Trezor One

Curiós pel Trezor One?

Es pregunta si mantindrà el vostre criptogràfic Caixa forta?

Llavors estàs de sort …

En aquesta revisió exhaustiva, cobrirem tot el que necessiteu saber sobre el Trezor One!

Vam posar el Trezor One a la prova definitiva per veure si la primera cartera de maquinari encara pot complir el seu nom.

Pros

 • Suport de frase de contrasenya
 • Assequible
 • Codi obert
 • Interfície rica en funcions
 • Ràpid & Configuració fàcil
 • Suport Multisig
 • Temps d’espera del dispositiu

Contres

 • Multi-Sig només admès mitjançant Electrum
 • Sense validació de l’adreça de canvi al dispositiu
 • Pantalla en blanc i negre

Pros

Contres

 • Suport de frase de contrasenya
 • Multi-Sig només admès mitjançant Electrum
 • Assequible
 • Sense validació de l’adreça de canvi al dispositiu
 • Codi obert
 • Pantalla en blanc i negre
 • Interfície rica en funcions
 • Ràpid & Configuració fàcil
 • Suport Multisig
 • Temps d’espera del dispositiu


Qui hauria de comprar un Trezor One?

 • Inversors criptogràfics que valoren a bona reputació & seguretat
 • Inversors criptogràfics que vulguin suport multi-moneda
 • Inversors criptogràfics que vulguin un cartera econòmica

Compra TREZOR ONE

Per què comprar una cartera de maquinari?

Bitcoin daurat i xip d’ordinador

Les carteres de maquinari són eines importants per permetre-les magatzem refrigerat del vostre bitcoin, un mètode que manté les vostres claus privades completament fora de línia.

Estan dissenyats i comercialitzats tenint en compte tots els nivells d’usuari i es consideren una bona pràctica per utilitzar en la gestió de qualsevol nivell de fons.

Carteres de paper i les carteres calentes no es consideren fàcils d’utilitzar ni són segures en comparació. Aquests mètodes no es recomanen excepte per a aplicacions específiques o per a usuaris avançats.

Antecedents

Trezor (Czeck for “safe” o “strongbox”) és el resultat de SatoshiLabs, una organització amb una excel·lent reputació a la comunitat Bitcoin.

Els fundadors van introduir la mineria de Bitcoin agrupada al món i el primer prototip de cartera de maquinari el 2012.

Sobre això, van construir el seu mètode que utilitza codis mnemotècnics per generar i fer una còpia de seguretat claus deterministes (BIP39). Aquest mètode s’utilitza ara a tota la indústria. Aquest treball va culminar amb el llançament del Trezor One el 2014 i es va ampliar quan el Model T seguit el 2019.

Trezor One: els fonaments

Captura de pantalla de trezor.io Trezor One: monedes compatibles

El Trezor One va ser el primer disponible comercialment cartera de criptomoneda i actualment admet l’emmagatzematge de més de 1.000 actius.

Utilitza el fitxer Determinisme jeràrquic Protocol de creació i transferència de claus (HD) (BIP32) per crear carteres. Trezor One competeix directament amb el Ledger Nano S com la cartera de maquinari més assequible.

Preu

Captura de pantalla de trezor.io Preu per Trezor One White

El Trezor One competeix directament amb el Ledger Nano S com la cartera de maquinari més assequible.

El preu inclou l’enviament gratuït si es fa una comanda als Estats Units a un distribuïdor oficial.

Feu un cop d’ull a com el Trezor One s’adapta a altres carteres de maquinari:

COMPARACIÓ

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2019
 • PREU: 119 dòlars
 • BLUETOOTH:

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2016
 • PREU: 59 dòlars

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Trezor Model T

Trezor Model T

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2018
 • PREU: 159 dòlars
 • PANTALLA TÀCTIL:

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Trezor One

Trezor One

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2013
 • PREU: 59 dòlars

COMPRA ARA

Comparació amb competidors

El Trezor One proporciona la mateixa utilitat essencial que el Ledger Nano S i és un bon dispositiu introductori per als nouvinguts.

Captura de pantalla de trezor.io Pàgina d’inici de Trezor.io

Les seves limitacions inclouen el nombre de monedes compatibles i la manca de capacitats bluetooth.

