Surfshark

Detalls ràpids:

 • Nom: VPN de Surfshark
 • Amb seu a – Illes Verges Britàniques
 • Registres: política de no registre
 • Millor preu: 1,99 dòlars al mes per a una subscripció de 24 mesos
 • Assistència: xat en directe 24/7
 • Durada del reembossament: garantia de devolució de 30 dies
 • Lloc web: Surfshark

Visió general

Surfshark és un dels menys cars però de qualitat VPN serveis actuals al mercat. Sorprenentment, ofereixen serveis i funcions excel·lents i, amb un pla de pagament inferior a 2 dòlars al mes amb un nombre il·limitat de dispositius, realment obtindreu molts diners. Aquest servei VPN es troba a les Illes Verges Britàniques, molt lluny de la jurisdicció de 14 ulls i en un país on la privadesa de l’usuari encara es valora i es respecta. Si es vol confiar en la seva política de privadesa, no recopilen dades d’usuari ni comportament en línia, cosa que és fantàstic. Totes les funcions de Surfshark estan ben adaptades perquè satisfacin les necessitats de diferents usuaris. Ja sigui per a torrents, jugadors o persones a qui els agrada transmetre vídeos que normalment no estan disponibles a la seva ubicació, Surfshark ho té tot.

Pros & Contres

Pros

 • Excel·lents plans de pagament
 • Xifratge AES-256
 • Funció AdBlock
 • Política estricta de no registres
 • Funció MultiHop
 • Funció IP estàtica
 • Funció Kill Switch
 • Aplicacions natives per a tots els sistemes operatius
 • Política de devolució de diners durant 30 dies

Contres

 • Cap divulgació dels membres de l’empresa
 • Un nombre menor de servidors en comparació amb la competència

Pros

Contres

 • Excel·lents plans de pagament
 • Cap divulgació dels membres de l’empresa
 • Xifratge AES-256
 • Un nombre menor de servidors en comparació amb la competència
 • Funció AdBlock
 • Política estricta de no registres
 • Funció MultiHop
 • Funció IP estàtica
 • Funció Kill Switch
 • Aplicacions natives per a tots els sistemes operatius
 • Política de devolució de diners durant 30 dies

Què fa Surfshark

Surfshark ofereix servidors ràpids en més de 63 països per obtenir una connexió privada i fiable juntament amb aplicacions fàcils d’utilitzar per a totes les plataformes. Surfshark té excel·lents funcions i serveis i una política de privadesa de qualitat. Per obtenir una capa addicional de privadesa i anonimat, els usuaris poden pagar amb Bitcoin.

Prova local de velocitat


Em trobo a Europa, de manera que vaig triar diverses ubicacions, vaig provar l’opció d’amagar l’adreça IP i vaig fer una prova de velocitat d’Ookla mitjançant el navegador. Aquí teniu les meves conclusions: Aquesta és la prova de velocitat abans de connectar-vos a Surfshark.

velocitat de surfshark

La meva adreça IP i les velocitats quan es connecta a un servidor a Grècia:

velocitat surfshark IP1 velocitat surfshark Grècia

A continuació, vaig triar un servidor a Alemanya i aquí teniu els resultats:

velocitat surfshark IP2 velocitat surfshark Alemanya

A continuació, una connexió a un servidor a Bulgària i això és el que tinc:

velocitat surfshark IP3 velocitat surfshark Bulgària

Prova de velocitat a llarga distància

Em vaig connectar a un parell de servidors allunyats de la meva ubicació i vaig fer les mateixes proves que les anteriors. En primer lloc, em vaig connectar a un servidor basat als Estats Units i aquí teniu els resultats:

velocitat de surfshark IP4 surfshark speed EUA

A continuació, un servidor a l’Índia:

velocitat de surfshark IP4 velocitat surfshark Índia

Per a la meva última prova de velocitat, em vaig connectar a un servidor de Tailàndia:

