut un volum de negociació les 24 hores de 28.690.447 USD, una capitalització de mercat de 1.275.196.786 USD i un subministrament en circulació de 25.927.070.538 ADA.

El valor més alt de la moneda durant els darrers 7 dies va ser de 0,053496 USD, mentre que el valor més baix va ser de 0,044860 USD. Els valors més alts i els més baixos de les darreres 24 hores s’acosten a aquests valors, amb 0,050633 USD i 0,048842 USD, respectivament..

Actualment, la moneda ocupa la 13a posició del mercat de criptografia segons la seva capitalització borsària.

Cardano (ADA), com la resta del mercat, experimenta una disminució del preu. Tot i que hi havia grans esperances de recuperació del preu de la moneda, el mes anterior va resultar decebedor en general.

Cardano (ADA) va ser un dels primers moneders que va suportar el pes de la caiguda del mercat. S’espera que els comerciants del dia no vegin cap acció d’aquesta moneda, però hi ha senyals que la moneda podria recuperar-se en els dies següents.

Predicció de preus de Cardano (ADA): anàlisi

A partir dels gràfics mensuals de Cardano, podem observar que hi ha hagut una disminució del preu amb alguns petits increments aquí i allà.

Font: coinmarketcap

El 28 de juliol, la moneda es cotitzava a 0,0599 dòlars. El mateix dia, la moneda va disminuir fins a 0,056 dòlars, cosa que va suposar una pèrdua de l’1,19%. l’endemà, la moneda va registrar una lleugera recuperació de 0,059 a 0,060 dòlars, cosa que va suposar un augment del 2,30%. L’últim dia del mes de juliol també va registrar una disminució de l’1,18%, ja que el preu va tornar a tornar a 0,059 dòlars.

La moneda va començar el mes d’agost al voltant de la xifra de 0,059 dòlars, amb un petit augment del 0,59% a 0,06 dòlars. Però llavors la moneda va continuar disminuint dia a dia. La primera caiguda va suposar una disminució del 2,31%, ja que va passar de 0,06 a 0,058 dòlars.

ADA va baixar encara més i, a partir del 9 d’agost, la moneda va baixar de la marca de 0,050 dòlars. Del 10 al 15 d’agost, la moneda es va mantenir al voltant del nivell de 0,050 dòlars i va tornar a caure el 16 d’agost.

Font: Tron-setmanal

Amb la correcció del 16 d’agost, el preu de Cardano (ADA) va formar un triangle simètric i ara sembla que la moneda s’està trencant d’aquest triangle. Després d’això, Cardano va començar a guanyar un moviment ascendent, però va trobar resistència al nivell de preus de 0,06 USD.

El mercat de la moneda va tornar a disminuir després de cotitzar per sota del nivell de resistència, baixant a 0,05 dòlars i consolidant-se, cosa que va conduir a la formació del triangle simètric. La tendència baixista ha trencat el preu del triangle simètric.

El fons del triangle simètric va ser provat el 8 d’agost per un baixista baixista, però va trobar la resistència dels toros. El 14 d’agost, els óssos van aconseguir trencar la línia inferior del gallardet, cosa que va indicar que la tendència dels óssos no s’havia acabat. Si una tendència baixista trenca la línia inferior del triangle, s’espera que el sentiment baixista continuï fent caure el preu de l’ADA.

Conclusió per a l’anàlisi de predicció de preus Cardano (ADA)

S’espera que la moneda continuï el seu camí descendent després que els óssos aconseguissin trencar el fons del gallardet baixista. El mercat global de criptografia ha estat força en desacceleració des del mes passat i, com era d’esperar, la majoria d’alt monedes, inclosa l’ADA, van ser afectades per això.

Tot i que no hi ha indicis que hi pugui haver una recuperació en els pròxims dos dies, els comerciants encara preveuen una pujada de preus la setmana que ve. Així, el mercat espera que ADA tanqui el mes d’agost a un preu més elevat.

Previsions de mercat de Cardano (ADA) Preu agost de 2019

Predicció de preus Longforecast Cardano (ADA) per a agost de 2019.

El Previsió llarga el lloc web va predir que:

“Al principi, el preu era de 0,060 dòlars. Preu màxim 0,061 $, preu mínim 0,042 $. La mitjana del mes és de 0,052 dòlars. Previsió de preus de Cardano a finals de mes 0,045 dòlars, canvi a l’agost -25,0% ”.

Predicció de preus de Cryptonewz Cardano (ADA) per a agost de 2019

El Cryptonewz el lloc web de predicció criptogràfica va presentar la seva predicció ADA per a l’agost basada en indicadors gràfics: “El període RSI 14 és de nivell 32, cosa que suggereix que el mercat es troba a la regió de sobrevenda. El preu va caure a la zona de sobrevenda i això podria suggerir una consolidació a llarg termini. Els EMA de 12 i 26 dies estan per sobre del preu i apunten cap al sud donant a entendre que el mercat és baixista “.

Basant-se en això, el lloc va concloure que: “S’espera que el mercat de Cardano (ADA) arribi a les zones de demanda de nivells de preus de 0,03 $ i 0,04 $.”

Previsió de Previsionbitcoin Cardano (ADA) per a l’agost de 2019

El PrevisionBitcoin El lloc espera que l’agost de 2019 comporti un augment substancial del preu de Cardano. També preveuen que l’adopció massiva d’aquesta criptomoneda és molt probable que es produeixi en els propers mesos. “Esperem a l’agost de 2019 una pujada de Cardano amb una forta capitalització i, en conseqüència, un valor concret per moneda”. – va concloure el lloc.

Conclusió

Segons els gràfics i el sentiment del mercat, sembla que Cardano no duplicarà el seu preu aviat. La majoria del mercat ha fet prediccions molt conservadores pel que fa al rendiment dels preus de l’ADA, ja que el moviment baixista continua present al mercat criptogràfic general.

Tot i això, els comerciants són optimistes que l’agost del 2019 acabi amb un augment, tot i que probablement serà petit, per al cripte ADA de Cardano.

Per esbrinar quines prediccions s’han fet per a Cardano per a finals d’any, consulteu la nostra predicció anual de Cardano per al 2019.

Imatge destacada: Guia d’intercanvi de Bitcoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me