VPN d’Atlas

Contents

Detalls ràpids:

Nom: VPN d’Atlas
Basat en: Delaware, Estats Units d’Amèrica
Registres: Sense política de registre (recopilació mínima de dades)
El millor preu: gratuït, 1,39 dòlars al mes per a un pla de tres anys
Suport: Atenció al client basada en correu electrònic
Durada del reembossament: Garantia de devolució de 30 dies
Lloc web: AtlasVPN

Visió general

Captura de pantalla de atlasvpn.com Pàgina d’inici d’Atlas VPN.com

El servei Atlas VPN es va introduir per primera vegada el gener del 2020. Des de llavors, ha fet un gran èxit entre els VPN usuaris. Atlas VPN va començar amb una aplicació orientada al mòbil i posteriorment va introduir una versió d’escriptori.

Captura de pantalla de atlasvpn.com Funcions d’Atlas VPN.com

Ara mateix, VPN d’Atlas té 573 servidors a 17 països, la majoria d’Europa. Encara són primers en aquest negoci i no ofereixen cap ubicació de servidor virtual. L’oferta de pagament inclou amplada de banda de col·lecció il·limitada i accés a totes les ubicacions del servidor. Treballen per ampliar aquesta oferta. Hi ha diferències significatives en les velocitats entre les versions gratuïta i premium. A continuació, ho explicaré comparant la versió gratuïta i de pagament d’Atlas VPN.

Informació de preus ràpida

Pla d’un mes: 4,99 USD al mes
Pla d’un any: 2,49 dòlars al mes
Pla triennal: 1,39 USD / mes

Pros i contres

Pros

 • Versions gratuïtes i de pagament
 • Més de 570 servidors
 • Xifratge de nivell militar
 • Detecció de fuites de dades
 • Aplicacions optimitzades per a mòbils per a Android i iOS
 • Assistència 24/7 mitjançant xat de correu electrònic
 • Connexió segura IKEv2

Contres

 • No és una política completa de no registre, inicia sessió a la ubicació i altres dades
 • Una petita xarxa de servidors
 • Informació limitada al lloc web oficial
 • Una llista limitada de funcions, funcions importants encara en desenvolupament

Pros

Contres

 • Versions gratuïtes i de pagament
 • No és una política completa de no registre, inicia sessió a la ubicació i altres dades
 • Més de 570 servidors
 • Una petita xarxa de servidors
 • Xifratge de nivell militar
 • Informació limitada al lloc web oficial
 • Detecció de fuites de dades
 • Una llista limitada de funcions, funcions importants encara en desenvolupament
 • Aplicacions optimitzades per a mòbils per a Android i iOS
 • Assistència 24/7 mitjançant xat de correu electrònic
 • Connexió segura IKEv2

Què inclou Atlas VPN:

Captura de pantalla de atlasvpn.com Aplicacions per a Atlas VPN


Atlas VPN encara és un noi nou i compta amb més de 570 servidors a 17 països. Ofereixen connexions ràpides i fiables i tenen aplicacions dedicades per a Android i iOS. Van llançar una aplicació d’escriptori de Windows i van anunciar aplicacions de macOS i Chrome. Accepten el pagament amb targeta de crèdit, però no tenen cap opció de pagament de criptomoneda. Les aplicacions estan optimitzades per veure els serveis de transmissió més populars. Hi ha un servei d’atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana i els servidors estan sota xifratge militar.

Prova local de velocitat

Aquests són els resultats de les proves de l’ús del servidor gratuït a Amsterdam, ja que és el més proper a la meva ubicació. El velocitat és mitjana i no afecta la meva activitat en línia habitual.

Prova de VPN gratuïta local

Per provar la versió premium d’Atlas VPN, primer vaig seleccionar un servidor a Milà, Itàlia.

