Una guia per a principiants sobre l’inici d’un negoci d’intercanvi de criptografia amb èxit el 2021

criptogràfic

Les criptomonedes superen constantment els modes de pagament tradicionals. Les monedes digitals com Bitcoin i Ethereum van augmentar el 2017 i, si era prou intel·ligent per invertir els seus diners aleshores, probablement avui nedareu amb riquesa..

Però la criptografia és un mercat que evoluciona ràpidament i mai no és massa tard. El comerç de criptomonedes és emocionant, però si voleu continuar sent rendible passi el que passi, hauríeu de plantejar-vos iniciar el vostre propi negoci d’intercanvi de criptografia. Hem recopilat alguns consells per ajudar-vos a començar.

Els bàsics

# 1 Quin tipus d’empresa Crypto Exchange voleu executar?

Guia sobre com iniciar un negoci Crypto Exchange amb èxitgoodaudience.com

Primer de tot: determineu el tipus d’empresa d’intercanvi de criptomonedes que voleu participar. Hi ha tres tipus de plataformes d’intercanvi, a saber, centralitzades, peer-to-peer i descentralitzades.

Intercanvi centralitzat (CEX)

En un intercanvi centralitzat, actueu com un tercer depòsit que facilita les transaccions entre els comerciants. Aquest depòsit cobra una comissió de negociació normalment al voltant del 0,25%. Optar per la ruta centralitzada d’intercanvi us pot oferir beneficis constants només a través de les comissions de negociació. Pensar Coinbase.com estil.

Intercanvi descentralitzat d’igual a igual (P2P DEX)

L’intercanvi P2P connecta els comerciants amb altres operadors sense que l’autoritat central supervisi el comerç. Les transaccions es poden realitzar directament, sense la necessitat de deixar en dipòsit els fons i les criptomonedes amb un tercer. L’avantatge del comerç P2P és que coincideix amb compradors i venedors en temps real gairebé a l’instant, garantint una operació molt més ràpida i no hi ha càrrecs addicionals aplicats per la part del dipòsit de garantia. Pensar Binance.org Estil DEX.

Intercanvi sense recepta (OTC)

Un intercanvi sense recepta no és tan un intercanvi com una plataforma d’inversió, ja que permet a les principals empreses i grups d’inversió accedir als actius digitals en grans quantitats. No hi ha molts intercanvis criptogràfics al món que puguin proporcionar liquiditat als inversors de milions de dòlars de manera segura i en el termini previst. Normalment, un intercanvi OTC actua com a corredor d’inversions establint l’acord entre grans miners de criptografia i empreses que volen invertir. Pensar Escala de grisos.co estil.

# 2 Reviseu les lleis i regulacions sobre criptografia

Guia sobre com iniciar un negoci Crypto Exchange amb èxitmedium.com

La criptomoneda té paradisos segurs com el Japó, els Estats Units, Irlanda i Estònia, tot i que no s’adapta bé a alguns països com Rússia, Bolívia, Pakistan i altres. Depenent d’on vulgueu incorporar el vostre negoci d’intercanvi criptogràfic, primer heu de revisar les lleis i regulacions d’aquests països. Fins i tot si esteu facilitant un intercanvi de criptomonedes descentralitzat, us pot ajudar a familiaritzar-vos amb els estàndards i procediments FinTech Know Your Customer (KYC) per evitar el blanqueig de diners..

# 3 Realitzeu investigacions de mercat criptogràfiques

No s’hauria de posar en marxa cap empresa sense haver dut a terme una extensa investigació de mercat. Quines tendències de criptomonedes han dominat l’any? Quin és el preu previst de les principals criptomonedes per al proper any? Comprendre el mercat us ajudarà a identificar quines criptomonedes hauríeu d’enumerar a la vostra borsa. A part d’això, busqueu quines funcions sol·liciten més els comerciants de criptografia. Això ajudarà el vostre intercanvi criptogràfic a atraure més usuaris i guanyar avantatges sobre la competència.

Soci número 4 amb un processador de pagaments amigable amb criptografia

Heu d’associar-vos amb un processador de pagaments de tercers perquè el vostre intercanvi accepti diners fiat emesos pel govern, com ara el dòlar nord-americà i l’euro. Trieu un banc de confiança que no es torni boig quan digueu “Crypto” i que tingui instal·lacions en línia segures. Això pot ser més difícil de trobar en països del tercer món on les transaccions en línia són rares. Els aspectes principals que cal tenir en compte són la facilitat de criptografia i facilitar transaccions ràpides de dipòsit i retirada per a la vostra empresa i clients. Actualment, ningú amb la seva bona raó no vol esperar cinc dies laborables només per processar fons.

# 5 Identifiqueu les funcions que voleu al vostre intercanvi

tradersdna.com

Assegureu-vos que el vostre intercanvi tingui coberts tres conceptes bàsics d’usabilitat: segur, ràpid i senzill d’utilitzar. Les funcions que incorporeu a la vostra plataforma animaran els comerciants a utilitzar el vostre intercanvi.