velocitat de surfshark IP5 velocitat surfshark Tailàndia

Consells per obtenir les velocitats més ràpides en utilitzar Surfshark

Surfshark té una llista ben pensada de funcions i serveis. Dit això, hi ha algunes coses a tenir en compte quan utilitzeu aquesta VPN. Per poder obtenir les velocitats de transmissió més ràpides, heu de saber a quin servidor esteu connectat. En cas que tingueu problemes per accedir a contingut específic de Netflix, heu d’assegurar-vos que us heu connectat al servidor correcte. Quan us connecteu a la xarxa Surfshark, se us demanarà que us connecteu a un servidor més proper a la vostra ubicació. Aquesta és la funció de connexió ràpida i una manera d’obtenir les velocitats més ràpides per navegar per la xarxa. En el meu cas, em vaig connectar a un servidor del meu país i no tinc problemes amb la velocitat de la VPN. La pàgina d’ajuda de Surfshark té una bona base de coneixement sobre tot això perquè pugueu utilitzar-la al vostre avantatge quan vulgueu obtenir velocitats més ràpides mitjançant aquesta VPN..

Qualitat de transmissió

Durant la meva investigació i prova dels serveis de Surfshark, vaig poder provar la seva qualitat i velocitat de transmissió mitjançant Netflix. Estic fora d’Europa, però em vaig connectar a un servidor amb seu als Estats Units i vaig poder eludir la funció de geolocalització que Netflix té al seu lloc. Això em va permetre accedir al contingut dels EUA de Netflix sense cap problema. Pel que fa a les velocitats de transmissió, no vaig notar cap temps de desfasament significatiu, ja que no hi havia cap diferència notable amb o sense l’ús de la VPN de Surfshark.

surfshark netflix EUA

Qualitat torrent

Tot i que Surfshark és menys car que la resta de serveis VPN premium, em van sorprendre amb els seus serveis. Tots els seus servidors admeten P2P, que és una notícia sorprenent per a la gent que fa torrent. La funció P2P permet als usuaris enviar i rebre dades sense que ningú en tingui coneixement. El mode de camuflatge permet navegar amb èxit a través de les possibles restriccions IPS, cosa que permet mantenir el trànsit privat. La funció CleanWeb permet una experiència de navegació neta sense rastrejadors, programari maliciós i estafes de pesca. També hi ha altres funcions, com ara la funció MultiHop, que us permet connectar-vos a servidors de diversos països per emmascarar la vostra petjada i permetre el torrentatge segur.

Qualitat de joc

Surfshark té una bona reputació com a VPN que admet els jocs en línia. Les seves funcions estan dissenyades de manera que ajudin els usuaris a utilitzar totes les funcions específiques sense restriccions. Els jugadors poden jugar amb total privadesa a Surfshark i poden estar segurs que es mantenen segurs durant el seu joc. Les funcions específiques també permeten als jugadors accedir a qualsevol cosa sense les restriccions geogràfiques i mantenir-se protegits dels atacs DDoS. El que és molt important és que els jugadors es mantinguin en l’anonimat i Surfshark us ajudi a amagar la vostra IP fins i tot durant els xats. El meu amic jugador va provar les habilitats de Surfshark mentre jugava a Call of Duty en línia. Va dir que li agradaven les funcions d’aquesta VPN, ja que no va notar temps de desfasament significatius ni tartamudes durant el seu joc. Jo ho diria una victòria per a Surfshark.

Comparació de VPN

COMPARACIÓ

Logotip de PureVPN

VPN pura

 • Preus excel·lents
 • Servidors dignes
 • No és el més privat

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip de NordVPN

VPN VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip ExpressVPN

VPN Express

 • VPN més privades
 • Encesa ràpida
 • La majoria de servidors i països de totes les VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip de Surfshark

VPN de Surfshark

 • Grans velocitats
 • Gran registre de seguretat
 • Nova VPN

COMPRA ARA

Eludir la geo-esgrima

A partir de les meves investigacions i proves, vaig veure que Surfshark té molt bones funcions que permeten als seus usuaris accedir a llocs web i serveis als quals normalment no tindrien accés. Això és especialment important per a serveis de transmissió com Netflix, Hulu, ESPN, BBC iPlayer, Disney + i altres. Surfshark és una bona VPN per a aquest tipus d’ús, ja que permet als usuaris evitar els blocs geogràfics i els usuaris poden accedir a aquest contingut. Tinc la seva seu a Europa i estic connectat a servidors nord-americans per accedir a Netflix EUA. No vaig provar Surfshark en altres serveis de transmissió, però espero els mateixos resultats. També em vaig adonar que Surfshark em va permetre connectar-me a servidors específics i obtenir accés a vídeos de Youtube restringits al meu país. Un altre bon exemple d’elusió de blocs geogràfics.

Resum de la política de registre

Sufrshark té una política estricta de no registre. Això és similar als altres actors importants en aquest camp. Només recopilen informació bàsica com la vostra adreça de correu electrònic i la vostra contrasenya. D’aquesta manera, us poden proporcionar un servei de qualitat i fer un seguiment de qualsevol bloqueig de l’aplicació. L’altra informació personal està relacionada amb el pagament dels seus serveis i es conservarà durant 30 dies en cas de reembossament. Si seleccioneu pagar mitjançant un servei de tercers, Surfshark no recopilarà cap de les vostres dades personals. Els usuaris tenen l’opció de pagar mitjançant criptomoneda per un ús anònim dels serveis de Surfshark. Segons la seva Política de privadesa, Surfshark no recopila informació d’adreça IP, historial de navegació, informació de sessió, amplada de banda utilitzada, segells de temps de connexió, trànsit de xarxa ni altra informació similar. si voleu editar la vostra informació o suprimir el compte de forma permanent, podeu escriure un correu electrònic a Surfshark i compliran la vostra sol·licitud sempre que no hi hagi problemes legals.

Esborrat de dades

Segons la política de privadesa i els termes d’ús, Surfshark no recopila cap dada personal. Tenen una política estricta de no registre i no recopilen dades de les vostres sessions. Segons el lloc web oficial de la companyia, el 70% dels servidors de Surfshark només són RAM. Estan treballant en la substitució de tots els servidors per només RAM, ja que ofereixen funcions de seguretat millorades.

Ubicacions del servidor virtual

Per poder acollir més clients, Surfshark ofereix servidors virtuals en països on no tenen cap servidor físic. Surfshark és obert i clar amb els seus usuaris sobre la connexió a les ubicacions del servidor virtual. Diuen clarament que expliquen que utilitzen les ubicacions del servidor virtual perquè puguin oferir velocitats més ràpides als clients juntament amb moltes opcions de connexió. Són molt transparents al respecte, ja que l’aplicació Surfshark permet a cada usuari seleccionar la connexió a un servidor físic o virtual. Els servidors virtuals es denoten amb una marca V de color gris a la llista de ubicacions de l’aplicació. Cada usuari sabrà si es connecta a un servidor físic o virtual. Però també asseguren als seus clients que cada servidor físic compleix els estrictes criteris de privadesa i seguretat, cada servidor obté una nova instal·lació de Linux i proves de seguretat extenses abans del llançament. Asseguren als usuaris que no importa si es connecten a un servidor físic o virtual, rebran les mateixes funcions de seguretat.

Adreça IP estàtica / dedicada

Surfshark té l’opció que els seus usuaris es connectin a una adreça IP estàtica. D’aquesta manera, els usuaris poden accedir a funcions i serveis específics que tenen programari de detecció VPN. Utilitzar una adreça IP estàtica és una manera d’evitar-ho. Surfshark us permet connectar-vos sempre al mateix servidor i obtenir la mateixa adreça IP. Els servidors que admeten l’adreça IP estàtica es marquen amb una lletra S de color gris a l’aplicació.

surfshark IP estàtic

Auditories de seguretat de tercers i el compliment de la política establerta

Per estar segur que Surfshark compleix la política indicada, han estat sotmesos a una auditoria de tercers. Han sotmès els connectors del navegador per a Chrome i Mozilla a una auditoria que va fer la firma de proves de seguretat i penetració del codi Cure53. Segons les seves troballes, ambdues extensions van passar amb força. No hi ha hagut cap altra auditoria planificada o ja realitzada de Surfshark.

La VPN es basa en una ubicació que respecta la privadesa?

Surfshark té seu a les Illes Verges Britàniques. Això els permet oferir una privadesa molt alta als seus usuaris segons les lleis de privadesa d’aquest país insular. Segons les lleis, no s’insta de cap manera a l’empresa a recopilar o emmagatzemar informació privada sobre els seus usuaris o l’activitat en línia. Sóc una mica escèptic perquè tot això sigui completament cert, però això pot ser degut a la meva naturalesa sospitosa i és possible que Surfshark respecti completament la privadesa dels seus clients.

Qui és el propietari de la VPN i quina és la seva reputació?

Després de moltes investigacions, no vaig poder conèixer cap detall sobre els propietaris de Surfshark. Només vaig saber que són propietat d’una empresa registrada a les Illes Verges Britàniques i que no formen part de la jurisdicció de 14-Eyes..

Història de filtracions o acord de lliurar dades als governs

En el moment d’escriure aquesta ressenya, Surfshark no s’ha relacionat amb cap filtració o pirateria important. No han estat involucrats en cap escàndol important ni han estat obligats a lliurar dades a cap govern. Valoren la privadesa dels seus clients i semblen respectar-la.

Mida de la xarxa

La xarxa de servidors Surfshark consta de més de 1700 servidors distribuïts en més de 63 països. Tots els seus servidors tenen DNS privat, tots són compatibles amb P2P i tots compleixen la política estricta de no registres.

mapa del servidor de surfshark

Comparació de VPN

COMPARACIÓ

Logotip de PureVPN

VPN pura

 • Preus excel·lents
 • Servidors dignes
 • No és el més privat

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip de NordVPN

VPN VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip ExpressVPN

VPN Express

 • VPN més privades
 • Encesa ràpida
 • La majoria de servidors i països de totes les VPN

COMPRA ARA LLEGIR LA REVISIÓ Logotip de Surfshark

VPN de Surfshark

 • Grans velocitats
 • Gran registre de seguretat
 • Nova VPN

COMPRA ARA

Funcions addicionals

Aquí hi ha una llista detallada de tots els serveis i funcions que ofereix Surfshark i algunes explicacions sobre aquests.

 • WhiteLister: Surfshark permet que aplicacions i llocs web específics passin per alt la VPN. Aquesta funció és útil quan es tracta d’aplicacions com la banca mòbil i similars.
 • CleanWeb: Sí, Surfshark té una funció d’Adblock gratuïta que protegeix dels anuncis, del programari maliciós i dels intents de pesca.
 • VPN Kill Switch: per protegir la privadesa de l’usuari, Surfshark té una funció Kill Switch que us desconnecta d’Internet en cas que la vostra connexió VPN caigui.
 • Extensió del navegador: sí, Surfshark té extensions del navegador per a Chrome i Firefox.
 • Connexió MultiHop: Surfshark permet una doble capa de seguretat per als seus usuaris mitjançant la connexió a través de dos servidors VPN diferents.
 • DNS privat & protecció contra fuites: cada servidor de Surfshark té DNS privat i té protecció contra fuites quan s’utilitza la pila IPv4.
 • Compatibilitat amb Tor: sí, Surfshark és compatible amb Tor per obtenir una connexió més privada i segura.
 • Mode de camuflatge: aquesta característica us permet ocultar la vostra activitat en línia del vostre proveïdor d’Internet per obtenir més privadesa.
 • Mode NoBorders: per eludir la censura d’algunes regions, Surfshark disposa del mode NoBorders que permet l’accés a la reproducció en temps real, contingut censurat i altres possibilitats.
 • Instal·lacions il·limitades: Surfshark us permet utilitzar l’aplicació en tots els vostres dispositius i amb instal·lacions il·limitades.