VPN local de pagament de Milà

A continuació, un servidor a Zuric, Suïssa:

VPN local de pagament de Zuric

Proves de velocitat a llarga distància

Em vaig connectar al servidor gratuït de Nova York d’Atlas VPN i aquest és el resultat de la prova de velocitat. Bastant lent, que no afecta la navegació en línia habitual. Tot i això, suposa un problema en veure Netflix o descarregar un torrent.

Prova VPN gratuïta de llarga distància

Vaig provar les velocitats de la versió premium mitjançant la connexió a un servidor de Los Angeles, però em vaig retransmetre a un servidor basat en Phoenix:

Phonenix de llarga distància de VPN de pagament

A continuació, em vaig connectar a un servidor amb seu a Singapur i aquí teniu els resultats de les proves de velocitat que són increïbles:

VPN de llarga distància a Singapur

Com obtenir les velocitats més ràpides mitjançant Atlas VPN

He provat les dues opcions d’Atlas VPN, la versió gratuïta i la de pagament. Només hi ha tres ubicacions gratuïtes de servidors VPN d’Atlas, una als Països Baixos i dos als EUA. Si esteu a prop d’un d’aquests, obtindreu una bona velocitat.

Captura de pantalla dels servidors VPN d'Atlas

La meva ubicació és a Europa, de manera que vaig tenir bones velocitats amb la versió gratuïta d’aquesta VPN. La versió premium va mostrar una millora significativa de la velocitat, tal com demostren les proves anteriors.

Qualitat de transmissió

Utilitzant la versió gratuïta d’Atlas VPN i connectat al servidor d’Amsterdam. No he trobat problemes per transmetre vídeos de YouTube amb la màxima qualitat. Quan ho vaig intentar streaming Netflix, la versió gratuïta no va estar a l’altura de l’expectativa. Vaig acabar esperant una estona perquè es carregés la pel·lícula.

Concepte d’il·lustració en streaming

Quan vaig passar a la versió de pagament, la velocitat de càrrega del vídeo era molt més ràpida. Aquí he d’indicar que tant les opcions Atlas VPN gratuïtes com les de pagament permeten l’accés al contingut de Netflix que està geoprotegit. L’inconvenient va ser que Netflix es va adonar que feia servir una VPN un parell de vegades i vaig haver d’actualitzar per tornar a funcionar..

Qualitat torrent

He utilitzat Atlas VPN en un ordinador d’escriptori amb Windows 10 i he descarregat una pel·lícula mitjançant BitTorrent. Vaig provar la versió gratuïta i, mentre funcionava, la velocitat de descàrrega era molt limitada, amb una mitjana d’uns 70 kB / s. Després de passar a la versió premium, la velocitat de descàrrega del torrent va augmentar, amb una mitjana de 800 kB / s. (Tenint en compte la meva velocitat regular d’Internet, això és ràpid per a mi.)

Qualitat de joc

Il·lustració de jocs

Atlas VPN anuncia bones velocitats per als jocs en línia. Vaig trobar que té bones velocitats per al jugador mitjà. Tot i això, no satisfà les necessitats dels jugadors en línia experimentats. Igual que amb la transmissió de Netflix i torrentant a través d’Atlas VPN, les velocitats de joc en línia fluctuen i hi ha un cert temps de retard. Sobretot quan es juga a Counter-Strike, un videojoc multijugador en línia de trets en primera persona.

COMPARACIÓ

Logotip d'Atlas VPN

VPN d’Atlas

 • VPN més recent, per tant, no està ben provada
 • Servei de pagament econòmic
 • Sense límit de dades

COMPRA ARA Logotip de NordVPN

VPN VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip ExpressVPN

VPN Express

 • VPN més privades
 • Encesa ràpida
 • La majoria de servidors i països de totes les VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip de Surfshark

VPN de Surfshark

 • Grans velocitats
 • Gran registre de seguretat
 • Nova VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

Eludir la geo-esgrima

Atlas VPN permet eludir els blocs geogràfics. Vaig tenir èxit tant amb la versió gratuïta com amb la de pagament. Amb la versió gratuïta, em vaig connectar al servidor gratuït de Nova York i vaig veure contingut de Netflix dels EUA. Atlas VPN permet connectar-se a llocs web que tenen blocs geogràfics forts. També podeu veure vídeos de YouTube que tinguin els mateixos blocs.

