Quina és la millor alternativa de Coinbase?

Alternativa de Coinbase

Més que 200 criptomonedes actualment, les plataformes d’intercanvi operen a tot el món i generen ingressos per valor de 6.500 milions de dòlars. L’intercanvi Coinbase es considera una de les principals plataformes entre elles. Aquesta plataforma proporciona instal·lacions de venda, compra, transferència i emmagatzematge de criptomonedes.

Podeu emmagatzemar una àmplia gamma d’actius digitals en una botiga fora de línia proporcionada per l’organització. Tot i això, hi ha molts inconvenients d’aquesta plataforma que repel·leixen els usuaris. Intentem trobar la millor alternativa de Coinbase que pugueu utilitzar.

Què hauríeu de mirar en una alternativa de Coinbase?

Hi ha una àmplia gamma d’alternatives de Coinbase que operen al mercat. No obstant això, no tots són adequats per utilitzar-se.

Consulteu els paràmetres següents per avaluar la viabilitat de la plataforma alternativa Coinbase:


  • El primer és observar la funcionalitat de la plataforma a diversos països.
  • La política de seguretat i les precaucions de seguretat de la plataforma.
  • La reputació es manté al mercat i el nombre de criptomonedes que admet.
  • Comissions, comissió, tipus de canvi; tota càrrega monetària oculta i visible.
  • La comoditat d’ús i els mètodes de pagament proporcionats per la plataforma.

La millor alternativa per a Coinbase

Hi ha diverses alternatives de Coinbase i hem compilat una llista amb les més eficients. Tots els intercanvis llistats a continuació s’han seleccionat mitjançant els paràmetres esmentats anteriorment.

1. Binance

Aquest intercanvi de criptomonedes admet més de 150 tipus diferents de criptomonedes. La plataforma proporciona API i altres eines en línia per donar suport a la gestió del vostre compte. A més, també s’ofereix atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana i una interfície d’intercanvi anticipat. El volum de negociació diari se situa al voltant dels 54.000 milions de dòlars.

2. Bessons

L’intercanvi de bessons ha contribuït significativament a la legitimació de la criptomoneda i ha servit d’alternativa de Coinbase. Aquesta plataforma d’intercanvi amb seu als Estats Units és la primera que regula completament l’intercanvi de criptomonedes.

Tot i això, només cotitzen en Ripple, Bitcoin, Ethereum, Litecoin i Zcash. Són coneguts al mercat per les seves mesures de seguretat i descomptes extrems de fins al 0%. L’organització cobra gairebé 0% -1% de la inversió total en funció de l’estructura comercial.

3. Bitfinex

La plataforma d’intercanvi de Bitfinex està especialitzada en Ethereum, EOS i Litecoin. El lloc web és expert en proporcionar finançament d’igual a igual.

La plataforma també disposa d’un gràfic avançat per gestionar el compte. A més, és accessible des del mòbil amb una gran varietat d’informes per avaluar els beneficis comercials. Els càrrecs de marcador comencen des de 0,100%.

4. Kraken

Revisió de l’intercanvi de Kraken

La plataforma d’intercanvi alternatiu Coinbase més reconeixible: Kraken, es va establir el 2011 i ha mostrat un creixement important. La plataforma comercialitza també totes les monedes principals i algunes monedes menors. Treballa a més de 200 països amb un historial de seguretat excel·lent.

El comerç de marge és al voltant de cinc vegades amb la possibilitat de negociar altcoins. Els càrrecs del marcador són del 0% al 0,16%; mentre que, els càrrecs de l’administrador són Del 0,10% al 0,26%.

5. eToro

Revisió eToro

eToro substitueix l’intercanvi Coinbase. La plataforma permet als seus usuaris crear una cartera. Els usuaris poden aprofitar l’execució quasi immediata del mercat financer. L’organització té protocols de seguretat de classe industrial i requereix permís per compartir dades personals.

El motiu principal per utilitzar aquesta plataforma és que emmagatzema fons en bancs de bona reputació per garantir la seguretat. Reclamen que cobrin una comissió del 0% per cada operació.

6. CEX.IO

CEX.IO tracta específicament de Bitcoin. Pot ajudar-vos a comprar Bitcoin a través de MasterCard, Visa Card i fins i tot targetes PayPal. Les dades i els actius es protegeixen mitjançant l’ús de les estratègies de scalping i de negociació de freqüències. Juntament amb Bitcoin, també facilita el comerç a Ethereum i Ripple.

La denegació de servei distribuïda no és una opció mentre s’utilitza. L’apalancament comercial és de deu vegades més si es crea un compte nou. Els informes que es poden descarregar i l’historial de transaccions també són funcions de la plataforma.

7. Líquid

Liquid és una plataforma amb seu a Japó que ha tingut un rendiment significatiu en dos anys i ha assolit el volum mitjà diari de negociació de 250 milions de dòlars.

Tenen comissions de mercat competitives amb marges comercials fins a 100 vegades. La companyia admet més de 200 parells de negociació. Tot i això, fins ara no operen al mercat nord-americà.

8. Pionex

Pionex es pot comptar entre un dels intercanvis més antics. Proporcionen serveis en 12 robots de negociació gratuïts amb atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

La plataforma també està designada com un dels corredors més grans de Binance. Les comissions de negociació de Pionex només són del 0,05% tant per als venedors com per als compradors. Proporcionen cinc vegades més palanquejament i instal·lacions de terminals comercials intel·ligents.

9. IDEX

IDEX és una versió actualitzada de l’intercanvi descentralitzat existent considerada l’alternativa adequada de Coinbase. És un sistema d’intercanvi impulsat per Ethereum que admet el comerç de parelles d’ERC20.

Aquesta plataforma és la més adequada per a les persones que busquen intercanvi d’entorns peer-to-peer i segur. La plataforma dóna suport a més de 400 parells de criptomonedes i al nombre més alt de DEX líquid. La comissió de negociació dels fabricants comença a partir de 0.10%, i el límit mínim de comanda és del 20% per als fabricants.

Quins són els motius per no escollir Coinbase?

Coinbase és la millor plataforma per aprendre el comerç de criptomonedes. Es considera la plataforma de canvi de divises més recomanable i convenient. Juntament amb aquestes funcions, també és un fet la taxa més alta de criptomoneda.

Els càrrecs de la transacció per més de 10 dòlars són de 0,99 dòlars. Per a l’import de la transacció superior a 200 dòlars, la comissió és de l’1,49% de l’import total. Aquesta no és l’única característica que difama Coinbase. Les funcions antifrau excessives també generen esgotament i irritació entre els usuaris.

Tot seguit d’un període de temps allargat necessari per a la transacció i la compensació de fons. Les funcions de seguretat tampoc no estan al dia. Per tant, la gent està a la recerca d’alternatives Coinbase per dur a terme el futur comerç de criptomonedes.

Esperem que les característiques dels intercanvis que hem esmentat anteriorment siguin suficients per triar una alternativa Coinbase adequada.

Biografia de l’autor

Melissa Calvert treballa actualment com a consellera d’estil de vida dedicada a Crowd writer UK. És una escriptora dedicada i dones apassionades. Està molt interessada en futures inversions i guanyar amb criptomonedes.

Imatge destacada: medium.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me