TTM Crypto Card: pagar amb Crypto mai va ser tan fàcil

targeta criptogràfica

El nombre d’usuaris de Bitcoin va superar els 60 milions, mentre que el nombre de carteres actives de Bitcoin, les carteres que van participar en transaccions en les darreres 24 hores, s’ha mantingut constantment al voltant d’un milió durant els darrers mesos. Aquestes dades estadístiques contrasten notablement amb el ritme de creixement d’una de les esferes més subestimades de la indústria criptogràfica: les targetes criptogràfiques, un analògic per a les targetes bancàries. El nombre de titulars de targetes de diversos emissors només s’acosta a l’1 milió. Per què hi ha tanta diferència entre les taxes de creixement de la indústria criptogràfica en general i la indústria de les targetes criptogràfiques??

Estadístiques clau dels usuaris de Bitcoin

  • Segons Blockchain.com, el nombre d’adreces Bitcoin és de 63 milions
  • Segons BitInfoCharts, el nombre d’adreces Bitcoin amb com a mínim 1 $ supera els 31,8 milions, mentre que el nombre de carteres actives diàriament (que participaven en transaccions com a remitents o destinataris) supera els 1,1 milions.
  • L’intercanvi criptogràfic nord-americà Coinbase informa que la seva base d’usuaris va superar els 35 milions. És possible que alguns d’aquests no tinguin cartera Bitcoin separada, ja que poden utilitzar el compte d’intercanvi tant per negociar com per emmagatzemar criptomonedes, tot i que des del punt de vista de la seguretat no és recomanable.
  • El 9% dels residents europeus va admetre posseir alguna de les criptomonedes en algun moment, segons l’enquesta sociològica de ING International Survey. A Turquia, el nombre d’aquests residents constitueix el 18%.

Tot i que hi ha milions de persones que són propietàries de criptomonedes, el mercat de productes financers de suport que permeten l’ús de criptomonedes a la vida quotidiana encara està en els seus inicis. De fet, actualment les criptomonedes s’utilitzen més per a inversions o operacions que per a compres quotidianes.

Una targeta bancària és un dels instruments de pagament més convenients sense els quals és difícil imaginar les compres. Visa, MasterCard i AmEx estan tan profundament inserides en les nostres vides que en alguns països, per exemple a Suècia, les taxes d’ús d’efectiu ja són inferiors a l’ús de targetes bancàries. Els primers intents de crear una targeta bancària analògica per fer front a la banca i la indústria criptogràfica es van fer fa més de 5 anys. Posant al marge els primers assajos per emetre una targeta criptogràfica el 2012-2013 per part de BitInstant, els fundadors dels quals es van convertir en acusats del cas de blanqueig de diners als EUA, la primera targeta de dèbit bitcoin va ser emesa pel servei de processament BitPay el 2016. els usuaris podrien carregar el seu compte de targeta amb criptomonedes, pagar mercaderies mitjançant terminals TPV i retirar diners fiduciaris als caixers automàtics. Projectes similars van seguir els passos de BitPay i van prometre als titulars de criptografia una eina convenient per a les compres diàries.

Tot i això, el nombre total de titulars de targetes emeses pels emissors més populars és lluny de ser gran: fins i tot el recompte més optimista no supera el milió. El principal motiu de la poca popularitat de les targetes criptogràfiques existents és l’enfocament inadequat per carregar comptes de targetes.

Un error a la línia de sortida

Cada targeta criptogràfica té les seves particularitats. Però la majoria de les targetes criptogràfiques comparteixen una característica similar: el procés de carregar comptes de targeta. Per carregar una targeta amb criptografia, els titulars de criptografia han de crear al principi un compte personal amb una cartera a la plataforma de l’emissor de la targeta. Al principi, les criptomonedes s’han de transferir a la cartera (un compte corrent) de la plataforma i només llavors un titular de criptografia pot carregar el compte de la targeta. A més, en ingressar a un compte de targeta, les criptomonedes es converteixen instantàniament en monedes fiduciàries com dòlars nord-americans o euros. En alguns països, l’acceptació de criptomonedes com a mitjà de pagament és il·legal, mentre que de vegades pot ser poc beneficiosa per als comerciants. Al cap i a la fi, la majoria de les empreses paguen els costos de producció, el lloguer de locals i els impostos en diners fiduciaris.

