Resum setmanal de notícies: targeta VISA amb punts BTC, empreses criptogràfiques afectades per una demanda col·lectiva, el cofundador de Coinbase dóna suport al projecte d’enllaç BTC-ETH

criptogràfic

Esteu buscant els darrers esdeveniments a la indústria de la criptografia i el blockchain? A continuació, consulteu el nostre resum setmanal de notícies per estar al dia.

Fold Afegeix recompenses de targetes BTC

Font: Tradesilvania

Plegar, una aplicació de devolució de criptografia va llançar una nova targeta Visa que permet als usuaris obtenir recompenses de Bitcoin en lloc de punts o diners en efectiu. Com que Fold es va incloure al programa Fintech Fast Track de Visa, això permet a l’inici criptogràfic emetre una targeta Visa de marca compartida..

Quan els usuaris de la nova targeta Fold facin una compra amb ella, guanyaran Bitcoin a cada ús.


El conseller delegat de Fold, Will Reeves, creu que, en integrar l’opció de fer i mantenir Bitcoin, la targeta canviarà la manera com la gent fa els seus hàbits de despesa de la targeta.

“A la gent no li interessa gastar Bitcoin ara mateix, però sí que està interessat a acumular-lo. Si la gent encara no entén Bitcoin com a diners, segur que ho entendran com una millor recompensa “.

Reeves continua explicant que els clients de Fold tindran un avantatge més gran que acumular Bitcoin en lloc de milles aèries, punts de fidelitat i altres recompenses..

“Com que Bitcoin no té data de caducitat, les recompenses es poden utilitzar per compensar el cost de la propera compra, estalviat o retirat d’un consumidor, donant llibertat i flexibilitat als consumidors. Els consumidors també poden gastar les seves recompenses en Bitcoin comprant targetes de regal denominades en fiat per als minoristes de l’aplicació Fold per utilitzar-les en la propera compra o permetre que el valor s’acumuli com ho faria en un compte d’estalvis “.

La xarxa Fold inclou grans empreses i marques minoristes, com Amazon, Airbnb, Delta Airlines, Uber, Nike, Starbucks, Nintendo eShop, L.L. Bean, Domino’s i Burger King.

Binance, Bitmex, Kucoin i altres empreses criptogràfiques han obtingut 11 demandes judicials

35 demandes es combinen per la retirada de menjar per a gossos de vitamina D de Hill ...

Font; Petfoodindustry

Hi ha diverses empreses i intercanvis criptogràfics, inclosos Binance i BitMEX, han rebut 11 denúncies per accions col·lectives en un tribunal federal de Manhattan.

Despatxos d’advocats, Roche Cyrulnik Freedman i Selendy & Gay PLLC va presentar la demanda col·lectiva contra 42 acusats amb almenys 10 denúncies presentades al districte sud de Nova York el 3 d’abril en nom d’inversors criptogràfics. Algunes d’aquestes empreses en la demanda eren intercanvis de criptomonedes Binance i l’operador BitMEX HDR Global Trading, i projectes de blockchain com Tron, Civic, Block.One, Kyber Network, Status, Bibox, Quantstamp, Bancor i Kucoin, i van ser acusats de vendre fitxes criptogràfiques a inversors nord-americans tot i que eren títols no registrats..

L’acció judicial cita que els acusats van violar les lleis federals de valors mitjançant la distribució d’actius no registrats.

“Binance i els emissors van involucrar-se injustament en milions de transaccions, inclosa la sol·licitud, l’oferta i la venda de valors, sense registrar les fitxes com a valors i sense que Binance es registri a la SEC com a intercanviador o intermediari. Com a resultat, els inversors no van ser informats dels riscos significatius inherents a aquestes inversions, tal com requereixen les lleis de valors federals i estatals “.

“A diferència de la crisi hipotecària que va conduir a la Gran Recessió, el suposat patró de mala conducta dels intercanvis i els emissors va generar milers de milions de beneficis per als delinqüents mitjançant una traïció bàsica a la confiança pública”, va dir un soci del bufet Selendy & Gay, Philippe Selendy, ha afirmat aquest dilluns.

Segons les denúncies, la normativa nord-americana preveu que les criptomonedes i els tokens emesos a través d’ICO es classifiquin en la categoria de valors. Per aquests motius, els demandants afirmen que emissors com Block.one i Tron, i borses com Binance i BitMEX han estat operant en contra de les lleis dels Estats Units perquè ofereixen fitxes que, de fet, eren valors.

Les plataformes de criptomonedes que ofereixen valors s’haurien de registrar com a borsa nacional, com a sistema alternatiu de negociació o com a intermediari a la SEC.

Segons la denúncia, moltes plataformes s’apropien del terme “intercanvis” i tenen els seus propis criteris de llistat per a noves criptomonedes. Això podria enganyar els inversors a creure que estan regulats o que compleixen les normes reguladores quan, en realitat, la SEC no participa en aquest procés i no pot garantir la seguretat d’aquestes inversions.

“Som conscients de les queixes oportunistes presentades contra diverses companyies de blockchain i criptomonedes. No ens han rebut cap reclamació, però estem ben preparats per abordar qualsevol cosa que pugui sorgir “, va escriure Block.one en un correu electrònic a Reuters.

Roche Cyrulnik Freedman, un dels despatxos d’advocats que representa els inversors en criptografia en el litigi, ha participat en altres dos plets de criptografia de gran perfil, un contra Tether i l’altre contra el cas judicial de Craig Wright.

El cofundador de Coinbase dóna suport al projecte de pont de Bitcoin i Ethereum

RSK millora la interoperabilitat de Blockchain amb Bitcoin-Ethereum Bridge

El cofundador de Coinbase, Fred Ehrsam, va invertir independentment diversos milions de dòlars en un projecte que establirà un pont descentralitzat entre Bitcoin i Ethereum.

La xarxa Keep rebut 7,7 milions de dòlars en una ronda de finançament privat on van participar el fons xinès de capital risc Fenbushi Capital i l’empresa tecnològica VC Collaborative Fund, i moltes altres empreses. La ronda va anar a càrrec de Paradigm Capital, un distribuïdor d’inversions independent encapçalat pel cofundador de Coinbase..

La xarxa Keep permet emmagatzemar Bitcoins en una cartera i després convertir-los en un testimoni compatible amb Ethereum. Els titulars de Bitcoin poden utilitzar les fitxes per accedir als molts dapps que s’executen a la cadena de blocs d’Ethereum. El nou testimoni s’anomena “tBTC” i es pot utilitzar en aplicacions DeFi com a garantia de préstecs o negociació amb marge. La reclamació de les fitxes de nou a Bitcoin només ha de convertir el seu tBTC per BTC a través de Keep Network.

El fundador de Keep Network, Matt Luongo, creu que tBTC reuneix la millor part d’Ethereum i Bitcoin.

“L’objectiu és donar a Bitcoin els superpoders que tenen els contractes intel·ligents sobre Ethereum i, també, aportar Bitcoin com a garantia a les finances descentralitzades”.

Encara no s’ha revelat una data de llançament, però la companyia ha afirmat que en les properes setmanes llançaran tBTC.

Imatges de característiques: el radar de monedes

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me