Tant Trezor com Ledger tenen dispositius de gamma alta (el Trezor Model T i Ledger Nano X. Cadascun d’aquests proporciona una experiència més premium amb funcions avançades que no estan disponibles en els seus models d’entrada.

Es pretén que el Bluetooth és un potencial seguretat assumpte. Mentre Ledger ha respost per aquesta preocupació, correspon a l’usuari decidir si la comoditat del bluetooth supera el risc.

Què hi ha a la caixa

Trezor una caixa

Abans d’intentar configurar i utilitzar un fitxer cartera de maquinari, abans d’arribar a vosaltres, heu d’inspeccionar l’embalatge i desconfiar que el dispositiu pugui estar compromès.

El Trezor One l’envàs consisteix en una fina caixa de cartró segellada amb dos adhesius de seguretat d’holograma. Aquestes s’autenticen fàcilment amb les imatges trobades al seu lloc web oficial quan comenceu la configuració.

Adhesiu d'holograma de seguretat Trezor One Adhesiu d’holograma de seguretat Trezor One

A més dels hologrames, les tapes de la caixa s’han enganxat completament fins al punt que la caixa es destrueix essencialment un cop l’obriu.

Està clar que Trezor ha reflexionat profundament sobre aquest tema i en podeu llegir en detall aquí.

Hi ha hagut una gran quantitat de reflexió i consideració en la forma en què Trezor One s’ha envasat i fins i tot es pot repassa la seva història a la Web de Trezor.

Després d'obrir la caixa

Després d’obrir-lo, no val la pena conservar-lo per emmagatzemar-lo.

El quadre conté:

Dispositiu Trezor One

Cable USB (amb marca Trezor)

Cordó, clauer & Adhesius

Targetes de còpia de seguretat de la llavor i informació del dispositiu

Capsa que conté

Descripció del dispositiu

El Trezor One és un dispositiu USB molt petit i lleuger. La seva mida pot ser un avantatge o un desavantatge, ja que pot seure discretament a prop de l’ordinador sense perjudicar el vostre entorn de treball, però també es pot eliminar sense voler.

Captura de pantalla de trezor.io Trezor One White: especificacions tècniques

La mida i la composició del dispositiu (que és gairebé totalment de plàstic) no es permet viatjar tret que estigui fixat dins d’una altra caixa o contenidor d’alguna mena. No hi ha peces mòbils a part dels dos botons situats a sota de la pantalla monocroma.

Seguretat & Disseny

La reputació del Trezor One i SatoshiLabs és inigualable en la indústria, ja que els seus desenvolupadors són responsables d’avenços importants tant en seguretat com en usabilitat de la cartera..

El documentació al seu lloc web mostra un historial de problemes de seguretat resolts amb un detall notable i enllaços als seus respectius Github problemes.

Protecció PIN

El Trezor One us dirigeix ​​a la seva pàgina inicial i, a continuació, us requereix que creeu un PIN en el moment de la configuració.

La possibilitat de crear un codi PIN de 9 dígits per bloquejar el dispositiu és una bona base de seguretat que heu determinat definitivament, utilitzeu els 9 dígits complets per garantir la barrera més alta!

Codi PIN a trezor one

A diferència del Ledger Nano X i Nano S, els botons del dispositiu no s’utilitzen per introduir directament el PIN.

En canvi, a la cartera Trezor de la pantalla de l’ordinador es fa coincidir una quadrícula 9×9 barrejada de dígits 1-9. Això garanteix que no es pugui observar cap patró sobre la seqüència mentre s’introdueix.

El dispositiu roman desbloquejat durant 10 minuts.

Trezor One Power Unlock

Al costat de la icona de cadenat, també hi ha disponible la funció “oblidar el dispositiu” amb un sol clic.

Si algú introdueix el PIN incorrectament, un retard de 2 segons atura un altre intent que es duplica amb cada inici de sessió incorrecte successiu. Aquest retard impedeix forçament brut del vostre PIN.

Paraules de llavors de recuperació

TrezorL’equip és el creador de la convenció de còpia de seguretat de 24 paraules, i el propi dispositiu està dissenyat i és la manifestació física d’aquesta innovació.

