Aquestes són les aixetes d’Ethereum més gratificants a l’agost de 2020

Aixetes Ethereum

Molts volen formar part del Ethereum la xarxa de criptomonedes i els administradors d’aquest creixent actiu criptogràfic han descobert aquesta bretxa en el flux dels actius criptogràfics. El concepte d’aixeta Ethereum permet a les persones interessades obtenir ETH de franc realitzant algunes tasques en línia. Les tasques que una persona ha de realitzar en una aixeta Ethereum són senzilles; potser són coses que ja feu en línia; aquesta vegada, només els feu per obtenir algunes recompenses. El simple fet que pugueu realitzar tasques senzilles a Internet i rebre compensacions per això fa que la idea d’una aixeta sigui molt atractiva.

Hi ha un munt d’aixetes Ethereum a Internet, però simplifiquem la cerca de les més gratificants és per això que hem ajuntat les línies següents. Així doncs, esteu al lloc adequat, ja que aquest article us guiarà sobre les millors i més gratificants aixetes d’Ethereum a l’agost del 2020.

Ethereum gratuït

ethereum gratuïtEthereum gratuït és una aixeta Ethereum que ofereix ETH com a recompensa als seus membres per jugar a la plataforma. Els jocs involucrats en aquest procés són bastant fàcils i són un pas per a molts. Podeu fer reclamacions d’Ethereum en aquest lloc web cada hora.

Les recompenses s’envien a la cartera Ethereum de qui participa en jocs i activitats en aquest lloc.


Ethereum gratuït té un programa de referència que us proporciona el cinquanta per cent (50%) de les monedes de cada persona a la qual us referiu com a guanys de referència a la seva plataforma. Aquesta aixeta Ethereum ofereix un interès anual del vuit per cent (8%) i la retirada mínima és d’uns 0,001 ETH.

Crypto de l’aixeta

Crypto de l'aixeta

Crypto de l’aixeta és una altra plataforma que ofereix aixetes Ethereum. El lloc web ofereix diverses criptomonedes com a recompensa per a aquells que participen en determinades activitats. A més del fet que podeu reclamar Ethereum en aquesta plataforma d’aixeta, també podeu obtenir alguns dels actius de criptomoneda més importants com a recompensa.

Hi ha una sèrie d’activitats que podeu fer per guanyar Ethereum, com ara fer clic a anuncis, enllaços curts interactius, jugar a jocs i donar respostes a preguntes senzilles que apareixen al seu mur d’ofertes. Podeu reclamar ETH cada quaranta minuts i la retirada mínima és d’uns 0,00012 ETH. Un factor distintiu que fa que aquesta plataforma de l’aixeta sigui diferent de la resta és que les retirades són gratuïtes a la seva interfície.

Aixeta de foc

Aixeta de foc ofereix fins a 8 criptomonedes, que els seus usuaris poden rebre com a recompensa. Les activitats que donen dret a reclamar una recompensa criptogràfica en aquesta plataforma també són moltes, com ara jugar a jocs, fer clic a anuncis, utilitzar enllaços curts i una sèrie d’altres tasques. L’ús d’aquesta plataforma d’aixeta també té alguns altres avantatges que la converteixen en una de les millors. Per tant, un dels avantatges més importants és un programa de fidelització, que ofereix recompenses per a un ús prolongat de la plataforma.

El factor distintiu que fa que aquesta aixeta sigui diferent de la resta és que no hi ha límit de temps per reclamar recompenses. El límit mínim de retirada d’Ethereum és de 0,00 i no hi ha cap taxa adjunta.

ESFaucets

ESFaucets és una altra aixeta Ethereum que ofereix tasques per completar i reclamar Ethereum com a recompensa, però, a més de la recompensa ETH, aquest lloc també permet als usuaris reclamar la seva pròpia moneda criptogràfica nativa: ES COIN.

Un dels factors més distintius que fan que aquesta aixeta sigui diferent de la resta és que està disponible en una aplicació mòbil. ESFaucets cobra 0,00015 ETH per retir i l’import mínim de retir és d’aproximadament 0,05015 ETH.

AltHUB

AltHUB ofereix el dret a reclamar Ethereum com a recompensa per haver realitzat tasques descoratjadores i senzilles a la seva plataforma. Les tasques de la plataforma AltHUB van des de fer clic a enllaços curts fins a completar tasques al seu mur d’ofertes i una sèrie d’altres tasques que apareixen diàriament al seu mur. A més, sense enllaços ràpids, un usuari d’aquesta plataforma pot fer reclamacions d’Ethereum cada cinc minuts. El límit mínim de retirada d’Ethereum a la plataforma AltHUB és d’uns 0,00005 ETH. En aquesta plataforma no hi ha cap càrrec associat a la retirada.

Allcoins

Allcoins

Allcoins és essencialment una plataforma d’aixetes que dóna Ethereum com a recompensa per jugar a jocs. A més del fet que podeu guanyar Ethereum en aquest lloc web, també podeu extreure criptomonedes. Els usuaris d’aquesta aixeta poden fer reclamacions de criptografia cada quatre minuts. També poden configurar l’aixeta perquè interaccioni amb els seus comptes automàticament, permetent així que les reclamacions d’alliberament de l’aixeta siguin automàtiques. Hi ha un límit mínim de retirada de 0,0036 ETH.

Conclusió

Tot i això, cal tenir en compte que obtenir ingressos significatius amb criptomoneda implica un procés més profund del que poden oferir les aixetes. Si encara voleu que us mantingueu en marxa, les aixetes Ethereum són les opcions que heu de tenir en compte.

Imatge destacada: tokpie.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me