Aquestes són les aixetes Ethereum més gratificants del juliol de 2020

aixetes ethereum

Igual que qualsevol tipus d’aixeta criptogràfica, les aixetes Ethereum són llocs que ofereixen als visitants ETH gratuïta a canvi de completar diverses tasques, com ara veure anuncis, fer clic en anuncis, completar captchas, jugar a jocs i molts altres..

Hi ha moltes aixetes Ethereum legítimes al mercat, però heu de tenir precaució a l’hora d’escollir aquest lloc, ja que hi ha moltes estafes que poden intentar robar-vos la informació personal. Per ajudar-vos a restringir la cerca d’una aixeta Ethereum segura i gratificant, hem compilat una llista amb diverses opcions:

Free-Ethereum

ethereum gratuït

Free-Ethereum és una aixeta ETH força nova però popular, que ofereix principalment jocs multiplicadors per a les persones que vulguin guanyar Ethereum gratuïtament. Podeu fer una reclamació un cop cada 60 minuts i els pagaments s’envien directament a la vostra cartera Ethereum.


També hi ha un programa de referència al qual podeu unir-vos, on podeu guanyar fins al 50% de les monedes que fabrica el vostre usuari referit. I si decidiu mantenir les vostres monedes, Free-Ethereum us paga un tipus d’interès del 8% anual.

Podeu retirar les vostres reclamacions un cop hàgiu assolit el límit mínim de 0,001 ETH. S’aplicarà una tarifa de 0,001 ETH quan feu una transacció de retirada.

Faucetcrypto

Crypto de l'aixeta

Faucetcrypto és una aixeta multidivisa, on podeu reclamar Ethereum, així com Bitcoin, Dogecoin, Dash, Digibyte i altres 11 monedes. Podeu guanyar criptomoneda fent diverses tasques, com ara interactuar amb anuncis, jugar a jocs, fer servir enllaços curts i respondre preguntes a les parets d’oferta..

El temporitzador de l’aixeta està configurat a 40 minuts. Les retirades es poden fer després d’assolir el mínim de 0,00012 ETH. La millor part d’aquesta aixeta és que no hi ha comissions quan es retira.

FireFaucet

Aixeta de foc

FireFaucet és una de les aixetes altcoin i Ethereum més populars, que permet als usuaris reclamar 8 criptomonedes completant tasques senzilles. Aquí podeu guanyar criptografia jugant a jocs, fent clic a anuncis i enllaços curts i moltes altres coses. El lloc també inclou un programa de fidelització que proporciona als seus usuaris èxits, recompenses i bonificacions.

No hi ha cap límit de temps que restringeixi el moment en què podeu presentar una reclamació. Podeu retirar les vostres monedes després d’assolir un mínim de 0,004 ETH i no se us cobraran càrrecs.

ESFaucets

ESFaucet no només us permet completar tasques per a Ethereum, sinó que també podeu extraure les monedes ES natives del lloc. Les reclamacions es poden presentar un cop cada 5 minuts.

Aquesta és una de les poques aixetes Ethereum que també inclou una aplicació mòbil. Els usuaris habituals poden aprofitar les bonificacions que s’ofereixen diàriament. Quan tingueu a la nostra cartera més de 0,05015 ETH, podreu retirar les vostres reclamacions. La comissió per aquesta transacció és de 0,00015 ETH.

Althub

AltHub

Althub és una altra aixeta multi-moneda que també inclou Ethereum i altres 13 cryptos per completar tasques socials fàcils. El lloc també té un programa de referència, on els usuaris poden obtenir una taxa d’afiliació del 20% de la quantitat guanyada per les persones a qui van referir.

Podeu guanyar monedes de parets d’enllaços curts cada dia o reclamar monedes cada 5 minuts sense l’enllaç curt. Es poden fer retirades a la vostra cartera de la cartera FaucetPay després d’haver acumulat un import mínim de 0,00005 ETH.

No s’apliquen comissions a les vostres transaccions.

Allcoins

Allcoins

A diferència de les aixetes habituals d’Ethereum, Allcoins només ofereix jocs com a mitjà per guanyar ETH gratis. El lloc també funciona com un grup de mineria, on els usuaris poden combinar el seu poder informàtic per generar noves monedes. Tot i que podeu fer reclamacions manualment cada 4 minuts, també hi ha una funció AutoFaucet que interactua automàticament amb l’aixeta del vostre lloc..

Aquesta aixeta té un límit mínim de retirada més alt, que és de 0,0036 ETH. La comissió cobrada per cobrar les vostres monedes és de 0,0012 ETH.

Confia en els daus

Confia en els daus

Això casino en línia també inclou una aixeta Ethereum i una aixeta de diverses monedes. Podeu fer una reclamació un cop cada 6 hores, però heu de crear un compte a la plataforma. L’aixeta té una funció multiplicadora que pot millorar el vostre fons de criptografia amb 50000X. També hi ha un concurs d’apostes setmanal en què podeu guanyar 3.000 dòlars o fer una petita aposta i guanyar un premi de 24.691 dòlars..

L’import mínim que es pot retirar és de 0,00002 ETH.

Aixeta gratuïta

Aixeta gratuïta és una altra aixeta multi-criptogràfica, que permet als usuaris reclamar 17 monedes diferents, inclosa Ethereum. El temporitzador està configurat per permetre una reclamació cada 24 hores. Podeu fer ETH fent clic als anuncis, accedint a les aixetes de correu, realitzant enquestes i moltes altres.

El lloc té diferents nivells de pertinença i, en funció d’aquest nivell, podeu augmentar la quantitat d’ETH que reclameu. Els membres de Fire tenen un multiplicador de recompenses de 8x, un membre Gold (12x), un membre Ultimate (20x) i un membre Platinum (30x)..

Conclusió

Aquesta ha estat la nostra llista amb les aixetes Ethereum més gratificants a les quals podeu accedir aquest juliol de 2020. Tingueu en compte que les aixetes no són maneres efectives d’amassar grans quantitats de criptografia, sinó d’interaccionar fàcilment amb elles, ja que no cal un intercanvi.

Imatge destacada: asiatimes.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me