Resum de la política de registre

Captura de pantalla de atlasvpn.com Avantatges d’Atlas VPN

Tot i que Atlas VPN afirma que tenen una política de no registre, he trobat que això no és completament cert. La política de no registre és per a activitat en línia dels usuaris. Tot i això, emmagatzemen registres de temps, adreces de correu electrònic i moltes altres dades importants de les aplicacions mòbils.

Captura de pantalla de atlasvpn.com Política de privadesa d’Atlas VPN

Les versions mòbils d’Atlas VPN emmagatzemen informació com el tipus de dispositiu, model, idioma, sistema operatiu, zona horària i ubicació. També conserven molta informació personal que afirmen que només té finalitats de màrqueting.

Esborrat de dades

Captura de pantalla de atlasvpn.com Política de privadesa d’Atlas VPN

Atlas VPN té una explicació detallada de tot el que emmagatzemen al seu lloc web. Aquí podeu veure que conserven tota la informació que tenen sobre vosaltres sempre que tingueu un compte amb ells. Podeu demanar-los que editi la vostra informació o que suprimeixin permanentment el vostre compte contactant amb el servei d’atenció al client a Atlas VPN.

Ubicacions del servidor virtual

Captura de pantalla de atlasvpn.com Programa d’afiliació d’Atlas VPN

Atlas VPN no té cap ubicació de servidor virtual. Tenen més de 570 servidors físics a 17 països del món.

Adreces IP estàtiques / dedicades

Auditories de tercers

Atlas VPN fa poc que està en línia perquè una empresa de seguretat l’auditi. Us mantindré actualitzat si i quan es produeix una auditoria d’aquest tipus.

Atlas VPN es basa en una ubicació que respecta la privadesa?

Atlas VPN està registrat a Delaware, EUA. Com a tals, són responsables segons la legislació dels Estats Units. Els Estats Units també són membres del Països amb “5 ulls”. Això significa que no respecten exactament la privadesa de l’usuari. Afirmen que no recopilen dades d’activitat dels usuaris, però recullen una bona part de la informació.

Qui té Atlas VPN i quina és la seva reputació?

Atlas VPN és propietat de Peakstar Technologies Inc. i el director general és Jim Roberts. Per la informació limitada sobre aquesta empresa, no puc jutjar la seva reputació. Tot i això, el conseller delegat ha afirmat que treballen per “retornar la privadesa als usuaris”.

Història de filtracions o acord de lliurar dades als governs

Mida de la xarxa

Atlas VPN funciona amb una mica més de 570 servidors a 17 països. Aquests països són els EUA, Regne Unit, Àustria, Austràlia, Canadà, Dinamarca, Bèlgica, França, Alemanya, Itàlia, Irlanda, Països Baixos, Noruega, Espanya, Singapur, Suècia i Suïssa.

COMPARACIÓ

Logotip d'Atlas VPN

VPN d’Atlas

 • VPN més recent, per tant, no està ben provada
 • Servei de pagament econòmic
 • Sense límit de dades

COMPRA ARA Logotip de NordVPN

VPN VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip ExpressVPN

VPN Express

 • VPN més privades
 • Encesa ràpida
 • La majoria de servidors i països de totes les VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip de Surfshark

VPN de Surfshark

 • Grans velocitats
 • Gran registre de seguretat
 • Nova VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

Funcions addicionals

Detecció de fuites de dades – Atlas VPN admet proves de DNS que detecten fuites a la connexió segura

Compatibilitat TOR – He utilitzat correctament TOR mentre estava connectat a un servidor VPN d’Atlas

Extensió del navegador – Hi haurà una extensió del navegador Chrome ben aviat

Suport de maquinari

Android
iOS
Windows
macOS pròximament
Chrome pròximament

Atlas VPN té aplicacions dedicades per a Android i iOS.

