Tauleta Cobo

revisió de tauletes cobo

Acer carteres són una part crucial de qualsevol hodler’s configuració de la còpia de seguretat.

Però aconseguir el dispositiu de còpia de seguretat adequat és tan crucial. Els dispositius de còpia de seguretat defectuosos comprometen la vostra seguretat i es tradueixen en la pèrdua de monedes, cosa que suposa l’objectiu d’utilitzar-les en primer lloc.

Història llarga: Cobo no lliura la mercaderia. Francament, és un embolic i aquesta revisió hauria de deixar-ho clarament dolorós quan hagueu acabat de llegir-lo.

Pros

 • Baix cost
 • Les fitxes de caràcters no es poden barrejar en l’enviament

Contres

 • Cargols minúsculs: febles, difícils de manejar
 • Conjunt de rajoles limitat: és possible que no en tingui prou
 • Les rajoles són difícils d’instal·lar
 • S’ha corregit el nombre de mosaics de caràcters
 • Fet a bon preu

Pros

Contres

 • Baix cost
 • Cargols minúsculs: febles, difícils de manejar
 • Les fitxes de caràcters no es poden barrejar en l’enviament
 • Conjunt de rajoles limitat: és possible que no en tingui prou
 • Les rajoles són difícils d’instal·lar
 • S’ha corregit el nombre de mosaics de caràcters
 • Fet a bon preu

Qui hauria de comprar un dispositiu de còpia de seguretat de llavors

 • Inversors criptogràfics que volen emmagatzemar el seu propi bitcoin
 • Inversors criptogràfics que necessiteu una còpia de seguretat de la cartera
 • Inversors criptogràfics que requereixen independència financera

Què és una còpia de seguretat de llavors?


Molts que són nous HODLing bitcoin és conscient de la seguretat que proporcionen les carteres de maquinari. Una vegada que estiguin segurs que els seus fons estan segurs, pot ser que falti un pas crític de seguretat per garantir la longevitat de la seva frase llavor mnemotècnica.

Al llarg dels anys, les històries de terror de les còpies de seguretat perdudes s’han convertit en llegendàries i el mercat va respondre amb una àmplia varietat de dispositius de còpia de seguretat. La demanda de mètodes contra incendis i impermeables (així com altres forces naturals o artificials) per emmagatzemar frases de llavors mnemotècniques, claus privades i altra informació era clara. S’ha presentat diversos enfocaments, generalment mitjançant la transferència d’aquestes dades vitals al metall.

Cobo Basics

Cobo és una empresa xinesa que ofereix serveis de carteres i plataformes per a una varietat d’actius digitals i està dirigida a usuaris i desenvolupadors de dapp. També proporcionen serveis de custòdia conjunts i controlats per l’usuari, tant per a persones mitjanes com per a institucions.

A més de les seves ofertes intangibles, han introduït la seva pròpia cartera de maquinari i el dispositiu de còpia de seguretat de llavors. Aquests articles es venen junts en una configuració de “volta” que protegeix del foc i de les inundacions, tot i que podeu comprar l’emmagatzematge de llavors “Cobo Tablet” per separat.

Preu

La tauleta (quan es compra sola sense la volta) es ven per 39 dòlars i està disponible a través d’Amazon per als compradors dels Estats Units.

Unboxing & Continguts

La tauleta Cobo es va enviar en un sobre normal d’Amazon, la caixa en sí és de cartró negre i s’embolcalla amb una inusual convenció UPC a causa de la seva procedència a la Xina. També s’inclouen unes tires curtes de cinta de marca, es pressuposa que demostren si el dispositiu s’ha obert després d’haver-lo configurat.

Embalatge de tauletes Cobo

El dispositiu es troba en un recinte que conté les plaques per a les rajoles del personatge, un tornavís, cargols addicionals i instruccions a sota..

Contingut de la tauleta Cobo

Descripció del dispositiu

La tauleta Cobo està fabricada en acer inoxidable 304 i suposadament “ofereix la combinació ideal de força, mobilitat i resistència a la corrosió”. Mesura 2 3/8 “per 4 1/8” i fa 1/4 “de gruix.

Tauleta Cobo

Igual que altres models d’estil de casset per emmagatzemar llavors, la informació es distribueix en dos “laterals”. Les instruccions indiquen que tres cargols mantenen la placa de fixació al seu lloc i s’eliminaran abans de disposar les paraules de llavor.

Model d'estil casset de tauletes Cobo

Tot i que s’expliquen per si mateixos, podrien ser més concretes.