targeta criptogràficaFont: cryptocards.store

Per combinar la satisfacció de la necessitat dels pagadors amb els monitors digitals i el desig dels comerciants de rebre fiat, hi ha passarel·les de pagament que permeten la conversió instantània de criptomonedes a fiat. Aquestes passarel·les són una solució guanyadora de tots: els compradors poden pagar amb criptografia, mentre que els venedors reben pagaments en la moneda fiduciària que triïn. Gràcies a les tecnologies més modernes, aquestes transaccions són gairebé fluides i fàcils tant per al comprador com per al venedor.

Per tant, als titulars de criptogràfics se’ls ofereix una opció per emmagatzemar una part de les seves monedes no a la cartera que triïn, sinó al compte d’una plataforma determinada. Aquest procés té un aspecte molt similar al que s’utilitza amb les targetes bancàries tradicionals. Quan un client del banc rep una targeta de dèbit o crèdit, el banc obre un compte. Però el que podria ser adequat per a la indústria bancària podria no ser adequat per a la indústria criptogràfica creada com a alternativa a les institucions financeres tradicionals. La idea de les criptomonedes es basa en valors com la independència i el control total sobre els fons que queden en mans del titular. No és estrany que el requisit d’emmagatzemar monedes al compte de tercers allunyés molts usuaris de les targetes criptogràfiques.

Nou enfocament

El 2020, banc virtual europeu Banc TTM va introduir un nou enfocament per carregar targetes criptogràfiques. Les targetes criptogràfiques TTM Bank, com a productes financers similars, es carreguen amb criptomonedes. Però amb TTM Bank, els usuaris no necessiten primer transferir actius digitals al compte corrent del servei associat, contràriament als requisits d’altres emissors. En aquest cas, els titulars de criptografia poden carregar el compte de la targeta directament des de la cartera que triïn. Per tant, els usuaris de TTM Bank no perden el control sobre les seves criptomonedes i no transfereixen monedes per emmagatzemar-les a altres serveis.

La targeta criptogràfica TTM Bank s’accepta a tot arreu: es pot utilitzar a botigues, restaurants, per pagar béns i serveis a Internet. La distribució, l’entrega i la gestió de comptes de targeta s’encarrega del soci de l’empresa, l’operador de serveis financers UAB Walletto, una empresa registrada a Lituània que és membre de la xarxa de pagament VISA. Gràcies a això, les targetes criptogràfiques TTM Bank es poden utilitzar a qualsevol lloc on s’accepti VISA. També és possible retirar efectiu als caixers automàtics amb la targeta TTM Bank. La taxa de retirada és de només 1,5 € + 2%.

Actualment, Banc TTM les targetes es poden carregar amb cinc actius digitals (BTC, ETH, USDT, BNB i TRX). Quan es dipositen, les criptomonedes es converteixen instantàniament a euros. En el futur, TTM Bank planeja integrar una opció per carregar la targeta criptogràfica amb una targeta bancària tradicional. En aquest cas, la suma s’anul·larà en fiat.

L’emissió de la targeta bancària TTM requereix informació i temps mínims. Per rebre una targeta criptogràfica TTM Bank, l’usuari ha de confirmar el correu electrònic, emplenar el perfil (nom, cognoms, adreça de residència i ciutadania) i aprovar un procediment KYC estàndard. En alguns països, es demanarà als usuaris que demostrin un document d’identificació. Quan es registri, el client tindrà dues opcions: una targeta virtual o de plàstic.

“La targeta TTM Bank és una eina convenient per a les compres diàries, no per a l’emmagatzematge dels actius. Mantenim la opinió que el control total sobre les criptomonedes hauria de quedar en mans del titular, ja que això és exactament el que fa destacar la criptografia. Aquest és un tipus de targeta que tots desitgàvem: una targeta que us permet sentir la independència dels bancs en la seva totalitat. I no estàvem sols en aquest desig. Les dades parlen per si soles. En menys d’un any des del llançament, el nombre de titulars de targetes criptogràfiques de TTM Bank ha superat els 40.000 ”, va compartir Vladislav Utushkin, director general de TTM Bank.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me