Testimoni compost 101: coneix Compound [COMP], aplicació DeFi que pren Crypto World per tempesta

Els darrers dies a l’espai criptogràfic van estar governats pel protocol de préstec de finances descentralitzades, el testimoni COMP de Compound. El testimoni COMP va superar el seu màxim preu de 353 dòlars el 21 de juny i encara està en tendència alcista. L’espai criptogràfic va començar amb només una criptomoneda, Bitcoin. Però, amb el temps, centenars de monedes han entrat a la indústria. En aquest article us guiarem a través dels aspectes negatius d’aquest testimoni.

Camí cap a la fama: KO, fabricant de detrons compostos

El compost ha estat a l’espai DeFi des de fa força temps. Fins i tot es va presentar com la plataforma de préstecs més gran de l’espai DeFi. Tot i això, aquesta plataforma sempre va quedar en segona posició, ja que Maker es considera la cara de DeFi. El valor total bloquejat a Maker és tan elevat que ja fa temps que domina l’espai DeFi.

Fora del vell i del nou. El compost ha pres l’espai DeFi per la tempesta. Poc després del llançament del seu testimoni de govern COMP, Compound sembla estar a la lluna, ja que la plataforma pràcticament va destronar Maker.

Token COMP 101Font


El compost existeix a l’espai DeFi des de l’octubre del 2018. Tot i això, la plataforma ni tan sols havia arribat a tancar els 200 milions de dòlars. Les coses van transcórrer tan ràpidament que la plataforma va batre els seus propis rècords i altres durant la setmana passada. El valor total bloquejat en el compost era del mínim de 90.403 milions de dòlars el 14 de juny de 2020.

En menys de 24 hores, les xifres van continuar augmentant i van continuar en la mateixa direcció. En el moment d’escriure aquest valor, el valor total bloquejat al compost era de 559.572 milions de dòlars.

Token COMPFont

Maker, d’altra banda, anteriorment ha bloquejat fins a 764 milions de dòlars. Tanmateix, en el moment de redactar aquest escrit, la plataforma de crèdit tenia un total de 478.825 milions de dòlars bloquejats.

La disparitat del valor total bloquejat a les principals plataformes DeFi era tan elevada que Maker havia dominat anteriorment més de la meitat de tot l’espai DeFi. Però, en el moment de la premsa, el domini de Compound era del 37,66 per cent.

A més, Compound va superar Maker en termes de capitalització de mercat. En el moment de l’escriptura, la capitalització de mercat de Compound era de 3.620.446.079 dòlars, mentre que la de mercat de Maker només era de 520.244.537 dòlars. Aquesta enorme disparitat deixa clar que el domini de Compound continuarà una estona.

Què és el testimoni compost [COMP]?

Compound és una plataforma de finançament descentralitzada [DeFi] que permet als seus usuaris guanyar interessos i demanar prestat actius contra garanties. L’última versió de la plataforma, el testimoni COMP, permet als seus usuaris participar en el seu procés de governança. Recentment, aquest testimoni de governança es va llançar al comerç. A continuació es mostra una captura de pantalla per entendre-la millor.

Token COMPFont

Aquí teniu un vídeo per equip a boxmining per entendre millor el testimoni.

Naixement del testimoni COMP

Al febrer, compost va anunciar que la plataforma està preparada per desplegar el testimoni de governança compost conegut popularment com el testimoni COMP. Tot i que el testimoni es va anunciar fa uns mesos, l’equip va decidir transmetre l’administració de la plataforma de préstecs als titulars de tokens de l’equip. A principis de mes, l’enquesta “Distribució de COMP a Usuaris” va rebre un percentatge del 100% de tots els titulars de la fitxa.

Token COMPFont

Fa només una setmana, l’equip de Compound va revelar que COMP, el testimoni de governança de la plataforma de préstecs, estava disponible per als seus usuaris. Poc després de l’anunci, la parella COMP-ETH va rebre refugi a l’intercanvi descentralitzat, Uniswap. El primer dia, el parell va registrar liquiditat superior als 2 milions de dòlars. En el moment de la redacció, es van registrar unes 2682 transaccions i el volum de negociació es va situar en 4.527.407 dòlars.

Aquestes xifres s’inclinen encara més cap al fet que la fitxa va tenir un inici prolífic.

COMP Token Blazed The Trail

L’alliberament del testimoni COMP va girar el cap. Tot i això, l’augment significatiu del seu preu és el que va reduir l’acord per a molts. La nascència del testimoni ha donat lloc a gairebé zero dades sobre el seu preu el primer dia. Tanmateix, segons CoinMarketCap, el testimoni es cotitzava a 82,99 dòlars nord-americans el 17 de juny de 2020. Després d’això, el preu del testimoni es va veure pujant costa amunt amb bonys molt fràgils..

Token COMPFont

A més, el testimoni va caure a un mínim de 64,93 $ el tercer dia de la seva existència. Però el mínim no va semblar durar molt, ja que el testimoni COMP es va disparar fins a un màxim de 234,46 dòlars el 19 de juny de 2020, que va ser inferior a les 24 hores. En el moment de l’escriptura, el testimoni cotitzava a un màxim històric de 353,18 dòlars, amb un augment del 71,64 per cent del seu preu durant les darreres 24 hores..

A més, també es va veure augmentar el límit de mercat del testimoni, ja que actualment és de 904.598.784 dòlars, cosa que el situa fins al 19è lloc de la llista de criptomonedes de CoinMarketCap.

Es pregunta què va causar aquesta important trajectòria ascendent?

Coinbase va alimentar aquest Ral·li de preus del testimoni COMP?

Coinbase, amb seu a San Fransisco, va ser un dels primers intercanvis de criptomonedes a anunciar el seu suport per al testimoni de comp. L’intercanvi va publicar una publicació al bloc que anunciava que el testimoni es llançaria a Coinbase Pro a partir del 22 de juny de 2020 i que les activitats comercials començarien l’endemà. L’intercanvi va establir un procés sistemàtic d’embarcament del testimoni recentment llançat.

El dilluns 22 de juny, les nostres llibretes de comandes COMP-USD i COMP-BTC entraran en mode de transferència només, acceptant les transferències entrants de COMP a les regions compatibles. Les comandes no es poden fer ni omplir. Els llibres de comandes estaran en mode de transferència durant un mínim de 12 hores. https://t.co/maPTOLdYiW

– Coinbase Pro (@CoinbasePro) 18 de juny de 2020

Coinbase no va ser l’únic intercanvi que va mostrar interès per aquest darrer testimoni de governança. L’intercanvi de criptomonedes FTX, que es va publicar just l’any passat, va fer un pas endavant i no només va incloure COMP, sinó que també va llançar la negociació de futurs per al testimoni. El preu mitjà dels parells de negociació, COMP / ETH i COMP / USDT a Poloniex, així com COMP / USD a FTX US seguit de COMP / USD a FTX, es calcularà com a preu de l’índex de COMP a la borsa.

Després de FTX, així com de l’anunci de Coinbase, el preu del testimoni va augmentar gairebé un 80 per cent.

Creieu que el testimoni COMP de Compound és aquí per quedar-se o només una meravella de nou dies??

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me