Revisió de Cointree

Cryptos

informació addicional

Mercat objectiu

  • Austràlia

Dipòsit

  • Efectiu, POLi

Monedes

  • AUD

Pros


  • Els dòlars australians es van convertir instantàniament en bitcoin en el moment que arriba a CoinTree
  • La integració amb Shapeshift permet operar amb dotzenes d’altcoins sense comissions addicionals
  • Interfície realment agradable i neta

Contres

  • Un 3% de tarifa una mica elevada, tot i que inclou tot: costos de transferència bancària i tot.

Cointree és una corredoria de bitcoins australiana que s’obre camí oferint una experiència d’usuari excel·lent. El seu procés de verificació triga cinc minuts, sempre que tingueu a mà una identificació. El disseny és excel·lent, cosa que fa que la compra i venda sigui intuïtiva fins i tot per als clients més novells. Després de triar el vostre mètode de dipòsit, Cointree simplement converteix el vostre efectiu en bitcoins quan arriba als seus comptes i els enganxa a la vostra cartera de bitcoins de Cointree. A partir d’aquí, podeu pagar factures amb bitcoin, canviar-lo a altcoins o transferir-lo a la vostra cartera segura.     

Per a compres més grans, CoinTree probablement no sigui la millor opció. La comissió del 3% està molt per sobre dels preus de qualsevol intercanvi de líquids, tot i que si esteu atrapats a utilitzar mercats audbtc, això és bo.

Obertura d’un compte

La verificació del compte mai no és un exercici divertit. Tanmateix, s’ha de felicitar a Cointree per haver deixat que l’empresa de verificació en línia Green ID ho gestioni en nom seu. Massa sovint veiem que els intercanvis intenten gestionar internament KYC i no aconsegueixen proporcionar una experiència oportuna i fàcil d’utilitzar. L’identificació verda està perfectament integrada i la verificació en línia se sol ordenar en uns 5 minuts.

Un cop verificat, hi ha disponibles les opcions següents per finançar el vostre compte.

Temps de processament de compra FeeMax
Efectiu a la sucursal local Gratuït 5.000 dòlars 1-2 dies
POLi Gratuït 1.000 dòlars Instantània
Banca per Internet Gratuït 1.000 dòlars 1-2 dies

Tingueu en compte que Cointree permet compres de fins a 20 dòlars. Els clients estan limitats a un total de 10.000 dòlars en compres per dia.

Plataforma Cointree

Cointree és una bella corredoria. És fàcil i divertit d’utilitzar independentment del vostre nivell d’experiència.  

Si feu clic a la icona +/-, us dirigirà a la butlleta de compra, que us proporcionarà els detalls de totes les opcions de dipòsit. Tingueu en compte que la vostra compra de Bitcoin es va calcular des del moment en què l’efectiu arriba al compte de CoinTree; la taxa que es mostra quan seleccioneu l’import del dipòsit és una estimació i no està bloquejada.

Cointree obté la millor tarifa que poden trobar i afegeix una quota del 3%. Tingueu en compte que aquesta tarifa cobreix tots els costos, inclosa la transferència del dipòsit. Un cop finalitzada la transacció, el bitcoin es transfereix a la cartera de Cointree. Recomanaríem la transferència de bitcoins que voleu mantenir a la vostra cartera personal. Tot i això, hi ha algunes coses interessants que es poden fer directament des de Cointree.

En primer lloc, Cointree va integrar un widget Shapeshift que permet la conversió del vostre bitcoins en una sèrie d’alts diferents. Cointree no cobra cap taxa addicional per aquest servei. Si decidiu comprar altcoins, tingueu en compte que haureu de configurar una cartera altcoin externa. Recomanem Coinomi per a aquest propòsit.

Si voleu, també podeu pagar qualsevol factura australiana comuna en bitcoin. Això pot agradar a tots els bitcoins que viuen fora de la xarxa bancària; si això us descriu, és possible que estigueu interessat en obrir el vostre compte de CoinTree i transferir alguns bitcoins per al pagament de factures..

Pot ser millor en un altre lloc si:

Esteu buscant comprar una quantitat substancial de bitcoins.

Cointree és extremadament fàcil d’utilitzar i s’orienta als nous compradors de bitcoins en lloc dels veterans del mercat. Aquesta facilitat d’ús té un preu: 3%, de fet, una suma elevada. És probable que els operadors més actius prefereixin alternatives, potser per a la conversió inicial d’AUD a Bitcoin, definitivament per a la negociació diària.  

Linia inferior

Busqueu una manera fàcil i còmoda d’intercanviar els vostres dòlars australians a Bitcoin? CoinTree és una solució molt senzilla, tot i que molts s’apagaran per la taxa del 3%. En termes de simplicitat, simplement transfereix el vostre AUD a CoinTree i, quan arribi, se us acreditarà instantàniament la quantitat adequada de bitcoins.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me