Aquests poden incloure:

  • Interfície d’usuari (UI / UX) agradable i visual fàcil d’utilitzar.
  • Emmagatzematge segur de criptomonedes.
  • Assistència en diversos idiomes si aneu a tot el món.
  • Verificació KYC / AML.
  • Protocols de seguretat de múltiples capes (SSL / HTTPS, autenticació 2FA, xifrat de dades, etc.).

El teu company empresa de desenvolupament de blockchain us pot ajudar a integrar aquestes funcions a la vostra plataforma d’intercanvi. Haureu de plantejar-vos estar amb l’equip tècnic per examinar cada element: els enginyers de programari de blockchain experimentats poden tenir suggeriments tècnics que us poden ajudar a enfortir la vostra plataforma, tot mantenint-la fàcil d’utilitzar..

# 6 Treballa amb un desenvolupador de programari d’intercanvi de criptomonedes

L’elecció del desenvolupament de la vostra plataforma d’intercanvi criptogràfic definirà la rapidesa amb què podeu anar per conquerir el mercat. Passar uns quants anys desenvolupant el vostre programari blockchain intern mentre el mercat avança ràpidament us pot fer córrer contra el vent. És un enfocament raonable per estalviar-se la molèstia i accelerar el temps de comercialització mitjançant la col·laboració amb un desenvolupador d’intercanvi de criptomonedes per a l’inici tecnològic. Com que les funcions bàsiques (UI / UX, infraestructura de servidors en el núvol, motor comercial, etc.) són bones, podeu estalviar-vos anys de desenvolupament i milers de dòlars perquè no cal començar de zero. Associeu-vos a empresa de desenvolupament de programari de criptointercanvi de bona reputació com Openware, que pot adaptar el seu programari a les vostres necessitats i idees específiques de negoci.

# 7 Promocioneu el vostre negoci de Crypto Exchange

Com us trobarà la gent a menys que feu soroll? Heu de promocionar el vostre nou negoci d’intercanvi de criptografia mitjançant estratègies de màrqueting innovadores i provades, com ara l’optimització de motors de cerca (SEO), màrqueting per correu electrònic, màrqueting de xarxes socials en plataformes com Instagram, Facebook i Twitter, publicitat de pagament per clic amb Google i Bing. (PPC), i molt més. Penseu en la possibilitat de contractar un equip de màrqueting per gestionar aquesta àrea de desenvolupament empresarial si voleu centrar-vos en altres aspectes del vostre negoci.

unsplash.com

Qui necessitareu al vostre equip

Lideratge número 1

Penseu en les balenes que arrosseguen el vostre projecte endavant amb la seva energia i experiència. Necessiteu un CEO (director executiu) per fer una visió general del projecte, un director financer (director financer) per gestionar totes les coses financeres i un director tècnic (CTO) per ocupar-vos de la part tècnica de TI. Si teniu previst fer-ho tot al mateix temps, us estirareu massa i probablement es tornarà boig durant un any.

# 2 Atenció al client

Tot i que la contractació d’un equip d’atenció al client normalment es fa al final de la creació d’un negoci d’intercanvi de criptografia, aquest és un pas que hauríeu de prendre seriosament. Disposar d’un equip d’atenció al client sensible us pot ajudar a portar l’èxit a la vostra porta. Seran els de primera línia, que tractaran les queixes dels clients i altres qüestions tècniques (generalment 24/7).

# 3 Assessor Jurídic

No podem subratllar prou la importància d’un assessorament jurídic adequat en els projectes financers. Assegureu-vos que no infringiu cap normativa de la vostra jurisdicció i de les jurisdiccions estrangeres que comercien els vostres clients. Atès que les lleis sobre criptomonedes evolucionen contínuament, necessiteu un equip jurídic intern o subcontractat per controlar les vostres operacions. S’asseguraran que la vostra empresa compleixi les normes de la SEC i la CFTC o, en cas contrari, tindreu risc d’acusacions de blanqueig de diners.

Equip de màrqueting # 3

Abans de llançar el vostre negoci d’intercanvi criptogràfic, heu de tenir una estratègia de màrqueting adequada per atraure més clients. Tot i que és possible autogestionar l’aspecte de màrqueting, és millor deixar-lo en mans d’especialistes en màrqueting digital, ja que és on són els vostres clients potencials en línia. Decidiu si els vostres fons són suficients per crear un equip de màrqueting intern o si és més rendible subcontractar la feina a una agència. Un OCM (director de màrqueting) és una excel·lent addició a la classificació de qualsevol negoci.

Finalitzant

El negoci de criptomonedes és una forma de negoci en línia relativament nova que esperem que creixi durant els propers anys, especialment amb els canvis provocats per la pandèmia COVID-19. La guia anterior proporciona un bon punt de partida per ajudar-vos a iniciar un negoci d’intercanvi de criptomonedes amb èxit. Però, en última instància, depèn de vosaltres com decidiu fer les vostres operacions.

Si esteu interessats a capbussar-vos en la indústria del comerç de criptomonedes amb milers de milions de dòlars, Openware en té programari d’intercanvi de criptomonedes i solucions per ajudar a fer funcionar la vostra plataforma en poc temps. És una bona idea començar amb una consulta tècnica lliure d’obligacions per atendre les vostres necessitats empresarials específiques i com es pot configurar la vostra plataforma d’intercanvi criptogràfic..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me