Revisat agent registrat del nord-oest

Northwest Registered Agent és un servei de formació LLC establert des de fa més de 20 anys. Es considera un dels agents de LLC més confiables del mercat, amb ressenyes excel·lents d’altres serveis legals i llocs web de comentaris per igual.

Captura de pantalla de northwestregisteredagent.com Pàgina d’inici de Northwestregisteredagent.com: lloc web

A la publicació d’avui veurem exactament què és una LLC i què ofereix específicament l’agent registrat de Northwest als seus clients en relació amb aquests serveis.

Al cap i a la fi, quan es tracta del vostre negoci, voleu assegurar-vos que estigueu protegit contra tot el pes de qualsevol problema legal. Segons l’estat en què visqueu, el sistema legal serà molt diferent.

Aquí teniu tot el que heu de saber.

Què és una LLC?

Dona amb blazer groga que escriu en un tros de paper


Les LLC es van inventar per primera vegada a l’estat de Wyoming el 1979, de manera que romanen bastant noves en les apostes legals, però són una forma important de protecció empresarial. Una LLC significa a societat de responsabilitat limitada.

La inclusió de la paraula “limitat” és clau, ja que significa que la responsabilitat dels membres no és completa. Per tant, per desglossar-ho encara més, això vol dir que si algú emprés accions legals contra aquesta empresa, només ho pot fer de forma limitada, en lloc de tenir ple accés als seus actius personals..

Una LLC actua com una barrera que protegeix aquesta organització (i els que la gestionen) de la completa ruïna financera.

Cada estat té normes i regulacions variables a l’hora de formar una LLC. Per exemple, alguns estats no requereixen un acord operatiu (tot i que encara és aconsellable tenir-ne un, si escau).

Per tant, és important investigar la normativa del vostre estat concret abans de continuar, inclosa la cerca d’un agent registrat a l’estat en què vulgueu establir la LLC.

Per què necessito una LLC??

Tenir molts avantatges en tenir una LLC protegeix la vostra empresa. Aquests són alguns dels principals avantatges:

De responsabilitat limitada

Foto Premium de responsabilitat civil

En primer lloc, la responsabilitat limitada és l’avantatge més gran d’una LLC. Si la vostra empresa no té cap LLC i algú inicia una acció judicial contra vosaltres o si el vostre negoci té dificultats financeres, els vostres béns personals no estan protegits.

Una LLC també pot reduir la responsabilitat en cas d’un empleat per negligència personal. Per tant, cobreix un espectre molt ampli.

Avantatges fiscals

Una calculadora al gràfic financer, financera

Les LLC no es classifiquen sota el sistema tributari federal habitual i també es beneficien de la imposició passiva, cosa que significa que no cal pagar impostos ni impostos sobre societats..

L’avantatge de tenir una LLC per a corporacions C és que normalment se’ls tributaria dues vegades tant a nivell corporatiu com individual.

Hi ha avantatges similars per a les empreses S que compleixen els requisits.

Paper reduït

Calculadora d’ús de comptable o banquer

Un dels maldecaps per a les empreses és el fort manteniment de registres que suposa un enorme desgast de recursos. Això s’afegeix al requisit de crear informes anuals, celebrar reunions anuals d’accionistes i pagar quotes anuals de l’Estat.

Tanmateix, les LLC no requereixen res d’això, cosa que redueix considerablement els tràmits que comporta la gestió de l’empresa.

Credibilitat

Utilitzeu una lupa manual per trobar emocions de felicitat entre la tristesa i l’estat d’ànim habitual

De manera similar a la forma en què un símbol “verificat blau” o un símbol “verificat” a les xarxes socials ofereix un nivell de credibilitat a aquest compte, el mateix mantra és cert per a les empreses que tenen una LLC. És probable que els socis, proveïdors i prestadors considerin més favorablement les empreses que han format una LLC.

Northwest Registered Agent: una visió general

Northwest Registered Agent es va establir el 1998 i la seva seu central es troba a Washington. Tot el seu enfocament és la creació de LLC, així com proporcionar serveis continus per mantenir-les.

