Trezor Model T

Curiositat pel Trezor Model T?

Em pregunto si és més segur que el Trezor One?

Llavors estàs de sort …

Cobrirem tot el que necessiteu saber sobre el Trezor Model T en aquesta revisió exhaustiva!

Vam posar el Trezor Model T a la prova definitiva per veure si la segona cartera de maquinari de Satoshi Labs pot justificar la prima de 100 dòlars respecte al Trezor One i les carteres de maquinari de la competència de Ledger.

Pros

 • Suport de frase de contrasenya
 • Assequible
 • Codi obert
 • Pantalla tàctil en color
 • Ràpid & Configuració fàcil
 • Suport Multisig

Contres

 • Multi-Sig només admès mitjançant Electrum
 • Sense validació de l’adreça del canvi

Pros

Contres

 • Suport de frase de contrasenya
 • Multi-Sig només admès mitjançant Electrum
 • Assequible
 • Sense validació de l’adreça del canvi
 • Codi obert
 • Pantalla tàctil en color
 • Ràpid & Configuració fàcil
 • Suport Multisig


Qui hauria de comprar un Trezor Model T.?

 • Inversors criptogràfics que valoren a bona reputació & seguretat
 • Inversors criptogràfics que vulguin suport multi-moneda
 • Inversors criptogràfics que vulguin un cartera amb pantalla tàctil

Per què comprar una cartera de maquinari?

Bitcoin daurat i xip d’ordinador

Per mantenir segures les vostres claus privades, cal guardar-les a l’emmagatzematge frigorífic. Què és l’emmagatzematge en fred? És un mètode per evitar que les claus entrin en contacte amb Internet, on es pot comprometre fàcilment (i remotament).

En el passat molts n’havien utilitzat carteres de paper per emmagatzemar en fred els seus fons, o pitjor encara: amb carteres calentes que estan en constant risc.

Amb la introducció de carteres de maquinari, l’emmagatzematge en fred es va convertir en una manera senzilla i directa d’utilitzar aquesta bona pràctica.

Antecedents

El nom Trezor ve del llenguatge Czeck i significa “segur” o “caixa forta”.

Trezor és l’empresa de productes basada en el treball de SatoshiLabs,els inventors de la mineria agrupada de Bitcoin i el mètode determinista de generació de carteres (BIP39).

La primera cartera de maquinari de Trezor es va prototipar el 2012 i el seu primer producte (el Trezor One) va veure la llum el 2014. El Model T, un dispositiu de gamma alta, es va llançar el 2019.

Conceptes bàsics del model T

Captura de pantalla de trezor.io Monedes i fitxes compatibles amb Trezor.io

Utilitzant el Determinisme jeràrquic Protocol de creació i transferència de claus (HD) (BIP32), el model T admet l’emmagatzematge de més de 1.000 criptomonedes. És el successor del Trezor One i amplia el conjunt de funcions i la interfície d’aquest dispositiu per obtenir una experiència més luxosa.

Les diferències de preu i funcionalitat entre el Trezor One i Model T estan bastant a l’alçada dels que hi ha entre el llibre major Nano S i Nano X.

Preu

El Model T actualment és de $ 159 USD i inclou l’enviament gratuït als Estats Units. Té un preu per competir amb el Nano X a més del seu conjunt de funcions.

Feu un cop d’ull a com Model T apila contra altres carteres de maquinari:

COMPARACIÓ

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2019
 • PREU: 119 dòlars
 • BLUETOOTH:

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2016
 • PREU: 59 dòlars

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Trezor Model T

Trezor Model T

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2018
 • PREU: 159 dòlars
 • PANTALLA TÀCTIL:

COMPRA ARA Trezor One

Trezor One

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2013
 • PREU: 59 dòlars

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

Comparació amb competidors

Tot i que és similar a la funcionalitat de molts dispositius de cartera de maquinari, Model T es diferencia de tres maneres específiques.

En primer lloc, hi ha una ranura per a una targeta SD que el converteix en l’únic competidor de la ColdCard per aquesta funció. Això s’inclou per donar suport a xifratge de fitxers i dades properes, un angle interessant per estar segur.

Captura de pantalla de trezor.io Trezor Model T i targeta MicroSD

En segon lloc, hi ha la seva capacitat per utilitzar el fitxer Compartir secret de Shamir mètode de divisió de claus per mantenir-les segures.

