Revisió de CoinSpot

Cryptos

informació addicional

 • .25% d’intercanvi, 1% d’intermediació Comissions de negociació
 • [email protected] Correu electrònic

Mercat objectiu

 • Austràlia

Dipòsit

 • Efectiu, BPay, POLi

Monedes

 • AUD

Pros


 • Un munt de mercats de criptografia / AUD
 • Les comissions d’intermediació de l’1% no són dolentes, sobretot en creus obscures

Contres

 • El volum d’intercanvi és massa baix per utilitzar-lo
 • Exchange només ofereix 5 creus contra AUD; segueix amb la corredoria
 • De vegades, els preus d’intermediació poden augmentar

Coinspot és un intercanvi criptogràfic destinat al mercat australià. El servei d’intermediació que ofereix inclou 100 monedes diferents, cadascun dels quals es pot comprar amb dòlars australians a preus OK. També hi ha sis mercats de canvi disponibles, tot i que la liquiditat els fa inutilitzables en la seva major part. La plataforma té un bon aspecte i el seu servei de corretatge AUD / alt no és massa més car del que es pot obtenir en altres llocs del mercat, cosa que fa que Coinspot sigui un producte raonable per a la comunitat altcoin australiana. Si sou sensible als preus o teniu en compte una compra costosa, us recomanem que compreu bitcoins en una bossa com btcmarkets i, a continuació, utilitzeu un dels nombrosos intercanvis altcoin internacionals, que són molt més econòmics..

Obertura d’un compte

Per dipositar o retirar AUD, heu de proporcionar:

 • Una còpia de la part frontal i posterior del carnet de conduir O del passaport australià O de la targeta acreditativa d’edat O del certificat de naixement
 • Prova de residència, com ara factura de serveis públics o de telèfon, O avís de tarifes o extracte bancari
 • Una foto d’alta qualitat amb un missatge escrit que afirma: “Jo, [nom] envio aquesta foto per sol·licitar un compte de Coinspot per canviar moneda digital i el meu codi és xxx”, i després signo.

Un cop s’hagin enviat aquests documents, Coinspot us revisarà i us trucarà directament per garantir la vostra identitat.

Un cop verificats, aquests són els límits de dipòsit per tipus de pagament:

Tipus de pagament Límit de dipòsit de 24 hores
POLi Augmenta fins a 10.000 dòlars set dies després dels primers dipòsits de 2.000 dòlars
BPAY 10.000 dòlars
Dipòsit en efectiu 8.000 dòlars

No hi ha límits per a les retirades, però si us plau feu una transacció molt gran a Coinspot.

Seguretat

Primer de tot: no s’ha piratejat mai Coinspot i ofereixen autenticació de dos factors per protegir la vostra cartera. Tanmateix, l’intercanvi ofereix un TON de monedes a la venda i hi ha una cartera integrada per a totes elles. I no fos cas que penseu que simplement van integrar totes les monedes a la cartera Coinomi, per exemple, per facilitar-ne la sobrecàrrega operativa, no ho van fer. Moltes monedes no són compatibles amb Coinomi ni Jaxx, i moltes no són ERC 20, el que significa que assegurar-les totes és una empresa ambiciosa..

Recomanem transferir la vostra moneda a una cartera de tercers després de comprar-la.

La plataforma Coinspot

Coinspot està molt ben dissenyat, tant en termes d’estètica com d’experiència d’usuari. El tauler proporciona una instantània dels vostres fons tant en AUD com en cada cartera de criptografia en particular, i proporciona accés ràpid a la criptografia en moviment més popular i més ràpida.

Un clic a qualsevol d’aquestes categories de criptografia us portarà a la interfície del corredor Coinspot. Coinspot cobra una comissió de l’1% per gestionar aquestes comandes d’intermediació, però els preus al comptat que es cotitzen solen estar al voltant del preu del mercat en dòlars americans..

La nostra comprovació puntual fins i tot d’algunes de les altes més fosques va mostrar tot en taxes aproximades de l’1%. Vegeu a continuació, la diferència entre la comanda de compra i venda, el punt mitjà és lleugerament superior a l’1%.

Simplement no hi ha cap alternativa superior per comprar i vendre amb AUD cap dels més de 100 criptos que ofereix Coinspot. I si voleu intercanviar entre criptos, aquesta opció també està disponible i hi ha una tarifa de l’1% al voltant del preu que podeu esperar de Changelly o Shapeshift..

Tot i això, Coinspot ofereix mercats d’intercanvi a btc, eth, ltc, doge, neo i powr. Els mercats de canvi ofereixen una taxa de negociació inferior al 25%, però la liquiditat és un problema i, per tant, pot ser més difícil omplir els vostres negocis..

Com podeu veure més amunt, hi ha una àmplia diferència entre les comandes de compra i venda. Els comerciants hauran de pagar una bona prima per qualsevol comanda substancial.

Hi ha una “opció de comanda fixa que us ajuda a garantir que la vostra comanda de mercat no s’ompli a preus molt fora de la tarifa mitjana del mercat.

Simplement configureu el percentatge que esteu disposat a comprar o vendre per sobre i per sota del tipus mitjà de mercat i Coinspot coincidirà amb la vostra comanda tal com ve.

Tarifes

Tarifa de servei
Dipòsits de POLi Sense comissions
BPay 0,9%
Dipòsits en efectiu 2%
Compra i venda instantània 1%
Comandes de mercat 0,25%

Mòbil

Coinspot encara no té cap aplicació mòbil, però la plataforma ha estat dissenyada per funcionar molt bé al vostre dispositiu mòbil.

Linia inferior

Coinspot és una corredoria d’altcoin decent al mercat australià. No recomanaríem fer servir el bescanvi que pateix d’una manca de liquiditat gairebé completa, però la seva comissió d’intermediació de l’1% està bé, tot i que els preus poden arribar a ser una mica elevats. Això potser s’hauria d’esperar tenint en compte els seus mercats d’AUD contra desenes de criptografies. Per descomptat, podeu obtenir un preu global millor si canvieu el comerç a través de btcmarkets i després el transfereu a Binance per al vostre comerç altcoin, o simplement canvieu el vostre AUD a USD i escolliu els millors intercanvis, però el que guanyeu en preus, perdre per comoditat.

Veiem això com un excel·lent intercanvi inicial per a la comunitat australiana de bitcoins, tot i que els comerciants més seriosos preferiran, sens dubte, intercanvis mundials més líquids per a la negociació diària. Com sempre, us recomanem que obtingueu carteres alternatives per mantenir les vostres compres criptogràfiques.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me