També han llançat una aplicació d’escriptori per a Windows, que sembla que no inclou totes les funcions de les seves aplicacions mòbils. Quan vaig intentar bescanviar el codi donat per Atlas VPN amb finalitats de revisió, el fitxer Canvia el codi l’opció no estava disponible a l’aplicació Windows. Vaig haver de descarregar l’aplicació mòbil per introduir el codi i, quan vaig tornar a iniciar la sessió al meu compte a Windows, faltaven les funcions premium.

Configuració de l'aplicació de Windows Atlas VPN

Algunes de les opcions disponibles a l’aplicació mòbil, que no he trobat a l’aplicació Windows, inclouen Detecció de pirates informàtics, Navegar de forma segura i Interruptor de matar Opcions de seguretat, Restaurar la compra i Canvia el codi.

Configuració de l'aplicació Atlas VPN Mobile

Visió general de l’atenció al client

Quin tipus de suport es pot obtenir a Atlas VPN?

Atlas VPN té una secció de PMF que conté respostes a les preguntes més habituals sobre aquesta aplicació. Hi ha una opció de xat per correu electrònic on podeu fer una pregunta específica i obtindreu una resposta per correu electrònic.

Centre d'assistència a l'aplicació VPN d'Altals

És bo el suport?

El suport que proporciona Atlas VPN és bo, ja que responen a cada consulta. La secció de preguntes freqüents conté respostes senzilles i directes, algunes amb explicacions limitades.

Captura de pantalla de atlasvpn.com Secció de preguntes freqüents d’Atlas VPN

Quina velocitat responen??

El servei de xat per correu electrònic triga un temps a respondre a totes les preguntes. Esperaria una resposta en un o dos dies publicant una pregunta. Sembla que respondran més ràpidament als usuaris mòbils d’Atlas VPN.

Com sembla generalment Internet sobre el suport d’Atlas VPN?

Generalment, la gent està satisfeta amb el servei d’atenció al client d’Atlas VPN. Hi ha més de 6.600 comentaris positius sobre aquesta aplicació a Google Play Store.

Ressenyes sobre Atlas VPN a Google Play

Visió general de la política de devolucions

Si pagueu per una subscripció a Atlas VPN, podreu obtenir una garantia de devolució de 30 dies. Podeu demanar la devolució dels diners contactant amb el servei d’atenció al client d’Atlas VPN per correu electrònic.

Captura de pantalla de atlasvpn.com Atlas VPN: preus

Visió general del preu

Atlas VPN ofereix diverses opcions de preu: • Pla d’1 mes per 4,99 USD / mes

• Pla d’1 any per 2,49 dòlars al mes

• Pla de tres anys per 1,39 dòlars / mes

Opcions de pagament

Captura de pantalla de atlasvpn.com Atlas VPN: secció de detalls de pagament

L’única manera de pagar la vostra subscripció a Atlas VPN és mitjançant targeta de crèdit. Han dit que aviat començaran a oferir altres mètodes de pagament alternatius.

Especificacions ràpides

Plataformes de programari client: Windows, Android, iOS
Plataformes compatibles amb nadius: N / A
Protocols admesos: IKEv2
Nombre de servidors: 573
Nombre de països: 17
País d’inscripció: Delaware, EUA
Opcions de pagament: Targetes de crèdit / dèbit
Nom real necessari:
Protocol de xifratge: AES-256
Límit d’ús de dades: No
Límit d’ús de l’amplada de banda: No
Màx. no. de dispositius connectats simultàniament: 1
Atenció al client: Assistència de xat de correu electrònic les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana
Política de privacitat: política de no registre, algunes dades de l’usuari encara s’emmagatzemen

