Revisió de CryptoFacilities

Cryptos

informació addicional

 • Creador: 0; Assumidor: tan baix com.0008 Comissions de negociació
 • Futurs, comerç de marges de marge puntual
 • [email protected] Correu electrònic

Mercat objectiu

 • Global

Dipòsit

 • Només Crypto

Monedes

 • Només Crypto

Apalancament


 • Fins a 50: 1

Pros

 • L’única plataforma de negociació de futurs bitcoin aprovada per la FCA, amb dipòsits assegurats.
 • Tarifes baixes
 • Comerç de derivats de Ripple, Ethereum i Bitcoin fins a 50: 1.

Contres

 • El volum encara no està disponible per a operacions serioses.
 • KYC participa molt més que les plataformes alternatives només de criptografia.

Plataforma de negociació de futurs Bitcoin i Ripple Futurs

Cryptofacilities és una borsa de derivats regulada per FCA que opera al Regne Unit. Tot l’intercanvi funciona a Ripple i Bitcoin, tant en termes de dipòsits admissibles com de garanties comercials. Ara hi ha sis instruments diferents, un futur bitcoins-usd, un futur ethereum-usd, un turbo bitcoin-usd que ofereix un apalancament de 50X, un futur ripple-usd, un futur ripple-bitcoin i, finalment, un contracte litecoin. Hi ha diverses durades contractuals dins de cadascun d’aquests tipus d’instruments.

Cryptofacilities té tarifes baixes i és una de les poques plataformes de negociació de futurs bitcoin. Cryptofacilities s’ha vinculat recentment amb Akuna Capital per proporcionar la liquiditat necessària per a la liquidació del contracte.

Començant

L’obertura d’un compte amb criptofacilitats és un microcosmos de l’estira i arronsa més gran entre la criptografia i les finances tradicionals. Tot el comerç està garantit en Bitcoin o Ripple, de manera que teòricament s’hauria de fer un registre i dipòsit instantanis a BitMEX; a l’altra banda, teniu l’autorització de cryptofacilities per proporcionar serveis i productes regulats sota els auspicis de l’autoritat de conducta financera del Regne Unit..

La FCA requereix uns estàndards mínims entre els venedors autoritzats per protegir els consumidors, i molts trobaran comoditat en aquestes proteccions. Altres estaran totalment desactivats pels requisits de KYC; a aquest darrer grup us recomanem bitMEX. Independentment de la vostra inclinació, les criptofacilitats, gràcies al seu estat normatiu i precaucions de seguretat, han assegurat una assegurança pel valor en dòlars de tot el bitcoí que es guarda a les seves carteres..

Futurs de criptomonedes a Cryptofacilities

Cryptofacilities limita els contractes de futurs a quatre tipus de contractes diferents, que es detallen a continuació. Cal destacar especialment la taula de tarifes, que és la més baixa del mercat. També és notable la manca de comissions de finançament o tipus de permuta. Així que sí, heu de passar per un KYC, però a l’altre extrem del túnel hi ha la plataforma de criptofutures amb un preu més competitiu del mercat..

F-XBT: USDT-XBT: USD (turbo) F-XRP: USDF-XRP: XBT
Mida del contracte 1 BTC 1 BTC 10.000 XRP 10.000 XRP
Apalancament llarg 5: 1 49: 1 7: 1 5: 1
palanquejament curt 7: 1 51: 1 9: 1 5: 1
Tarifes del fabricant 0 0 0 0
Comissions per a Taker .0008 .0008 8 .00012
Venciments 1,2W; 1,2,3Q 1,2W 1,2W; 1,2,3Q 1,2W; 1,2,3Q

Les tarifes es fixen en bitcoin, ethereum o Ripple, segons el vostre contracte. Les liquidacions finalitzades, liquidades o finals es tracten com a transaccions.

Com intercanviar derivats de futurs de Bitcoin amb criptofacilitats

Els quatre Futures oferts s’executen a la part superior mitjana de la pantalla i un clic obre un llistat dels instruments, ordenats per la data de liquidació més propera, il·lustrats en dies sota el sobrenom DTM..

Tingueu en compte el percentatge de prima, que és simplement el cost del preu de futurs sobre el preu spot anualitzat a un any en funció dels dies restants fins a la liquidació. En anglès senzill, si l’instrument XBT: USD cotitza a una prima negativa, significa que el mercat, almenys expressat per criptofacilitats, espera que el preu spot del bitcoin caigui.

Després de seleccionar un instrument, es poden fer comandes de límit i de mercat des del full d’informació següent.

Les comandes del mercat no s’ompliran més del 10% del preu mitjà actual i, per tant, els comerciants poden experimentar ompliments parcials. Els usuaris poden configurar instruccions de stop loss en l’execució o en un futur.

Les comandes de stop loss tenen dos components: el preu stop i el preu límit. El preu de parada activa la vostra comanda, mentre que el preu límit és el pitjor preu en què es pot liquidar la vostra posició. Això es requereix, ja que la profunditat del llibre de comandes pot tenir una gran bretxa entre els preus en determinats moments, i això evita la liquidació artificialment deprimida.

Requisit de marge de les criptofacilitats

Els usuaris es configuren amb comptes de caixa en bitcoins o en ondulació, i cal fer transferències internes a cada instrument en particular per operar. Cada instrument funciona de forma tancada. El fet de no mantenir el marge en un instrument no afectarà cap altre, ni tampoc el compte de caixa, però l’usuari és responsable de garantir els requisits de marge de cada compte d’instrument en particular. Vegeu a continuació els requisits de marge.

XBT: USD Futures XRP: XBT Futures
Marge Llarg Curt Protecció Llarg Curt Protecció
Obligatori .2 .1429 16,7% .0204 .0196 2%
Manteniment .15 .1071 12,5% .0179 .0172 1,75%
Liquidació .09 .0643 7,5% .0153 .0147 1,5%
Extinció .06 .0429 5% .0051 .0049 .5%

XRP: USD FutureXRP: XBT Futures
Marge Llarg Curt Protecció Llarg Curt Protecció
Requisit 1.429 1.111 12,5% .03 .03 20%
Manteniment 1.027 883 9,4% .0224 .0224 15%
Liquidació 643 500 5,6% .0135 .0135 9%
Extinció 429 333 3,8% .009 .009 6%

El percentatge de protecció mostra el canvi de preu, oposat a la vostra posició, que provocaria la pèrdua total de la inversió, ignorant el fet que la posició es liquidaria abans d’aquest esdeveniment..

Podria estar millor en un altre lloc si:

Necessiteu volums seriosos.

Cryptofacilities ha desenvolupat un bon producte, però encara no han atret la massa crítica necessària per a una sòlida experiència comercial. En aquest moment trobem poques raons per recomanar les criptofacilitats BitMex, que s’ha consolidat com l’intercanvi de volum de cripto-derivats líder.

Linia inferior

CryptoFacilities és una de les poques plataformes de derivats de criptomonedes del mercat i l’única regulada al Regne Unit. Tot i permetre l’assegurança de fons, això vol dir que els usuaris han de passar per un procés KYC real, una mica molest tenint en compte que la plataforma només accepta criptografia. Tanmateix, ens imaginaríem que molts usuaris preferiran la regulació FCA juntament amb el KYC davant l’absència d’ambdós.

Un cop completat KYC, els usuaris tindran accés a una de les principals plataformes del mercat, amb les tarifes més baixes i la major varietat de dates de venciment. I per a aquest important Ripple holding, el derivat-trading, ha de tenir un nínxol d’operació amb llicència al Regne Unit, acabeu de trobar la Meca.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me