Pocs canals de mitjans continuen promocionant Karatbars, malgrat les acusacions de frau

Els diners no ho són tot, però segur que, com un maleït infern, la misèria és molt més fàcil de suportar. Els llocs de criptomèdia ho sabrien. CoinDesk va publicar recentment una peça que expulsava un clar frau de MLM anomenat Karatbars; CoinCurb va publicar una cronologia completa a Karatbars. Posteriorment, mitjans com Cointelegraph i CCN van retirar els anuncis que havien posat per a Karatbars.

La qüestió, però, és que Cointelegraph i CCN van prendre considerables diners per promoure un esquema de MLM clar. De fet, Cointelegraph va ser un promotor agressiu de Karatbars. A l’espai de criptomonedes, gran part de la calor es dóna als fundadors de l’ICO, però la realitat és que els pitjors projectes no poden arribar a les masses sense l’ajut d’empreses com Cointelegraph, que no va dur a terme ni una diligència mínima mínima per evitar treure diners d’un frau.

Tanmateix, sembla que algunes empreses queden uns quants dòlars restants per treure de la seva vaca favorita: el frau MLM anomenat Karatbars.

De fet, ahir, Bitcoinista publicat va permetre una peça de promoció que defensa Karatbars. Aquest no és el primera vegada Bitcoinista ha defensat Karatbars. Tot i que Cointelegraph i CCN són els canals promocionals de Karatbars, sembla que Bitcoinist és l’advocat defensor. Tanmateix, aquest mitjà de comunicació no està sol; Notícies BTC ha fet esforços constants per promoure el frau a Karatbars.

Tot i que alguns mitjans de comunicació han reconegut el seu error, News BTC continua ferm en la promoció de Karatbars, al costat dels principals mitjans empresarials nord-americans, Forbes, que va proclamar Karatbars és un projecte líder a Àsia. Irònicament, Karatbars té la seva seu a Alemanya. Periodisme de qualitat.


Alguns llocs web desconeguts com Netcoo.com i BusinessforHome.org també han promocionat Karatbars.

Què és un esquema Ponzi?

Per Viquipèdia, un esquema Ponzi és …

“Una forma de frau que atrau els inversors i paga beneficis als inversors anteriors mitjançant l’ús de fons obtinguts d’inversors més recents”.

Començar un negoci amb èxit és difícil. Les empreses legítimes es basen en empresaris d’èxit. Tot i això, els ponzis són diferents. Tot i que és bastant obvi trobar una oportunitat massa bona per ser veritable, algunes persones segueixen enamorant-se dels esquemes Ponzi.

Ja als anys vint Charles Ponzi, amb tota la publicitat i les paraules florides, va fer una estafa durant més d’un any abans que es va esfondrar, i va costar als seus “inversors” 20 milions de dòlars. Va fundar el concepte Ponzi, que ha estat regurgitat en nous formats una vegada i una altra.

Aquest any, el mateix concepte va aparèixer amb el nom de Karatbars, com molts ho han fet acusat. Aquesta vegada, aquesta empresa de MLM ha venut lingots d’or! Sembla una bogeria perquè vendre lingots és un veritable negoci. No obstant això, Karatbars va arribar amb un problema. Els compradors havien de pagar enormes quantitats forfetàries per avançat per obtenir una rendibilitat de prop de 40 vegades després d’un any. Tota la condició.

a Karatbars International, aclamat per Forbes com una de les 10 companyies de blockchain a veure el 2019, va prometre als inversors un retorn de 40 vegades en un any. Clarament, Warren Buffett no va obtenir la nota.

“Revolucionar el nostre sistema de pagament amb la potència de la cadena de blocs i garantir un” or segur “per a les persones com a vehicle d’inversió”. Això és el que els fundadors de Karatbars, Harald Seiz, Josip Heit, Alex Bodi i Ovidiu Toma, són massa bons per ser una veritable promesa per als seus inversors..

Van afirmar que van crear una nova moneda digital, a la qual van anomenar Moneda KaratGold (KBC) Estan orgullosos de diferenciar-se d’altres ICO perquè estan recolzats per l’or, com eren les monedes del govern antigament.

Karatbars va prometre un 40% comissió als seus afiliats i un “ingrés passiu residual” addicional. Les vendes d’or, que funcionen amb marges fins als cabells, mai no poden oferir legítimament res a prop d’això. Tot i això, és clar que no és una bandera vermella tan gran com el fet que la companyia prometés un retorn de 40 vegades. Tot i això, Cointelegraph no va resultar estrany quan va optar per promoure rigorosament Karatbars.

Hype Màrqueting

Gran part de l’estratègia darrere de qualsevol Ponzi és la creació d’expressions publicitàries. Com a part de la seva estratègia de màrqueting, han canviat el nom del seu testimoni original que originalment era “KaratBank Coin” i el canvien a “KaratGold Coin”..

