Revisió de Coinfloor

Cryptos

informació addicional

  • Creador: 0,1-0,15%; Assumidor: 0,3-0,38% Comissions de negociació
  • [email protected] Correu electrònic

Mercat objectiu

  • Regne Unit

Dipòsit

  • Transferència bancària

Monedes

  • GBP

Pros


  • Canvi principal només en GBP del mercat
  • El servei de corretatge permet transferències bancàries nacionals
  • L’auditoria mensual de solvència mostra una estratègia de reserva del 100%

Contres

  • Encara heu de pagar taxes de transferència i conversió internacionals per utilitzar l’intercanvi.
  • Mòbil brossa

Resum

El comerç de bitcoins en GBP és problemàtic. A causa de l’enfocament dels bancs britànics respecte al bitcoin, el comerç nacional ha pres la forma d’un mercat peer to peer on els compradors i venedors estan connectats entre ells directament o mitjançant una interfície en línia o es veuen obligats a tractar amb corredors que ells mateixos negocien en grans intercanvis internacionals.

Coinfloor ofereix l’intercanvi GBP més líquid del mercat, així com una plataforma que connecta els usuaris finals amb corredors professionals de bitcoins, que realitzen operacions a la borsa Coinfloor en nom d’un client. Els comerciants del Regne Unit poden negociar directament a la borsa de Coinfloor, on gaudiran de la liquiditat inigualable BTC / GBP i de comissions comercials molt atractives. Com a alternativa, els usuaris poden negociar a través de la xarxa de corredors de Coinfloor, que transmeten les operacions en nom dels seus clients a l’intercanvi, de pagament. Tot i que això estalvia als usuaris la molèstia de transferir diners a l’estranger i les taxes de pagament i dipòsits associats, hi ha una prima elevada (actualment al voltant del 6%) que cobren els intermediaris pel servei.

Seguretat Coinfloor

Coinfloor manté el 100% del bitcoin del client a l’emmagatzematge frigorífic multisignatura. Les claus privades es distribueixen a diverses botigues de subterrànies i cap individu té accés a totes les claus privades. Una cartera calenta propietat de Coinfloor que només conté monedes de la companyia permet retirar instantàniament fins a dos bitcoins. Qualsevol sol·licitud de retirada superior a aquest nivell es processa massivament amb la resta de sol·licituds de retirada tres vegades al dia.

Es demana a tots els comerciants que configurin l’autenticació de dos factors o el seu Yubikey immediatament després de registrar-se.

Gravitas

Coinfloor és el primer intercanvi registrat amb ingressos i duanes de HM al Regne Unit, amb oficines situades al districte bancari de Londres. L’equip executiu és relativament conegut a la indústria, inclòs el director d’oficines Obi Nwosu, que ha dirigit una exitosa empresa de consultoria tecnològica durant 20 anys, i el conseller delegat Mike Lamb, un antic corredor de bitcoins que es creia que havia gestionat el 10% del mercat del Regne Unit. liquiditat bitcoin.

Tot i que no s’audita de forma independent, Coinfloor emet informes mensuals de solvència, que mostren l’import total dels fons dels clients en dipòsit a Coinfloor. La propietat es demostra criptogràficament fent una transacció amb totes les monedes en poder, que es mostra a la cadena de blocs.

Obriu un compte de Coinfloor

El procés d’obertura de comptes de Coinfloor és relativament estàndard per al mercat. S’esforcen per verificar els documents dins de les 24 hores posteriors al lliurament.

Compte individual Compte corporatiu
Confirmació d’identitat Passaport o permís de conduir del Regne Unit vàlid. Còpies frontals i posteriors a tot color, no superen els 4 MB. Mateix
Confirmació de la residència Declaració bancària o factura de serveis públics de no més de 90 dies d’antiguitat o llicència vàlida del Regne Unit / UE que mostri l’adreça actual Mateix
Requisits corporatius N / A Certificat d’incorporació, document on s’indiquen els administradors i propietaris efectius (és a dir, accionistes del 20% o més), passaport dels propietaris efectius i comprovant de domicili

Tingueu en compte que no es pot enviar el mateix document com a prova d’identitat i de residència. No obstant això, els usuaris poden presentar una foto de passaport per a la confirmació de la identitat i un permís de conduir amb l’adreça actual per acreditar la seva residència.

El producte Coinfloor

El lloc web és senzill i fàcil de visualitzar. Els usuaris es dirigeixen després de l’inici de sessió a una pàgina de tauler, que mostra els saldos del compte, l’activitat recent del compte i, per als comerciants avançats, les claus d’accés per a l’API Coinfloor. Hi ha pestanyes addicionals per dipositar i retirar, així com una secció de transaccions que desglossa tot l’historial de transaccions d’un client..

Coinfloor té dos productes comercials diferents: un mercat d’intercanvi i un intermediari.

The Coinfloor Exchange

Quan es tracta de negociació BTC / GBP, el nom del joc és la liquiditat, i coinfloor destaca en aquest sentit. L’intercanvi coinfloor serveix de mercat per als corredors de bitcoins més grans del Regne Unit, cosa que significa que els comerciants minoristes poden recuperar els llibres de comandes profunds i els spreads fins.

