Top 8 accions de Blockchain i Crypto per invertir el 2021

accions de blockchain

Les criptomonedes prenen el protagonisme en inversions que valen la pena. Fins i tot les empreses principals que antany van criticar la inversió ara compren actius digitals. L’últim és Tesla, el fabricant de vehicles elèctrics que compra Bitcoin per valor de 1.500 milions de dòlars. S’espera que més inversions d’aquest tipus flueixin a l’espai el 2021.

A mesura que les criptomonedes es tornen més populars, és probable que també creixi el blockchain, la tecnologia en què es basen. És per això que les accions de blockchain poden ser opcions d’inversió potencialment viables el 2021 i fins i tot més enllà.

Val a dir que alguns inversors troben més rendible invertir directament en la tecnologia en què es basen els cryptos, i podeu mireu els preus aquí per tal d’analitzar el mercat i prendre la millor decisió d’inversió.

En aquest article, ressaltem les principals accions de blockchain i criptografia que hauríeu de considerar la possibilitat de comprar el 2021. Aquestes són les accions amb més potencial de rendibilitat basades en la rellevància dels seus models de negoci. Dit això, aprofundim i examinem les principals accions de blockchain i criptografia per comprar el 2021.

1. NVIDIA

Nvidia: accions de criptografia


Si teniu alguna curiositat sobre la mineria de criptomonedes, n’haureu sentit a parlar NVIDIA. L’empresa és líder en fabricació d’unitats de processament de gràfics (GPU). Tot i que les GPU s’utilitzen per a molts propòsits, inclosos els jocs, la intel·ligència artificial i molt més, algunes de les GPU de NVIDIA s’utilitzen per minar criptomonedes com Bitcoin.

Com ja sabreu, el preu de Bitcoin ha explotat recentment i sempre que això passa, els miners obtenen beneficis increïbles. Com a resultat, molts han decidit fer un salt a la piscina minera per obtenir la seva pròpia part dels beneficis. Això es tradueix directament en una major demanda d’engranatges per a la mineria, com ara les GPU, i un dels primers llocs a aconseguir-ho és NVIDIA.

Això vol dir que mentre la mineria es mantingui lucrativa (i probablement sempre ho serà), NVIDIA continuarà obtenint beneficis i, com a conseqüència, les accions augmentaran probablement. Potser no extracteu directament, però podeu beneficiar-vos de la creixent indústria comprant les accions de la companyia el 2021.

2. Mastercard

Accions Mastercard

El nom Mastercard és una llar pel que fa a les targetes de crèdit i als pagaments, però hi ha molt més. Fins i tot si es tracta d’una antiga empresa de pagaments antiga, Mastercard intensifica el seu joc per fluir amb el món tecnològic en ràpida evolució basat en blockchain.

Per millorar la qualitat del seu servei, l’empresa s’ha associat amb l’empresa blockchain R3 per facilitar els pagaments transfronterers als seus milions d’usuaris. Això reduirà el cost de les transaccions, així com el temps que es necessita per liquidar les transaccions. A més, Mastercard ha fet possible que les empreses criptogràfiques emetin targetes de pagament criptogràfic a la seva plataforma, cosa que el fa rellevant en la revolució criptogràfica. Per tant, s’espera que les accions de Mastercard augmentin el seu valor aquest any i que puguin fer una inversió viable per a l’any.

3. DocuSign

Accions de DocuSign

DocuSign és una empresa que permet la signatura electrònica de documents. Si alguna vegada heu sol·licitat alguna cosa en línia que requereixi que signeu les vostres credencials en línia, és possible que us hagueu trobat amb aquest servei. La companyia incorpora blockchain al seu negoci des del 2015 i utilitza la cadena de blocs Ethereum per facilitar acords entre persones.

L’ús de blockchain redueix el cost de fer negocis i és fiable, de manera que no hi ha una manera millor de signar acords. Ethereum és el blockchain número u dels contractes de contractes intel·ligents i més persones l’utilitzen cada dia amb aquest propòsit, de manera que no hauria d’estranyar que les existències de DocuSign puguin explotar en un futur proper..

4. Amazon

Amazon: criptografia

Amazon és com el Tiger Woods de les vendes en línia. L’empresa ha crescut fins a convertir-se en una empresa multimilionària gràcies a les vendes, però hi ha molt més. Amazon també és un gegant a l’espai blockchain. Proporciona una infraestructura de núvol basada en blockchain líder coneguda com Amazon Web Service. Aquesta infraestructura fa que altres persones puguin crear i gestionar les seves pròpies xarxes blockchain.

Tot i que l’aspecte de la cadena de blocs continua sent només un petit percentatge de tot el negoci de l’empresa, imagineu-vos què passarà quan Amazon finalment integri blockchain a la seva plataforma de comerç electrònic amb milers de milions d’usuaris diaris. Si voleu obtenir beneficis en aquest futur, les accions de blockchain d’Amazon són el camí a seguir.

5. Microsoft

Es tracta del gegant del programari informàtic conegut per la seva rellevància amb els ordinadors Windows. No obstant això, més enllà dels ordinadors, Microsoft també s’ha dedicat a la tecnologia blockchain, cosa que la fa encara més rellevant en l’actualitat. Va desenvolupar Azure Cloud, un servei que utilitza la cadena de blocs d’Ethereum per actualitzar el codi. A mesura que Ethereum es fa més popular, és probable que Azure segueixi i condueixi a un creixement significatiu de les seves existències.

6. Quadrat

Quadrat és una empresa de tecnologia financera coneguda pel processament de pagaments amb targeta de crèdit. No obstant això, té la tecnologia blockchain com a part important del seu negoci. La companyia té un braç dedicat al desenvolupament de Bitcoin, conegut com a criptografia quadrada. També és el propietari de Cash App, una aplicació de pagament peer-2-peer que té integració BTC, que permet als usuaris enviar, rebre i emmagatzemar Bitcoin. Això fa que les seves accions siguin d’aquestes amb un potencial increïble per al creixement futur de l’espai blockchain.

7. Grup CME

CME és l’única plataforma de comerç de productes bàsics que també cotitza en futurs BTC. Amb l’augment de l’interès per BTC, la companyia veurà obligats a augmentar els ingressos i els seus accionistes podrien beneficiar-se enormement.

És probable que l’intercanvi creixi el nombre de futurs de criptomoneda a la seva plataforma, cosa que augmentarà encara més els ingressos. Si esteu buscant accions de blockchain potencialment rendibles, CME Group és un dels que hauríeu de tenir en compte.

8. BroadRidge

Accions de criptografia BroadRidge

AmplaRidge és una empresa canadenca de blockchain que dirigeix ​​diversos negocis relacionats amb blockchain. És patrocinat regularment per bancs convencionals, com JP Morgan, que utilitzen tecnologia de llibres distribuïts. El mecenatge d’aquests gegants bancaris converteix les criptogràfiques de BroadRidge en una opció d’inversió viable a tenir en compte en la vostra aventura inversora.

Conclusió

Aquests són alguns dels millors valors de blockchain i criptogràfics que hauríeu de plantejar-vos de comprar el 2021. Tot i que hi ha certament altres maneres d’invertir en empreses blockchain, com ara ICO, STO i altres, molts d’aquests mètodes encara no estan regulats a la majoria dels mercats. Preferiu invertir els vostres diners de seguida? Si necessiteu una mica d’impuls per començar, proveu d’utilitzar plataformes de gestió de riquesa en línia, com Einvestment, que poden arrodonir comptes d’alt tipus d’interès per fer inversions més còmodes i segures. Els gestors professionals poden variar els vostres instruments financers en un de gran inversió d’alt rendiment cartera.

Nota: Aquesta publicació es va publicar originalment el 9 de febrer de 2020 i s’ha actualitzat totalment per a la exhaustivitat i veracitat del contingut l’11 de febrer de 2021.

Imatge destacada: marconisociety.org

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me