Principals operadors de criptografia per seguir el vostre joc de negociació

La indústria criptogràfica és enorme. Amb l’augment del nombre de monedes a la indústria, el nombre de comerciants i analistes també ha anat augmentant. No obstant això, hem seleccionat una llista que revela els principals operadors de criptografia de la indústria que es poden seguir per seguir el seu joc comercial. 

Fa més d’una dècada, el naixement de la indústria criptogràfica va ser iniciat per Satoshi Nakamoto, que va introduir el món a Bitcoin. Amb el temps, centenars d’altres monedes van entrar al mercat juntament amb diverses persones diferents. Actualment, la indústria criptogràfica compta amb nombroses monedes i entusiastes. La majoria d’aquests entusiastes de les criptografies són comerciants, ja que la indústria criptogràfica ha aconseguit als comerciants que van des de la celebritat més influent fins a la mitjana de Joe.

Tot i que el comerç no és la tassa de te de tothom, certs comerciants / analistes de la plataforma de xarxes socials preferida de crypto, Twitter han estat guiant la gent cap a la manera correcta de negociar els actius criptogràfics. Bitcoin ha estat lluitant per incomplir els 10K, mentre que els altcoins han superat la moneda del rei. El suport de Dogecoin per TikTok i Elon Musk no només ha augmentat la popularitat de la moneda, sinó també el seu preu..

Aquí teniu una llista dels principals operadors de criptografia de Twitter que cal seguir per a aquells que vulguin fer ús de la temporada alta o fins i tot del moviment estable de preus de Bitcoin..

The Crypto Dog [@TheCryptoDog]


El gos Crypto té més de 198,4 mil seguidors a Twitter i és un espectador actiu i participant del mercat de criptografia. Aquest comerciant ha estat part de la indústria durant més temps ja que va començar a explotar Bitcoin el 2011. Tot i que el seu focus principal era Bitcoin durant els primers anys, aquest operador de llarga durada té les seves inversions en DeFi i en tecnologia blockchain. Segons el seu darrer gràfic, ETH arribaria als 241 dòlars.

$ ETH propera parada de 241 $ imo pic.twitter.com/lKiG2tZElX

– El gos Crypto? (@TheCryptoDog) 20 de juliol de 2020

The Crypto Monk [@thecryptomonk]

El monjo Crypto només té 69,7 mil seguidors, però els seus gràfics no es limiten a BTC, els seus gràfics d’anàlisi tècnica també inclouen altcoins. A més, té el seu propi lloc web dedicat a l’anàlisi tècnica, notícies i ressenyes, així com informació sobre el comerç. De tant en tant, aquest comerciant posa de manifest els seus punts de vista sobre metalls preciosos i productes bàsics. Un dels seus gràfics revela que Chainlink [LINK] pretenia un ATH.

$ LINK amb l’objectiu d’aquest ATH en parell BTC. pic.twitter.com/17htvx4WoU

– The Crypto Monk ⛩ (@thecryptomonk) 23 de juny de 2020

LINK havia estat un dels altcoins amb millor rendiment i fins i tot va assolir el màxim històric de 8,74 dòlars durant la temporada alta recent.

Angelo ฿ TC [@AngeloBTC]

Amb un recompte de seguidors de 152,6K a Twitter, AngeloBTC és, sens dubte, un dels millors comerciants de la indústria. Anteriorment, va ser classificat com el comerciant número u per beneficis nocionals al destacat intercanvi de criptomonedes Bitmex. També comparteix els seus gràfics d’anàlisi tècnica a Trading View. Al maig, havia predit que Bitcoin podria augmentar fins a 16.000 dòlars aquest octubre.

"16.000 dòlars a l’octubre. Les cartes no menteixen mai." $ BTC pic.twitter.com/fu9a8prU7T

– Angelo ฿ TC (@AngeloBTC) 21 de maig de 2020

Per no oblidar els memes. AngeloBTC mai deixa de fer riure als seus seguidors. A part del seu TA, aquest comerciant és un senyor de mems a temps parcial.

Font – Twitter

UB [@CryptoUB]

Això comerciant El servei de discòrdia és un dels millors. El material d’aprenentatge que es troba aquí és adequat per a persones que acaben d’entrar en el comerç. Té un total de 24,6 mil seguidors a Twitter. Els seus gràfics van principalment de Bitcoin a altcoins destacats. També forma part del grup de comerç de criptomonedes, The Haven. El seu darrer tuit revela la seva postura sobre el futur del mercat de criptografia. Es llegia el tuit,

Imo Bitcoin es trenca amb força, s’alimenten fumats, neixen membres de la comunitat o es venen en pànic a la part inferior.

Només perquè tot, incloent Bitcoin, es recuperi uns quants dies després.

– UB (@CryptoUB) 19 de juliol de 2020

Nicola Duke [@NicTrades]

Aquesta llista no estaria completa sense una dona. Tot i que la majoria dels comerciants del cripto-vers són majoritàriament homes, Nicola Duke és un comerciant de Londres que té uns 94,9 mil seguidors a Twitter. A part de Twitter, Duke també és actiu a Facebook i YouTube. Amb deu anys d’experiència en anàlisi tècnica, els gràfics de Duke varien de bitcoins a diferents altcoins.

Font

Cada dilluns a la nit entra en directe al seu canal de YouTube, parlant dels moviments de preus i analitzant gràfics de diferents actius criptogràfics.

Jacob Canfield [@JacobCanfield]

Jacob Canfield és un dels comerciants més populars del cripto-vers. Els seus seguidors compten tant amb Twitter com amb YouTube i no tenen una gran disparitat. Té un total de 61,2 mil subscriptors a YouTube i 60 mil seguidors a Twitter. Aquest analista de Bitcoin té un canal de YouTube actiu on dóna consells al seu públic sobre el comerç de criptomonedes. Canfield fins i tot ha aparegut a Forbes i CNBC. Juntament amb els gràfics, també tuiteja sobre notícies criptogràfiques. El seu darrer tuit va ser una excavació al recent hack de Twitter. Es llegia el tuit,

Imagineu què podrien haver fet els pirates informàtics si haguessin fet un tuit "Aprovat l’ETF de Bitcoin"

– Jacob Canfield (@JacobCanfield) 15 de juliol de 2020

CryptOrca [@CryptOrca]

Amb una enorme quantitat de 100.000 seguidors a Twitter, CryptOcra ha estat a l’escena criptogràfica des del 2013. Tot i que continua sent anònim, molts dels seus TA són molt elogiats a tot el cripto-vers. No només està actiu a Twitter, sinó que també continua publicant les seves anàlisis tècniques a Trading View. Un dels seus primers tweets, destaca les similituds entre Bitcoin i Gold.

Si $ BTC realment és així $ OR … .. wtf estem esperant. pic.twitter.com/TKB9M7R8mA

– CryptOrca (@CryptOrca) 25 de febrer de 2015

Qui és el vostre operador de criptografia preferit? Feu-nos-ho saber a la secció de comentaris!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me