Suport de maquinari

Surfshark té aplicacions natives, extensions de navegador i compatibilitat amb dispositius que permeten als usuaris utilitzar els seus serveis en moltes plataformes:

 • iOS: sí
 • Android: sí
 • macOS: sí
 • Windows: sí
 • Linux: sí
 • Playstation: sí
 • Xbox: sí
 • Fire TV: sí
 • Apple TV: sí

llista d'aplicacions de surfshark

Si voleu utilitzar la VPN de Surfshark per protegir els dispositius que no tenen compatibilitat amb VPN nativa, podeu instal·lar la VPN al vostre encaminador i fer-la protegir simultàniament tots els vostres dispositius. Per poder fer-ho, haureu de seleccionar un encaminador que admeti la funció VPN. Surfshark és compatible amb els següents models de routers:

 • Asus
 • DD-WRT
 • Mikrotik
 • Sabai
 • Netduma
 • Freebox
 • Tomàquet
 • Linksys: alguns models
 • OpenWRT
 • Sinologia

Visió general de l’atenció al client

Quin tipus de suport podeu obtenir i a quins nivells de subscripció?

Surfshark té un nivell de subscripció únic, només la durada de la subscripció varia d’una subscripció d’un mes, 12 i 24 mesos. Però no importa si ja esteu subscrit a Surfshark o no, el seu servei d’atenció al client és el mateix enemic que tothom. L’opció de xat en directe és molt bona i fan tot el possible per respondre a qualsevol consulta de correu electrònic de manera oportuna.

És bo el suport?

Vaig provar el servei de xat en directe i l’operador va ser molt amable i va respondre en espècie a totes les meves preguntes. Vaig fer algunes preguntes gairebé ridícules, però l’operador s’ho va prendre tot amb calma, proporcionant respostes de qualitat i no trobant molestes les meves preguntes.

Quina velocitat responen??

Vaig estar connectat a un operador gairebé immediatament després de fer la meva pregunta, cosa que em va semblar molt satisfactòria. Respondre en menys d’un minut és un gran avantatge per a l’equip d’atenció al client de Surfshark.

Com sembla generalment Internet sobre el seu suport?

Vaig intentar trobar tanta informació sobre les opinions de la comunitat en línia sobre Surfshark i vaig llegir la majoria d’opinions satisfetes. La majoria dels comentaris estaven dirigits a les respostes ràpides proporcionades pel servei de xat en directe les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

Visió general de la política de devolucions

Si no esteu satisfet amb la vostra compra de la subscripció a Surfshark, podeu sol·licitar un reembossament dins dels 30 dies posteriors a la vostra compra inicial. Això es pot fer mitjançant l’opció de xat en directe o escrivint un correu electrònic a l’equip d’assistència al client de Surfshark.

Visió general del preu

Les opcions de preus de Surfshark són les següents:

 • 1,99 dòlars al mes per subscripció de 24 mesos
 • 5,99 dòlars al mes per a una subscripció de 12 mesos
 • 11,95 dòlars al mes per a una subscripció mensual

plans de pagament de surfshark

Independentment de la durada de la vostra subscripció, obtindreu els serveis complets de Surfshark disponibles per utilitzar en tots els vostres dispositius, ja que ofereixen connexió a una quantitat il·limitada de dispositius. També obteniu una amplada de banda il·limitada, sense límit de dades i l’atenció al client de Surfshark les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

Opcions de pagament

Per poder utilitzar les funcions de Surfshark, els usuaris disposen de diversos mitjans de pagament. El més fàcil és pagar amb targeta de crèdit i accepten Visa, MasterCard, AMEX i Discover. També hi ha les opcions de pagament mitjançant PayPal, Google Pay i altres serveis de pagament en línia. Però, per a un ús realment anònim d’aquesta VPN, s’ofereix a la gent la possibilitat de pagar mitjançant criptomoneda. A partir de maig de 2020, Surfshark accepta pagaments en monedes Bitcoin, Ethereum i XPR Ripple.

