SIGEN.pro- Una plataforma d’intercanvi que ofereix TON GRATU .T

SIGEN.pro

El llançament fallit del projecte de criptomoneda Telegram Messenger és un dels temes centrals de l’any sortint. Tota la comunitat criptogràfica mundial va mantenir la respiració mentre seguia el desenvolupament del conflicte entre la SEC i el TON de Pavel Durov. Poques persones creien que una empresa tan ambiciosa, recolzada per un esforç tan fort i uns recursos financers immensos, podia simplement abandonar-se a causa de la pressió reguladora dels Estats Units. No obstant això, el regulador va guanyar la cara i, com a resultat de la seva decisió, es va aturar un dels majors avenços en el camp de la descentralització de les relacions financeres quan el producte estava gairebé acabat..

Tot i això, era impensable simplement abandonar els resultats de l’enorme treball dels desenvolupadors de TON. El desenvolupament de TON va continuar; ja no va ser dirigit per l’equip Durov, sinó per TON Labs com a projecte independent basat en Telegram Open Network. El projecte va rebre el suport de més de 7.000 empreses i particulars i la xarxa Free TON es va llançar el 7 de maig de 2020.

Particularitats de la xarxa Free TON

El document principal del projecte no és el llibre blanc habitual, sinó la Declaració de descentralització (DOD). Afirma que Free TON té com a missió mantenir els valors del lliure mercat, la protecció de dades personals, la gestió descentralitzada, la resistència a la censura i la cooperació de persones de tot el món..

Free TON és una plataforma d’intercanvi de múltiples cadenes de blocs. A diferència d’altres, les cadenes de blocs basades en TON tenen una velocitat de transacció incomparablement més gran i inicialment s’han concebut com a escalables. L’economia Free TON es basa en la moneda TON Crystal, considerablement diferent de les criptomonedes clàssiques tant en la seva arquitectura com en el seu mètode de distribució: inicialment era impossible comprar simplement TON Crystal perquè les fitxes es distribuïen mitjançant un mecanisme competitiu.


5.000 milions de fitxes, segons la idea de la comunitat del projecte, es van distribuir de manera no financera entre els participants del projecte que havien contribuït més al seu desenvolupament. Un cop finalitzada la distribució de les fitxes, les fitxes es poden moure lliurement: aquesta és l’etapa que avui es desenvolupa davant dels nostres ulls.

La xarxa Free TON està totalment descentralitzada, d’acord amb la Declaració. La descentralització és una característica fonamental de la gestió de xarxes, la validació i el desenvolupament de programari. TON Crystal es distribueix entre tants usuaris de la xarxa com sigui possible i tots ells podran participar en la participació de la moneda. El projecte està treballant en diversos equips de desenvolupament independents. Cap validador no pot tenir més d’un terç de tots els tokens de xarxa disponibles.

TON és essencialment una interfície intermediària entre la xarxa blockchain i els usuaris que tenen un conjunt d’eines per desenvolupar aplicacions TON OS, inclosos els compiladors Solidity i C ++, bases de dades i SDK. La interfície d’usuari està representada pel TON Surf OS, que és en part similar a la interfície Linux i inclou un navegador segur, cartera i aplicacions de xat. Com que el codi TON està obert, els membres de la comunitat poden participar activament en la refinació i millora dels seus components.

Com es pot comprar TON GRATU /T / vendre TON GRATU .T?

Per tant, és possible comprar d’alguna manera TON Crystal? Avui sí, tot i que el llistat d’una moneda d’aquest tipus, tècnicament complexa i distribuïda d’una manera tan inusual, no era una tasca fàcil. La plataforma SIGEN.pro va ser de les primeres del món a afrontar aquest repte. El SIGEN.pro és un gran entusiasta del projecte Free TON. Les idees darrere del nou TON ressonen amb la filosofia de SIGEN.pro, buscant arribar al públic de tot el planeta. La plataforma ens permet concloure transaccions amb l’ús de totes les monedes fiduciàries del món i, sobretot, no es cobra cap comissió per aquestes transaccions (0% de comissió per a totes les transaccions, entrada i sortida, excepte les comissions cobrades per la criptografia xarxes). La plataforma també ofereix atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

L’ecosistema SIGEN.pro inclou quatre components principals: un intercanvi de criptomonedes, un intercanvi automatitzat amb pocs clics, un cryptowallet multidivisa i una plataforma peer-to-peer on els participants poden negociar una taxa favorable i comprar o vendre criptomonedes per a qualsevol moneda fiduciària. A SIGEN.pro, els usuaris poden guanyar diners amb les fluctuacions del tipus de canvi, acumular criptomonedes i canviar-los per diners fiduciaris o altres criptomonedes ràpidament i sense intermediaris. Tot és absolutament segur, permetent la retirada automàtica i, com dèiem, sense comissions.

Cartera SIGEN.pro

Després de registrar-vos a SIGEN.pro, obtindreu la vostra pròpia cartera de criptografia multidivisa gratuïta i segura per a cadascuna de les criptomonedes admeses. La cartera facilita tant afegir monedes a la plataforma com moure-les a altres adreces, incloses les exteriors. També és destacable que SIGEN.pro utilitza una política de “cartera calenta” quan la major part de les monedes dels clients s’emmagatzemen al fred, és a dir, a les carteres que no estan connectades a Internet. Només les petites quantitats que s’utilitzen per a les operacions de retirada s’emmagatzemen en carteres calentes.

