Moure diners és cada vegada més barat i fàcil, especialment en aquesta era de les monedes digitals criptogràfiques, anomenades clarament criptomonedes. A causa de la naturalesa digital de les criptomonedes, no es pot utilitzar cap cartera per gestionar-la. 

Us pregunteu com utilitzar carteres de criptomonedes i quins són els diferents tipus de carteres de criptomonedes? Seguiu llegint per esbrinar-ho …

Carteres i monedes criptogràfiques
Imatges i carteres de criptomonedes

 Els líders FX es comprometen a transmetre informació precisa i imparcial sobre els diferents proveïdors de serveis de la indústria de les criptomonedes. Igual que passa amb les plataformes d’intercanvi criptogràfic i de criptomonedes, és important triar les carteres de criptomoneda més adequades per garantir una transacció eficaç i la seguretat dels fons..

Hi ha diferents tipus de carteres de criptomoneda. Una cartera de criptocurrency és “freda” o “calenta”. Una cartera freda s’aïlla d’Internet (fora de línia) i una cartera calenta està connectada a Internet (en línia).

A més d’aquestes dues classes principals, les carteres de criptomonedes estan disponibles en els següents formularis:


 • Carteres d’escriptori / Carteres de programari (Carteres populars)
 • Carteres mòbils (Hot Wallets)
 • Carteres de maquinari (carteres fredes)
 • Carteres de paper / físiques (carteres fredes)
 • Carteres en línia / Carteres basades en web (Carteres populars)

Alguns aspectes destacats sobre les millors carteres criptogràfiques disponibles:

Cartera de criptomonedes Beneficis de criptomonedes disponibles Tipus de cartera / tipus d’emmagatzematge Obteniu una cartera criptogràfica aralogotip de keepkey

 • Intercanvieu diferents recursos al dispositiu.
 • Amb el suport de diferents clients de criptografia.
 • Compatible amb diferents sistemes operatius.
 • Control total sobre les claus privades.

Bitcoin

Guió

Èter (Ethereum)

Litecoin (LTC)

Dogecoin

Cartera multi-actiu NamecoinHardware /

Magatzem refrigeratDemaneu un KeepKey

Cartera ara!Logotip d’Èxode

 • Shapeshift està integrat a Exodus.
 • Interfície fàcil d’utilitzar.
 • Ideal per a principiants.
 • Amigable per a principiants
 • Nombrosos cryptos disponibles.
 • Claus privades encriptades controlades per clients.

Aragó

Augur

Parc d’atraccions

Bitcoin & Efectiu de Bitcoin (BCH)

Guió

Èter (Ethereum)

Ethereum Classic (ETC)

Cartera multi-actiu d’escriptori Litecoin (LTC) /

Emmagatzematge en calentDescarregueu l’Èxode

Cartera ara!Logotip de Trezor

 • Control total sobre les claus privades.
 • Autenticació de dos factors.
 • Increment de la seguretat de les claus privades.
 • Admet una gran varietat de cryptos.

Bitcoin

Litecoin

Guió

Èter (Ethereum)

Ethereum Classic (ETC)

Zcash

Dogecoin

Cartera multi-actiu NamecoinHardware /

Magatzem refrigeratDemana un Trezor

Cartera ara!Logotip del llibre major

 • Compatible amb nombroses criptomonedes.
 • Seguretat molt més gran, fins i tot quan es compromet la seguretat del PC.
 • Control total sobre les claus privades.
 • Trieu entre Ledger Blue i Ledger Nano S.

Komodo

Bitcoin & Bitcoin Gold

Ondulació

Efectiu de Bitcoin (BCH)

Èter (Ethereum)

Litecoin

Cartera DashHardware /

Magatzem refrigeratDemaneu un llibre major

Cartera ara!Logotip de Jaxx

 • Cartera determinista jeràrquica.
 • Control total sobre les claus privades.
 • Excel·lent interfície d’usuari.
 • Shapeshift permet l’intercanvi entre nombrosos cryptos.

Bitcoin & Efectiu de Bitcoin (BCH)

Èter (Ethereum)

Guió

Zcash (ZEC)

Cartera per a ordinadors i mòbils Ethereum Classic (ETC) /

Emmagatzematge en calentDescarregueu el Jaxx

Cartera ara!

Més informació sobre els monederos de criptomonedes

Què s’emmagatzema en una cartera Crypto?

Les carteres de criptomonedes en realitat no contenen criptomonedes, sinó més aviat claus privades de criptomonedes que corresponen a claus públiques específiques.