Captura de pantalla de trezor.io Mètode de còpia de seguretat Shanir per al model Trezor t

Per últim és la pantalla tàctil a tot color.

Captura de pantalla de trezor.io Model Trezor T – Especificacions tècniques

El Model T és força similar al Ledger Nano X ja que és un bon dispositiu introductori tant per als nouvinguts com per als usuaris avançats. Tot i així, sembla Trezor es va evitar incorporar connectivitat bluetooth per limitar la superfície d’atac.

Alguns han dit que Bluetooth és un seguretat assumpte. Malgrat Ledger resposta a Aquests comentaris, depèn de vosaltres determinar si la comoditat val el risc addicional.

Compra un Trezor Model T

Obertura de la caixa

Abans de configurar i utilitzar una cartera de maquinari, és important tenir en compte els possibles riscos que algú podria assumir per crear una porta posterior abans que us arribi.

Caixa amb cartera de maquinari

L’envàs Model T consisteix en una caixa de cartró negra que es manté tancada magnèticament.

Què hi ha dins d’una caixa Trezor Model T.

Aquesta caixa principal està coberta per una funda exterior parcial blanca i té un número de sèrie i altra informació.

Cada caixa i unitat Trezor Model T es serialitza per seguretat

També dins de la caixa hi ha un pràctic suport per a dispositius magnètics amb suport adhesiu perquè pugueu optar per muntar el dispositiu en algun lloc proper a l’ordinador o fora del camí per evitar un mal lloc. També manté el model T ben assegurat dins de l’embalatge si decidiu conservar-lo per emmagatzemar-lo.

S’ha dedicat molta cura i temps al disseny del paquet i fins i tot Trezor el convida repassa la seva història.

Adhesiu d'holograma de seguretat Trezor Model T. Adhesiu d’holograma de seguretat Trezor Model T.

A diferència del Trezor One, no hi ha cap adhesiu de seguretat a l’embalatge exterior.

En canvi, el Model T té un adhesiu d’holograma de seguretat que cobreix l’entrada USB-C del propi dispositiu.

Adhesiu de seguretat pelat del model Trezor T

Opcions com aquesta mostren l’enorme pensament que ha tingut lloc en la presentació general i parlen d’un nivell de qualitat i de ganes de servir al consumidor.

Crea una captura de pantalla de còpia de seguretat

Això garanteix que el dispositiu ha arribat amb seguretat i és el primer que trobeu a la pàgina web de configuració: https://trezor.io/start/

El quadre conté:

Captura de pantalla de trezor.io Contingut del quadre T del model Trezor

Dispositiu Trezor Model T.

Cable USB-C (amb marca Trezor)

Cordó, clauer & Adhesius

Targetes de còpia de seguretat de la llavor i informació del dispositiu

Descripció del dispositiu

El Model T és una mica més gran que el Trezor One, no té botons externs i conserva la mateixa forma ergonòmica. La diferència clau és la mida de la pantalla i la seva visualització en color.

Captura de pantalla de trezor.io Pàgina d’inici de Trezor.io

La carcassa exterior està totalment feta de plàstic i no és adequada per utilitzar-la fora de l’entorn immediat de l’ordinador a casa. Això es veu reforçat per la manca deliberada de funcionalitat bluetooth.

Trezor Model T

Trezor Model T Preu $ 159 Compatibilitat Ordinador d’escriptori de 64 bits (Windows 8+, macOS 10.8+, Linux) Pantalla Connector de 240 x 240 píxels Bateria USB tipus C No cal bateria Mida64mm x 39mm x 10mm Pes22g COMPRA ARA!

TREZOR ONE

TREZOR ONE Preu 59 $ Compatibilitat Ordinador d’escriptori de 64 bits (Windows 8+, macOS 10.8+, Linux) Pantalla 128 x 64 píxels Connector Tipus USB Bateria Micro-B No cal bateria Mida 60 mm x 30 mm x 6 mm Pes 12 g COMPRA ARA!

El Model T també utilitza una connexió USB-C que és més fàcil d’utilitzar, tot i que al primer intent va ser difícil d’inserir i semblava que es podria trencar. Tanmateix, després de diverses connexions, aquest problema va desaparèixer.

Seguretat & Disseny

Trezor, i la seva entitat matriu SatoshiLabs són pioners en el desenvolupament d’emmagatzematge en fred carteres. Després d’haver desenvolupat BIP clau i els primers prototips per a maquinari comercial, el Model T parteix d’un llegat d’una reputació i habilitat impecables.

Això es reflecteix també al seu lloc web, que inclou un historial de problemes de seguretat passats i relacionats Activitat de Github.

Protecció PIN

La primera capa de seguretat de la cartera és el PIN del dispositiu, que heu configurat primer.

Encendre Trezor T

La pantalla mostra una quadrícula 9×9 barrejada de dígits de 0 a 9 cada vegada que se us demana que desbloquegeu el dispositiu. És així Us recomanem que feu servir els 9 dígits complets és possible bloquejar el dispositiu.

El PIN s’introdueix directament a la pantalla tàctil Model T, que probablement és preferida per la majoria. D’altra banda, es podria dir que la mida del botó és una mica petita i possiblement una font de frustració per a aquells que tenen els dits més grans.

Configureu el codi PIN

El resultat que s’introdueix un PIN incorrecte és un retard de 2 segons que es duplica en cada intent d’evitar que el PIN sigui forçat.

Tens 16 intents d’iniciar sessió quan s’envia un número incorrecte, que és un augment del mètode utilitzat per Trezor One. Després de 16 intents, el dispositiu es neteja.

Curiosament, el dispositiu es manté desbloquejat fins que el desconnecteu, però també hi ha un botó “oblida el dispositiu” amb un sol clic.

Paraules de llavors de recuperació

Abans de desenvolupar-se carteres de maquinari, SatoshiLabs va introduir el mètode de còpia de seguretat de la frase inicial de 24 paraules (cartera BIP32 HD). El Model T és la segona iteració del seu treball sobre carteres de maquinari.

Captura de pantalla de trezor.io Model Trezor T – Paraules de llavors de recuperació

Un cop assegurat el dispositiu físic amb un PIN i anomenat el vostre dispositiu, ara se us demana que creeu una cartera nova o que n’importeu una des d’una frase original de còpia de seguretat.

Un cop creada la frase original, heu de confirmar-les directament al dispositiu.

Trezor T Pin aleatori

Les carteres es van fer molt més fàcils d’utilitzar després de la introducció del mètode de còpia de seguretat de la frase inicial BIP39. Consulteu el nostre entrada al bloc sobre aquest desenvolupament en profunditat.

L’ús de paraules reconeixibles és un mètode molt simplificat per gestionar la informació de còpia de seguretat, ja que els números criptogràfics no estan pensats per ser manipulats directament per ulls humans. Això fa que l’emmagatzematge, la còpia de seguretat i la recuperació de carteres siguin molt més senzills, cosa important per a l’autocustodia amb èxit.

Restaurar la cartera després de perdre o destruir el vostre Model T és fàcil amb l’ús de les paraules de recuperació.

La manera de protegir aquestes paraules és la prova real del valor del mètode de la frase inicial.

Utilitzant un fitxer Billfodl fer una còpia de seguretat en paper és un altre pas fàcil que cal fer per protegir el vostre bitcoin.

Billfodl és el company perfecte per a un Trezor Model T

No sigueu qui perdreu 1.000.000 de dòlars en Bitcoin després que un incendi o inundació faci il·legible la vostra frase de seguretat. Recordeu: la vostra aposta més segura és emmagatzemar-los en metall, no en paper!

Compra un Billfodl

Suport de frase de contrasenya

El model T té la capacitat d’incorporar la “paraula llavor 25”. Coneguda oficialment com a contrasenya, l’usuari la pot utilitzar per afegir una paraula addicional a les 24 paraules de còpia de seguretat.

A continuació, es mostren alguns motius per utilitzar-ne un:

1. Afegirà una seguretat addicional sobre la frase de recuperació en cas que algú trobi la vostra còpia de seguretat de 24 paraules inicials.

Captura de pantalla de trezor.io Trezor.io: com s’utilitza una frase de contrasenya TREZOR?

És essencial saber que qualsevol persona amb aquestes 24 paraules específiques tindrà la possibilitat de restaurar la cartera i moure els fons. Si afegiu una altra paraula que vulgueu, poseu una contrasenya a la frase inicial!