SIGEN.pro

Una cartera SIGEN.pro per a TON Crystal

Abans de començar a utilitzar la cartera, heu de generar la vostra pròpia adreça única, que després s’assignarà al client per sempre. Després d’això, és possible afegir TON Crystal. Per motius de seguretat, les monedes només es poden retirar després d’haver passat l’autenticació de dos factors. El KYC no s’aplica perquè la plataforma no funciona directament amb comptes fiat.

Aplicació mòbil SIGEN.pro

L’aplicació mòbil SIGEN.pro està disponible per a tots dos Android i iOS i es pot descarregar en pocs segons. La interfície és fàcil d’utilitzar i intuïtiva, cosa que us permet comprar i vendre de forma ràpida, segura i rendible продать TON Crystal, independentment de la vostra ubicació. L’aplicació mòbil admet la funcionalitat completa de SIGEN.pro, amb totes les configuracions i notificacions excepte l’intercanvi automàtic.

  • SIGEN.pro
  • SIGEN.pro
  • SIGEN.pro

SIGEN.pro Exchange

El plataforma d’intercanvi és un lloc per operar en criptomonedes. La interfície de treball de l’intercanvi és modular: podeu personalitzar la programació, triar mostrar només els parells que us interessin i rebre informació estadística sobre ells. La interfície comercial de SIGEN.pro és clara i convenient; inclou gràfics TradingView i un xat en directe.

SIGEN.pro

Interfície d’intercanvi criptogràfic: compra TON, venda TON

Liquiditat gratuïta TON a SIGEN.pro: compres i vendes de comandes

Com podeu veure a les captures de pantalla, en el moment d’escriure l’article, les comandes de compra de TON sumaven 4,2 BTC (~ 67.800 $) i les comandes de venda de TON van arribar als 83.173 TON (~ 84.000 $). El volum total de negociació de la borsa durant un mes va ascendir a gairebé 176.700 TONES.

Intercanvi automatitzat SIGEN

SIGEN.pro-Intercanvi automatitzat permet intercanviar de manera ràpida i segura la moneda digital en mode automàtic al tipus de canvi actual, que s’estableix en el moment de la darrera confirmació de transacció necessària. A causa de les fluctuacions del tipus de canvi, finalment podeu obtenir una quantitat lleugerament diferent: una més gran o cada vegada més petita.

Ton Cristall

L’intercanvi automàtic us permet comprar o vendre Ton Crystal automàticament amb uns quants clics

Plataforma SIGEN p2p

SIGEN.pro plataforma p2p està dissenyat per ser el més clar i senzill possible per al comerç de l’usuari. Es tracta d’un comerç sense intermediaris, totalment transparent, on les transaccions es duen a terme directament entre els participants i la seguretat la garanteix la pròpia plataforma. Aquí podeu crear ofertes de compra o venda segons els vostres propis termes i després esperar que siguin acceptades per un altre usuari. També és possible triar qualsevol de les ofertes ja creades. El temps mitjà necessari per fer un acord és de 15 minuts.

El sistema ESCROW congela les monedes d’una transacció d’igual a igual al compte del venedor: així funcionen les plataformes comercials més grans del món, com AliExpress. Això garanteix la seguretat de la transacció: les monedes només s’envien al comprador quan el venedor ha confirmat el pagament. Per millorar la seguretat de la confirmació del pagament, la plataforma utilitza autenticació de dos factors per correu, Google Authenticator (GA) o una taula de codis.

SIGEN

Com podeu veure a les captures de pantalla, en el moment d’escriure l’article, les ofertes de compra de TON a la plataforma p2p sumaven 578.400 TON (~ 584.184 dòlars), mentre que les ofertes de venda de TON van assolir els 3.699 TON (~ 3.736 dòlars). El volum total de negociació setmanal de p2p va ascendir a 42.961 TONES (~ 43.390 dòlars).

L’aplicació P2P de SIGEN.pro permet comprar TON o vendre TON en efectiu, transferència bancària, diners electrònics, etc..

Tota la correspondència al xat de transaccions P2P es registra per evitar fraus. Els conflictes els resolen els àrbitres de SIGEN.pro, que analitzen la situació per prendre una decisió justa.

Estadístiques gratuïtes de volum de negociació de TON

Les estadístiques de TON Crystal a SIGEN.pro avui són les següents:

  • 204 persones tenien TON als seus comptes;
  • Es compraven o venien 123 persones a la borsa;
  • 92 persones van utilitzar la plataforma p2p per comprar o vendre;
  • 187 compradors i venedors únics van participar a la borsa i al p2p

Aquestes estadístiques es resumeixen tres setmanes des del començament de la negociació. Les xifres són petites, però el creixement és evident. Convidem a tothom a unir-se a la compra / venda de fitxes del llegendari projecte.

Tingueu en compte també que la plataforma comercial SIGEN.pro llança el seu propi portal de mitjans a https://media.sigen.pro. Es tracta d’un recurs mediàtic de ple dret que aviat començarà a publicar articles, ressenyes, notícies i altres materials interessants dedicats a les criptomonedes..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me