Les claus privades són necessàries per desbloquejar la criptomoneda i gastar-la o transferir-la. Quan es perden o es roben claus privades, no es pot accedir a la criptomoneda corresponent. Per tant, cal protegir les claus privades en tot moment.

 

Carteres diferents per a diferents aplicacions: fred i fred

Com s’ha esmentat anteriorment, les carteres criptogràfiques són fredes o calentes. Les carteres calentes són menys segures que les carteres fredes perquè estan connectades a Internet.

Un bon exemple de cartera calenta és Exodus. L’Èxode en si mateix és realment fiable i xifra de manera segura i protegeix els actius de la cadena de blocs dels seus clients amb contrasenyes. El perill no correspon a Exodus en aquest cas, sinó a l’ordinador on s’emmagatzema la cartera Exodus.

Bombers
Les carteres calentes són molt còmodes d’utilitzar, però s’han de prendre les mesures de seguretat adequades per assegurar-les.

Si d’alguna manera es compromet la seguretat de l’ordinador, els actius de l’usuari podrien estar en perill. Això és possible si, per exemple, virus o programes maliciosos que contenen keyloggers o spyware s’infiltren a l’ordinador del client.

No obstant això, una cartera calenta és una eina pràctica i els seus riscos es poden mitigar eficaçment reduint la quantitat de criptomoneda que conté. Exodus recomana utilitzar la seva cartera en combinació amb una cartera multi-signatura, una cartera de maquinari (com KeepKey), o fins i tot una cartera de paper fora de línia.

Captura de pantalla KeepKey
La cartera KeepKey permet emmagatzemar, canviar i transferir criptografia d’última generació.

En mantenir la majoria dels actius de criptomonedes a l’emmagatzematge frigorífic, es redueix significativament el risc de cremar-se per un cripto hack (cosa improbable). Un home ric no caminava amb tot el seu efectiu, sinó que guarda la majoria dels seus fons a una caixa forta o al seu compte bancari.

De la mateixa manera, els propietaris d’actius criptogràfics haurien de mantenir la majoria de criptomonedes allà a l’emmagatzematge frigorífic i només han d’enviar la criptografia necessària a carteres calentes quan hagin d’intercanviar-la o transferir-la..

Mantenir el control de les vostres claus privades

És possible que hagueu notat a la taula de carteres de més amunt que els usuaris de Keepkey, Exodus, Jaxx, Trezor i Ledger mantenen el control de les seves claus privades. Això és vital. Sigui quina sigui la vostra opció de cartera, assegureu-vos que només vosaltres tingueu accés a les vostres claus privades.

 

Carteres multidivisa

A més de Bitcoin, hi ha centenars d’altres criptomonedes. La bona notícia és que es pot accedir a molts d’aquests mitjançant una cartera única i multidivisa.

Les carteres calentes Exodus i Jaxx ofereixen accés a diverses criptomonedes i permeten als seus usuaris intercanviar diverses monedes entre elles mitjançant la seva integració amb el servei d’intercanvi Shapeshift..

Instantània de Wallet d’Èxode
Genesis compta amb un intercanvi de criptografia integrat que és molt fàcil d’utilitzar, fins i tot per a principiants.

 

Per descomptat, com és possible que hàgiu vist a la taula anterior, les carteres de maquinari KeepKey, Trezor i Ledger també són compatibles amb nombroses criptomonedes..

 

Cryptos: una classe d’actius en auge

Amb cada vegada més institucions, minoristes i particulars que utilitzen criptomonedes, el món financer canvia ràpidament. Milers de nous participants entren cada dia al mercat criptogràfic per diferents motius, que inclouen transferències de diners internacionals i locals, inversions i altres fins especulatius, activitats de mineria criptogràfica, etc..

Què és la moneda Bitcoin?

 

Implicar-se al mercat de les criptomonedes

Implicar-se al mercat de criptografia no és realment complicat, sobretot amb carteres adaptades als principiants KeepKey, Genesis i Jaxx, on les persones també poden canviar diferents monedes criptogràfiques entre elles.

Tanmateix, les carteres criptogràfiques no són l’únic mitjà per participar en activitats de criptografia. Les criptomonedes es poden negociar amb CFD a les plataformes de negociació de criptomonedes.

Després, per descomptat, hi ha intercanvis de criptomonedes on es poden intercanviar fiat i cryptos. Alguns d’aquests intercanvis ofereixen comerç de marge de la mateixa manera que ho fan les plataformes de comerç de divises i criptografies.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment