UniCrypt: el vincle entre seguretat i oportunitats d’inversió sòlides

UniCrypt

Els projectes de finançament descentralitzats han perdut la fe dels consumidors que tenien anteriorment al llarg del temps. UniCrypt és una de les plataformes que han aprofitat aquesta oportunitat, com a plataforma blockchain que crea el millor pont possible entre les recompenses de liquiditat i augmenta la confiança dels consumidors.

La plataforma ha presentat recentment el seu llançador de llançament, que permetrà que qualsevol projecte DeFi allotgi una prevenda de forma completament descentralitzada. UniCrypt crearà una plataforma excel·lent per a la posada en marxa de projectes blockchain per assegurar la liquiditat i impulsar l’èxit al mercat. 

Com a plataforma descentralitzada i automatitzada, els equips del projecte estan en condicions de traslladar el seu projecte de la fase de prevenda a la inicialització del mercat. A més, hi ha una escalabilitat assegurada i una interfície fàcil de maniobrar, eficient per a tots els participants.

L’equip Unicrypt promou el seu llançador com a uniswap de prevenda, pensat com a alternativa a les plataformes centralitzades com el Binance Pad i el Unilayer Pad.

Diferenciant-se dels Launchpad centralitzats


Launchpad d’UniCrypt és únic perquè està totalment descentralitzat, escalable i automatitzat per generar costos que beneficien tots els projectes allotjats i els titulars de tokens. La plataforma redefineix bàsicament DeFi, donant als projectes d’inici la llibertat de llançar la seva prevenda sense haver de sol·licitar l’aprovació i posterior aprovació de l’equip del centre d’origen..

Atès que la seva missió és oferir igualtat d’oportunitats a tothom, el llançador UniCrypt és aquí per a tothom que vulgui començar el seu viatge. Arribaran a contribuir i marcar els tokens com a “auditats”. Al final, és una plataforma totalment descentralitzada, autònoma i altament escalable..

UniCrypt és una competició per a tots els seus companys centralitzats, inclosos Binance Launchpad, TrustSwap, per anomenar-ne uns quants. Tot i que els llançadors de prevenda centralitzats han tingut una gran popularitat, encara en falten en algunes àrees. Un d’aquests casos és la llibertat de tothom d’utilitzar la seva plataforma.

Hi ha d’haver diversos factors perquè un projecte es vengui prèviament en un lloc de llançament centralitzat, en funció de la plataforma d’amfitrió. Binance, per exemple, repassa la història d’un projecte, el temps que existeix, el seu potencial al mercat de criptografia, la seva acceptació i molt més. L’equip del tauler de llançament decideix quin projecte es fa millor. Tot i que aquesta és una bona manera d’evitar activitats fraudulentes, els projectes joves poden sentir-se intimidats en aquestes situacions.

Condicions de prevenda per llistar a UniCrypt

UnicryptFont: Cryptoslate

Els projectes que vulguin incloure’s a Unicrypt han d’iniciar primer el seu testimoni i establir majúscules suaus / dures. Tots els tokens que inicien la seva prevenda han de bloquejar-se com a mínim el 30% amb una opció de fins al 100% de la seva liquiditat a El fons de liquiditat d’Uniswap. Tan bon punt completeu aquest primer pas, la plataforma activarà la funció de llista blanca Unicrypt disponible a la interfície d’usuari.

El següent pas presenta les rondes màximes que un projecte espera fer; UniCrypt té un màxim fixat de dues rondes per cada prevenda. A continuació, l’equip pot explorar les seves opcions pel que fa al testimoni en què voldrien rebre els fons.

La primera ronda està reservada als titulars de tokens UNCX i UNCL que han de tenir un mínim de 4 UNCX o 50 UNCL per poder participar. Una prevenda amb èxit en aquesta ronda es vendria en 2 hores.

A més, aquest factor actuarà com un impuls de l’interès dels inversors en el projecte en qüestió. UniCrypt espera afavorir-ho tot, ja que els primers 100 titulars d’UNCX o UNCL obtindran una part de les comissions acumulades durant la prevenda.

Aquest mecanisme de recompensa fomenta la participació i proporciona el millor projecte d’inici possible amb més titulars d’icones. A més, els titulars de socis simbòlics tindran l’oportunitat de participar i guanyar premis de l’àmbit privat.

La segona ronda de prevenda està oberta a tothom, incloses les adreces de la llista blanca de l’equip simbòlic. L’esdeveniment durarà entre 1 segon i dues setmanes. Un cop finalitzades les rondes de prevenda, el mercat comença amb una funció anomenada públicament.

Unicrypt sobre Una lluita contra els fraus de DeFi

Des de l’aparició de DeFi, molts projectes han intentat restaurar l’esperança i la confiança dels inversors en el món DeFi. UniCrypt és una plataforma autònoma totalment descentralitzada que dóna suport a la gestió de carteres i ofereix als usuaris oportunitats i una gestió transparent de les inversions.

La plataforma de prevenda té un enllaç complet amb els armaris de liquiditat UniCrypt amb migració Uniswap v3, de manera que augmenta l’eficiència de la plataforma.

Els projectes DeFi també poden utilitzar el llançador UniCrypt per identificar projectes sospitosos que inicien prevendes a la plataforma, encara que independents, marcats per activitat maliciosa, inclosos els registres, la llista negra de projectes i els proxies. Com a tal, els auditors de la plataforma asseguraran que aquestes dades estiguin disponibles per avançat durant la prevenda.

Els armaris de liquiditat són una garantia per als inversors que UniCrypt està a la primera línia, lluitant contra activitats fraudulentes que omplen l’espai DeFi. Per tant, el desenvolupador ha de bloquejar la seva liquiditat durant un període determinat per protegir els fons dels cercadors. A més, tothom obté els seus diners si el projecte no arriba al seu límit previ.

Un futur brillant per a UniCrypt

El 2021 serà un any emocionant per a Unicrypt, ja que el seu equip de desenvolupament té previst integrar una altra cadena de blocs en els propers mesos. Continuarà solucionant deficiències en l’entorn DEX existent, millorant-lo. El Xarxa Unicrypt s’ha convertit ràpidament en el protocol de bloqueig més popular de l’ecosistema Uniswap i actualment té més de 94 milions de dòlars en liquiditat bloquejada en 2715 armaris de liquiditat.

Les estafes DeFi no s’acaben. El concepte d’augmentar la consciència i les eines de seguretat no protegeix les persones dels estafadors. Tot i això, tothom està obligat a estudiar aquests projectes per distingir el dolent del bo. Al cap i a la fi, la indústria DeFi és un lloc excel·lent per obtenir beneficis i participar en innovacions extraordinàries.

Preu UniCrypt, índex, gràfic i informació de preus UNCX | CoinGecko

Actualment, UniCrypt és l’única plataforma de liquiditat que permet la migració a Uniswap V3, un intercanvi immediat. Un innovador lloc de llançament descentralitzat centrat en oferir una major confiança i oportunitats a tots els equips i inversors del projecte. La plataforma facilita que totes les parts interessades puguin començar de pressa i guanyar legitimitat amb els inversors.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me