Configuració de la tauleta Cobo

Configuració

Tot i que no es poden fer moltes crítiques contra les plaques i les ranures de la tauleta Cobo, els cargols que les mantenen units són ridículament petites. Cobo sembla reconèixer el caràcter ridícul d’utilitzar-los i proporciona alguns cargols extra solts.

Cargol de la tauleta Cobo

Viouslybviament, són difícils de gestionar fins i tot per a algú amb dits petits i delicats. Pitjor encara, hi ha un màxim de 4 rosques a cada cargol a causa de la seva curta longitud. Això fa que el despullament sigui molt fàcil abans de la configuració o durant el muntatge.

No és sorprenent que la mida i la capacitat d’aquests cargols no protegeixi adequadament contra l’excés de calor ni l’aixafament i inutilitzi el dispositiu de manera efectiva..

Si decidiu continuar amb aquests riscos i emmagatzemar la vostra frase inicial amb la tauleta Cobo, heu d’introduir les fitxes. La manera com es fa difereix de productes similars (que requereixen que cada caràcter successiu es posi en ordre).

Configuració de la tauleta Cobo amb tornavís

Tanmateix, la forma en què s’introdueixen les fitxes dels personatges a les seves ranures és on acaben les similituds. Les rajoles, que es fixen a una placa a la seva cantonada superior dreta, s’han de deixar lliures i col·locar-les manualment al recés per a cada posició de la paraula. La pèrdua de la capacitat de prémer cada fitxa successiva s’obre perfectament la possibilitat de vessar les fitxes de la seva ranura per accident (cosa que els productes de ranura i ferrocarril eviten completament).

Rajoles de tauletes Cobo Rajoles de tauletes Cobo

A mesura que us acosteu a completar el procés, el risc de vessar accidentalment les rajoles suposa un cost cada cop més gran. De fet, durant la prova de configuració, col·locar la segona a la darrera rajola va ser un problema quan es va encallar.

Aquesta rajola es va haver de treure amb força i substituir-la, arriscant un vessament. Com que es va exposar el conjunt de dades complet, la possibilitat de desfer tot l’esforç previ era elevada i agreuja l’experiència estressant de configurar la tauleta Cobo.

Rajoles de tauletes Cobo BillAssembled

Limitacions de caràcters

Per estalviar costos, no hi ha números, majúscules ni caràcters especials. A més, la rajola “d” també funciona com a “p” (simplement gireu-la 180 graus). La mateixa lògica passa per “b” i “q”. Aquestes limitacions fan que la tauleta Cobo només sigui adequada per emmagatzemar-la Frases de llavor mnemotècniques BIP-39 i no pot fer una còpia de seguretat claus privades.

Es tracta que les rajoles s’envien en plaques uniformes i, per tant, no són aleatòries (com passa amb els seus competidors), a més de satisfer només una quantitat finita. Sembla factible que pugueu quedar-vos sense un determinat caràcter perquè el vostre mnemotècnic requereixi molts caràcters “b” i “q” o “d” i “p”.

Valoració: 5,0 / 10

Tot i que el material de la tauleta Cobo pot ser suficient per sobreviure a les altes temperatures i a les forces d’esclafament, aquests avantatges s’esborren ràpidament a causa de la construcció general. A causa dels cargols extremadament petits, no es pot confiar en la integritat de la tauleta Cobo. No recomanaria aquest dispositiu per utilitzar el propòsit previst.

Donem a la tauleta Cobo una puntuació de 5,0 sobre 10!

Feu-vos un favor i agafeu un Billfodl en canvi. És constantment la nostra millor selecció de productes de còpia de seguretat de carteres any rere any!

Preguntes freqüents

La tauleta Cobo és segura?

La tauleta Cobo està fabricada en acer inoxidable 304, considerat àmpliament com un acer inferior al 316 inoxidable per fer còpies de seguretat d’una cartera criptogràfica. La tableta Cobo no s’ha verificat independentment per la seva qualitat, tot i que les proves preliminars informals suggereixen que no és segur emmagatzemar llavors a.

Què és millor: Billfodl, Cryptosteel o Cobo Tablet?

Billfodl és àmpliament considerat l’estàndard d’or per a les còpies de seguretat de carteres d’acer inoxidable. Dit això, el Cobo és més barat. El Cryptosteel és menys segur que el Billfodl i el Cobo Tablet i és més car. Si no us importa gastar uns quants dòlars addicionals, el Billfodl és el més segur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me