2. Implementar un “compte fictici” al dispositiu que tingui una quantitat menor de fons. L’ús d’això crea una negació plausible contra l ‘”atac de claus de 5 dòlars”.

Com funciona un atac de claus de 5 dòlars

Atac de claus de 5 dòlars

És més probable que els atacants marxin si només us roben el compte fals. L’objectiu aquí és acabar l’atac tan aviat com sigui possible i mantenir la majoria dels vostres fons al vostre abast.

Seguretat multisignatura

Per portar la vostra seguretat a un nou nivell, el Model T us permet configurar un escenari de signatures múltiples en què la vostra signatura estigui dividida entre dispositius..

Això permet que una cartera es beneficiï de distribuir-se geogràficament, cosa que fa que un robatori deliberat sigui molt menys accessible. Simplement, no es poden moure fons sense tenir tots els dispositius necessaris.

Afegir funcionalitat per fer-ho exclusivament amb el Trezor la combinació cartera / maquinari està en desenvolupament.

Shamir’s Sharing Secret Backup

Una funció extremadament única que només la Model T pot reclamar és creeu còpies de seguretat secretes de Shamir per a la frase original de la vostra cartera.

Mitjançant aquest mètode, la frase de còpia de seguretat es pot dividir en “recursos compartits” que després es protegeixen en diferents ubicacions. Això és similar a la funció de signatures múltiples, ja que desclassifica la frase de còpia de seguretat de ser un “pot de mel” que es pot robar.

Gestor de contrasenyes & Targeta SD

Una altra característica exclusiva del Model T és la ranura per a targetes SD.

Tot i que actualment no admet cap funcionalitat, finalment us permetrà emmagatzemar i xifrar contrasenyes amb el vostre dispositiu Trezor, utilitzant connector del navegador.

Trezor Model T també inclou un gestor de contrasenyes

La targeta substituirà la integració actual per Google Drive i DropBox, cosa que permetrà que les còpies de seguretat es puguin mantenir soles en lloc d’un servidor centralitzat..

El Trezor el lloc web assenyala que “la targeta no emmagatzemarà la vostra llavor de recuperació ni les claus privades que se’n derivin”.

Configuració del dispositiu & Activació

Genereu una cartera nova Genereu una cartera nova – Bloc Trezor

Utilitzant un subdomini del principal Trezor lloc web, Trezor S’accedeix a les carteres combinant el navegador amb el fitxer Trezor-pont.

Aquest és un bon compromís entre Ledger’s aplicació de programari dedicada (Ledger Live) i KeepKeyMètode només d’extensió (o integració amb un compte al lloc web de Shapeshift).

Firmware només de Bitcoin per als dispositius Trezor també es va anunciar recentment.

Tant si esteu configurant una cartera nova com si la restaurareu des de la còpia de seguretat,a Billfodl protegirà els seus barris de llavors contra totes les possibles formes de catàstrofes. Recordeu que l’acer inoxidable manté avantatges indiscutibles respecte al paper tal com és dissenyat per durar.

Compra un Billfodl

Interfície principal de cartera

La seguretat i la funcionalitat són d’importància clau, però això no descarta cap motiu per proporcionar personalitzacions addicionals per a un dispositiu. A mesura que van les carteres de maquinari, Trezor està clarament al capdavant quan es tracta d’optimitzacions i configuració.

Opcions de la imatge de pantalla inicial del model Trezor T

Es pot canviar el nom dels comptes, es poden desar notes i etiquetes amb la integració de DropBox i les pantalles d’inici personalitzades són o fins i tot dissenyant la vostra pròpia imatge la imatge de la pantalla d’inici són opcions disponibles.

També hi ha enllaços útils a sobre de la cartera que us portaran a la sorprenent quantitat d’informació a la carpeta Trezor lloc web i bloc. El servei d’assistència també es pot sol·licitar aquí.

Fins i tot per a aquells que no tenen cap dispositiu Trezor, el recurs educatiu aquí és útil i fàcil de navegar.

Intercanvi

La interfície de la cartera inclou una pestanya per negociar directament Bitcoin amb altres criptomonedes d’un intercanvi.

El comerç adopta la forma d’una interfície d’estil “swap” més que un entorn de negociació complet amb gràfics de preus, comandes límit, etc..

al dispositiu de canvi de criptografia

Tot i que les operacions es poden ajustar una mica per quantitat i comissió de transacció mida que depenguin més o menys de qualsevol cosa que estiguin disposats a oferir els intercanvis disponibles.

En tots els casos durant l’avaluació d’aquests, Changelly i CoinSwitch van ser els únics tercers que tenien ofertes disponibles, de manera que aquesta característica sembla bastant limitada..

Carteres & Comptes

Informació de la cartera Trezor Presentació de les pestanyes Wallet activades Trezor.io

El Trezor la cartera s’organitza per dispositiu, compte i adreça. El disseny visual és atractiu i altament funcional.

Els usuaris poden crear nous comptes o importar-hi comptes pre-Segwit o triar un servidor personalitzat. La cartera també pot mostrar fons en qualsevol dels 32 valors fiat compatibles actualment.

Transaccions

Captura de pantalla de trezor.io Pàgina d’inici de Trezor.io

A diferència d ‘altres dispositius competidors, el Model T generarà adreces de recepció noves tant de gust com vulgueu. Això és important per garantir que no reutilitzeu cap adreça, cosa que perjudica la vostra privadesa i la xarxa en general.

Una nova adreça de recepció es confirma visualment al dispositiu després de crear-la a la cartera. També teniu l’opció de generar un codi QR que es mostri tant al dispositiu com a la vista de cartera del navegador.

El paquet de transaccions també està disponible.

Captura de pantalla de trezor.io Pàgina d’inici de Trezor.io

La flexibilitat sobre com es construeix la vostra transacció també és força notable. No només és possible triar entre un ventall de prioritats, sinó que l’usuari pot definir relacions específiques de sat / byte.

Cada selecció proporciona un temps estimat de confirmació en funció de l’estat del mempool en aquell moment.

Seleccioneu la prioritat de transacció en un model Trezor T

Finalment, és possible signar i verificar missatges a la cartera Trezor. El model T destaca en aquest sentit com un producte molt capaç en comparació amb el Llibre major i KeepKey dispositius.

Signatura de missatges en un Trezor Model T

Saldo del compte & Història

Captura de pantalla de trezor.io Manual d’usuari: detalls de la transacció

L’historial de cada compte es pot exportar en formats CSV o PDF i indica la data, l’hora, l’identificador de la transacció i el tipus, l’adreça, el valor, el total de la transacció i el saldo.

Aquests són específics del compte en lloc de combinar cada compte en un informe únic.

Compra un Trezor Model T

Monedes compatibles

Captura de pantalla de trezor.io shop.trezor.io

El model T admet de forma nativa una vertiginosa gamma de monedes, de fet més de 1.000. Encara que superi fàcilment el KeepKey, hauràs d’examinar aquesta pàgina per veure el grau de resistència en comparació amb les carteres de Ledger i els contrastos amb el Trezor One.

Aquí també trobareu a quines carteres de tercers es poden connectar. El disseny i la facilitat d’ús d’aquesta pàgina són inigualables.

A més de Bitcoin, el Model T també admet:

 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Tether (USDT)
 • Estel·lar
 • DASH
 • Més de 1.000 més

Maquinari & Compatibilitat del sistema operatiu

Trezor’s Model T es pot utilitzar amb els sistemes operatius més populars, Linux, OSX i Windows.

 • Android

 • OS X

 • Windows

 • Linux

La pantalla

Trezor Model T Trezor Model T

Sense pantalla, la cartera de maquinari no serveix de res. Això es deu al fet que per gestionar correctament les claus i signar les transaccions fora de línia, teniu una interfície addicional (la pantalla) no està connectat a Internet.

Verificar la vostra adreça d’aquesta manera és una bona manera d’assegurar-vos que la transacció s’està completant tal com voleu.

El model T guanya el KeepKey’, El Nano S i Nano X a causa de la seva mida, la pantalla en color i la capacitat de pantalla tàctil.

Ús privat del model Trezor T

Una altra opció d’alta seguretat que permet el Model T és com a dispositiu de signatura estricta. Quan s’utilitza en combinació amb el vostre propi node (on es crea la vostra transacció), podeu controlar els paràmetres amb més precisió per optimitzar l’anonimat.

Tot i que també podeu signar transaccions creades amb Servidor personal Electrum,n’hi ha possibles fuites de seguretat al fer-ho.

COMPARACIÓ

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2019
 • PREU: 119 dòlars
 • BLUETOOTH:

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2016
 • PREU: 59 dòlars

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Trezor Model T

Trezor Model T

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2018
 • PREU: 159 dòlars
 • PANTALLA TÀCTIL:

COMPRA ARA Trezor One

Trezor One

 • PANTALLA:
 • LLANÇAT: 2013
 • PREU: 59 dòlars

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ

Resum

El Trezor Model T és un pas notable respecte al ja excel·lent Trezor One. Tot i que té un preu significativament més elevat, la inclusió de diversos altres tipus de funcionalitats i funcions pròximes justifiquen l’augment i fan d’aquesta elecció una obvietat per als bitcoins intermedis i avançats.

Amb la gran reputació de SatoshiLabs darrere del Trezor marca, el seu lloc web i wiki increïblement ric en informació (que conviden els usuaris a gaudir de l’autoeducació) i una interfície de cartera ben dissenyada, simplement no hi ha un dispositiu millor.

Si afegiu un Billfodl per complementar el vostre Model T, haurà passat molts quilòmetres més enllà dels que emmagatzemen els seus fons en una borsa. Amb les paraules inicials de recuperació i els drets de signatura al bloqueig, dormireu tranquil a la nit i HODL pacíficament durant tot el dia.

Pros

 • Suport de frase de contrasenya
 • Assequible
 • Codi obert
 • Pantalla tàctil en color
 • Ràpid & Configuració fàcil
 • Suport Multisig

Contres

 • Multi-Sig només admès mitjançant Electrum
 • Sense validació de l’adreça del canvi

Pros

Contres

 • Suport de frase de contrasenya
 • Multi-Sig només admès mitjançant Electrum
 • Assequible
 • Sense validació de l’adreça del canvi
 • Codi obert
 • Pantalla tàctil en color
 • Ràpid & Configuració fàcil
 • Suport Multisig

Valoració: 8,8 / 10

Veredicte final

La nostra valoració

8.8

Compra ara

El Trezor Model T és una actualització massiva respecte al seu predecessor, el Trezor One. Tot i que és la pantalla tàctil en color millorada o la navegació estel·lar, no podem recomanar prou aquesta cartera.

Pot ser que el preu sigui un punt difícil per a alguns (a 159 dòlars, no és barat), però crec que la majoria trobarà la despesa addicional que val la pena el cost d’entrada. Aquesta cartera és tan feliç d’utilitzar, i crec que tots els criptohodler es deuen fer servir el millor a l’hora d’emmagatzemar les seves monedes amb seguretat.

Donem al Trezor Model T una puntuació de 8,8 sobre 10!

Preguntes freqüents

El Trezor Model T és segur?

Si un atacant molt motivat i altament qualificat aconseguís físicament el vostre Trezor Model T, és possible que les vostres monedes no siguin segures. Tanmateix, aquest atac no s’ha realitzat mai fora d’un laboratori, de manera que l’amenaça és remota. En gairebé tots els casos, un Trezor Model T mantindrà les vostres monedes molt segures.

És segur comprar trezor a Amazon?

En general, és recomanable comprar només dispositius trezor a trezor o als seus distribuïdors autoritzats. Quan compreu a Amazon, en realitat no sabeu de qui comprareu i podríeu rebre una manipulació de Trezor amb portes posteriors al dispositiu per robar-vos les monedes.

Què passa si perd el Trezor?

Si perds el Trezor, no hi ha res a témer (molt probablement). Quan vau configurar el vostre Trezor, se us va donar una frase de 24 paraules. Això us permet restaurar la cartera si alguna vegada perdeu el Trezor o si és destruït o robat. Si algú troba el vostre Trezor, és poc probable que pugui aconseguir les vostres monedes, tret que siguin molt hàbils i tinguin molt de temps abans de moure les monedes a una cartera nova..

Què és millor: Trezor o Ledger?

El llibre major és més segur si es troba la cartera, però el Trezor no té bluetooth, cosa que redueix el risc d’un atac remot al vostre dispositiu. El Trezor també té més funcions i una pantalla millor si ho feu amb el Model T..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me