Curiosament, l’agent registrat del nord-oest és una LLC que els dóna avantatge a ajudar les empreses que vulguin formar-se pròpies, ja que entenen perfectament els punts de dolor dels clients que s’han de tractar..

Amb un eslògan “no només molestem”, l’agent registrat del nord-oest és deliberadament senzill en el seu enfocament. El procés d’inscripció és extremadament senzill i requereix només uns quants passos.

Tot i que alguns d’aquests serveis es podrien obtenir de forma gratuïta, Northwest té com a objectiu racionalitzar el procés en termes de reducció i temps que d’una altra manera trigaria un empresari a completar-los..

Northwest Registered Agent no només crearà la vostra LLC per a vosaltres, sinó que també actuarà com el vostre agent registrat. Això vol dir que tots els avisos legals que es publiquen els processen en lloc d’entrar directament al vostre espai comercial.

Captura de pantalla de northwestregisteredagent.com Northwestregisteredagent.co – Servei d’agent registrat

Per a moltes empreses, tenir un agent registrat designat és molt més convenient, sobretot perquè hi ha limitacions pel que fa a tenir una adreça física i l’horari de funcionament que l’agent registrat també ha d’adherir..

Northwest Registered Agent proporciona una varietat de serveis clau a les empreses en forma dels seus tres paquets: Basic, Deluxe i Premium. Els paquets també es poden personalitzar completament amb complements addicionals, que tenen un preu transparent.

Serveis d’agents registrats al nord-oest

 • Servei de presentació d’informes anuals
 • Servei d’agent de manta Boc-3
 • Registre de llicències comercials
 • Canvi d’agent registrat
 • Llibre corporatiu & Segell
 • Estatuts corporatius personalitzats
 • Acord d’explotació personalitzat
 • Registre federal de l’IRS
 • Reenviament de correu
 • Registre multiestatal
 • Formació d’empresa no resident als EUA
 • Servei d’agent registrat
 • Serveis d’escaneig
 • S Elecció per impostos corporatius
 • Arrendament virtual
 • Oficina virtual

Paquets d’agents registrats al nord-oest

Northwest Registered Agent va operar un sistema de paquets de 3 nivells que us permetrà seleccionar l’opció adequada per al vostre negoci. Tots els paquets inclosos inclouen un servei d’agent registrat que és gratuït durant el primer any i que serà posterior a 125 dòlars.

Paquets d’agents registrats al nord-oest

Els paquets no estan obligats per cap contracte i es poden cancel·lar en qualsevol moment. A més, cada sol·licitud està avalada per una garantia 100% lliure d’errors, que ofereix una gran tranquil·litat.

Amb tots els paquets, teniu l’opció d’enviar una còpia de demandes i avisos legals directament al vostre advocat. Aquí teniu una descripció general de cada paquet, incloses les funcions i el cost (menys les comissions estatals):

Bàsic

 • Formació empresarial
 • Agent registrat
 • Servei al client de tota la vida

Deluxe

 • Formació empresarial
 • Agent registrat
 • Servei al client de tota la vida
 • EIN
 • Acord d’explotació

Hi ha un salt de 100 dòlars entre els paquets Basic i Deluxe, així que, què obtindreu per la inversió addicional? A més de tot el que apareix al paquet bàsic, també rebrà dues funcions addicionals.

Això inclou un EIN (número d’identificació de l’empresari) que és essencial per contractar empleats o obrir un compte bancari empresarial. Tot i que també podeu obtenir un EIN de franc a través de l’IRS, això racionalitza el procés.

Premium

 • Formació empresarial
 • Agent registrat
 • Servei al client de tota la vida
 • EIN
 • Acord d’explotació
 • Processament el mateix dia

El paquet Premium és idèntic al paquet Deluxe, excepte el processament del mateix dia.

Funcions addicionals del paquet

No hi ha dues empreses iguals, de manera que té sentit que la vostra LLC tampoc no sigui idèntica a la resta.