Captura de pantalla de trezor.io Llavor de recuperació de Trezor One

Utilitzant aquest estàndard (introduït amb BIP39), una gran varietat de carteres de maquinari i programari tenen una major utilitat gràcies a la millora simultània de la seguretat i la simplicitat que aporta.

Consulteu el nostre entrada al bloc a BIP39 per una visió molt més propera. Sens dubte, la vostra clau privada es restaura més convenientment mitjançant l’ús de paraules llegibles per l’home en lloc d’una complexa cadena criptogràfica de caràcters aleatoris..

Restauració de la cartera després del Trezor One es destrueix o es perd és un procés senzill i directe mitjançant l’ús de les paraules de recuperació.

Tanmateix, com assegureu-los és la prova definitiva de seguretat del mètode.

Penseu en utilitzar un Billfodl per eliminar les amenaces a les quals el paper és altament vulnerable (danys causats per l’aigua, incendi, esvaïment, fora de lloc).

Billfodl és el company perfecte per a un model Trezor

Imagineu perdre un valor de 1.000.000 de dòlars en Bitcoin a causa de la destrucció de la vostra còpia de seguretat en paper en un incendi o inundació. Mantingueu la còpia de seguretat més segura emmagatzemant-la en metall en lloc de paper!

Compra un Billfodl

Suport de frase de contrasenya

El Trezor One inclou la possibilitat d’afegir una mesura de seguretat addicional: l’anomenada “25a paraula inicial”. Més coneguda com a frase de contrasenya, aquesta funció permet a l’usuari afegir una paraula addicional a les 24 paraules de còpia de seguretat.

Hi ha un parell de motius per utilitzar-ne un:

1. Afegirà una seguretat addicional sobre la frase de recuperació en cas que algú trobi la vostra còpia de seguretat de 24 paraules inicials.

Captura de pantalla de trezor.io Trezor.io: com s’utilitza una frase de contrasenya TREZOR

És essencial saber que qualsevol persona amb aquestes 24 paraules específiques tindrà la possibilitat de restaurar la cartera i moure els fons. Si afegiu una altra paraula que escolliu, efectivament es posarà una contrasenya a la frase inicial!

2. Implementar un “compte fictici” al dispositiu que tingui una quantitat menor de fons. L’ús d’això crea una negació plausible contra l ‘”atac de claus de 5 dòlars”.

Com funciona un atac de claus de 5 dòlars

Atac de claus de 5 dòlars

És més probable que els atacants renunciïn si accedeixen només al vostre compte fictici, posant fi a l’incident desagradable i alhora mantenint la majoria dels vostres fons al vostre abast..

Seguretat multisignatura

Per obtenir un nivell de seguretat molt més elevat, alguns usuaris opten per emprar signatures múltiples a la cartera per dividir el risc.

En fer-ho, s’elimina l’únic punt de fallada en tenir només un dispositiu necessari per moure monedes de la possessió del legítim propietari.

El suport per a aquesta funcionalitat del programari de cartera Trezor és proper.

Configuració del dispositiu & Activació

Trezor ha creat un subdomini del seu lloc web per accedir al vostre dispositiu i operar-hi comenceu accedint aquí. Per emparellar la cartera amb l’ordinador cal instal·lar el fitxer Trezor-pont, una integració amb el vostre navegador.

Captura de pantalla de trezor.io TRezor.io: el banc privat a les vostres mans

Aquest enfocament és una combinació dels que utilitza el Llibre major té el seu propi programari específic (Ledger Live) i el KeepKey que es combina amb el lloc web ShapeShift o mitjançant un connector de Chrome independent.

SatoshiLabs també ha anunciat recentment el proper llançament del seu firmware només de bitcoins.

Compra un Billfodl

Interfície principal de cartera

Trezor pot reclamar fàcilment el major nombre de personalitzacions per a una cartera de maquinari.

Captura de pantalla de trezor.io Pàgina d’inici de Trezor.io

La interfície del navegador és neta i escassa, tot i que proporciona enllaços a informació rellevant i avanços educatius.

Una àmplia gamma d’opcions i configuracions com ara canviar el nom dels comptes, desar etiquetes i notes amb una integració de DropBox o fins i tot dissenyant la vostra pròpia imatge per a la imatge de la pantalla d’inici estan disponibles.