Han anunciat l’any passat que el 4 de juliol de 2019 es convertirà en el “Dia de la Independència de l’Or”, on la gent podrà canviar les monedes KBC per or físic pur a raó de 100 KBC = 1 g

“Treballem molt dur per garantir que, a partir del Dia de la Independència de l’Or, el 4 de juliol de 2019, es faci una circulació d’or amb totes les funcions a tot el món i la frase” pagaré en KBC “significa” pagaré amb or “”.

“Fem el futur financer del món i estem contents de tenir-vos a prop”. – CEO Harald Seiz

Aquest pot ser un dels millors bombolles dels seus estils de màrqueting.

Atès que aquest vídeo i la transparència de l’equip són essencials en aquest tipus d’esquemes, el CEO Harald Seiz i el president del consell, Josif Heit, fins i tot van fer aquest vídeo amb més de 1,6 mil visualitzacions i va declarar que comprarien i conservarien 5 tones d’or real per servir de base per a un nou sistema de pagament, així com de suport per a les monedes de Karatbar

I, finalment, per complir el seu pla, van pagar diversos mitjans fiables per promocionar Karatbars amb anuncis publicitaris, contingut patrocinat i fins i tot contingut orgànic amb endolls promocionals. Fins i tot van aconseguir llocs web desconeguts com Netcoo.com i BusinessforHome.org per promocionar-los.

El 3 de juliol, KBC va arribar als 12,6 cèntims. El volum de negociació les 24 hores va superar breument la barrera dels 12 milions de dòlars.

I llavors … bé, va passar el que s’esperava que fes una moneda de MLM. KBC va començar a abandonar amb força. Avui està assegut a poc menys de cinc cèntims. I per complaure i recuperar als inversors enutjats, el president del consell Josip Heit va publicar un vídeo el 8 de juliol.

El conseller delegat, Harald Seiz, va invertir la seva promesa anterior i va afirmar que els afiliats van entendre malament que només podrien “reclamar” el seu or. També va traçar excuses de cripto MLM amb grans èxits, inclosos “estafadors” i “KYC”. L’11 de juliol, el conseller delegat Harald Seiz es va crear un Q&Un vídeo d’estil que es va penjar a l’oficial de l’empresa Canal de YouTube, Seiz va intentar calmar els seus inversors.

Durant el seu vídeo, a la carta sobre “Què passa amb la nostra moneda?” sense cap mena de dubte, Seiz va admetre que no hi ha cap valor darrere de les monedes KBC perquè “no hi ha cap negoci vinculat”. En altres paraules, no val res.

Curiosament, en resposta a “Què és més rendible ara: canvieu KBC per or o mantingueu el KBC?”, Seiz esquiva la pregunta i diu als afiliats “ningú no pot veure en el futur, depèn de vosaltres el que feu”

Aleshores, més tard, encara va intentar molestar a la gent fent una altra gran mentida de rendiments encara més grans als inversors, animant-los a mantenir-se a la moneda perquè el seu valor no baixés més.

De manera més pertinent, també explica per què Karatbars mai no respectarà la promesa de Seiz. Acaba de demostrar que KBC no estava recolzat per l’or, que Harald Seiz, Josip Heit, Alex Bodi i l’imperi d’Ovidiu Toma són un autèntic esquema Ponzi. Tot això va ser una merda de màrqueting per calmar els inversors afiliats de Karatbars, que col·lectivament han perdut milions invertint en KBC.

No obstant això, el màrqueting publicitari ha estat extremadament eficaç gràcies a pocs ulls observadors a l’espai de la moneda, ja s’han marcat de vermell. A més, els mitjans alemanys han publicat les següents declaracions sobre el curs recent de Karatbars:

“Karatbars no només va argumentar en contradicció amb la seva declaració judicial anterior, sinó que també va descriure les fitxes com a” inútils “, només per mantenir la quantitat en disputa després de la disputa legal perduda”. – jutge del Tribunal Regional Superior Dr. von Gumpert

Els fundadors de Karatbars, Harald Seiz, Josip Heit, Alex Bodi i Ovidiu Toma van intentar demandar consultors i subcontractistes per haver exposat la veritat que les monedes no valen res, exigint diverses reclamacions d’informació, reclamacions comptables i també la transferència de KBC. No obstant això, l’elevat cost va considerar que la seva sol·licitud no estava fonamentada i va negar a Karatbars el que demanava (§§ 935, 940, 917f ZPO)

Malgrat tot això Ponzi proves, encara hi ha algunes persones que es quedaran amb altres diners per part de Karatbars. La companyia té previst llançar-se KaratNet aquest octubre i aquest és un altre problema enorme. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me