Aquestes són les aixetes XRP més gratificants del juliol de 2020

A l’article d’avui, enumerarem algunes de les aixetes XRP més gratificants a les quals podeu accedir i utilitzar aquest mes de juliol.

Els llocs d’aixetes XRP permeten als usuaris guanyar i recollir monedes Ripple de forma gratuïta. Per guanyar aquestes monedes, heu de completar tasques senzilles, com ara fer clic als anuncis, llançar un dau, omplir un captcha, fer una enquesta i altres coses..

Tingueu en compte que qualsevol cartera XRP que tingueu, que haureu d’enllaçar a l’aixeta perquè pugueu rebre els vostres fons, requerirà un dipòsit de 20 XRP per activar una cartera XRP.

XRP té un valor de mercat actual de 0,176808 dòlars, segons les dades de CoinMarketCap.

AdXRP


AdXRP és una empresa relativament jove que va començar el 2019, presumptament amb seu a Rússia. La plataforma permet als seus associats publicitaris obtenir beneficis mitjançant la publicitat PTC (pay per click) i Pay Per Surf. Això permet als usuaris guanyar XRP visualitzant pàgines web i fent clic als anuncis.

De manera similar a altres aixetes XRP, el lloc també permet als membres guanyar comissions mitjançant referències directes o indirectes. AdXRP serveix com a enllaç entre compradors i anunciants que paguen a XRP aquells que visualitzen contingut web, principalment llocs de Bitcoin..

Amb un centenar de satoshi per anunci (0,00035000 XRP) i tenint en compte que un lloc web té més de 55 anuncis al dia, podeu guanyar prop de milers de satoshi per clic. Els usuaris poden fer surf automàtic de llocs diferents que poden tenir uns 35.000 satoshi per clic. Si teniu en compte tots els llocs i l’opció d’autosurf, podeu guanyar uns 0,5 XRP al dia.

Pay To Click us proporcionarà les consultes de referències de set membres i també teniu l’opció de vendre o comprar les vostres referències actives..

La comissió de derivació s’estableix en un 8%. Els usuaris poden retirar els seus guanys del lloc un cop hagin assolit el llindar mínim de 0,5 XRP, amb els fons acreditats directament a la vostra cartera..

Tipper de XRPArcadeXRPArcade

Tot i que no és com la resta dels nostres llocs d’aixetes XRP, The Tipper aplicació del lloc XRPArcade reparteix XRP gratuït per portar trànsit a una pàgina concreta, tal com fan la majoria d’aixetes.

El bot / aplicació basculant fa ús del XRPtipbot de Wietse i el bot permet als usuaris executar retirades de XRP ràpidament i amb taxes baixes. Els usuaris poden guanyar 0,01 XRP accedint a un lloc web i treure instantàniament les monedes a la cartera.

El Tipper el poden utilitzar els propietaris de llocs web que vulguin generar trànsit al seu lloc web o promocionar una pàgina determinada. A continuació, estableixen la suma de XRP assignada per a la propina, la freqüència (un cop cada x minuts / hores) i la tasca que cal fer.

Podeu fer clic per reclamar un cop cada 24 hores i tornar a reclamar el consell a l’aplicació Tipper.

XRPFaucet.Info

XRPFaucet.Info és una de les aixetes XRP més conegudes que paguen als usuaris de XRP per tasques frívoles.

El temporitzador de reclamacions s’estableix en 60 minuts, amb els percentatges i guanys següents:

  • El 30% dels usuaris guanyarà fins a 0,0015 d’un XRP;
  • El 65% dels usuaris guanyarà fins a 0,0016 d’un XRP;
  • El 3% dels usuaris guanyarà fins a 0,005 d’un XRP;
  • L’1,9% dels usuaris guanyarà fins a 0,01 d’un XRP;
  • El 0,099% rebrà 0,07;
  • El 0,001% dels usuaris guanyarà fins a 7 XRP.

Per utilitzar l’aixeta, els usuaris han d’enllaçar la seva adreça de cartera XRP i completar un captcha. Els fons s’abonaran directament a la seva cartera XRP. Cal fer una reclamació com a mínim un cop cada 30 dies, o bé el lloc tancarà el compte i traslladarà els fons a altres tasques..

La pàgina principal del lloc mostra totes les reclamacions d’aixeta recents, així com els usuaris més actius de la plataforma.

Queen Faucet XRP

Reina aixeta és una aixeta multi-criptogràfica que permet als usuaris guanyar criptos nous, inclòs XRP, completant diverses tasques. Queen Faucet és una de les aixetes XRP més noves, de manera que no hi ha gaire informació en línia. El lloc admet aixetes BTC, BCH, BCN, DASH, DGB, DOGE, ETH, LSK, LTC, NEO, POT, PPC, STRAT, TRX, WAVES, ZEC i ADA.

Per fer reclamacions en aquest lloc, primer us heu de registrar per obtenir un compte ExpressCrypto. Les reclamacions es poden fer cada 5 minuts, amb una recompensa mitjana de 0,03 XRP per reclamació, o aproximadament 641611 satoshi (0,0012 USD).

Si decidiu compartir l’enllaç de referència del lloc, rebreu un 10% com a comissió de referència.

Evexrp

Evexrp.xyz és un programa d’aixetes criptogràfiques on els usuaris poden jugar a jocs i completar altres tasques senzilles i obtenir criptografia gratuïta. Segons les mètriques del lloc, Evexrp té 53.923 usuaris registrats, 4.662.140 jocs jugats i 4.240,53063264 XRP guanyats pels usuaris..

Els usuaris a qui no els agrada completar captchas estan de sort, ja que EveXRP només té 2 anuncis en bàner a la pàgina “roll”.

L’aixeta allotja un tipus de joc HiLo, on heu d’apostar per quin número es llançarà i, segons el resultat que obtingueu, podreu obtenir recompenses fixes i, si teniu sort, fins i tot podeu obtenir el premi del premi més gran. El premi del premi es fixa en XRP per valor de prop de 300 dòlars.

A més, per fer les coses més fàcils, també hi ha una funció de bot automàtic al lloc que automatitza el funcionament. El joc també és probablement just, el que significa que les possibilitats de guanyar sempre seran 50/50.

“Rodareu” un número entre 0 i 10000 i, en funció d’aquest nombre, guanyareu més o menys XRP.

El temporitzador d’una reclamació o tirada s’estableix en una hora. El límit mínim de retirada s’estableix en 1 XRP amb 0,001 XRP de tarifes per transferència de retirada. Podeu augmentar els vostres guanys un 30% arbitrant nous usuaris al lloc.

Conclusió

Tot i que és una tasca repetitiva, reclamar a les aixetes XRP és una bona manera de guanyar algunes monedes per als nous entusiastes de les criptografies que vulguin conèixer les transaccions XRP i l’ús de la cartera..

Imatge destacada: crypto-news-flash.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me