Opcions d'imatge de pantalla d'inici de Trezor One Opció de canvi de pantalla inicial Trezor One

A més, a sobre de la cartera hi ha diversos enllaços al lloc web, a la pestanya d’assistència i al bloc de Trezor, densos d’informació.

Hi ha informació abundant i concisa disponible, que és útil fins i tot per a aquells que no tenen cap dels seus dispositius.

Carteres & Comptes

Informació de la cartera Trezor Presentació de les pestanyes Wallet activades Trezor.io

Trezor utilitza un disseny de jerarquia de dispositius / comptes / adreces a la interfície de la cartera, de manera que selecciona i navega per tot el que és senzill i intuïtiu.

La importació de comptes heretats (anteriors a Segwit), la configuració de contravalor de cartera (hi ha disponibles 32 monedes fiduciàries disponibles) o canviar a un servidor personalitzat són a pocs clics.

Transaccions

Captura de pantalla de trezor.io Pàgina d’inici de Trezor.io

Les adreces d’un compte específic es poden crear a voluntat, cosa que suposa un avantatge clau per al llibre major Nano S i Nano X carteres (que requereixen que s’hagi utilitzat una adreça abans de poder crear-ne d’altres addicionals amb aquest compte).

Un altre avantatge és la possibilitat de construir múltiples transaccions dins d’una operació.

Envia bitcoins amb trezor one

Una altra gran característica és la Trezor OneLa flexibilitat per determinar la prioritat de la vostra transacció, que permet un rang de velocitats per a una selecció ràpida (fins a 1 sat / byte), però també proporciona un interval personalitzat.

Aquesta opció suposa un clar avantatge respecte al KeepKey i tant el Ledger Nano S com el Nano X.

prioritat-transacció-elecció

Aquesta funció s’incrementa més calculant el temps previst de finalització un cop hàgiu fet la selecció.

Abordar els perills de reutilitzar adreces (que amenacen la privadesa) la cartera Trezor us permet crear tantes com vulgueu abans d’utilitzar-les.

Finalment, el fitxer Trezor One també pot signar i verificar missatges: una funció integrada al programari bàsic de bitcoin des dels seus inicis, però que ni el Ledger ni el KeepKey suport de carteres.

Signa el missatge amb un Trezor One Signa el missatge amb el dispositiu Trezor One

Saldo del compte & Història

El vostre historial de transaccions es pot exportar per compte (en comparació amb la capacitat de Ledger Live d’agregar tant monedes com comptes en un sol document).

Monedes compatibles

El Trezor One (com el Nano S i el Nano X) admet una àmplia gamma de monedes, però molt més que el KeepKey.

Captura de pantalla de trezor.io Monedes i fitxes admeses per Trezor

Aquesta pàgina a la Trezor el lloc web també mostra quins recursos també s’integren amb carteres de tercers, té una gran quantitat d’enllaços i, en general, és fàcil de navegar.

A més de Bitcoin, el Trezor One també admet:

 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Tether (USDT)
 • Estel·lar
 • DASH
 • Més de 1.000 més

Maquinari & Compatibilitat del sistema operatiu

El Trezor One és compatible amb una varietat de carteres i sistemes operatius de tercers.

 • Android

 • OS X

 • Windows

 • Linux

La pantalla Trezor One

Per obtenir el màxim avantatge d’utilitzar una cartera de maquinari per posar monedes a l’emmagatzematge frigorífic, és imprescindible tenir una pantalla.

Captura de pantalla de trezor.io Pantalla de Trezor One

Tenir les claus emmagatzemades i signar transaccions fora de línia requereix absolutament una pantalla dedicada.

Verificant visualment les vostres adreces, sumes i altra informació a la interfície de la cartera amb Trezor One ’A la pantalla, podeu estar segur que no s’ha produït cap compromís.

Ús privat de Trezor One

El Trezor One es pot utilitzar de manera més privada només com a dispositiu de signatura en combinació amb el vostre propi node.

Alternativament, es podria utilitzar juntament amb el fitxer Servidor personal Electrum, no obstant això, això podria implicar una mica més riscos de filtració de privadesa.

