Quina és la manera més ràpida de guanyar bitcoins el 2020

la forma més ràpida de guanyar bitcoins en línia

Com que Bitcoin és la criptografia més popular del món, molta gent continua buscant la manera més ràpida de guanyar bitcoins en línia.

Malauradament, no hi ha cap millor manera de guanyar bitcoins, que es pot aplicar a tothom. Sigui quin sigui el mètode de fabricació de bitcoins que seleccioneu, haureu d’invertir temps, coneixement o la capacitat de processament del vostre ordinador.

Tingueu en compte que només podeu guanyar quantitats mínimes de bitcoins fent aquestes tasques.

Altres mètodes poden generar més beneficis, però requeriran que invertiu més recursos o un nivell de coneixement i experiència.

Tanmateix, no us heu de desanimar a fer petites quantitats, ja que amb el temps es poden sumar i, si Bitcoin continua apreciant, els vostres guanys també tindran més valor.


Ara, us mostrarem quins són els mètodes amb els quals podeu guanyar BTC i com fer Bitcoin ràpid.

Aixetes de Bitcoin

Aixeta de Bitcoin

vettedwebinars.com

Les aixetes de Bitcoin són plataformes en línia que premien els usuaris de Satoshis (0,00000001 BTC) per realitzar tasques específiques, com ara fer clic, veure o interactuar amb determinats continguts del lloc..

Els llocs web obtenen ingressos pels anuncis que es col·loquen a les seves pàgines i, a partir d’aquests ingressos, premien els usuaris que han invertit temps a les seves pàgines i han generat trànsit.

Algunes de les tasques que se us demanaran poden ser respondre a preguntes curtes, completar captchas o llançar daus i, com a recompensa, rebreu una petita part dels seus ingressos a Satoshis. Podeu consultar el nostre article sobre les aixetes de Bitcoin per trobar-ne un que vulgueu provar.

De forma similar a les aixetes de Bitcoin, els llocs de pagament per clic us pagaran a Bitcoin si mireu un anunci o feu clic a una pàgina determinada que conté anuncis. Tingueu en compte que és possible que ambdós tipus de llocs no siguin la millor manera de guanyar bitcoins, ja que obteniu quantitats molt petites.

Escrivint sobre Bitcoin

En comparació amb altres plataformes de notícies en línia, la criptomoneda encara està a la seva infància i, per tant, hi ha molt pocs escriptors que treballin en aquest segment.

És bastant difícil trobar escriptors dignes que també tinguin un bagatge o un nivell més alt de comprensió en tecnologia i programació. La majoria d’escriptors en línia tenen un coneixement limitat del que realment són les criptografies i el blockchain i confien en altres creadors de contingut per obtenir el seu material.

Les persones que entenen aquest nínxol i que poden escriure amb un estil atractiu poden obtenir els seus ingressos a BTC escrivint sobre Bitcoin (o guies sobre com fer que els bitcoins siguin ràpids). Tot i que potser no és la manera més ràpida de guanyar bitcoins en línia, ja que necessiteu temps per adquirir aquestes habilitats, és una de les opcions més lucratives en termes de pagament..

Hi ha llocs de notícies criptogràfics establerts i empresaris independents que busquen constantment el proper Balzac de l’univers Bitcoin.

Negociació

El comerç és probablement la millor manera de fer bitcoins, però també és el que requereix més feina.

Hi ha diverses estratègies comercials que es poden aplicar a Bitcoin, però bàsicament es compra a un preu baix i es ven a un preu més alt.

Tot i que això sembli fàcil, haureu de tenir experiència i conèixer bé les tendències i prediccions del mercat. El comerç serà diferent i donarà resultats diferents per a tothom, però la forma més ràpida de guanyar bitcoins en línia mitjançant el comerç normalment implica estratègies comercials diàries.

Negociació de Bitcoin

bitcoinist.com

Arbitratge

L’arbitratge és una estratègia comercial que implica la compra i venda simultània de valors, divises o accions en diferents mercats o en formes derivades per treure profit de la diferència del preu de compra i venda de l’actiu.

Com que el mercat criptogràfic fluctua a ritmes forts i en temps imprevisibles, és possible que un comerciant pugui beneficiar-se fàcilment de les principals diferències de preus de les borses.

Si podeu supervisar diversos intercanvis i executar les operacions prou ràpidament, podeu generar un gran marge de benefici.

També podeu entrar a l’arbitratge utilitzant robots d’arbitratge, ja que cerquen dotzenes de mercats més ràpidament del que qualsevol ésser humà podrien i executen operacions a una velocitat instantània. També hi ha una gran varietat de programari comercial que es pot utilitzar.

Negociació diària

Tot i que Bitcoin ha experimentat una disminució significativa de la volatilitat diària dels preus, encara podeu obtenir una diferència per centenars de dòlars en un dia si sabeu quan fer les vostres operacions..

Accepteu Bitcoin per als productes del vostre negoci

Bitcoin és una moneda que, fins i tot en format digital, encara té molt de valor. Probablement la millor manera de guanyar Bitcoin és simplement acceptar BTC com a pagament dels productes o serveis que oferiu a la vostra plataforma.

Bitcoin_acceptat_aquíNo només obteniu bitcoins, sinó que també eviteu haver de tractar amb bancs o institucions financeres per al processament de transaccions. Si ja sou comerciant i teniu un negoci en línia, hauríeu de plantejar-vos afegir Bitcoin a la vostra llista de monedes acceptades. Cada vegada hi ha més empreses de comerç electrònic que comencen a donar suport a Bitcoin com a pagament dels béns i serveis que venen a la seva plataforma.

Accediu a derivats criptogràfics

Els derivats criptogràfics són els darrers desenvolupaments en inversions per a Bitcoin. La forma més bàsica d’invertir en Bitcoin és comprar la moneda a un preu més baix i esperar que augmenti prou perquè pugueu vendre-la per obtenir un benefici substancial.

Però una altra forma d’invertir en Bitcoin és negociant-lo a través de CFD o contracte per diferència. Un CFD és un derivat que es basa en el preu d’un actiu subjacent, però els contractes no impliquen la compra o la propietat de l’actiu..

Els comerciants obren posicions que imiten el moviment del preu d’un actiu amb un corredor de CFD. Els CFD vénen amb taxes d’apalanament elevades, és a dir, si bé haureu multiplicat els guanys si els vostres contractes resulten correctes, també haureu multiplicat les pèrdues si el preu de Bitcoin va en la direcció contrària.

Jocs BitcoinJuga a Jocs per guanyar Bitcoin

Probablement la forma més senzilla i ràpida de guanyar bitcoins en línia és jugant a jocs que us recompensin amb Bitcoin. Les recompenses són realment petites, igual que les que donen les aixetes i també obtenen beneficis gràcies a la publicitat. Però si ja esteu jugant a jocs en el vostre temps lliure, per què no feu la mateixa activitat per a uns quants Satoshis?

Conclusió

Aquesta ha estat la nostra guia sobre com fer Bitcoins ràpids. No hi ha la millor manera de guanyar bitcoins que es pugui aplicar a tothom, de manera que haureu de buscar la millor opció per a vosaltres.

Imatge destacada: crypto-news-flash.com

Nota: Aquesta publicació es va publicar originalment el 24 de novembre de 2018 i s’ha actualitzat totalment per a la exhaustivitat i la veracitat del contingut el 10 de desembre de 2019.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me