Cardano (ADA), Tezos (XTZ), EOS May Pump com Small Alt Altins: analista


publicitat Phemex

A jutjar per l’acció de preus, els altcoins de capitalització petita estan ben posicionats per guanyar enfront del dòlar americà, i una bomba del 10-15% podria estar sobre la taula.

Altres monedes de gran capitalització, incloses Cardano (ADA), Tezos (XTZ) i EOS, també poden registrar guanys decents contra el dòlar verd.

Tot i que hi ha suggeriments alcistes contra Ripple (XRP), el seu rendiment en relació amb BTC és trist i baixista.

Aquest és l’anàlisi d’un analista de criptografia que va agafar Twitter a expressar els seus dos cèntims.

El cas dels Altcoins de casquet petit

La recepció ha generat debats per part de la comunitat i alguns comerciants confien en la seva valoració.

Moltes altes de Binance tenen belles MA al gràfic de 4 hores.

Espero moltes bombes del 10 al 15% en casquets petits en un termini de 12 hores.

Pel que fa als casquets més grans $ ADA i $ XTZ són, amb diferència, els que tenen millor aspecte.$ EOS també, però aquí necessita rebots.$ XRP sembla correcte al parell USD, però dolent al parell BTC.

– Crypto Krillin ॐ (@LSDinmycoffee) 20 de gener de 2020

Els altcoins de capitalització petita es caracteritzen per una capitalització de mercat baixa tant contra el USD com contra el BTC, són fràgils i també volàtils a causa de la baixa liquiditat.

Aquestes monedes es combinen majoritàriament amb BTC, USDT i ETH. Només uns quants es combinen directament amb el bitllet verd. Alguns d’ells inclouen ADX, MATIC i TOMO. Però la llista és llarga i inclou projectes prometedors.

Estic arrencat $ TOMO: el gràfic BTC sembla una mica bo (es va retirar del suport, es va arrossegar lentament però amb seguretat, estable durant el bolcat de BTC), però el gràfic USD sembla una mena de merda (va trencar el suport de 0,465 dòlars ish, rebutjat com a resistència?) la gran paret de compra ara és una paret de gran venda)

– PermaREKT (@PermaRekt) 20 de gener de 2020

Mentrestant, els altcoins de gran capitalització gaudeixen d’una profunda liquiditat i els moviments forts contra BTC o USD sovint es converteixen en una font de discussió. EOS, ADA i ETH en són exemples.

Els altcoins són volàtils i majoritàriament il·líquids

Aquest avís és netament positiu per a la comunitat altcoin i potser fins i tot revifarà les converses d’una temporada altcoin. Va ser llavors quan els preus de les monedes altes s’amplien generalment i, per tant, augmenten la seva quota de mercat.

Tot i que és conscient dels riscos associats a les petites majúscules, la majoria dels quals van ser delmats durant el devastador hivern de 2018, una entrada oportuna podria produir un ROI superior tenint en compte la seva baixa liquiditat..

Com que es correlacionen positivament amb BTC, una petita bomba sovint condueix a un augment de 5-10X en les altcoins, un comportament ben notaritzat.

L’analista es va concentrar en ADX, un testimoni per a AdEx, una plataforma publicitària.

MATIC es destaca

Tot i això, MATIC també sembla prometedor. Segons ha informat CoinGape, la borsa de criptomonedes nord-americana, Coinbase va dir que donaria suport al testimoni en el seu servei de custòdia.

Orgullós d’anunciar que Matic ha aparegut a la llista @CoinbaseCustody?

Ens unim a un grup d’elits d’actius a Coinbase Custody al costat d’actius Top20 MCap-LINK, XTZ, XLM, etc.

La custòdia de Coinbase ofereix una solució institucional per als grans inversors per emmagatzemar de manera segura els seus actius digitals https://t.co/psl24an9Wy pic.twitter.com/hsO2F0WoU8

– Matic (@maticnetwork) 17 de gener de 2020

Mitjançant Coinbase Custody, els usuaris dipositaran i retiraran MATIC, el primer IEO de Binance. També van anunciar la seva col·laboració amb WhiteBit, un intercanvi cripto-fiat, en un moviment que augmentarà la seva liquiditat.

Tot i que el rendiment del testimoni és inferior a la mitjana i augmenta un 5% en els darrers 7 dies, els desenvolupadors tenen previst llançar-ne un Beta Mainnet el primer trimestre del 2020. Aleshores, serà possible la participació.

$ MATIC els titulars podran delegar les seves fitxes en https://t.co/JxhCaRmQ93 per estacar.

També durem a terme accions de divulgació per difondre el programa d’aposta de Matic.

Molts més jugadors de la indústria de nivell 1 s’uniran a la nostra xarxa descentralitzada de validadors en expansió.

– Matic (@maticnetwork) 16 de gener de 2020

EOS i ADA, guanys de doble dígit

Les monedes com ADA i EOS també estan impulsades per notícies mixtes, però augmenten un 15% i un 14%, respectivament.

En una recent AMA, Charles Hoskinson va dir que IOHK, l’equip de desenvolupament de Cardano, actualitzarà Haskell Wallet aquesta setmana.

Mentrestant, Block One, l’editor de la plataforma EOSIO, dit el seu esperat dapp de xarxes socials, Voice, es llançarà en una xarxa privada.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment