Top 10: esbrineu si és legal negociar criptomonedes al vostre país

legal per operar criptomonedes al vostre país

La legalitat dels cryptos varia en funció de la legislació de cada país. Per esbrinar si és legal operar criptomonedes al vostre país, continueu llegint aquest article.

Els Estats Units

Els Estats Units generalment donen suport al comerç criptogràfic, tot i que diverses agències governamentals estan treballant per evitar l’ús de transaccions il·legals de Bitcoin. Moltes empreses destacades accepten pagaments en criptos i, fins i tot, els mercats de derivats nord-americans han començat a guanyar estatus legal.

Les directrius sobre Bitcoin s’han publicat constantment des de 2013, la Xarxa d’execució dels delictes financers (FinCEN) del Departament del Tresor dels Estats Units. El comerç criptogràfic és legal als Estats Units i està sotmès a fins tributaris Servei d’Ingressos Interns (IRS).

La criptografia legal dels Estats Unitscoinlist.me


Canadà

El Canadà també té una actitud de suport cap a les criptografies, com ara el BTC a CAD, i implementa mesures preventives contra el blanqueig de diners mitjançant l’ús de criptomonedes..

L’Agència de Rendiments del Canadà (CRA) va classificar els criptos com a productes bàsics, afirmant a la seva pàgina web que “podeu utilitzar monedes digitals per comprar béns i serveis a Internet i en botigues que acceptin monedes digitals. També podeu comprar i vendre moneda digital en borses obertes, anomenades borses de moneda digital o criptocurrency “. Tot i això, les criptomonedes, inclòs el Bitcoin, no es consideren moneda de curs legal al Canadà; “Només el dòlar canadenc es considera moneda oficial al Canadà”.

Les transaccions criptogràfiques també tributen segons si l’individu té un negoci de compra-venda o només vol utilitzar les monedes amb finalitats d’inversió.

news.bitcoin.com

Regne Unit

El Regne Unit no reconeix les criptomonedes com a moneda de curs legal, però permet el comerç d’actius digitals. Tots els intercanvis de criptografia que operin al país han de tenir llicències de Autoritat de conducta financera (FCA) – tot i que algunes empreses criptogràfiques poden utilitzar una llicència electrònica.

El 2019, la FCA ha començat a actualitzar les seves directrius per a les criptomonedes, amb una sèrie de consultes sobre regulació de la criptografia previstes per a finals d’any..

El comerç criptogràfic també està sotmès a impostos sobre les plusvàlues i aquest impost es castiga a qualsevol guany obtingut a través d’una criptomoneda.

Autoritat-conducta financera-Autoritat-Londresindependent.co.uk

Austràlia

Si viviu a l’espai de la Commonwealth, probablement sigui legal operar criptomonedes al vostre país. Austràlia és un d’aquests països que permet als seus residents comerciar, extreure o comprar criptomonedes legalment.

Tots els intercanvis de criptografia del país, com ara Reserva independent estan obligats a registrar-se a l’AUSTRAC (Australian Transaction Reports and Analysis Center) i implementar un programa AML / CTF “per mitigar els riscos de blanqueig de diners, així com identificar i verificar la identitat dels seus clients”. Per operar, els intercanvis australians també han d’informar de transaccions sospitoses i portar registres d’aquestes activitats.

Austràlia-bitcoinccn.com

Corea del Sud

Corea del Sud és un dels principals centres criptogràfics asiàtics, amb una gran quantitat d’intercanvis i regulacions criptogràfiques.

El govern va declarar que només es poden fer operacions de criptografia amb comptes bancaris de nom real (“sistema de comptes de nom real”) i que els intercanvis sud-coreans han de tenir contractes amb els bancs sobre operacions de criptomoneda..

Els menors i els estrangers, independentment del seu país de residència, no estan autoritzats a negociar criptomonedes al país.

Els beneficis resultants de transaccions de criptomonedes estan subjectes a imposició segons la Llei sobre l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, però hi ha transaccions sine amb bitcoins que tenen una exempció d’impostos sobre el valor afegit..

Criptografia legal de Corea del Sudfinance.yahoo.com

Luxemburg

Les criptomonedes no tenen cap normativa específica a Luxemburg, tot i que el seu govern ha donat molt suport als actius digitals en comparació amb altres països.

El ministre de Finances, Pierre Gramegna, ha afirmat que les criptomonedes han de ser “acceptades com a mitjà de pagament de béns i serveis”.

Els intercanvis de criptomonedes a Luxemburg estan regulats per la Comissió de Vigilància del Sector Financer (CSSF), que va ser un dels primers recursos financers nacionals de la UE a oferir una llicència de negociació criptogràfica. Bitstamp va ser el primer negoci criptogràfic que va rebre la llicència el 2016, cosa que també permet a l’intercanvi oferir els seus serveis a altres estats membres de la UE.

Les operacions de criptografia no estan sotmeses a impostos sobre la renda fins que no s’eliminen i les transaccions de criptografia estan exemptes de l’IVA.

luxemburg-cryptonews.livecoinwatch.com

Japó

Si viviu al Japó, és legal operar criptomonedes al vostre país. El país del sol naixent és conegut per tenir l’actitud i les regulacions de criptomoneda més progressives del món. És per això que el 10% del trànsit comercial total dels intercanvis de criptografia prové del Japó.

El 2017, el país va reconèixer els actius de criptomonedes com a moneda de curs legal segons la Llei de serveis de pagament. Les transaccions criptogràfiques també tenen directrius fiscals clares per als inversors, amb taxes impositius del 15% al ​​55%.

Els intercanvis de criptomonedes han d’estar registrats a l’FSA per poder funcionar i poden trigar fins a sis mesos a obtenir una llicència, ja que els requisits de ciberseguretat i AML / CFT són molt estrictes..

També es va formar un organisme d’autoregulació, l’associació japonesa d’intercanvi de divises virtuals (JVCEA), per assessorar els intercanvis que encara no tenen llicència i promoure el compliment de la normativa.

Japó-Criptomonedacoinrevolution.com/

Suïssa

Tot i que Suïssa no forma part de la zona euro, forma part de la zona criptogràfica. Zug actualment alberga moltes empreses i empreses basades en blockchain, com ara ShapeShift.io, Bancor, ConsenSys i Xapo.

El 2017, els cantons de Zug i Lucerna van publicar les seves pròpies directrius per a la imposició de Bitcoin en documents en llengua alemanya.

Se sap que Crypto Valley és un paradís fiscal criptogràfic per als inversors, cosa que no és sorprenent per què tants inversors i empreses vénen a traslladar-se a aquest país.

A més de donar suport al comerç criptogràfic, el país també ha dictat regulacions per als tokens emesos per l’ICO.

Cripto legal de Suïssaicopresident.com

Malta

El govern d’aquesta petita nació insular té una actitud favorable a la criptografia i al bitcoin en general, i el primer ministre fins i tot va afirmar que la criptografia representa “el futur inevitable dels diners”..

Aparentment, Malta no té impostos pel comerç de criptomonedes ni per altres transaccions.

El país també va introduir un projecte de llei sobre moneda virtual, que serviria de marc per a les ICO, i també es va informar que el govern planeja emetre la seva pròpia criptomoneda “dins d’un marc controlat, que permetria als reguladors provar possibles controls i legislació tecnologia “.

Criptomoneda a MaltaWelcome-center-malta.com

Gibraltar

Si sou del país mediterrani de Gibraltar, sàpiga que és legal operar criptomonedes al vostre país.

El país ha emès llicències per a empreses ICO i FinTech, i també hi ha legislació sobre impostos criptogràfics, la taxa es fixa en un 10% des del 2011.

Una filial de la Borsa de Valors de Gibraltar, la Digital Asset Exchange de Gibraltar, també ofereix una cobertura d’assegurança per als actius criptogràfics que s’admeten a la seva plataforma.

Criptografia de Gibraltarnews.bitcoin.com

Si sou resident d’un dels països esmentats, ara podeu comerciar amb seguretat amb criptos, sabent que aquesta activitat és legal.

Imatge destacada: stockhax.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me