A més de triar entre tres paquets diferents, també és possible afegir altres funcions per un cost addicional. Aquestes funcions tenen un preu individualitzat entre els 9 i els 400 dòlars i, si s’escau, varien segons l’estat.

Les funcions inclouen: Servei de presentació d’informes anuals, apostil·la, número de telèfon de l’empresa, còpia certificada, certificat de bona reputació, llibre corporatiu, segell corporatiu, EIN, reenviament de correu i elecció de l’impost de societats S.

Captura de pantalla de northwestregisteredagen.com Northwestregisteredagen.com – Secció d’informe anual de l’estat

Pros de l’agent registrat del nord-oest

 • Establert des de fa 20 anys
 • Servei d’agent registrat
 • Procés d’inscripció extremadament fàcil
 • Tria de diferents paquets
 • Complements del paquet també disponibles
 • Gran servei al client
 • Sense despeses ocultes
 • No venen la vostra informació a tercers

Opinions dels clients de l’agent registrat del nord-oest

A la pàgina de ressenyes de Google de l’empresa, Northwest Registered Agent té una puntuació mitjana de 4,6 clients, basada en les 135 ressenyes actuals que existeixen. A Yelp, actualment tenen un respectable 4/5 estrelles basat en 30 comentaris.

Pàgina de Google Review

Atès que aquestes dues plataformes es poden utilitzar de manera anònima (per tant, es produeix una revisió més dura per als clients insatisfets), això és molt encoratjador.

Per concloure

No cal dir que una empresa que existeix des de fa més de 20 anys ha de fer alguna cosa bé. Quan es tracta de confiar en una empresa per tenir cura de la vostra LLC, aquest és exactament el tipus de reconeixement que heu de buscar.

Northwest Registered Agent ha treballat molt per distingir-se d’altres proveïdors de LLC. Ho fan mantenint les coses senzilles per als seus clients i ofereixen paquets totalment personalitzables per adaptar-se a diferents entitats empresarials.

Tot i que és cert que algunes d’aquestes funcions es poden trobar de forma gratuïta tenint cura d’elles mateixes, la realitat per als propietaris d’empreses és que aquestes tasques sovint requereixen temps i recursos preciosos.

Tenint en compte que operen a tots els estats i fins i tot a nivell internacional per a residents no nord-americans, seria difícil trobar una empresa LLC que ofereixi tantes funcions a tantes persones com ho fa l’agent registrat del nord-oest..

Preguntes freqüents

Què és un “agent registrat”?

Un agent registrat és una persona o empresa designada que assigneu per rebre el vostre servei de procés. Per tant, si algú us servís papers legals, aniria a parar a aquest agent. L’agent registrat ha de tenir una adreça física (no s’accepten bústies postals). Tot i que també podeu convertir-vos en el vostre propi agent registrat, si teniu un client que s’enfronta a un negoci, pot ser que no sigui adequat, ja que aquestes demandes o altres qüestions legals us poden ser ateses a les vostres instal·lacions davant dels vostres clients. A més, un agent registrat ha d’estar disponible durant l’horari laboral normal, cosa que pot no ser adequada si no treballeu durant aquests horaris o si no teniu un lloc de treball designat. També val la pena esmentar que Northwest Registered Agent no només configurarà la vostra LLC, sinó que també actuarà com a agent registrat.

Necessito un advocat per crear una LLC?

La resposta breu és que no, no necessiteu un advocat per crear una LLC. Tanmateix, atès que la vostra LLC pot implicar problemes legals complexos (com ara contractar personal i crear contractes), pot ser que valgui la pena consultar-ho si no feu servir una empresa oficial registrada.

En quin estat he de formar la meva LLC?

Podeu formar una LLC en qualsevol estat, independentment de si és el vostre estat d’origen o no. Tot i que, atès que cada estat té regles i regulacions variables, val la pena triar el vostre estat d’origen, ja que estareu més familiaritzats amb la lletra petita. A més, si decidiu formar la vostra LLC en un estat on no resideu, incorrereu en costos addicionals d’agent registrats. Per tant, val la pena investigar els possibles beneficis o implicacions financeres de l’estat concret en què voleu registrar primer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me