opcions de pagament de surfshark

Especificacions ràpides

 • Plataformes de programari client: Windows, macOS, Linux, iOS, Android
 • Plataformes compatibles amb nadius: Linux, routers, sistemes de televisió intel·ligent, Apple TV, Fire TV, Playstation, Xbox
 • Protocols admesos: OpenVPN, IKEv2, Shadowsocks, ChaCha, Wireguard, L2TP
 • Nombre de servidors: 1700+
 • Nombre de països: 63+
 • País d’inscripció: Illes Verges Britàniques
 • Opcions de pagament: targetes de crèdit / dèbit, PayPal, serveis de pagament en línia, Google Pay, pagaments amb criptomoneda
 • Nom real necessari: no
 • Protocol de xifratge: AES-256
 • Límit d’ús de dades: no
 • Límit d’ús de l’amplada de banda: no
 • Màx. no. de dispositius connectats simultàniament: il·limitat
 • Atenció al client: assistència de xat en directe 24/7, correu electrònic
 • Política de privadesa: bona, sense registres

Resum final

Per tot el que he vist sobre Surfshark, puc dir lliurement que aquest és el servei VPN de qualitat més assequible del mercat actual. Amb un bon preu de menys de 2 dòlars al mes per a una subscripció de dos anys, sens dubte són assequibles per a la majoria de nosaltres. Les seves aplicacions tenen un disseny intuïtiu i són ideals per a principiants. Surfshark ofereix tot el que podeu esperar d’un servei VPN juntament amb algunes funcions addicionals. Amb els seus serveis, protegiu la vostra identitat mentre navegueu per la xarxa, obteniu un AdBlocker de qualitat i protecció contra rastrejadors i programes maliciosos. Les funcions i serveis permeten protegir els usuaris de Sufrshark quan utilitzen connexions Wi-Fi públiques, tenen una seguretat impecable quan utilitzen serveis monetaris com la banca en línia o la gestió dels vostres actius criptogràfics. M’agraden totes les funcions de Surfshark que he provat, ja que han demostrat una bona qualitat i consistència. Hi havia un cert retard en les velocitats quan em vaig connectar a servidors més remots i vaig utilitzar la funció MultiHop, però això es pot esperar. Em van agradar especialment els preus i el seu servei de xat en directe les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. El seu centre d’ajuda podria millorar alguna cosa, però l’assistència de xat en directe les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana suplirà els detalls que falten.

Instruccions d’instal·lació

Utilitzo Windows, de manera que aquí compartiré les instruccions d’instal·lació de l’aplicació Surfshark Windows. Tot va trigar menys de dos minuts i estava preparat per utilitzar la VPN de Surfshark.

finestres de surfshark

 • Després de seleccionar un pla de pagament i pagar, heu de configurar un nom d’usuari i una contrasenya. El nom d’usuari sol ser el vostre correu electrònic, que és fàcil de recordar i el servei l’utilitza per compartir actualitzacions i ofertes promocionals.
 • A continuació, des del lloc web oficial heu de seleccionar l’aplicació que funcioni per al vostre sistema operatiu, en el meu cas, l’aplicació Windows 10. La descàrrega va trigar aproximadament un minut.
 • Després de baixar-la correctament, haureu de fer clic al següent diverses vegades, igual que qualsevol altra aplicació, i ja estareu a punt.
 • Un cop instal·lada, l’aplicació s’iniciarà i haureu d’introduir el vostre nom d’usuari i contrasenya per iniciar la sessió.
 • Quan hàgiu iniciat la sessió correctament, veureu totes les opcions disponibles.
 • Per obtenir una connexió senzilla, podeu optar per la connexió de servidor més ràpida, és a dir, estareu connectat a un servidor més proper a vosaltres per obtenir una alta velocitat i el millor servei.
 • Si busqueu alguna cosa més, podeu navegar per l’aplicació i utilitzar algunes de les altres funcions com ara MultiHop, StaticID i podeu navegar pels servidors per ubicació.
 • En fer una llista dels vostres servidors preferits, podeu connectar-vos a un servidor preferit per a un ús preferit, com per exemple un servidor dels EUA per a Netflix.
 • L’aplicació Surfshark té una interfície senzilla, amb una bonica pell negre-blanc-blau i un funcionament intuïtiu.

Valoració

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me