Resum final

Atlas VPN existeix des del gener del 2020 i ha guanyat popularitat gràcies al seu pla gratuït. La versió gratuïta només us dóna accés a tres ubicacions de servidor, cosa que limita la velocitat. Aquest servei VPN té aplicacions dedicades per a escriptoris Android, iOS i Windows. Estan treballant per llançar una aplicació per a macOS i una extensió del navegador Chrome. L’aplicació Atlas VPN fins ara té serveis limitats, però tenen una plataforma d’instal·lació molt senzilla tant per a telèfons intel·ligents com per a ordinadors.

Per a una política de privadesa que estableixi una política de no registre, emmagatzema una bona quantitat d’informació personal. Les aplicacions mòbils conserven informació com la ubicació, la zona horària, el tipus de dispositiu, l’adreça de correu electrònic i molt més. La versió de pagament requereix el vostre nom real, adreça electrònica i targeta de crèdit, de manera que no és en absolut anònima. Tot i que Atlas VPN proporciona eludir blocs geogràfics, no cobreix la privadesa dels seus usuaris.

Instruccions d’instal·lació

A continuació, es mostren les instruccions d’instal·lació i ús d’Atlas VPN al Windows 10. No podria ser més senzill:

Per a la versió gratuïta:

Instal·leu la versió gratuïta d’Atlas VPN Com instal·lar la versió gratuïta de l’Atlas VPN App

• Baixeu l’aplicació des del lloc web oficial d’Atlas VPN

• Instal·leu-lo al vostre ordinador

• Connecteu-vos a una de les tres ubicacions de servidor gratuïtes i ja està a punt.

Per a la versió de pagament:

Instal·leu la versió premium d’Atlas VPN Com instal·lar la versió gratuïta de l’Atlas VPN App

• Configureu un pla de pagament

• Pagueu per la vostra subscripció

• Descarregueu l’aplicació

• Inicieu la sessió

• Seleccioneu una de les 17 ubicacions del servidor

• Després d’obtenir llum verda a l’aplicació d’escriptori, esteu a punt d’anar-hi.

Valoració

Veredicte final

La nostra valoració

8.3

Visiteu el lloc

Preguntes freqüents

Atlas VPN és ràpid i fiable?

Atlas VPN és una bona opció per a un servei VPN gratuït. Tot i això, no pot competir amb els noms ja establerts a la indústria VPN.

L’ús d’Atlas VPN aturarà l’acceleració de l’amplada de banda?

Sí, com totes les aplicacions VPN, Atlas VPN emmascara el trànsit d’Internet. Això protegeix la vostra connexió contra la limitació de l’amplada de banda.

Quins servidors VPN d’Atlas són els millors per a Netflix?

En funció del contingut que vulgueu veure, hi ha diferents servidors que podeu utilitzar. Recomano utilitzar servidors nord-americans, alemanys o holandesos per a la transmissió de Netflix.

Hi ha una versió gratuïta d’Atlas VPN?

Atlas VPN s’ha fet un nom amb la seva versió gratuïta. Però això només permet tres ubicacions de servidor amb una velocitat de connexió inferior.

Les aplicacions d’Atlas VPN són segures i fàcils d’utilitzar?

Les aplicacions VPN d’Atlas són molt fàcils d’utilitzar, però no diria que siguin exactament segures. Acostumen a recopilar molta informació personal per a un servei VPN.

Can Atlas VPN pot desbloquejar Netflix i altres serveis de transmissió?

Sí, Atlas VPN és una bona opció per transmetre Netflix, BBC iPlayer, Disney + i Amazon Prime.

Funciona Atlas VPN a la Xina?

Sí, Atlas VPN pot navegar per les estrictes mesures de seguretat d’Internet Xina.

Quantes connexions simultànies admet Atlas VPN?

Atlas VPN permet una connexió a la vegada.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me