COMPARACIÓ

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2019
 • PREU: 119 dòlars
 • BLUETOOTH:

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2016
 • PREU: 59 dòlars

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Trezor Model T

Trezor Model T

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2018
 • PREU: 159 dòlars
 • PANTALLA TÀCTIL:

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Trezor One

Trezor One

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2013
 • PREU: 59 dòlars

COMPRA ARA

Resum

El Trezor One és un dispositiu impressionant i assequible que ofereix una funcionalitat superior tant als usuaris d’entrada com als experimentats.

Des del procediment de configuració fins a la navegació per la interfície i la immersió en funcions avançades, l’experiència va ser fluida, informativa i agradable.

Amb l’enorme quantitat de credibilitat, innovació i ethos de SatoshiLabs al darrere, no és una sorpresa Trezor s’ha convertit en un dels principals proveïdors de carteres de maquinari de la indústria.

De les carteres de maquinari disponibles, Trezor té el contingut més educatiu disponible, cosa que inspira els usuaris a aprofundir en les capacitats i possibles aplicacions de les seves carteres..

Els seus productes obtenen un avantatge important per obtenir aquesta informació suplementària.

El Trezor One és un gran primer pas per protegir les vostres monedes i només es pot millorar afegint un Billfodl com a suport secundari (acer inoxidable) per a les paraules inicials de recuperació.

Ja sigui un comerciant actiu o a llarg termini HODLeh, ho podríeu fer molt pitjor que triar un Trezor One.

Pros

 • Suport de frase de contrasenya
 • Assequible
 • Codi obert
 • Interfície rica en funcions
 • Ràpid & Configuració fàcil
 • Suport Multisig
 • Temps d’espera del dispositiu

Contres

 • Multi-Sig només admès mitjançant Electrum
 • Sense validació de l’adreça de canvi al dispositiu
 • Pantalla en blanc i negre

Pros

Contres

 • Suport de frase de contrasenya
 • Multi-Sig només admès mitjançant Electrum
 • Assequible
 • Sense validació de l’adreça de canvi al dispositiu
 • Codi obert
 • Pantalla en blanc i negre
 • Interfície rica en funcions
 • Ràpid & Configuració fàcil
 • Suport Multisig
 • Temps d’espera del dispositiu

Compra TREZOR ONE

Valoració: 7,5 / 10

Veredicte final

La nostra valoració

7.5

Compra ara

El Trezor One és la cartera de maquinari original, però això no vol dir que no pugui seguir el ritme de la resta.

Encara és un dispositiu molt capaç i a un preu que gairebé ningú no pot ignorar. La pantalla en blanc i negre i la navegació amb dos botons fan que sigui difícil de fer servir de vegades, però no més que altres carteres de maquinari a un preu similar.

Donem al Trezor One una puntuació de 7,5 sobre 10!

Preguntes freqüents

Trezor One és segur?

Si un atacant molt motivat i altament qualificat aconseguís físicament el vostre Trezor, és possible que les vostres monedes no siguin segures. Tanmateix, aquest atac no s’ha realitzat mai fora d’un laboratori, de manera que l’amenaça és remota. En gairebé tots els casos, un Trezor One mantindrà les vostres monedes molt segures.

És segur comprar Trezor a Amazon?

En general, és recomanable comprar només dispositius Trezor a Trezor o als seus distribuïdors autoritzats. Quan compreu a Amazon, en realitat no sabeu de qui comprareu i podríeu rebre una manipulació de Trezor amb portes posteriors al dispositiu per robar-vos les monedes.

Què passa si perd el Trezor?

Si perds el Trezor, no hi ha res a témer (probablement). Quan vau configurar el vostre Trezor, se us va donar una frase de 24 paraules. Això us permet restaurar la cartera si alguna vegada perdeu el Trezor o si és destruït o robat. Si algú troba el vostre Trezor, és poc probable que pugui aconseguir les vostres monedes, tret que siguin molt hàbils i tinguin molt de temps abans de moure les monedes a una cartera nova..

Què és millor: Trezor o Ledger?

Ledger és més segur si es troba la cartera, però el Trezor no disposa de bluetooth, cosa que redueix el risc d’un atac remot al vostre dispositiu. El Trezor també té més funcions i una pantalla millor si ho feu amb el Model T..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me