La interfície d’intercanvi és senzilla i intuïtiva, amb el full comercial limitat al límit i les comandes del mercat. L’historial d’ofertes / sol·licituds es presenta sota un gràfic de profunditat del mercat i les ordres obertes d’un comerciant i les operacions recents es mostren just a sota del full comercial.

El mercat de Coinfloor

El 2 de juliol de 2015, Coinfloor va anunciar el llançament de Coinfloor Market, “el primer mercat de bitcoins de peer to peer”. El mercat està format per 21 dels corredors de bitcoins més grans centrada al Regne Unit que van signar una promesa, etiquetada amb l’Acord del corredor de Bitcoin, per “fer el mercat segur” perquè la gent pugui comprar bitcoin. Amb potser una mica d’impuls de Coinfloor, s’ha establert el paral·lelisme amb l’acord de Buttonwood que va marcar el llançament de la Borsa de Nova York.

En navegar a la pestanya Mercat, es mostra una sèrie de preus que ofereixen els diferents corredors de bitcoins als clients. Si un client opta per comprar bitcoins, se li demana que enviï diners al compte bancari local del britànic corresponent. A continuació, Coinfloor manté el bitcoin en dipòsit fins que els diners arribin al compte del corredor.

En termes generals, sembla que els corredors afegeixen una prima aproximada del 6% a les comandes, que esperem que disminueixi a mesura que augmenti la participació dels corredors. Per a comandes relativament petites, la comoditat i rapidesa de l’opció d’intermediari combinada amb la transferència bancària i l’estalvi de quotes de dipòsit, podrien convertir-la en una opció atractiva per als comerciants minoristes ocasionals. No obstant això, per a comandes més grans, no hi ha cap raó per no utilitzar l’intercanvi en si mateix.

Coinfloor IOS i Android

Coinfloor no té cap aplicació per a iOS ni Android, i el lloc web no és apte per a mòbils. És possible apretar el camí cap a un comerç al lloc web, però serà una experiència incòmoda. Un desenvolupador de tercers va crear CoinFloor Connect per a Android, que permet als usuaris integrar l’API de Coinfloor i operar en un entorn optimitzat per a mòbils. Mark Lamb, CEO de Coinfloor, ha deixat ressenyes positives sobre l’aplicació, de manera que, tot i que Coinfloor no l’ha desenvolupat directament, l’aplicació gaudeix almenys d’un suport tàcit.

Comissions d’intercanvi de Coinfloor

Coinfloor té una estructura de tarifes molt competitiva per a fabricants / compradors. Les comissions per a fabricants s’apliquen a operacions en què s’afegeix liquiditat a la cartera de comandes, mentre que s’apliquen comissions per a cobradors quan s’elimina la liquiditat dels llibres..

Comissions de negociació

Volum final de 30 dies (en GBP)
<4.500 0,15% 0,38%
<20.000 0,12% 0,36%
<50.000 0,10% 0,34%
<100.000 0,06% 0,32%
>100.000 0,00% 0,30%

Comissions de dipòsit i retirada

La col·laboració bancària de Coinfloor és amb un banc estonià, cosa que significa que els comerciants poden rebre una comissió bancària del seu banc sortint, a més dels càrrecs que es detallen a continuació.

Comissió de dipòsit Dipòsit mínim Comissió de retirada Retirada mínima
GBP 5,00 GBP 1.000 lliures esterlines 10 lliures esterlines 15 lliures esterlines
USD 10 dòlars 1.000 lliures esterlines 15 dòlars 20 dòlars
PLN Gratuït 1.000 PLN 1,00 PLN 5,00 PLN

Podria mirar cap a un altre lloc si:

No sou del Regne Unit.

No hi ha cap raó per utilitzar coinfloor si no esteu al Regne Unit: podeu comparar intercanvis de bitcoins i filtrar segons els vostres requisits. Els residents del Regne Unit també haurien de comparar el coinfloor amb la competència. Consulteu els intercanvis de bitcoins del Regne Unit.

Ets un comerciant d’alta freqüència.

Malauradament, Coinfloor encara no ha assolit gaire profunditat de mercat. Si esteu negociant diàriament, o fins i tot només cotitzeu regularment amb sumes grans, és millor anar a una borsa internacional.  Bitfinex és probablement el millor del grup.

API Coinfloor

L’API de Coinfloor permet als clients accedir als seus comptes i fer operacions a partir d’aplicacions o programes de tercers. Per utilitzar l’aplicació Android Coinfloor connect, els usuaris han d’introduir la clau API, que es pot trobar al tauler.

Linia inferior

L’intercanvi Coinfloor proporciona un mercat en GBP i una estructura de quotes comercials molt competitiva. Per als comerciants que vulguin negociar btc / gbp, és coinfloor o coinbase i votem per coinfloor. Pel que fa a l’opció d’intermediació, preveiem que amb el temps les primes cobrades baixaran. Tal com està actualment, les ofertes disponibles són una mica més cares que les de Localbitcoins. Per als compradors ocasionals, és possible que preferiu el model d’intercanvi senzill de Coinfloor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me