WhatToMine: criptomonedes principals que no es poden extreure

Tots els entusiastes de la criptografia saben què és un algorisme de mineria i whattomine és i què fa. Un procés de mineria implica la validació de transaccions i la generació de nous blocs, també coneguda com una nova moneda, i l’algorisme augmenta en dificultats amb el pas del temps per ajustar els temps de generació mitjans.

Però hi ha algunes criptomonedes que no es poden extreure, és possible que molts de vosaltres us pregunteu què tomina, però això és per a un article posterior. A l’article d’avui veurem alguns dels monedes alternatius més populars que no tenen un incentiu per a la mineria, però que, tot i així, són valuosos.

Ondulació

Ripple no es va crear per actuar com una moneda normal. Va ser dissenyat per ser utilitzat per les institucions del sistema bancari en lloc dels usuaris individuals, per tal d’accelerar les transaccions transfrontereres i incórrer en tarifes més econòmiques..

XRP, la moneda nativa de la plataforma Ripple, no es pot extraure i no té miners. Les transaccions es validen en una cadena de blocs privada per garantir la fiabilitat i la rapidesa.


Però, per què no podeu fer exactament el meu XRP? Bé, la primera raó és que totes les monedes Ripple han estat creades i gestionades per una sola empresa, és a dir Ripple Labs. Tot i que neguen que tinguin un control total sobre la moneda, la qual cosa ha provocat moltes controvèrsies sobre aquest aspecte.

Fins ara s’han creat 100.000 milions de XRP i actualment només hi ha 41.000 milions en circulació. A diferència de Bitcoin, que té un subministrament circulant creixent per sobre d’un màxim de 21 milions, l’oferta total de Ripple no es pot modificar, ja que totes les monedes que existiran mai s’han minat.

XRP és la segona moneda segons un límit de mercat de 13.000.110.726 dòlars, amb un preu de negociació actual de 0,316764 dòlars.

Estel·lar

La cadena de blocs Stellar té una moneda nativa anomenada Stellar Lumens, XLM, que tampoc no es pot extraure. Quan es va llançar la plataforma, es va crear un límit total de 100.000 milions de XLM. L’altra manera de generar el nou Stellar és mitjançant un mecanisme d’inflació, que té una taxa fixa de l’1% anual. Les noves monedes s’emeten cada setmana i es distribueixen mitjançant un sistema de votació.

La Stellar Development Foundation és una organització sense ànim de lucre que regula la distribució de Stellars.

Stellar aconsegueix un acord descentralitzat mitjançant el seu propi algorisme de consens propietari anomenat Stellar Consensus Protocol (SCP), que utilitza quòrums / nodes per aconseguir un acord.

XLM manté la setena posició en termes de capitalització de mercat, que s’estima en 1.948.363.405 dòlars, actualment es cotitza a 0,101850 dòlars per unitat.

Cardano

Cardano és un altre criptogràfic que no utilitza el consens “Prova de treball” per al seu procés de generació de monedes. En lloc d’això, utilitza l’algorisme patentat de Prova d’estaca anomenat The Ouroboros. Quan s’allibera un nou bloc, no s’emetran noves monedes ADA.

No obstant això, encara hi ha un procés de mineria que participa en el procés de generació i les despeses de transacció encara es donen als “miners”. Per tant, continuem amb WhatToMine i vegem com estan passant les coses.

Els miners són en realitat parts interessades, que són nodes miners que participen en fons. Tots els grups d’interès estan obligats a seleccionar un líder de ranura que sigui l’única entitat que pugui llançar un bloc.

Cada ranura representa 20 segons, és a dir, que es publica un bloc a un interval de 20 segons. Els grups d’interès elegeixen un líder de ranura per a cada ranura.

ADA té un límit de mercat de 1.113.758.798 dòlars i té un preu de 0,042957 dòlars, situant-se en l’11è lloc.

EOS

EOS és una moneda no minable que utilitza un protocol de prova de treball delegat per a la distribució de blocs i el consens. El protocol garanteix que tots els propietaris de monedes de la xarxa puguin triar un productor de blocs.

Els nous blocs es publiquen després de completar 21 rondes. El nombre de blocs que un creador pot alliberar depèn del nombre de vots que hagi rebut dels propietaris de monedes.

EOS es basava inicialment en la cadena de blocs d’Ethereum, però el 2018 va llançar la seva pròpia mainnet i després es van canviar els tokens EOS ERC-20.

EOS ocupa el cinquè lloc, a causa del seu límit de 2.199.769.490 dòlars, que actualment es cotitza a 2,43 dòlars.

NEO

NEO és una altra criptografia que no es pot extraure. Després de completar el seu desenvolupament, els desenvolupadors van extraure 100 milions de monedes.

La cadena de blocs NEO utilitza un protocol de prova d’estaca per distribuir el seu NEO a la xarxa. A llarg termini, el consens també es distribueix.

La plataforma també té un altre testimoni a part de NEO, que es diu GAS, aquest darrer testimoni es dóna com a recompensa a aquells que participen en monedes NEO. GAS s’utilitza per pagar les comissions de transacció a la xarxa.

La majoria de criptomonedes PoS requereixen que l’usuari mantingui la cartera oberta tot el temps per rebre les recompenses de participació, però no amb NEO. Els usuaris han afirmat que les seves carteres amb NEO estacades poden produir GAS que es pot retirar cada 5 minuts.

NEO ocupa el lloc 17 pel seu límit de mercat de 497.960.833 dòlars i el preu comercial de 7,66 dòlars és aquesta moneda recomanada per Whattomine?.

IOTA

L’oferta total d’IOTA s’ha limitat a 2.779.530.283 monedes. Totes les monedes es van encunyar durant la seva fase ICO i, com Ripple, l’única manera d’obtenir IOTA és comprant-la a una bossa o directament a la seva empresa. IOTA és un projecte creat per establir la comunicació entre màquines connectades a Internet de les coses (IoT).

La seva tecnologia principal, Tangle, és una nova estructura de dades que s’executa mitjançant un gràfic acílic dirigit en lloc d’una cadena de blocs. Per fer un pagament per aquest llibre de llibre distribuït atípic, heu de validar altres dos pagaments d’altres usuaris.

MIOTA ocupa el 13è rànquing pel seu límit de 818.027.285 dòlars i el valor de 0,294304 dòlars.

Pensaments finals de l’edició de whattomine

A la criptomoneda, els incentius miners són els que fan que els miners validin les transaccions i executin la xarxa.

Però, com ens han demostrat alguns cryptos, hi ha altres maneres de mantenir el consens i la motivació dels usuaris en una xarxa, com ara apostar o desenvolupar un cas d’ús sòlid per a la moneda en qüestió. Veurem al següent article WhatToMine exactament així que estigueu atents.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me