Set dades interessants sobre la criptomoneda

criptomoneda

Si no coneixeu la criptomoneda, no us preocupeu, perquè el concepte de compra o venda de béns i serveis mitjançant aquest mètode de pagament és més senzill del que es pensa. La criptomoneda és un sistema de monedes o tokens que intercanvieu a canvi d’aquest bé o servei. En aquests dies de robatori virtual i fins i tot de robatori d’identitat, l’ús de bitcoins i altres criptomonedes és, amb diferència, una de les maneres més segures de comprar i vendre. Aprendre a comprar bitcoins i altres monedes només requereix una mica de coneixement. A continuació es mostren algunes coses importants que cal recordar abans de començar.

1. El nombre de criptomonedes us pot sorprendre

Avui en dia hi ha més de 6700 tipus de criptomonedes negociades públicament i inclouen alguna cosa més que les monedes conegudes com bitcoin, Ethereum, Tether i Chainlink. Millor encara, sembla que apareixen més criptomonedes tot el temps, que contribueixen als més de 370.000 milions de dòlars en patrimoni que comparteixen ara. I si el bitcoin és l’única criptomoneda que coneixeu, hi ha una bona raó: d’aquests 370.000 milions de dòlars, aproximadament 210.000 milions pertanyen al bitcoin.

2. Les criptomonedes no sempre són la millor manera d’invertir

Font: cryptopress.news

A l’hora d’utilitzar les criptomonedes com a eina d’inversió, hi ha avantatges i desavantatges. Tot i que les criptomonedes tendeixen a augmentar el seu valor, algú altre hauria de pagar més del que vau pagar per la moneda perquè pugueu obtenir un retorn de la vostra inversió. També cal recordar que, igual que passa amb les monedes reals, les criptomonedes no generen cap flux de caixa. S’especula que el valor de les criptomonedes augmentarà en el futur, però això és precisament una especulació, de manera que invertir amb criptomonedes s’hauria de fer amb precaució..


3. La compra de criptomonedes es fa de manera diferent que altres monedes

Font: quoteinspector.com

Si vols aprendre com comprar Bitcoin i altres criptomonedes, les regles són una mica diferents de les de la moneda normal. Com a norma general, heu de comprar criptocurrency amb dòlars nord-americans o bé amb una altra criptomoneda, com bitcoin o Ethereum. Creeu un compte en línia i rebeu una “cartera” en la qual transferiu diners reals per comprar la vostra criptomoneda. Llocs web com Coinbase faciliten la realització d’aquestes transaccions i realment és molt menys complicat del que sembla.

4. Protegir-se és important

Igual que amb qualsevol transacció financera, comprar criptocurrency en una ICO pot ser complicat o fins i tot perillós, tot i que aquesta última sol ser una preocupació menor, ja que aquestes empreses solen ser molt fiables. Tot i això, abans de comprar la vostra moneda criptogràfica, consulteu el fulletó de l’empresa. Esbrineu qui és el propietari de l’empresa, si teniu una participació de l’empresa o només moneda o fitxes i si la moneda ja està desenvolupada. Pot ser que l’empresa estigui en les primeres etapes i que només busqui diners per desenvolupar la moneda. Aquestes són algunes coses que heu de saber abans de comprar la vostra moneda criptogràfica.

5. No cal preocupar-se per la legalitat de les criptomonedes

Font: CoinDesk

Les criptomonedes també són legals als Estats Units i a molts altres països. La seva legalitat varia d’un país a l’altre; per exemple, estan essencialment prohibits a la Xina. Tot i això, atès que les normes que regulen aquestes criptomonedes poden variar lleugerament d’un lloc a un altre, és una bona idea familiaritzar-se amb les normes i les lleis del seu propi país. I, com sempre, aneu a l’aguait de les persones que busquen inversors. Utilitzar el sentit comú i investigar les regles on es viu són les millors eines per fer-ho.

6. Hi ha tones de motius per a la seva popularitat

Si encara us dubteu sobre la compra de criptomonedes, tingueu en compte alguns dels motius pels quals són tan populars en aquests dies. En primer lloc, no hi ha cap banc central que gestioni l’oferta monetària; per tant, s’espera que la moneda creixi en valor. A continuació, la tecnologia utilitzada en la gestió de la criptomoneda s’anomena blockchain i fa que cada transacció sigui més segura que els sistemes de pagament estàndard. Hi ha altres avantatges, però aquests dos semblen ser importants per a moltes persones que utilitzen aquesta forma de pagament.

7. És fàcil obtenir la informació que necessiteu per continuar

Tant si voleu aprendre a comprar bitcoins com qualsevol de les altres criptomonedes disponibles, podeu començar en molts llocs. Dit d’una altra manera, hi ha un munt de recursos disponibles un cop estigueu a punt per comprar la vostra moneda criptogràfica i inclouen llocs com Coinbase, Robinhood, Coinmama, Square Cash i molts altres. De fet, a causa de l’enorme popularitat de les criptomonedes com el bitcoin i l’Ethereum, podeu començar a comprar les vostres monedes de diverses maneres. Tot el que heu de fer és investigar-ho en línia per saber què heu de fer primer.

Imatge destacada: quoteinspector.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me